Onko Ahon lähtölaskenta alkanut?

  • 37 758
  • 264

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joukkuetta on vahvistettu melkoisesti, tosin loukkaantumiset ovat sotkeneet melkoisesti. Jos tappioputki vaan pitenee, vihon viimeinen vaihtoehto on se, minkä jokainen arvaa. Kotkaniemen nostaminen ykköseksi tässä vaiheessa voi olla melkoinen riski, tosin voi onnistua ihan hyvin ja saa hyvän startin tulevaisuuteen, tai sitten ihan päinvastoin, huono startti, joka vaikuttaa jo ensi kauteenkin. Jokseenkin näyttää (ihan oma tunne), että Ahon ajatukset pahimmillaan jossain muualla, koska esim. vuosi sitten tekemisen meininki oli eri tasolla ja tiedossa oli, että Aho jatkaa ja rakentaa tulevaakin ryhmää, nyt tilanne eri. Toivon olevani väärässä ja Aho kääntää kurssin vielä parempaan suuntaan, olisi nimittäin aika outoa, jos kausi päättyisi pahimmillaan runkosarjaan tai ekalle lomarengaskierrokselle.

Kotkaniemen nostaminen ykköseksi olisi mun mielestä liian iso riski. Uskottavuus voi mureta kärkipelaajien silmissä nopeastikin jos suunta ei muutukkaan.

Sen voin sanoa ja luvata että Ahon focus on 100% Ässissä. Antaa kaikkensa seuralle edelleen ja työmäärä minkä tekee Ässien eteen on niin valtava, että jos fanit näkisivät sen, niin kukaan ei epäilisi sitä mihin Ahon ajatukset on suunnattu.

Kyllä tämä tästä vielä kääntyy. Jonkun täytyisi nyt nousta uudeksi Salmioksi ja toimia henkisenä voimavarana joukkueelle.
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kukahan täällä se trolli on? Sinun Aho-fanituksesi on ns. ’maagisella’ tasolla jo - eli et näe Jyrkissä mitään huonoa. Sinun kanssasi kun keskustelee on ulkoseinäkin mukava kaveri.

Nykyisellä trendillä 8 kierroksen jälkeen Ässät saa heittää hyvästit sääli-po. paikastaan. Se on kylmä fakta ja siltä nyt pahasti näyttää. Sille faktalle et voi itsekään väittää vastaan vaan myöntää sen.
Sinä taisit olla se joka vaati Karri Kivelle potkuja ja Alpo Suhosta tilalle kaudella 2012-13. Tällä kaudella vaihtaisit Jyrki Ahon Rautakallio&Suhonen kaksikkoon. Huumorimiehiä... Tosin olihan Ässillä mestaruusvuonna niin ylivoimainen joukkue, ettei edes pätemätön valmentaja voinut munia mestaruutta. :)

Ja vaikka @San Jose Shark #50 on omasta mielestään tämän keskustelupalstan paras asiantuntija, niin on hänkin mielestäni kerran ollut väärässä väittäessään, että Kivi on totaalisen kyvytön valmentaja. Toivotaan että hän on väärässä myös Ahon suhteen.

Tuskin se tänäkään vuonna vaihtamalla paranee. Viime vuonna oli muistaakseni yhdestä jatkoajasta kiinni, ettei Ässät olisi ollut puolivälierissä. Aho on hyvä koutsi, annetaan hänelle mahdollisuus näyttää mihin pystyy.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilisessä Lukko pelissä oli jo paljon hyvvä, selvästi paras peli hetkeen. Samalla peliillä ensi viikolla alkaa niitä pojoja pikkuhiljaa keräytyä.

Ei nykyisessä terveystilanteessa joukkueessa olisi mitään järkeä Ahoa potkia, ainakaan niin, että Kotkaniemi jatkaisi, Ei Kotkaniemelle olisi mitään mahdollisuuksia käänttää laivaa, jos pelaajat, jotka siihen pystyvät, ovat pääosin saikulla.

Aholla siis mennään, tavoite asetettava säälien sijoille 7-8, eli lähettävä niin sanotusti talous edellä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Itse olen suht neutraalilla linjalla Ahon ja muun valmennuksen suhteen, mutta ei saatana nämä Rautakallion ja jopa Suhosen ylistykset naurattavat kyllä. Täällä kerrotaan faktoina, kuinka Rocky olisi lempeästi ja isähahmon tavoin ohjannut mokanneita pelaajia kesken pelin
Mä oon luullut että sä kuulut ihmisiin jotka katsovat pelejä, mutta oletkin näköjään näitä teksti-tv -faneja. Katsos kun sellaiset ihmiset jotka paikalla ovat näkevät kyllä mitä penkillä tapahtuu, varsinkin jos sattuu seisomaan vaihtopenkin takana.

Anyway, Jyrki on kyllä liittynyt täällä monien halveksimaan pleksiinnojailijoiden kerhoon. Ei taida ihan vielä olla ottanut pleksistä kiinni, mutta kengänkuvat on varmasti jo painuneet samaan kohtaan.

Ja siis, valmentajan vaihdossa ei olisi enää mitään järkeä. Liian myöhäinen ajankohta.
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuli juur viesti aiheesta. Mikähän on taustalla?

Edit: Siis ei kai nyt pelkät peliesitykset tähän ajaneet? Ei tuo Ässien rosteri ihan niin kova sentään ole ollut, että tämmöstä määrää loukkeja kestäis ilman tadon laskemista...
 

Patalappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vaikka tulokset ollut täyttä kuraa viime aikoina niin aikamoinen ylläri silti! Tulosketjua vempalla yms. niin en ihan valmennuksen syyksi ole laittanut itse... no kait halutaan pelastaa kausi, lieneekö se tällä silti hoituu.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kauteen on panostettu ja viime pelit syöksykierrettä. Ja melko kuraa.

Jos haluttiin reagoida niin paree nyt ku muutaman viikon päästä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Joku vois todeta, että jos tää ratkasu piti tehdä, nyt oli viimenen hetki. En kyllä oo varma onko tää hyvä asia, tai miten Korppi & kumppanit on tällaseen ratkasuun päätyneet. Joku Omat Pojat-agendan huipennus?
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaa. No sanotaanko, että oikeaan aikaan tehtiin ratkaisu, vielä on "hyvin" aikaa kääntää kurssia.
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Kuulin kummin kaiman isän sedän entisen auton toisen omistajan siskonpojan kaverin kaverilta, että Jykä oli tuikannut kyrpää väärään monttuun. Tai sitten vain johtoporras päätti viikon 3 hävityn pelin jälkeen tuulettaa valmennuksesta syövän ulos, jotta kurssi kääntyisi ylöspäin.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Jösses.

Ässillä oli heikko jakso, mutta ei nuo viimeiset matsit nyt ihan sysipaskoja olleet. Nyt tehtynä näyttää paniikkinappulan painamiselta ja sen painamisesta on hyötyä älyttömän harvoin. En olisi itse tätä ratkaisua tehnyt.

Paine menestyä on toki kova, kun pelimerkkejä on tähän jengiin panostettu niin paljon.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Syöksykierre johtuu loukeista. Onko Aho valmentanut treneissä niin, että ovat loukkaantuneet sitten peleissä ym.? Aika kova ratkaisu, toivottavasti sitten pojat paranee yhtäkkiä ja peli alkaa kulkea. Aho tehnyt hyvää työtä mielestäni, surku, että näin tapahtuu.
 

frodo

Jäsen
Korpisalo antanut lyhyen urheilujohtaja jaksonsa aikana kahdelle päävalmentajalle potkut. Molemmilla kerroilla Kotkaniemi ottanut ohjat. Saa nähdä kuinka kärsivällinen on, jos taas kahden vuoden kuluttua ollaan samassa tilassa. Muutenkin on toiminta muuttunut aika paljon sen jälkeen kun Toivola vaihtui Korppiin. Tapahtumia on ainakin riittänyt.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huh huh, nyt tuli kova päätös seuran johdolta! Onkohan tullut eilen pelin jälkeen jotain sanomista ja tunteet ottaneet vallan!?
Isolta virheeltähän tämä vaikuttaa...toivottavasti olen väärässä!!!
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Mitä sitten jos loppukausi menee ihan pieleen? Kotkaniemi ei välttämättä älyttömästi vai vaikuttaa enää mutta ensi kaudella hän lähtee huonosta paikasta liikkeelle jos on jo epäonnistunut nyt. Ei saa puhdasta pöytää aloittaa tämän kauden jälkeen.
 

Mush

Jäsen
Suosikkijoukkue
U.S.V.A
Loistavaa reagointia seurajohdolta. Sanotaanko, että tällä ei ainakaan hävitä yhtään mitään. Pidempään padan otteissa ei ole ollut nähtävissä päätä eikä häntää, nyt on vielä aikaa saada kelkka käännettyä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Tyytyväinen ratkaisuun. Tuskin kurssi kääntyy kuin taikaiskusta, mutta toivottavasti kaadutaan ainakin saappaat jalassa. Tämän vuoden kotipelit ovat olleet sellaista oerseilyä ettei ainakaan huonommaksi voi enää mennä. Nyt sitä tunnetta kehiin!
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Hienoa. Ei ollut oikeasti mitään syytä jättää tämä kortti katsomatta. Varsin kivuton vastuunvaihdos. Taas on motivaatio tapissa penkin takana.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Mä oon luullut että sä kuulut ihmisiin jotka katsovat pelejä, mutta oletkin näköjään näitä teksti-tv -faneja. Katsos kun sellaiset ihmiset jotka paikalla ovat näkevät kyllä mitä penkillä tapahtuu, varsinkin jos sattuu seisomaan vaihtopenkin takana.

Todella väsynyt ja lapsellinen kommentti. En alennu edes vastaamaan tämän enempää.


https://assat.com/fi-fi/article/slider/jyrki-aho-vapautettu-paavalmentajan-tehtavista/2582/

Lähtölaskenta on päättynyt. Linkki vie uutiseen Ässien kotisivuille. Jyrki Aho on vapautettu valmentajan tehtävistä.

Ihan hyvä uutinen ainakin siinä mielessä, että nyt taistelu siitä pitääkö Aholle antaa kenkää vai ei loppuu tai ainakin ehkä vähenee.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kertoo #ässät tilanteesta olennaisen, että koko muu valmennus jatkaa. Tulkitkaa miten haluatte.

twiittaa SK:n Pasi Mattila. Täytyykö tästä sitten tulkita, että valmennuksen sisällä/Aho vs muu organisaatio on ollut jonkinlaisia näkemyseroja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös