Niin, maistuvuus vastaajan suussa ei ole pelkästään siitä vahvuudesta kiinni, vaan siitä, kuinka hyvin vahvuus sopii oluen tyyppiin. Ei kai tämä kovin vaikea asia ole ymmärtää.
Suomessa oluet on luokiteltu tuollaisiin luokkiin alkoholipitoisuuden mukaan ja kauppojen myyntirajoitukset aiheuttavat sen, että esim. III-oluena myydään myös oluttyyppejä, joihin tuo vahvuus ei sovi. Näin ollen kysymys on älytön, eikä noista vaihtoehdoista voi valita mitään, koska tietyntyyppiseen olueen ei esimerkiksi III:n alkoholipitoisuus yksinkertaisesti sovi.
Todettakoon vielä, että ihan suomalaisissakin III- ja IV- perusoluissa löytyy erilaisia alkoholipitoisuuksia, ts. jonkun mielestä Koffin alkoholipitoisuus voi maistua hyvälle, mutta Lahden erikoisen ei.
Älytön kysymyksenasettelu, mutta kyllähän tämä tuon pronssiotteluketjun hauskuuden jatkona menee.