Olympiakisat 2014: Suomi

  • 2 235 381
  • 6 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

Sic

Jäsen
Jotenkin en suoraan niele tuota Sakun viestiä, kyllä tässä pakko on olla takana se, että hän haluaa kerätä voimia kevään playoffeja varten. Kova päätös, ei voi muuta sanoa.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Ruutu - Koivu - J.Jokinen
Filppula - Barkov - Selänne
Korpikoski - O.Jokinen - Granlund
Komarov - Kontiola - Pihlström
Aaltonen,Lehterä

Salo - Timonen
Määttä - Kukkonen
Vatanen - Väänänen
Hietanen - Lepistö

Rask
Lehtonen
Niemi
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Heh, Tamin mielestä on "pienimuotoinen skandaali" että joukkueessa on Lepistö mutta Nummelin ja Karalahti puuttuu.
 

M10

Jäsen
Hietanen on aliarvostettu pakki ja ansaitsee paikkansa kisoissa. Hyvä äijä isossa kaukalossa (liike + pelinluku).

Bergenheimin jättäminen kisojen ulkopuolelle oli farssi. Pillu ulos ja Sooni tilalle.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka Koivu onkin hyvässä iskussa ja varmasti kunnossakin tällä kaudella, niin tosiaan saattaa lepoakin tarvita, varsinkin kun ykkösprioriteetti on seurajoukkue. Eikö Koivu sanonut kirjeessään, että valmentajien kanssa oli puhunut, kuulinko oikein? Eli saattaa siinä myös olla iso sananen seurajohdolla. Koivu on elintärkeä Stanley cupia jahdatessa.

Kun on käytännössä harjoittelematta viisi viikkoa, kova rasitus maksaa veronsa varmasti jossain vaiheessa. Nyt Saku pystyy harjoittelemaan järkevästi olympiatauon, Sotsin turnaus olisi estänyt tämän. Sadan ottelun kautta ei Sakun ikäinen kaveri pysty hoitamaan hyvin, jos fyysinen harjoittelu ei ole optimaalista.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Härski oli kans ollut mies paikallaan tossa nipussa. Lehterä/Kontiola ulos ja Hartikainen sisään.
Nelosketju: Hartikainen-Komarov-Pihlström.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Eli Valtteri Filppula pelaa siis laidassa ja eikös hänen pitäisi olla kovimpia suomalaisia senttereitä tällä hetkellä? Ainakaan mulla ei aukee noi ketjukoostumukset muuten.

Filppula tulee pelaamaan suurella todennäköisyydellä laidassa.

Jussi Jokinen - Mikko Koivu - Tuomo Ruutu
Valtteri Filppula - Aleksander Barkov - Mikael Granlund
Lauri Korpikoski - Olli Jokinen - Teemu Selänne
Leo Komarov - Jori Lehterä - Antti Pihlström

Petri Kontiola, Juhamatti Aaltonen

Kimmo Timonen - Sami Salo
Olli Määttä - Ossi Väänänen
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Lasse Kukkonen - Juuso Hietanen

Tuukka Rask
Kari Lehtonen
Antti Niemi
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Muuten täysin odotetut ja mielestäni parhaat mahdolliset valinnat, mutta Bergenheimin poissaolo riepoo kyllä. No, näillä mennään.
Jep. Samaa mieltä. Pakit meni nappiin, hemmetin hyvät valinnat.

Bergenheimin olisi pitänyt mahtua mukaan ja esim. Aaltonen/Pihlström/Lehterä osastolta joku pois.

Case Koivu toki pommi. Erittäin mielenkiintoista ja outoakin, että Saku oli tällaiseen päätökseen päätynyt.
 

Malaco

Jäsen
Kun on käytännössä harjoittelematta viisi viikkoa, kova rasitus maksaa veronsa varmasti jossain vaiheessa. Nyt Saku pystyy harjoittelemaan järkevästi olympiatauon, Sotsin turnaus olisi estänyt tämän. Sadan ottelun kautta ei Sakun ikäinen kaveri pysty hoitamaan hyvin, jos fyysinen harjoittelu ei ole optimaalista.

Tuota juuri tarkoitin. Tällä pystytään takamaan Koivun pelaaminen vielä pitkällä keväällä, kun Duckskin pärjää tällä hetkellä todella hyvin.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Sikäli Tamin kanssa voi olla samaa mieltä, että Lepistö roikkuu todellisena saunakaverina mukana joka kisoissa. Mutta ei Nummelinia kyllä olisi pitänyt ottaa ikinä mukaan.

Lepistö ei ole edes MM-kisoissa esittänyt mitään ihmeellistä ja silti Olympiakisoissa. Oudoin valinta yhdessä Bergenheimin tiputtamisen kanssa. Kun S.Koivun päätös on ainakin muotoiltu omaksi päätökseksi, niin siihen täytyy tyytyä..
 

Leki-Fani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings
Huhhuh! Kyllä taas herää kysymys mitä liikkuu Westerlundin päässä? Ei voi muuta sanoa, kun että ei voi olla totta.

Mitä tekee joukkueessa Jori Lehterä, Antti Pihlström ja Juhamatti Aaltonen? En vain käsitä! En siis yksinkertaisesti käsitä. Se kun vain on niin että ei Aaltosella ja Lehterällä riitä eväät ylempiin ketjuihin näin kovatasoisessa turnauksessa ja joka muuta väittää ei lajista tiedä yhtään mitään. Kontiola on ainut Euroopasta tullut hyökkääjä, joka paikkansa anstaitsee jo sen takia, että hän on monikäyttöisempi, kun kolme edellä mainittua…

Herääkin kysymys, miksi erinomaisessa pelivireessä oleva Bergenheim ei ole joukkueessa? Kyseessä kun on vielä pelaaja, joka on todistetusti nostanut tasoaan kovissa peleissä? Nyt meillä on joukkueessa Aaltonen, jonka esim. Kanada tulee murskaamaan kun kovat pelit alkaa.

Kysymys myös herää miksi esim. Hartikainen ei ole joukkueessa. Monikäyttöinen pelaaja josta olisi varmasti ollut enemmän hyötyä kuin Pihlströmistä ja Aaltosesta. Pihlström, kun nyt ei vaan omaa mitään muuta ominaisuutta kun luisteluvoiman, joka tuolle tasolle riittää.

Harmittaa myös vietävästi, että Sakua ei kisoissa nähdä.

Pitää myös kysyä mitä joukkueessa tekee Juuso Hietanen. Kerrassaan aivan turha pelaaja mukaan. Okei, hän on hyvä kiekollisesti, mutta nyt kysessää on maailman kovatasoisin kiekkoturnaus, johon hänellä ei vain eväät riitä. Mielummin olisin joukkueessa nähnyt vaikka Karalahden taikka Järvisen Joonaksen.

Vaikuttaa siis siltä, että Westerlund on unohtanut, että tuleva turnaus tulee olemaan maailman kovatasoisin kiekkoturnaus ja fakta on, että Aaltonen, Pihlström, Lehterä ja Hietanen eivät kuulu. Tuntuu siltä, että joukkue on valittu enemmän turnauksen pikkumaiden voittamista varten, kun niihin tosi peleihin, jotka mitalit ratkaisevat. Sillon kun ei kenelläkään kyseisistä äijistä ole käyttöä, JA KAI ME SITÄ VOITTOA OLLAAN MENOSSA HAKEMAAN. SILTÄ SE EI TOSIN NYT NÄYTÄ.

Ps. Myös Selänteen olisi nykyisillä näytöillä voinut jättää kotiin, mutta ymmärrän kuitenkin paremmin kuin hyvin hänen valintansa kisoihin. Jotenkin jäi sellanen fiilis, että lehdistön mielipiteellä on ollut vaikutusta Westerlundin valintoihin.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Case Koivu toki pommi. Erittäin mielenkiintoista ja outoakin, että Saku oli tällaiseen päätökseen päätynyt.

Loppupeleissä tossa ei ole mitään outoa. Koivu haluaa voittaa Stanley Cupin ja mies on Anaheimin tärkeimpiä pelaajia. Lepo tekee miehelle varmasti hyvää, jotta pelaamisen taso säilyy pitkälle keväässeen.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä joukkue kaikenkaikkiaan. Suurimmat yllätykset joukkueessa tietysti Pihlström, Aaltonen ja Lehterä. Poissaolijoista yllättävimmät Saku Koivu ja Bergenheim. Pakisto oletettu, ja maalivahdeiksi valittiin kova kolmikko.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Tami on ihan sekaisin. Ylivoimaa on nyt kuulemma ihan pakko pelata neljällä hyökkääjällä, koska Jereä ja Numppaa ei otettu mukaan. Ilmeisesti Vatanen ja Määttä eivät tälle herralle kelpaa viivalle.
Loukkaantumisia ei raaski toivoa kenellekään, mutta Pihlström/Lehterä voisi kyllä sairastua flunssaan kisojen kynnyksellä, jotta Bergie tai jopa Saku saadaan taivuteltua vielä mukaan.
 

MegaForce

Jäsen
Miksi Tuomo Ruutu pääsi, mutta ei Bergenheim? Haluan tietää. Koska tämä tuntuu todelöa brutaalilta tavalta jättää hänet ulos. Mua ottaa päähän myös Aaltosen oleminen luultavasti 2. Ketjussa. Ei varmasti Kontiola-Aamtonen saa enää mitään aikaan, ehkä Itävaltaa vastaan mutta ei muuten.
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aikalailla ulalla on Don Tami (taas), jos oikeasti Nummelinin perään haikailee Olympiajoukkueesta puhuttaessa. Lukon pelejä jos on hiemankin tällä kaudella seurannut, niin aika kaukana ollaan vaadittavasta tasosta. Tuskin mahtuisi edes MM-kisoihin.

Bergenheimia olisin joukkueeseen itse kuuluttanut, mutta muutenhan tuossa taitaa olla aikalailla kaikki parhaat kasassa hyökkäyksen osalta. Saku jos/kun on itse kieltäytynyt, niin asia ok. Pisti vaan hetken miettimään, olisiko Temenkin pitänyt itse oivaltaa sama asia kun Saku...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Saku Koivu, Ducks - Stats - NHL.com - Players
5 viimeistä peliä 3+3 ja ei jaksa Sotshiin. Täytyy kunnioittaa Saku Koivun päätöstä, mutta samalla hieman itse ihmetellä päätöstä. Olisi tullut myös Leijoniin 12-15 minuutin rooliin mukaan. Nyt en moiti Saku Koivun henkilökohtaista ratkaisua, koska turha tulla mukaan, jos ei 100%:n vireessä ja 100%:n halua pelata Leijonille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös