Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 055 036
  • 17 252

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Joo on kolme pistettä eroa sarjataulukossa, mutta toisaalta myös viimeisimmän 30 pelin aikana Pelicans on kerännyt 16 pistettä enemmän kuin Kärpät.
Joista 11:ssä Marjamäki päävalmentajana. Sen jälkeen pistekeskiarvo 1,89 on aika hyvä. Enkä siis mitään tässä väitä, että Kärpät olisi Pelicansia parempi, vaikka värilasein luonnollisesti tilanteen vähän ruusuisemmin näen. Mutta tuo 30 pelin otanta ei ole relevantti, vaikka toki Pelsuilta aivan huikeaa tekemistä.

Se on helvetin hyvä, että Kärppiä "aliarvioidaan". Päästään yllättämään kaikki. Toki kuten moni muukin sanonut, niin Turunen tai Koivunen pois tuosta niin se on kesälomille mars.

Ja joo hyviä huhuja. Mutta jos joku tämän ketjun huhuja haaveillessa avaa, niin turhaan. Ei tänne ketään tuu. Ehkä tämä kevät ei sitä sitten vaadikaan.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Sinne vaan pelaamaan uransa viimeisiä kausia, missä on mahdollista voittaakin vielä jotain. Tai ainakin todennäköisempää. Ihan ymmärrettävää minusta, jos tuonne päätyy.

Sitäkin makeampaa tulee olemaan Pelsun pudottaminen pleijareissa!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Bobi

Bussinalla

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tää case Aaltonen on kyllä hämmentävää. Myllykosken mukaan Aaltosen kanssa on ollut keskusteluyhteys niin ennen Tanskaan menoa, kuin nyt sieltä lähtiessä. Tuskin Myllykoski on olisi ollut Aaltoseen uudestaan yhteydessä, jos Aaltonen olisi ensimmäisellä kerralla täysin tyrmännyt siirron kärppiin.

Olisi ollut mielenkiintoista olla kuulemassa nämä neuvottelut, että miten Myllykoski voi toistamiseen munata tämän. Ehkä Aaltosta ei sitten lopulta kiinnostanut siirto Ouluun. Hyvin pettynyt kyllä olen.
Hämmentävää jotta perjantaina vielä Myli höpisi keskusteluista Juhiksen kanssa vaikka se juna oli jo ohi mennyt aiemmin viikolla.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Sitäkin makeampaa tulee olemaan Pelsun pudottaminen pleijareissa!
Aamen. Niklas Kokolle ja Juhamatti Aaltoselle standing ovation täpötäydessä Raksilassa, kun sarja on päättynyt Kärppien 4-1 voittoon.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Eli pitääkö tää nyt @GT kommenteista ymmärtää ettei tuonne tosissaan ole ketään enää tulossa? Joukkue huutaa vahvistusta puolustukseen ja vähintään yhtä laituria, mutta päätetään että tämä riittäisi jotenkin? On kyllä huikea kevät tulossa kun saa Junttilan, Tiivolan ja Bunnamanin pyörimistä seurata kärkiketjuissa.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Eli pitääkö tää nyt @GT kommenteista ymmärtää ettei tuonne tosissaan ole ketään enää tulossa? Joukkue huutaa vahvistusta puolustukseen ja vähintään yhtä laituria, mutta päätetään että tämä riittäisi jotenkin? On kyllä huikea kevät tulossa kun saa Junttilan, Tiivolan ja Bunnamanin pyörimistä seurata kärkiketjuissa.
Tämä voidaan sitten kevään kähävittelyissä hävityn puolivälieräsarjan jälkeen laittaa kaikki Ahon ja Laten niskaan, ei keritty reagoida ym. tehtiin mitä voitiin. Ei kai siellä ketään enää tällä hetkellä ole, joka olisi jostain vastuussa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Eihän sitä Aaltosta voi nyt millään piipulla osoittaen tänne pakottaa, jos tämä päättää itse valita eri vaihtoehtojen välillä sen joukkueen minkä kokee todennäköisemmäksi menestyjäksi. Jokainen voi pistää itsensä noihin saappaisiin ja miettiä että jos vetelisit hyvin todennäköisesti urasi viimeisiä keväitä Liiga-tasolla, haluatko kauden päättyvän ennenaikaisesti vai mennä mahdollisesti päätyyn saakka? Varmasti Kärpät on pystynyt lyömään tiskiin rahakkaan tarjouksen, mutta jos Pelicansilta on tullut suurinpiirtein samansuuruista, Aaltonen on kokenut jälkimmäisen fiksummaksi valinnaksi. Ei siinä ole sen kummempaa, eikä pelaaja voi valitettavasti edustaa tällä sarjatasolla kerrallaan kuin yhtä joukkuetta.

Täällähän on jengi tiennyt muutenkin kertoa jo syksystä saakka että tällä joukkueella ei mennä mihinkään mestaruuteen saakka ja kokoonpano on kasattu muutenkin päin persettä, joten miksi Aaltonenkaan ajattelisi asiasta toisin? :D
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hävettää ihan hemmetisti tämän kauden touhuilut siis ajattelin, että Juhis nyt ilman muuta saadaan tänne. Tämä vaikuttaa suoraan sanoen hämyiseltä ja siltä, että joku on nyt vinossa oikeasti meillä ja pelaajien on vaikea tuntea onnistuvansa Kärpissä. Toisaalta järkyttävän puuhastelun maku on. Mylin osaamiselle iso kysymysmerkki?! Mikä on ensi kauden joukkueen tila, kun tällä kaudella ei onnistu mikään?
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Varmasti Kärpät on pystynyt lyömään tiskiin rahakkaan tarjouksen, mutta jos Pelicansilta on tullut suurinpiirtein samansuuruista, Aaltonen on kokenut jälkimmäisen fiksummaksi valinnaksi.
Tämähän tässä vähän ongelma on, että ei millään Lahen Pelikaaneilla pitäisi olla varsinkaan rahallisia mahdollisuuksia kilpailla pelaajista Kärppien kanssa :D Eikös sen Ritchien pitänyt vapauttaa sitä paitsi ylimääräisiä markkoja budjettiin aika paljonkin? Vissiin oli toi Harjula kallis pelaaja.

Päivä päivältä ja tunti tunnilta mua vituttaa yhä enemmän Nick Ritchien poistaminen joukueesta. Ei saatana pieni ihminen ymmärrä tätä sekoilua.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täällä vedellään ranteita auki kun Juhis, jäähdyttelijä ja herra numero 38 valitsi Pelsut :) Myllykoskelle propsit ettei liikaa halunnut Aaltosta. Kärpät on sarjassa viidentenä, kaikki mahdollisuudet suoraan pof paikkaan. Aaltonen tai kukaan muukaan välimallin vahvistus ei sitä faktaa muuksi muuta että Kärpät ei pelaa kannusta tänäkään kautena, jos tämä peli pysyy vallalla. Se harmittaa, että Ritchie pistettiin pois - siinä kaverissa oli jotain sellaista mitä Kärpät olisi kaivannut kevääksi.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Täällä vedellään ranteita auki kun Juhis, jäähdyttelijä ja herra numero 38 valitsi Pelsut :) Myllykoskelle propsit ettei liikaa halunnut Aaltosta. Kärpät on sarjassa viidentenä
Tää on jo niin kulunut juttu jokaisen pelaajan kohdalla joka menee ohi :D
, kaikki mahdollisuudet suoraan pof paikkaan.
Jes! 3,25M budjetilla verrattain mainio ja ihailtava suoritus! Kylläpä on draamaa kerrakseen, päästäänkö suoraan play-off paikkaan!

Sori ei oo tarkoitus keljuilla sulle henkilökohtaisesti, mutta päässä kihisee tää touhu ihan huolella taas :D
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Papan uusi Bemari on juuri ajokortin saaneella pojalla käytössä. Se on se fiilis, kun hra. Myllykoski operoi Kärppienorganisaation resursseilla pelaajamarkkinoilla. Yllätysten kausi stna! Tätä ei kuvaa kuin yksi sana ja se SEKOILU!
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tämähän tässä vähän ongelma on, että ei millään Lahen Pelikaaneilla pitäisi olla varsinkaan rahallisia mahdollisuuksia kilpailla pelaajista Kärppien kanssa
Kyllä varmasti Kärpillä on sitä pohjakassaa enemmän, mutta kyllä Aaltosenkin kohdalla kannattaa miettiä ihan realistisesti sitä kuinka paljon tähän kannattaa sijoittaa tässä vaiheessa, ja missä se raja tulee vastaan kun aletaan pinkkaamaan seteleitä pöytään. Onko Aaltonen se pelaaja joka olisi saapuessaan muuttanut tämän kauden Kärpät yhtäkkiä mestarisuosikiksi? Kyllä minä sitä vähän epäilen, ja voi olla että tänä keväänä ei ollut muutenkaan vain saatavilla niitä palasia joita jo kesällä vähän kieroon kasattu joukkue olisi tarvinnut, niin ikävä kuin se onkin ääneen sanoa. Pelaajamarkkinat kun ei ole mikään karkkikauppa mistä voi vaan napsia omaan pussiin mieluiset vaihtoehtonsa, vaan ikävä kyllä etenkin tällä hetkellä samoista herkuista tappelevat muutkin porukat, ja vielä monet jotka ovat monin eri tavoin vetovoimaisempia kuin Kärpät juuri nyt.

Jos vahvistuksia ei kertakaikkiaan irtoa senkään jälkeen kun kaikki kivet on käännetty, kortit katsottu ja mitä näitä kliseitä nyt on, kyllä minä voin elää sen asian kanssa että säästetään nekin rahat tulevan kauden hankintoja varten. Kaikista hölmöintä olisi lähteä tässä vaiheessa nakkaamaan rahaa kankkulan kaivoon ja hankkia vielä lisää noita epämääräisiä ja kalliita arpoja, joita ollaan nähty jo tässä vaiheessa kautta ihan tarpeeksi, ihan vaan sen takia että jotain hankintoja pitää tehdä.

Ja erittäin mielelläni minäkin ottaisin sen myyttisen kärkisentterin ja miksei pakiston kiekollisen johtajankin vielä mukaan tälle kautta, ei siinä. Harmittavasti noita ei ole vain tällä hetkellä mitenkään ylenpalttisesti tarjolla.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
kyllä Aaltosenkin kohdalla kannattaa miettiä ihan realistisesti sitä kuinka paljon tähän kannattaa sijoittaa tässä vaiheessa, ja missä se raja tulee vastaan kun aletaan pinkkaamaan seteleitä pöytään. Onko Aaltonen se pelaaja joka olisi saapuessaan muuttanut tämän kauden Kärpät yhtäkkiä mestarisuosikiksi?
Ihan samaa kai Pelicanskin joutuu pienemmällä budjetilla miettimään? Kuinka paljon haluavat jo toimivaan joukkueeseen sijoittaa kevvään miehestä? Eihän tämä raha vs. hyöty tasapainottelu pelkästään Kärppiä koske. Tuntuu aina unohtuvan, kun tämä tuodaan esille selityksenä miksi pelaaja x ei tullut Kärppiin.

Minä sanon, että enemmän Aaltonen olisi Kärppiin tuonut hyötyä kuin Pelicansiin rostereiden perusteella, siispä kysynkin, miksi Pelicans latoi oletetusti silti enemmän fyffeä tiskiin? Vai onko tosiaan Euroopassa uransa tehneellä pelaajalla niin rahaa taskut täynnä että voi jättää vaikka jonkin "20k" ottamatta, että on (omasta mielestään) parempi mahdollisuus voittaa mestaruus ja lähempänä nykyistä kotipaikkakuntaa?

Pari kautta sitten tänne tuotiin ilmasillalla KHL:stä pelaajia pelastamaan kautta ja nyt tänne otetaan hyvän tahdon eleenä jotain mestis-pelaajia lainaan ja suoraan tulosyksikköön, kun Kärpät kipeimmin tarvitsee joka ikisen sarjapisteen mitä tarjolla on. Joku tässä mättää ja pahasti.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Ihan samaa kai Pelicanskin joutuu pienemmällä budjetilla miettimään? Kuinka paljon haluavat jo toimivaan joukkueeseen sijoittaa kevvään miehestä? Eihän tämä raha vs. hyöty tasapainottelu pelkästään Kärppiä koske. Tuntuu aina unohtuvan, kun tämä tuodaan esille selityksenä miksi pelaaja x ei tullut Kärppiin.

Minä sanon, että enemmän Aaltonen olisi Kärppiin tuonut hyötyä kuin Pelicansiin rostereiden perusteella, siispä kysynkin, miksi Pelicans latoi oletetusti silti enemmän fyffeä tiskiin?
Pelicans taistelee keväällä todennäköisesti mestaruudesta, Kärpät ei. Siinä kai se keskeisin ero näiden välillä juuri nyt on, ja uskon että seuratkin ovat tietoisia tilanteistaan.

Kun paketti on viimeisiä silauksia vaille kasassa, on ihan fiksua mennä all in. Sitten taas kun valuvikoja on vähän enemmän, vaikea niitä on kevään korvilla enää kaikkia korjata vaikka rahaa olisikin.
 

murri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Edmonton Oilers, Pulju
Pari kautta sitten tänne tuotiin ilmasillalla KHL:stä pelaajia pelastamaan kautta ja nyt tänne otetaan hyvän tahdon eleenä jotain mestis-pelaajia lainaan ja suoraan tulosyksikköön, kun Kärpät kipeimmin tarvitsee joka ikisen sarjapisteen mitä tarjolla on. Joku tässä mättää ja pahasti.
Ja tämäpä se jokaista kärppäfania harmitaakin. Junno takas ja järkeä touhuun.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Pelicans taistelee keväällä todennäköisesti mestaruudesta, Kärpät ei. Siinä kai se keskeisin ero näiden välillä juuri nyt on, ja uskon että seuratkin ovat tietoisia tilanteistaan.

Kun paketti on viimeisiä silauksia vaille kasassa, on ihan fiksua mennä all in. Sitten taas kun valuvikoja on vähän enemmän, vaikea niitä on kevään korvilla enää kaikkia korjata vaikka rahaa olisikin.
Eli kun ei voida korjata kaikkea, päätettiin olla korjaamatta mitään. Voi kai sitä urheilujohtamista näinkin harjoittaa. Kiva varmaan niille kausikorttien ostajille sun muille joiden rahoilla homma pyörii.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Eli kun ei voida korjata kaikkea, päätettiin olla korjaamatta mitään. Voi kai sitä urheilujohtamista näinkin harjoittaa. Kiva varmaan niille kausikorttien ostajille sun muille joiden rahoilla homma pyörii.
Olisi edes joku konkreettinen asia minkä vuoksi jätetään jokin touhumilkku käyttämättä tällä kaudella. Tyyliin areenaprojekti käyntiin johon vaadittaisiin vielä x määrä Kärpiltä rahaa, tai sitten ensi kaudelle kunnon jysäytyksellä 4,5 miljoonaa pelaajabudjettiin. Mutta vitut näin tehdä, niin jokainen käyttämätön euro tälle kaudelle on silkkaa kusemista maksavan asiakkaan niskaan.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eli kun ei voida korjata kaikkea, päätettiin olla korjaamatta mitään. Voi kai sitä urheilujohtamista näinkin harjoittaa. Kiva varmaan niille kausikorttien ostajille sun muille joiden rahoilla homma pyörii.
Ja nämä ”säästetään nekin rahat ensi kauden joukkueeseen” -puheet kuulostavat lähinnä joltain Lappeenranan Saipoilta, jotka taistelevat olemassaolostaan. Jos Kärpät jättää nyt pelaajan tai kaksi hankkimatta, niin sillä tuskin on Kärppien tapauksessa yhtään mitään seksuaalista merkitystä, mitä tulee ensi kauden joukkueen rakennukseen.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Olisi edes joku konkreettinen asia minkä vuoksi jätetään jokin touhumilkku käyttämättä tällä kaudella. Tyyliin areenaprojekti käyntiin johon vaadittaisiin vielä x määrä Kärpiltä rahaa, tai sitten ensi kaudelle kunnon jysäytyksellä 4,5 miljoonaa pelaajabudjettiin. Mutta vitut näin tehdä, niin jokainen käyttämätön euro tälle kaudelle on silkkaa kusemista maksavan asiakkaan niskaan.
Tekis mieli sanoa, että maksava asiakas voi valita ja olla maksamatta. Problem solved.

Jos taas viime kesän spekseillä meni Marjamäkeen sijoittamaan kausikortin verran, niin ehkä siinä kohtaa tuli tehtyä aivan tietoisesti järjettömän riskialtis sijoitus eikä rahalle ollut luvassa vastinetta muutoin kuin päiväunelmissa.

Näin maksamattomana asiakkaana toivon, että yhtään huhua ei enää nouse ennen siirtorajaa. Sen jälkeen niitä nousee toivottavasti puoli joukkueellista kesään mennessä.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Jos taas viime kesän spekseillä meni Marjamäkeen sijoittamaan kausikortin verran, niin ehkä siinä kohtaa tuli tehtyä aivan tietoisesti järjettömän riskialtis sijoitus eikä rahalle ollut luvassa vastinetta muutoin kuin päiväunelmissa.
Sijoitin jo viime kesänä tähän kauteen tuon 600e niin hankala tässä enää on olla maksamatta - matsioluiden ja hodareitten ulkoupuolella.

Sellaista se elinkautisena on. Suomalaisen urheilu- ja kannattajakulttuurin puolesta noin yleisellä tasolla toivoisin, että kaltaisiani idiootteja olisi enemmänkin. Nyt tää on vähän tätä "Matti hyppäs eilen 100m, tänään pitää avata TV".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös