Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 075 810
  • 17 337

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
No nyt niitä huhuja: Christine Bunnaman, eli siis oletettavasti Connor Bunnamanin äiti tai ainakin sukulainen, alkanut seuraamaan Kärppiä Instagramissa.


Viime kaudella 61 AHL-otteluun 23 pinnaa, mutta 16 maalia kuitenkin. Sanoisin että aihiota on, ja toivottasin kyllä ilomielin Kärppiin. Nuori sentteri, jolla NHL-otteluitakin päälle viisikymmentä.


Jatkan nyt unia.
Eliteprospectsin mukaan mies on kärppäläisittäin perinteinen sentterilaituri, jonka vuoksi ei itselle älytöntä riemua nostata, kun hakusessa pitäisi kuitenkin olla laadukas ykkössentteri. No sellaista on toki aika vaikea näin elokuun kynnyksellä enää mistään löytää.

Koon puolesta plussaa. Ei ole mikään mikkihiiri tämä kaveri. Luulisi ainakin pärjäävän maalinedustalla hyvin.

Noh olisi tämä parempi, kuin joku Tiuraniemi tai Jakobsson.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Eliteprospectsin mukaan mies on kärppäläisittäin perinteinen sentterilaituri, jonka vuoksi ei itselle älytöntä riemua nostata, kun hakusessa pitäisi kuitenkin olla laadukas ykkössentteri. No sellaista on toki aika vaikea näin elokuun kynnyksellä enää mistään löytää.
Mielestäni Kärpissä on ollut paljon laitureita, jotka osaa tarvittaessa pelata sentterinä. Tämä on sitten varsinkin täällä jatkiksessa saanut muodon "sentterlaituri". Varsinkin kun nämä laiturit jotka osaa pelata senttereinä on Harri Ahon suussa muuttunut senttereiksi jotka osaa pelata laidassa. Vaikkakin täällä on myös nähty näitä senttereitä, jotka osaa pelata laidassa, näin äkkiä mieleen tulevina Ben Maxwell, Rasmus Kupari, Juho Lammikko ja tottakai kuka voisi unohtaa Casey Wellmania, niin sen sijaan että näitä oltaisiin nimitetty sentterilaitureiksi, niin jonkun syyn takia juuri nämä Mäenalaisen tyyliset laiturit jotka voivat stuntata keskellä ovat saaneet nimityksen sentterilaituri.

Viestin pointti lähinnä oli se, että nämä sentterit kuten tämä Bunnaman, jotka osaavat pelata laidassa ovat ennenkin osoittautuneet hyviksi hankinnoiksi. Valitettavasti näistä on tullu pienimuotoinen kirosana täällä juurikin näiden laitureiden vuoksi, joita on kärrätty sentterin rooliin Kärpissä. Itse ottaisin tämänkin herran mielenkiinnolla vastaan juurikin sen vuoksi, että miehen pelipaikka on sentteri kaikkialla muualla, paitsi eliteprospectissa, missä hänelle on myös annettu laituri ns. "secondary" pelipaikaksi. Se miksi en ottaisi mielenkiinnolla vastaan on tehopisteet. Jos tämä on se herra ykkössentteri niin ei hyvä heilu.
 

Micol

Jäsen
Jos nyt vähän tällä Bunnamanilla spekuloi, niin suoraviivainen pystysuunnan mies lienee kyseessä, joka ei turhia pakittele ja ajaa mielellään tilanteet aina maalia kohti - eli perinteinen kanukki. Ei profiililtaan kyllä mikään pehmeäkätinen playmaker, jollaista Kärpät kipeiten kaipaisi ensi kauden rosteriin (1-2. sentteri). Powerforwardina menisi varmastikin alemmissa ketjuissa, mutta tulosyksiköihin meidän taktiseen vauhtiliigaan puolestaan lähtökohtaisesti aivan täys arpa. Olikohan Kärpillä vielä kaksi hyökkääjää kiikarissa Koivusen sopimuksen jälkeen, vaiko ainoastaan yksi? Jos Bunnaman on / olisi ns. viimeinen kiinnitys, niin aika optimistisilla laseilla lähdetty kyllä hyökkäyksen kärkeä rakentamaan...

Jos nyt jotain plussaa, niin kyseessä kuitenkin vahva ja isokokoinen hampaaton kanukki, joista sytyn aina <3. Mitään mikkihiiriä ei kyllä enää kaipaa keskikaistalle mustosien ja kristofien jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No nyt niitä huhuja: Christine Bunnaman, eli siis oletettavasti Connor Bunnamanin äiti tai ainakin sukulainen, alkanut seuraamaan Kärppiä Instagramissa.


Viime kaudella 61 AHL-otteluun 23 pinnaa, mutta 16 maalia kuitenkin. Sanoisin että aihiota on, ja toivottasin kyllä ilomielin Kärppiin. Nuori sentteri, jolla NHL-otteluitakin päälle viisikymmentä.


Jatkan nyt unia.
En ainakaan itse löytänyt tämän kaverin sukulaista seuraajista. Olisiko hutilyönti seuraamisen suhteen kuten Mingoiakin vai onko siellä Lasse käyny sukulaiset estämässä seuraamasta?
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
YouTube-pätkien perusteella Bunnaman on kaveri, joka ajaa maalille ja päättää hyökkäyksiä. Ei mikään pelintekijä vaan juuri power forward.

En löytänyt kyllä mammaa seuraajista..
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kohta on kesälomat lusittu ja toivuttu kiekkokevään pettymyksistä, joten aika palailla sorvin ääreen myös jatkoajan puolella. Kävin tässä scouttaamassa huhuttua Connor Bunnamania eri lähteistä ja luetun perusteella vaikuttaa olevan esimerkillinen johtajatyyppi, ja kahdensuunnan sentteri, jolla historian perusteella löytyy myös kykyä maalintekoon. En sanoisi kaveria lukemani perusteella sentterilaituriksi vaan enemmänkin sentteriksi, jota on kokeiltu laidassa. Ilmeisesti tykätty pelaaja kopissa, ei pelkää taklata tai laittaa kroppaa laukausten tielle omassa päässä, hyvä aloittaja, kova työmoraali kulmissa ja menee mielellään maalille kiekon kanssa. Aika paljon ominaisuuksia mitä moni meistä toivoi pelaajilta viime kaudella? Mutta kysymysmerkki on sitten se, että pystyykö tuottamaan pisteitä Liigassa ja ottamaan sitä ylivoimaroolia mitä Kärpissä olisi tarjolla. Ei vaikuta kuitenkaan lähtökohtaisesti kaverilta, joka pystyy olemaan se Kärppien Lehterä tai Kontiola illasta toiseen.

Mielestäni tämä on nyt kuitenkin sen tyylinen haku jolla on potentiaalia murtautua läpi Liigassa, vaikka ei olekaan mikään "varma pistepörssin voittaja". Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, että taitaa profiililtaan olla liian lähellä Kemppaista ja Tiivolaa, eikä joukkueessa ole selkeää kiekollista johtajaa keskikaistalle. Tykkään kuteinkin ajatuksesta, että hankitaan pelaajia, jotka ovat suoriutuneet hyvin Kanadan juniorisarjoissa ja syystä tai toisesta sitten jääneet ilman sitä NHL-läpimurtoa. AHL on myös liiga jossa kamppailu- ja luisteluvoima laitetaan testiin, joten siellä useamman kauden viihtyneet pelaajat eivät varmasti Liigan vauhtiakaan säikähdä. Euroopassa isompi kaukalo voi vaatia totuttelua, mutta kääntöpuolena lisääntynyt tila ja aika voi sitten johtaa siihen parempaan pistetuotantoon. 25-vuotias pelaaja parhaassa iässä, ilmeisesti ihan hyvä luistelija ja esimerkillinen urheilija. Kysymysmerkkinä sitten se, että pystyykö ottamaan kiekollista roolia ylivoimalla kun häntä on viimevuodet koulutettu Flyersin neloskentän keskelle työmyyräksi. Juniorijoukkueensa kapteeni ja AHL-joukkueen varakapteeni, joten asenteesta ei homma tule jäämään kiinni.

Tässä vielä muutamia lainauksia, mistä saattaa saada enemmän irti kuin pelkästä tilastojen tuijottamisesta.

“Connor Bunnaman exemplifies all the qualities we value in a team captain,” said head coach Jay McKee. “On and off the ice he consistently leads by example. Connor is the type of person and player who is highly respected by his teammates, not only for what he does on the ice, but for the quality person he is off the ice. We are very proud to announce Connor Bunnaman as our team captain for the 2017-18 season.”

Bunnaman was previously acknowledged as the recipient of the Blueline Club Trophy as Most Gentlemanly Player at the Rangers Awards Ceremony following the 2016-17 season.
He uses his body well to box guys out as well as lay nice hits on opposing players. Plus Bunnaman fears no shots and is always willing to block shots for his club.
Bunnaman has won 13 of 20 (Faceoff Percentage of 65%) draws thus far in the faceoff circle for the Flyers, and has always been a solid draws player in the minors.
Stability at fourth-line center might not seem like a big deal — at least not until you’re playing three games in four nights like the Flyers are doing right now.
There’s been a revolving cast of characters at that position this season but the music on the merry-go-round might be coming to a stop. Connor Bunnaman was called back from the Phantoms after the break and coach Alain Vigneault gives the impression that neither of two Russian prospects with previous auditions — Mikhail Vorobyev and German Rubtsov — were ever considered.
Bunnaman made the opening night roster for the game against the Chicago Blackhawks in Prague, went to Allentown, got injured (high ankle sprain) and had to battle his way back. But when he returned before the bye-week/NHL All-Star break, he played so well that Vigneault knew he would be an automatic call-back.
“When (general manager) Chuck (Fletcher) and I talked just prior to coming back [from the break], he [Bunnaman] was No. 1 on our list,” Vigneault said after Friday morning’s skate at PPG Paints Arena. “He had played well, he had skated well. He was physical when he needed to be physical, so it’s just like in training camp, we really liked what he had done. We felt the same way with his call-up and the way he’s played for us.”
“He’s been the best player in training camp,” team president and general manager Chuck Fletcher said. “He was outstanding in the practices. His first game wasn’t great but he’s gotten better and better and better. By best player I mean in terms of expectations. He’s come in and blown them away.
“I think a lot of these kids are gonna play games in the American League and in the NHL but he’s earned the right to be here. There’s still two games to go and it’ll be up to him, but there’s no reason to doubt that he can’t play some games for us last year.”
Before the game, the Flyers hadn’t told Bunnaman he would be on board a 10 p.m. flight to Switzerland Friday night, but it sure seems like he will be. He said he doesn’t have much to pack if that’s the case.
“If I get on that trip to Europe, that would be amazing,” Bunnaman said. “If I go further than that, it’s even better. A dream come true.”
The 2016 fourth-round pick played both wing and center in his career but found himself as the top center for the Phantoms last season when call-ups and injuries decimated the roster and he’s in the middle on the Flyers’ roster after Nolan Patrick was diagnosed with migraine disorder and Morgan Frost was relegated to Lehigh Valley.
There is expected to be a lot of roster movement for the Flyers over the first six weeks of the season, but Bunnaman might just make the opening night roster.
“I didn’t know a lot about him but I had heard about him obviously from our staff and our scouts,” new Flyers coach Alain Vigneault said. “I had talked to (Phantoms coach) Scott Gordon about him. Big body, sort of took off last year when they played him in the middle. Got close to 20 (goals) in the American League, which is pretty good. Came to camp here in great shape, has skated extremely well. Like, he’s really impressed us. Right off the hop he got our attention.”
“He’s been the best player in training camp,” team president and general manager Chuck Fletcher said. “He was outstanding in the practices. His first game wasn’t great but he’s gotten better and better and better. By best player I mean in terms of expectations. He’s come in and blown them away.
“I think a lot of these kids are gonna play games in the American League and in the NHL but he’s earned the right to be here. There’s still two games to go and it’ll be up to him, but there’s no reason to doubt that he can’t play some games for us last year.”
Before the game, the Flyers hadn’t told Bunnaman he would be on board a 10 p.m. flight to Switzerland Friday night, but it sure seems like he will be. He said he doesn’t have much to pack if that’s the case.
“If I get on that trip to Europe, that would be amazing,” Bunnaman said. “If I go further than that, it’s even better. A dream come true.”
The 2016 fourth-round pick played both wing and center in his career but found himself as the top center for the Phantoms last season when call-ups and injuries decimated the roster and he’s in the middle on the Flyers’ roster after Nolan Patrick was diagnosed with migraine disorder and Morgan Frost was relegated to Lehigh Valley.
There is expected to be a lot of roster movement for the Flyers over the first six weeks of the season, but Bunnaman might just make the opening night roster.
“I didn’t know a lot about him but I had heard about him obviously from our staff and our scouts,” new Flyers coach Alain Vigneault said. “I had talked to (Phantoms coach) Scott Gordon about him. Big body, sort of took off last year when they played him in the middle. Got close to 20 (goals) in the American League, which is pretty good. Came to camp here in great shape, has skated extremely well. Like, he’s really impressed us. Right off the hop he got our attention.”
But the six-foot-one, 207-pound centre is a worker and has dedicated his off-seasons to improving his skating to try to make a mark in the NHL. "I’m not the fastest guy out there,” said Bunnaman, who scored his first and only NHL goal against the Boston Bruins last season. “I’ve had to adjust to that. I’ve been doing a lot of power skating in the summer
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Monesti kaverilla kauden jälkeen plusmiinussaldo jonkunverran miinuksella. Viimekausi poikkeus.
2019-2020 joukkueen selkeästi huonoin plusmiinussaldo, vaikka pelasi vajaan AHL kauden.

Mielenkiintoinen kaveri olisi varmasti kyllä nähdä Liigassa.
NHL:ssä 56 otteluun 3 tehopistettä. AHL:ssä sitten 220 otteluun 80 tehopistettä, ihan ok.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Mielestäni Kärpissä on ollut paljon laitureita, jotka osaa tarvittaessa pelata sentterinä. Tämä on sitten varsinkin täällä jatkiksessa saanut muodon "sentterlaituri". Varsinkin kun nämä laiturit jotka osaa pelata senttereinä on Harri Ahon suussa muuttunut senttereiksi jotka osaa pelata laidassa. Vaikkakin täällä on myös nähty näitä senttereitä, jotka osaa pelata laidassa, näin äkkiä mieleen tulevina Ben Maxwell, Rasmus Kupari, Juho Lammikko ja tottakai kuka voisi unohtaa Casey Wellmania, niin sen sijaan että näitä oltaisiin nimitetty sentterilaitureiksi, niin jonkun syyn takia juuri nämä Mäenalaisen tyyliset laiturit jotka voivat stuntata keskellä ovat saaneet nimityksen sentterilaituri.

Viestin pointti lähinnä oli se, että nämä sentterit kuten tämä Bunnaman, jotka osaavat pelata laidassa ovat ennenkin osoittautuneet hyviksi hankinnoiksi. Valitettavasti näistä on tullu pienimuotoinen kirosana täällä juurikin näiden laitureiden vuoksi, joita on kärrätty sentterin rooliin Kärpissä. Itse ottaisin tämänkin herran mielenkiinnolla vastaan juurikin sen vuoksi, että miehen pelipaikka on sentteri kaikkialla muualla, paitsi eliteprospectissa, missä hänelle on myös annettu laituri ns. "secondary" pelipaikaksi. Se miksi en ottaisi mielenkiinnolla vastaan on tehopisteet. Jos tämä on se herra ykkössentteri niin ei hyvä heilu.
Yleisesti ottaen sentteri-laiturit oli kirosana varsinkin kaudella 2021-2022, kun Koskenkorva oli käytännössä ainoa koko kauden sopimuksenalainen sentterisentteri. Bourke kuitenkin hoiti kakkossentterin ruutunsa, mutta muuten sentteristö oli melkoinen vitsi. Wellman oli katastrofi, joka päätyi laitaan, ei pysynyt ehjänä ja jäi lopulta ulos kokoonpanosta. Kärpät luopui Aatu Rädystä ja Aleksi Mustonen pelasi lähes kiikareilla. Mäenalanen pakotettiin keskelle ja hoiti ruudun tyydyttävästi, mutta vahvuudet ovat laiturina. Kalapudas tuli loppukaudella, mutta ei paljon parantanut Mustosesta. Murheenkryyni oli myös heti loukkaantunut, lähtökohtaisesti laituri Cerveny. Kävipä keskellä myös Koivunen ja Aaltonen.

Kirosana joukkueessa on ollut myös pienikokoisuus, mikä korostui vuotta aiemmin, kun sentteristössä oli Kristof, Mustonen ja Metsävainio. Samoin laitureissa oli paljon alle 180 cm kavereita.

Mikä on tilanne nyt? Meillä on neljä tasavahvaa sentteriä, jotka ovat hyvänkokoisia, vahvoja vääntäjiä ja pelaavat hyvin kahteen suuntaan. Välillä unohtuu, että paras aloittaja Hyry oli heistä lähtökohtaisesti laituri. Sentteristö oli materiaaliltaan kuosissa jo viime kaudella, eikä peli kaatunut siihen, vaan valmennukseen ja yleiseen munienpuhalteluun. Mukana oli Kunyk ja olipahan alussa varalla vielä Kalapudas, joka ei mahtunut enää joukkueeseen.

Mitä me nyt haluamme? Paikattavana on käytännössä Kunykin jättämä aukko. Hassua kyllä, itse en olisi lainkaan vastaan, jos uusi sentteri olisi pienikokoisempi "mikkihiiri" mallia Azevedo tai muu köyhän miehen manninen. Tämänhetkinen sentteristö on raskasjalkaisempaa ja hieman samasta muotista, joten puhdas pelintekijä olisi nappiveto. Tuota Bunnemania en näe tarvittavaksi lääkkeeksi. Eri kontekstissa myöskään laiturin taidot ei olisi pahitteeksi, sillä hyviä senttereitä meillä on.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Jos nyt vähän tällä Bunnamanilla spekuloi, niin suoraviivainen pystysuunnan mies lienee kyseessä, joka ei turhia pakittele ja ajaa mielellään tilanteet aina maalia kohti - eli perinteinen kanukki. Ei profiililtaan kyllä mikään pehmeäkätinen playmaker, jollaista Kärpät kipeiten kaipaisi ensi kauden rosteriin (1-2. sentteri). Powerforwardina menisi varmastikin alemmissa ketjuissa, mutta tulosyksiköihin meidän taktiseen vauhtiliigaan puolestaan lähtökohtaisesti aivan täys arpa. Olikohan Kärpillä vielä kaksi hyökkääjää kiikarissa Koivusen sopimuksen jälkeen, vaiko ainoastaan yksi? Jos Bunnaman on / olisi ns. viimeinen kiinnitys, niin aika optimistisilla laseilla lähdetty kyllä hyökkäyksen kärkeä rakentamaan...

Jos nyt jotain plussaa, niin kyseessä kuitenkin vahva ja isokokoinen hampaaton kanukki, joista sytyn aina <3. Mitään mikkihiiriä ei kyllä enää kaipaa keskikaistalle mustosien ja kristofien jälkeen.
Joo aina täytyy tietenkin muistaa, että pelaajat jotka kilpailevat AHL:ssä noista alakenttien paikoista NHL:ään pyrkivät varmasti tuomaan esiin juuri niitä asioita mitä tuohon neloskentän rooliin tarvitaan. Se, että on tehnyt juniorisarjoissa kelpopinnoja lupaa kuitenkin yleensä sitä, että potentiaalia on ottaa myös sitä kärkikentän pelaajan roolia Euroopassa. Harvemmin nämä Jolyt, Kunykit ja muut Liigan Pohjois-Amerikan "tähdet" mitään varmoja tapauksia ole olleet, vaan enemmän sitä hyvää skouttaamista. Ihan tervetullutta, että Kärpätkin lähtee hakemaan AHL:n suunnalta potentiaalisia läpimurtopelaajia. Siitä voidaan sitten olla montaa mieltä onko tässä hyvä palanen juuri ensi kauden Kärppiin vai ei. OHL-sarjan pisteet kyllä kalpenevat merkittävästi sarjan parhaille, jotka iskevät tauluun 1,4-2 pinnaa per peli, mutta näistä kavereista tulee sitten usein niitä NHL-tähtiä.

Jos verrataan muutamien muiden kavereiden tekemiseen Pohjois-Amerikassa, niin ihan hyvin kestää vertailun vaikka Lammikkoon, joten olisiko tässä se mitä voi parhaimmillaan odottaa? Köyhän miehen Lammikko. Ei tästä mitään Jolya voi odottaa, mutta pisteiden tekoon kykenevä kahdensuunnan sentteri on kans ihan kiva haku.

Parhaat kaudet junnusarjoissa ja AHL:ssä:

Bunnaman (OHL): 64 ga - 37+15=52
Bunnaman (AHL): 62 ga - 19+13=32

Lammikko (OHL): 59 ga - 22+33=55
Lammikko (AHL): 59 ga - 8+20=28

Joly (QMJHL): 64 ga - 44+30=74
Joly (AHL): 47 ga - 15+15=30

Kuokkanen (OHL): 60 ga - 26+36=62
Kuokkanen (AHL): 52 ga - 12+30=42

Nättinen (OHL): 52 ga - 22+49=71
Nättinen (AHL): 55 ga - 4+8=12

Audette (QMJHL): 68 ga - 21+55=76
Audette (AHL): 71 ga - 14+25=39
 

Jan Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tsekin maajoukkue
No nyt niitä huhuja: Christine Bunnaman, eli siis oletettavasti Connor Bunnamanin äiti tai ainakin sukulainen, alkanut seuraamaan Kärppiä Instagramissa.


Viime kaudella 61 AHL-otteluun 23 pinnaa, mutta 16 maalia kuitenkin. Sanoisin että aihiota on, ja toivottasin kyllä ilomielin Kärppiin. Nuori sentteri, jolla NHL-otteluitakin päälle viisikymmentä.


Jatkan nyt unia.
Kyllä tuo kieltämättä aika lupaava havainto oli. Tämän niminen henkilö on toiminut ainakin juniorijoukkueen/-joukkueiden joukkueenjohtajana Guelphissa, josta Connorkin on kotoisin (lätkäperhe mitä ilmeisimmin).

Edit: Twitterissä joku paikallinen nimimerkki myös huhuili jo kesäkuun puolessavälissä, että Bunnaman olisi Eurooppaan tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Eikös sitä huhuttu, että yksi sentteri vielä Mingoian lisäksi. Jos tämä Bunnaman tulee, niin aloittaa kyllä lähtökohtaisesti 2-3. kentästä.

Näkisin, että tässä olisi Hyry 2.0, joka ei kyllä allekirjoittanutta haittaisi yhtään. Toki parempi pistepotentiaali, koska ei pelaa nelosketjussa. Ei lähtökohtaisesti mikään taitosentteri, mutta jos tekee 15-20 maalia, niin ei ainakaan mua haittaa. Ja tietenkin myös Kemppaisen/Tiivolan on onnistuttava.

Tässä luulisi muuten olevan melkoinen härkä ylivoimalla neliön keskelle. Jotkut myös sanoivat, että muistuttaa liikaa nykysentteristöä, niin luisteluvoima pitäisi olla aika ylivertainen Hyryn ohella.

Aika kaukaa haettua, että tämä @christinebunnaman olisi vahingossa alkanut seuraamaan, kun ei tuo Kärppien tili ihan helposti varmaan vahingossa tule tuolla P-Amerikassa vastaan. Toki jos on, ja joku pisteitä paremmin tehnyt tulee, ei se haittaa, mutta eiköhän me kuitenkin näillä mennä.

Luotan nyt kuitenkin, että jos tämä Bunnaman tulee, niin siitä on enemmän tietoa kuin tehopisteet. Tällä kaverilla muuten NHL:ssä vajaa 50% aloitusprosentti, ja nyt ainakin tänä keväänä pelannut sentterin paikalla yhden kuvan perusteella.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Enemmän kiinnostaisi tietää mikä tämän Bunnamanin taso luistelun suhteen on. Se kun tässä lähiaikoina on yleensä ollut se käänteentekevä ominaisuus miten pelaaja on Suomessa onnistunut.

Kolme raskasjalkaista kaveria keskikaistalle ei kyllä pahemmin vakuuta, kun ei Kärpät viime kaudellakaan ollut luisteluvahva joukkue, minkä tähden kusessa niin suuresti olikin.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Enemmän kiinnostaisi tietää mikä tämän Bunnamanin taso luistelun suhteen on. Se kun tässä lähiaikoina on yleensä ollut se käänteentekevä ominaisuus miten pelaaja on Suomessa onnistunut.

Kolme raskasjalkaista kaveria keskikaistalle ei kyllä pahemmin vakuuta, kun ei Kärpät viime kaudellakaan ollut luisteluvahva joukkue, minkä tähden kusessa niin suuresti olikin.
Ehdin tuossa jo kehumaan sitä ainakin nimenomaan Kemppaiseen ja Tiivolaan verrattuna, mutta enhän tietenkään varma siitä ole.

Mitä nyt joitain klippejä nähnyt AHL:stä, niin vaikuttaa ainakin suht nopealta ja helvetin röyhkeältä. Ehkä ei niinkään siellä erotu luistelullaan hirveästi, mutta Liigassa saattaa yllättää juuri tuolla todella suoraviivaisella P-Amerikkalaisella pelityylillään. Jos siis tänne tulee.

Vaikka tämä ei nyt lähtökohtaisesti olisi sitä mitä haettiin, niin kyllä mua viehättää helvetisti se ajatus, että meillä on kaksi Hyryä ensi kaudella sentteristössä jotka haluavat viedä sen kiekon siniviivan yli ja röyhkeästi yrittää maalipaikalle. Kemppainen ja Tiivola kun vähän tyytyvät neppailemaan.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Enemmän kiinnostaisi tietää mikä tämän Bunnamanin taso luistelun suhteen on. Se kun tässä lähiaikoina on yleensä ollut se käänteentekevä ominaisuus miten pelaaja on Suomessa onnistunut.

Kolme raskasjalkaista kaveria keskikaistalle ei kyllä pahemmin vakuuta, kun ei Kärpät viime kaudellakaan ollut luisteluvahva joukkue, minkä tähden kusessa niin suuresti olikin.
Bunnaman oli tuossa ylempänä haastattelussa sanonut, ettei ollut joukkueen nopein luistelija, mutta on kesäisin on tehnyt voimaluistelua. Ja (general) manageri oli sanonut Bunnamanin luistelleen hyvin yms.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Bunnaman oli tuossa ylempänä haastattelussa sanonut, ettei ollut joukkueen nopein luistelija, mutta on kesäisin on tehnyt voimaluistelua. Ja (general) manageri oli sanonut Bunnamanin luistelleen hyvin yms.
Oliko tässä nyt joukkueena kyseessä NHL-joukkue? Eipä ihmekään, koska vaatimustaso on aivan järkyttävä siellä.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oliko tässä nyt joukkueena kyseessä NHL-joukkue? Eipä ihmekään, koska vaatimustaso on aivan järkyttävä siellä.
Joo, Flyersin joukkueen GM. Leirilläkin oli ihastuttanut luistelullaan ja oli tullut hyvässä kunnossa sinne.

Enempää tuota ala toistelemaan, kun varmaan olet itsekin lukenut nuo totonbosen viestissä olevat jutut.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Joo, Flyersin joukkueen GM. Leirilläkin oli ihastuttanut luistelullaan ja oli tullut hyvässä kunnossa sinne.
Noniin. Vaikka nuo GM:t välillä medialle vähän liiankin ylikorostetusti hehkuttavat, niin kyllähän Bunnamanilla varmasti riittää Liigaan luistelun puolesta, jos training campilla ihastuttanut luistelullaan.

Pelasi muuten ihan mukiinmenevän playoffs-kevään, tehden 7 otteluun 2+3 tehot. Toki otteluita on vähän, ja tuo voi olla pelkkä suonenveto. Kyllä tässä pitäisi hyvä 2-3. sentteri olla. Kemppainen jatkanee ykkösenä, ja se on kyllä kieltämättä kysymysmerkki.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Muuan jääkiekko vaikuttaja Jukka-Pekka Vuorinen liittynyt ig seuraajien joukkoon. Utj-ainesta?

Kyllä on, muutenkin tässä jännitys tiivistyy, kahdelta suunnalta huhua liikenteessä ja se alkaa olla hyvä merkki -

on ihme ellei poppijuhlilla joku aukaise suutaan juhlahumussa. Tiedotus ensi viikolla, se on aikalailla varmaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kuusamon Pallo-Karhut (PaKa)
Muuan jääkiekkovaikuttaja Jukka-Pekka Vuorinen liittynyt ig seuraajien joukkoon. Utj-ainesta?
Vuorisen pojalla olis kans Utj-kokemusta, mutta Janne Vuorisella taitaa olla sopimus Ässiin 2026 asti, toisaalta Jokereiden kautta oli Latellekkin tuttu mies.
Ei vakuuttais ainakaan allekirjoittanutta.
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän JP Vuorisella on vankka kokemus urheilujohtamisesta jääkiekon saralla ja kova CV. Toisaalta ei ole toiminut ikinä yksittäisen seurajoukkueen urheilutoimenjohtajana. Kontakteja löytyy kyllä pilvin pimein vaikutusvaltaisiin ihmisiin jääkiekon sisällä, kuin ulkopuolella. Voisi hänen pestaamisella olla paljon positiivista vaikutusta myös tulevassa areena-hankkeessa. Sopisi taustaltaan ainakin niihin huhuihin, millä viitattu meidän tulevaan UTJ:n. Näyttää pikaisella vilkaisulla seuraavan IFK:ta ja Jokereita myös, mutta ei esim poikansa Ässiä tai pikaisella vilkaisulla mitään muitakaan liigaseurojen virallisia ig-tilejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös