Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 3 988 599
  • 16 999
Suosikkijoukkue
Kärpät
Heshkallahan olisi helposti ikänsä ja ominaisuuksien puolesta vielä parikin hyvää kautta jäljellä. Nykyurheilussahan tuo 37 ei ole vielä ikä eikä mikään. Ihan näin esimerkkinä muuan Justin Gatlin taisi about samassa iässä juosta vielä Dohassa satasella MM-hopeaa ja viestissä MM-kultaa. Eräs Jagr taas taisi painaa vielä vuosi sitten liki viisikymppisenä Tsekin pääsarjassa melkein täyttä kautta varsin hyvällä ilmeellä.
Ja eräs Petri Kontiola, hänkin Heshkaa vanhempi, painaa aika vahvaa viimeistä kauttaan Ilveksessä. Löytyyhän näitä esimerkkejä varsin hyvävireisistä konkareista huippu-urheilun parista. Toki löytyy sitten vastaavasti niitäkin esimerkkejä, joissa tuollainen parinkin vuoden soppari voi lopulta olla liian pitkä, kuten kävi Jussi Jokisen kohdalla Kärpissä.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Heshka on Kärppien mies. Teemu, mäkin itken.

Samaan rahaan parin vuoden lappu ja ura viimeisen visiitin myötä pakettiin, toivon niin.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kyllä se Heshka on sinne tulossa. Nyt niin monelta taholta jo vahvistus asialle että onneksi olkoon
Jos saa kysyä, niin millaisilta tahoilta? McTorso kuitenkin luotettava ollut näissä, mutta kieltämättä oudolta tuntuu ettei muka olisi tulossa. Ei tässä malta odottaa huomista.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tämä nyt ihan varma tieto?
Eihän minulla voi varmaa tietoa olla, kun en Kärppien toimistossa ole asioita hoitamassa, enkä ole Heshkan tuttavapiiriä. Sanotaanko kuitenkin näin, että aiemmin ei ole minulle tästä suunnasta huteja kerrottu. Toki voi olla, että jotain maagista on tapahtunut sitten iltapäivän.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielenkiintoista, Heshkahan tosiaan Instagramiin kirjoitti asiasta vasta noin kolme tuntia sitten, että ehkä tässä on päästy tänään asiasta yhteisymmärrykseen. Noh, huomenna ollaan kaikki viisaampia.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Heshka olisi urheiluromanttinen hankinta. Ykköspakiksi hänestä ei Kärppiin kuitenkaan enää ole, kun ei ole Sportiinkaan. Kun Sport tällä viikolla haki lopussa tasoitusta Kärppiä vastaan, ei Heshka päässyt kentälle, vaan Viljanen ja Johansson. Heshkan parasta ennen päiväys on mennyt kyllä jo ohi liian rajusti. Toki ottaisin hänet avosylin vastaan, koska olen urheiluromantikko, mutta vastaus Kärppien ykkösylivoiman haasteisiin hän ei todellakaan olisi. Mutta joo, turhaa keskustelua, sillä ei ole tulossa.
Jeps, eli katsellaan Byströmin Luddea ja Niemelän Topsua loppukausi kihnuttelemassa ja sekoilemassa, kuten tähän asti. Heshka olisi jo ihan suuren palavan intohimon ja Kärppäsydämen takia sellainen kaveri, jollaista ei markkinoilla ole varmasti tarjolla. Ei todellakaan ole itsestäänselvyys, että ulkomaalaispelaajalla noin iso Kärppäsydän sykkii. Sykkii melkeimpä kovemmin, kuin muutamalla "omalla pojalla" ja veltolla hiihtelijällä tuosta nykyisestä porukusta...ja ottaen huomioon tuon tämän kauden virkamiesmäisyyden ja asenteen puutteen sekä tietyn lahnamaisuuden joukkueen pelaamisessa, toisi Heshka isolla Kärppä-sydämellään sekä valtavalla palavalla tiikerinsilmällä ja halulla voittaa vielä kerran, myös tuolle osastolle massiivisen upgreidauksen tuohon nykyiseen läpsyttelytouhuun ja kentällä olisi ainakin edes yksi kaveri (Hyryn, Anttilan jne.) kanssa joka laittaisi kaiken likoon logon puolesta.

Joo, ei se Heshkan taso enää varmastikaan ole enää se sama huikea, mitä joskus vuosia taaksepäin Kärpissä oli, ja kyllä, suurin osa meistä kaikista varmaan ottaisi erittäin kernaasti sen koodinimen "Niku" tuohon nykyiseen pakistoon. Mutta pitää ymmärtää ja muistaa myös ne realiteetit sekä se, että mitä siellä markkinoilla onkaan ylipäätään edes tarjolla. Heshka voi hyvinkin olla sitä parasta, mitä siellä on nyt tarjolla. Tommi Kerttula juuri twiittasi, että miten markkinat ovat aivan rutikuivat ja Sveitsin seurat haalivat epätoivoissaan ja kiimoissaan kaikkea, mitä vain saavat haalittua (laadusta viis, kuten Teves ja Karhunen Berniin osoittavat), vaikka sitten katsomoon istumaan, jos ei muuta. Kerttulan sanoin, Suomi on Euroopassa tällä hetkellä ainoa Liiga, mistä kunnolla (tai ylipäätään...) enää saa mitään (kiitos suljettu Liiga ja tyhjennysmyynnit) ja Liigan kärkiseurojen taloudellinen pito (maksukyky ja tätä myöten ns. riskinottokyky maksaa räikeää ylihintaa) ei riitä kun Sveitsin (ja Ruotsin) seurat ilmestyvät epätoivoisesti haalimaan joukolla niitä nikuja, gardinereja, löökejä yms. A-luokan pelimiehiä noista kirpparimyyjäisistä.

Kyllähän se "Niku" tuohon Kärppien pakistoon kelpaisi, mutta realiteetit on hyvä muistaa ja Heshka voi hyvinkin olla sitä parasta priimaa mitä markkinoilla on nyt (huom! Kärpille ja Suomen seuroille) tarjota. Ja kyllähän Heshka siis edelleenkin on hyvän luokan laatukaveri, vaikkei enää se sama "priimus-kurkomoottori" olekaan, mitä joskus oli. Kyllä Heshka toisi tuohon Kärppien pakistoon ehdottomasti vahvistuksen.

Ja vielä siis kun, joku tuohon pakistoon on kuitenkin ihan pakko nyt vaan tuoda, koska muuten lähtee A) tukka ja B) loppukin järki päästä, jos joutuu jotain Topi Niemelän 'hosupetteröintiä' katselemaan loppukauden eli pakko on tuoda joku, joka sitä peliaikaa ja vastuuta ottaisi ja Heshka olisi esim. Niemelään tuolla saralla iso upgrade eli, että parannusta pakistoon saataisiin, niin ei sen edes tarvitsisi olla mikään "ylikylän vapahtajaukko", vaan vähän 'vaatimattomampikin' kaveri riittäisi.

Niin miksi ei siis nappaisi sitä parasta kalaa, mikä markkinoilla on (kenties) saatavilla ja joka siis muutenkin vahvistus ja upgreidaus tuohon pakistoon olisi (vaikka nyt ei ihan mikään Jeesuksen kaltainen vapahtaja olekaan)? Mutta edelleen, onko sitä huippuluokan kiekollisen yv-pelin "vapahtajaa" edes saatavilla, jonka Kärpät kieltämättä tuohon kylläkin kaipaisi, mutta onko markkinoilla vastausta tähän Kärppien tarpeeseen vai haaveillaanko nyt keijupöly tason utopiaa, kun markkinoilla olisi kuitenkin eräs toinen - vieläkin - hyvän luokan kaveri tarjolla nenän edessä...Kärppien pakisto ei kuitenkaan niin huikea ole, että se edelleenkään vaatisi sen ylikylän maestron, että siihen peräpäähän saataisiin sitä kaivattua parannusta, niin silloinhan olisi fiksua ottaa se kaveri joka sen (edes pienenkin) parannuksen siihen tuo, vaikka se parannus tosiaan olisikin pienempää luokkaa, kuin jos tuotaisiin se koodinimi "Niku".

Ja vielä se Heshkan valtava Kärppäsydän ja logolle pyyteettömästi pelaaminen on, voisi näyttää muutamalle 'omalle pojalle' tuostakin nykyisestä ryhmästä, että mitä nuo edellä mainitut asiat todella tarkoittavat ja miten se kroppa laitetaan Kärppäpaidan puolesta likoon, joka ilta joka ikisessä vaihdossa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
@Proffa_20 , samaa mieltä olen kanssasi. Minun pointti oli se, ettei Heshka ole mikään ykköstykki enää, joka tulee ja laittaa meidän ylivoiman kuntoon. Intohimoa ja laajuutta hän ehdottomasti toisi. Kannattajien unelma hankinta hän tietenkin olisi noin niin kuin urheiluromanttisessa mielessä.

Tervetuloa erittäin lämpimästi, jos nyt sitten maagisesti on tulossa. Jotain erikoista ja nopeaa on tapahtunut, jos on tulossa. Veikkaan, että tässä tapauksessa se voisi olla yhteinen rakkaus, joka on päässyt lopulta vapaaksi. Raha tietenkin toinen, eli halpa mahtaa olla ainakin suhteessa vallitsevaan kalliiseen markkinaan.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Minun pointti oli se, ettei Heshka ole mikään ykköstykki enää, joka tulee ja laittaa meidän ylivoiman kuntoon. Intohimoa ja laajuutta hän ehdottomasti toisi. Kannattajien unelma hankinta hän tietenkin olisi noin niin kuin urheiluromanttisessa mielessä.
Sellaisia ykköstykkejä ei ole saatavilla - ainakaan tänne Suomeen. Heshka on jo siinä mielessä suuri upgrade, että osaa syöttää eikä pelkää käsitellä kiekkoa omalla alueella. Antaa sen helpon syötön lapaan ja lukee peliä hyvin. Aivan varmasti tulee tilanteita, joissa vituttaa Heshkan hitaus, mutta on hän kuitenkin Shaun. Kuten sanoit, kannattajien unelmahankinta ja upea lopetus miehen uralle.

Kärpätkin varmasti saa lisää potkua, kun pelataan sitä viimeistä mahdollisuutta Shaunille. Welcome back!
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Vapahtajia ei ole markkinoilla tarjolla, joten sellaista on turha Kärppiin odotella. Ainoa teoreettinen mahdollisuus on, jos Jyp ymmärtää luovuttaa ajoissa. Ei heillä todellista jakoa enää ole.

Mut eiköhän Jypin kärkiäijät saa mottipäistä ulkomailta. Nikunkin kannattaa vähitellen siirtyä ulkomaille, ettei suunnitelmiin täysin sopimaton varusmiespalvelus kutsu poikaa palvelemaan isänmaataan.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Nikunkin kannattaa vähitellen siirtyä ulkomaille, ettei suunnitelmiin täysin sopimaton varusmiespalvelus kutsu poikaa palvelemaan isänmaataan.
Nikukin lienee loukkaantunut maajoukkuekomennuksellaan. Aika huono juttu Jypin kannalta, jää eurot saamatta.
 

maalisieppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Heshka on kaukana esim Suikkasen kauden tasosta mutta kyllä hän silti menee aina ylivoimaan. Osaa laukoa viivasta, välillä vain toimintaa kiekkoa maalille ja paikan tullen ampua oikeasti kovaa kiekkoa kehikon väliin. Se nyt on aika olennaista ylivoimassa. Ja myös tarvittaessa rauhoittaa peliä.
 

maalisieppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viime kaudella yli 0,5 pistettä peliä kohden ja tälläkin kaudella semmoset parikymmentä pistettä paikkina ei sattumalta tule. Ylivoimaan menee aina. Tärkeintä kuintenkin on et Kärpät merkitsee oikeesti jotain Heshkalle.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan sekin kai mahdollista että siirtyisi Ässiin mistä kaikki alkoi ?
Ainakin Ässien huhuketjun mukaan myös siellä suunnalla on ollut kiinnostusta Heshkan hankintaan, joten voi olla mahdollista tuokin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös