Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 039 440
  • 17 215

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Kenen kanssa sää nyt oikein juttelet, kun ei pysy perässä? Kellä on ollut muna pystyssä, kun odotellut McDavidPuljua?
Pointti oli että kärpät alkoi tekemään isoa viestintää, varmastikin fanien pyynnöstä. Odotukset ei vastanneet nyt sitä mitä tuleman piti ja nyt kaikki on shokissa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kukahan noita etukäteishehkutuksia oikein rustaa ? Potkut sietäis saada, niin amatöötiä että. Eipä silti jos jatkopahvi olisi julkaistu yllätyksenä matsissa se olisi ollut tyylikästä. Nyt hävettää…
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämän viikon sopimushuhuilut ovat olleet parasta viihdettä sitten BULIn. Hieno juttu Stretsin jatko itsessään. Eihän toimisto ole välttämättä yhtään liioitellut ennakkohypessään, jos he eivät itse olisi millään uskoneet Anttilan jatkosopimukseen. Anttilahan tuli voittamaan liigamestaruuden uralleen, joten piti ottaa hieman jatkoaikaa kun huomaa kauden valuvan tuhnuiluun.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei jumalauta. Odotin kahden vuoden diiliä. Pettymys.

Ja asiaa. Onhan tuo kevyttä kettuilua asiakkaita eli meitä kiekkoniiloja kohtaan. Sanamuodot ennakkopostauksessa antavat ymmärtää laskeutumisineen uutta ukkoa. Ei ihme jos lähtee laukalle ja leuat loksahtaa selälleen vitutuksesta.

Paljon puhetta, siinä onnistuttiin. Kuinka tyytyväisiä Kärppäfanit ovat juuri nyt?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kuusamon Pallo-Karhut (PaKa)
Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja seuraava uutinenhan on "vuoden kuumin julkistus", jos siis menee Tammikuun puolelle. HOX mediaosasto saa lainata. Vois olla vaikka kaks kärkkäriä yhen hinnalla parin viikon somehehkutuksella
 

Laitakahina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers, Kraken
Kyllähän tämä tuntuu aikamoiselta teepussitukselta, jos hype on luotu vain Anttilan jatkolle. Onhan Mörkö myyvä kasvo, mutta somevastaanotto kertoo millainen virhearvio tässä uutisoinnissa on tehty.

Joukkueessa on kuitenkin selkeitä puutteita esim. Mv-osastolla, kun Blomman tilanne on epävarma. Ja Latekin on mm. presseissä keulinut, kuinka viivapelotteita saa kaupasta.

Hyvä että on yritystä somehommassa, mut jospa jatkossa keskityttäisiin vaikkapa niihin pelaajien päivää seuraaviin dokkareihin. Tai rakennettaisiin hype edes jonkun "oman pojan" jatkon ympärille.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Saapa nähä joko tänään riittäs yks tehty maali voittoon.
 

Redimor

Jäsen
No eihän nyt peltomarkettien asiakkaille mitään muuta voi antaa kuin Jysk -tyylisen alennusmyyntimainoksen. Nelosen johtaja on ens talvenkin matkassa. Säästyy Aholla aikaa sorvata niitä kovia soppareita sinne kärkiviisikoihin (sarkasmia).
 
Vaikka nykyään bränditileilläkin otetaan henkilökohtaisempaa otetta ja muistutetaan, että logon takana on ihmisiä, niin älkää nyt herranisä selitelkö ja mussuttako ihmisten pettymystä vastaan siellä.

Viestintä on kusitolppana oloa, mutta se kuuluu pelin henkeen. Seuraavalla kerralla ehkä sitten uusi mediajamppa voi kokeilla sanoa Aholle tai Virkkuselle, että mikä on sopimuksen merkittävyyteen nähden sopiva viestinnän ja ennakkohypen taso. Se ikään kuin kuuluu toimenkuvaan ja ammattitaitoon toppuutella keulivia/panikoivia seurajohtajia.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Tähän pätee vanha sanonta, "älkää selitelkö, se vain pahentaa tilannettanne"

Hyvä yritys, mut vähä meni totutus nyt överiksi. Opitaan tästä hei!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös