Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 038 792
  • 17 215

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Mahtavaa. Kyllä nyt Kärppä-faneja hemmotellaan. Joukkopako joukkueesta jatkuu ja vahvistuksiakaan tälle kaudelle ei näy, eikä kuulu.

Toki en osaa olla pahoillani Musen lähdöstä HPK:hon. Tokihan äijä syttyy siellä sitten liekkeihin ja takoo sellaisen +40 pojon kauden.

Herää kysymys että olisikohan Aho & Co'lla vielä jokin mukava jokeri-kortti hihassa? Jos ne vaikka unohtaisi signata jonkun???
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Käsittämättömintä onkin, että Räty ei todellakaan ole mikään raakile ja valmiudet on jo nähtyä isompaan rooliin. 13 minuutin peliajalla on tullut 19 pistettä, joista 17 tasakentällisin. Peliesitysten mukaisessa hierarkiassa hän ohittaisi heittämällä Aaltosen ja melkein nykyvireisen Pyörälänkin. Kaksikon tulevaisuudesta ei ole tietoa, mutta sitä suuremmalla syyllä Rätyä tarvitaan. Ikäisekseen jo kypsä ja monipuolinen kasvatti ollaan munaamassa toden teolla. Tämä jättäisi myös oksettavamman maun myös velipojan siirrolle, jonka saattoi hampaita kiristäen hyväksyä kasvattajakorvauksineen ja henkkoht onnistumisineen.

Isossa kuvassa Kärpät tuottaa yhä kansainvälisiä lupauksia, joita puhkeaa kukkaan Liigassa. Topi Niemelän kanssa saatiin tärkeä jatkosopimus ja Ville Koivusesta saadaan todennäköisesti nauttia vielä ensi kausi. Tuukka Tieksola poistuu rapakon taakse kärppänä. Muik-kasvatti, mutta jo lähes oman junnuputken tuotteeksi katsottava Joel Blomqvist jatkaa myös. Taustalla Joonas Lohisalollakin on potentiaalia, mutta tuleeko sitä näytönpaikkaa?

Kärppien mylly on vuosien saatossa tuottanut tasaisesti lahjakkuuksia ja vetänyt niitä myös ulkopuolelta. Pelaajia on tullut myös yli omien tarpeiden, osa on mennyt muihin liigaseuroihin ja osa rapakon taakse junnuliigoihin. Ruotsalaisen ja Saarijärven kaltaisten timanttien perään on haikailtu. Tässä ajassa on kuitenkin ikäviä merkkejä, että Kärppien vetovoimassa tapahtuu selkeämpää hiipumista.

Edit. sanavalintoja
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mutta, kun touhu menee perseelleen ja päävalmentajan paikalla ei ole se vetovoimaisin nimi ja vaatimustason kanssa kipuillaan (toista kautta putkeen säälitason suorittamista), niin kumma juttu kun lupaavia ja urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia kaikkoaa yhtäkkiä pois, syystä jos toisesta. Sattumaako?
En kyllä usko sattumaan tässä asiassa. Toinen asia, mikä huolettaa on tämä Kärppien nykyinen pitkäjänteisyysperiaate valmentajakuvioissa, joka näyttäytyy ulospäin enemmänkin virheellisiin valmentajavalintoihin hirttäytymisenä itsepintaisesti ja pelkona, että potkut vaikuttavat potkunantajan ja potkunsaajan henkilökohtaisiin väleihin. Mielikuvaa vahvistaa myös Ahon ja Virkkusen kommentit asiaan liittyen.

Tämä pitkäjänteisyyden periaate on jalostunut viime vuosien aikana. Vielä Haapakosken kohdalla uskallettiin reagoida, kun syksyn aikana "joukkue ei ollut Haapakosken alaisuudessa saavuttanut niitä tavoitteita, jotka sille on asetettu" (Kärppien tiedote). Joitain vuosia myöhemmin kun oltiin aika lailla samassa pisteessä pistepotin karttumisen ja sarjasijoituksen suhteen samassa vaiheessa kautta ja puikoissa oli Suikkanen, täysimittaisia potkuja ei enää uskallettu antaa kesken kautta.

Nyt Mikkolan kohdalla ainakin oma pelkoni on se, ettei niitä potkuja uskalleta antaa lainkaan kesken sopimuskauden ja päävalmentaja vaihtuu aikaisintaan ensi kauden päätteeksi, vaikka tilanne vaatisi reagointia jo huomattavasti aiemmin. Toki onhan tässä vielä ainakin teoriassa sellainenkin mahdollisuus olemassa, että Kärppien viisikkopelaaminen ottaa merkittäviä harppauksia kiitos meneillään olevan pelitauon ja helpohkon helmikuun (runsaasti vastustajia sarjataulukon pohjilta) ja lopulta täydellinen mahalasku kauden päätteeksi vältetään ja Kärpät pelaa uskottavasti mitalipeleissä. Tähän liittyen en kuitenkaan hengitystäni pidättelisi, sillä muutos vie aikaa ja Kärpät on ikävällä takamatkalla sarjan todellisiin kärkijoukkueisiin nähden.
 

Micol

Jäsen
Tämä nyt olisi erittäin odotettu ja todennäköinen lopputulema, että myös vanhempi Räty poistuu seurasta kauden päätteeksi, eikä pelaajan intressit ole jatkaa enää Kärpissä (odotellaan toki vahvistusta asialle jossain vaiheessa). Eiköhän tässä Akun päätöksessä paina aika voimakkaasti "case Aatu", eikä häntä kiinnosta enää sitoutua nykyiseen "touhuun" enää tuleville kausille. Hän näki vielä erittäin hyvin sen tässä kuukausien mittaan, että mitä hienoja asioita voikaan tapahtua pelaamisessa, kun pääsee irti Mikkolan sekasotkusta johonkin selkeän pelisapluunan joukkueeseen, kuten kävi velipojalle. Siinä ei varmasti ole enää ykkösprioriteettina jäädä katselemaan mitään pelitavallista sekamelskaa enää yhtään ylimääräistä kautta, kun voi aivan hyvin valita toisin, kun ottajia on vaikka ja missä.

Järkipäätös Akulta, mikäli huhu pitää paikkaansa. Ilveksessä on loistava paikka päästä vapautuneesti vetämään tykkikausi (tai pari) liigassa, jonka jälkeen sitten kohti kovempia sarjoja.

Ei tämä ainakaan minua jaksa enää edes vituttaa kaiken viime ja tällä kaudella nähdyn jälkeen. Ei edes herätä oikeastaan mitään tunteita enää tässä kohtaa. Kuten sanottua - järkevä päätös pelaajan kannalta, mikäli toteutuu.
 

Yarmolenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse melkeimpä osasin odottaa Rädyn lähtöä. Uskoisin, että tässä takana on enemmänkin se, että ollaan onnistuttu suututtamaan koko Rädyn poppoo (isä mukaan lukien) kuin pelilliset syyt. Mikkola varmasti saa marraskuussa kengänkuvan perseeseen jos homma on samanlaista kuin tällä kaudella. Sen tiedostanee Aku itsekin.

Erittäin harmillinen juttu, varsinkin nyt kun on ollaan jokunen vuosi häntä kituuttettu mukana ja juuri kun olisi läpilyömässä vaihtaa seuraa. Ilves tosin lienee järkivalintakin tässä kohtaa.

En jaa kuitenkaan tätä grande katastofi- mielikuvaa tästä tilanteesta. Täällä kun on keretty julistaa jo joukkopakoa sun muuta seuran täydellista rappiotilaa. Onhan tälläisessa vaikeassa tilanteessa oltu monta kertaa aikaisemminkin.

Nyt voitaisiin sementoida Akulle paikka nelosesta, jos mitään hyötyä hänestä ei meille enää ole. Ei nimittäin ole ollut kovin kummoista surffailua Bourke ja Emauelssonin rinnalla.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ehdottomasti kaikkia ei voida pitää. Mutta siitä lienemme samaa mieltä, että Räty kuuluu nimenomaan tähän kastiin, jotka olisi ihan 'must', jotka täytyisi yrittää pitää. En millään usko, että Aho & co. eivät muka olisi nähneet Akulle ruutua ensi kauden joukkueessa, en sitten millään. Eli onko aloite lähdön suhteen tullut Akulta ja hänen leristään?
Tuohon kysymykseesi lainaamassasi viestissäni vastasin, eli kaikki, joita haluttaisiin pitää, ei aina voida pitää. Pelaajilla ja pelaajien taustajoukoilla on myös oma tahto. Tästä syystä en ollut yllättynyt, että juuri Aku Rädyn huhuillaan lähteväksi. Kun nyt kerta useamman kirjoittajan mielestä omia poikia pakenee oikealta ja vasemmalta, niin olisi mukava kuulla tämä lista Rädyn veljesten lisäksi. Ja jos tuota listaa ei ole, tai se on lyhyt, herättääkö se uudenlaista ajatusmallia asian suhteen? Koivunen, T. Niemelä, Koskenkorva, Tieksola, Paaso, Blomqvist, Kokko, Hyry, nyt ainakin jatkosopimuksen tehneitä omia lupauksia tämän kauden joukkueessa.

Aku Rädyn mahdollinen lähtö on harmillinen. Silti toivoisin asian pohdiskelua ilman paniikkia siitä, että Kärpistä on Mikkolan, Ahon ja Virkkusen vuoksi käynnissä omien poikien massapako, kun asia ei näin ole.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onkos mitään huhuja tulevista pelaajista liikkeellä? Valmentajahuhut käyvät myöskin, sillä vaatii melkoista suoritusta saada kaksi todella lahjakasta junioria ulos seurasta yhden kauden sisällä.

Seurajohdosta voidaan kylläkin aloittaa. Mikkola on epäpätevä tehtäväänsä, mutta se ei ole hänen vikansa, että hänet on palkattu.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpillä pukkaa omia tasokkaita junioreita niin kovaan tahtiin, ettei ole mikään ihme kun osa lähtee muille maille peliajan ja vastuun perässä. Tätä tapahtuu jokaikisessä (omia junioreita tuottavassa) Liigan joukkueessa eikä ole mikään poikkeus, kuten täällä vallitsevasta hyperventiloinnista voisi joku tietämätön päätellä. Toteutuessaan ei hetkauttaisi itseäni suuntaan taikka toiseen. Kiva jos jäisi, onnea matkaan jos päättää lähteä.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onkos mitään huhuja tulevista pelaajista liikkeellä? Valmentajahuhut käyvät myöskin, sillä vaatii melkoista suoritusta saada kaksi todella lahjakasta junioria ulos seurasta yhden kauden sisällä.

Seurajohdosta voidaan kylläkin aloittaa. Mikkola on epäpätevä tehtäväänsä, mutta se ei ole hänen vikansa, että hänet on palkattu.
Erittäin hiljaista on ollut, kun ei tänne ketään tule. Ainoa on tuo, että Rautakorpi tulisi valmentamaan.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hetkinen.. Missä on mainittu Leskisen sopimuksessa olevan ulkomaan optio? Tämä on kyllä itseltäni mennyt täysin ohi jos näin on.
 

OsmoK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Manchester United
Kova kaappaus ja paha menetys. Painaisikohan Akun valinnassa veljen kohtelu?
Isän valinnassa painaa. Turha Kärppien on edes tarjota Akulle mitään, kun sillat on jo isään (ja täten poikiin) poltettu. Jos pelaaja ei halua pelata Oulun Kärpissä, niin tervemenoa vaan.

Alkaa Ilves muuten tulla tunnetuksi muiden seurojen lupauksien kuppaajana. Ilmeisesti siellä on oma juniorityö aika rappiolla.
 

Finnstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei mitään huhuja, vaan ihan märkänä unena: Oliskohan aika kotiuttaa taas Junttila vuodeksi. Sentteriksi Kemppainen ja/tai Ruohomaa. Olis siinä runkoa ykkösnyrkkiin, ai että!
 

Micol

Jäsen
Isän valinnassa painaa. Turha Kärppien on edes tarjota Akulle mitään, kun sillat on jo isään (ja täten poikiin) poltettu. Jos pelaaja ei halua pelata Oulun Kärpissä, niin tervemenoa vaan.

Alkaa Ilves muuten tulla tunnetuksi muiden seurojen lupauksien kuppaajana. Ilmeisesti siellä on oma juniorityö aika rappiolla.
Onko tälle isä-Rädyn syyllistämiselle olemassa jotain aitoa perustettakin? Saa vahvasti sen kuvan, että Kärpät ei ole tehnyt henkilökemioiden osalta (taaskaan) mitään väärin ja Rätyjen isä on nyt joku juurisyy kaikelle. Olet muuten jäänyt vahvasti mieleen sellaisena nimimerkkinä (parin kauden ajalta), joka iskee kiinni aika kovasanaisesti, kun on ollut esim. Aatusta kyse täällä Kärppien osiossa aiemmin, niin onko tässä taustalla jotain, mitä meidän muidenkin olisi hyvä / syytä tietää? Kuulostaa nimittäin hieman jo "mustamaalaamiselta", niin olisi ihan kiva tietää jo jotain perusteitakin / faktaa tässä kohtaa...

Niin - mitähän väärää siinä nyt sitten on, että Ilves pyrkii etsimään joukkueeseen nuoria ja kovia talentteja muista seuroista? Sanoisin, että helvetin viisasta toimintaa, jolla saadaan pitkäjänteisesti rakennettua kovaa runkoa ja tulevaisuuden mestaruusjoukkuetta. Tämä tie johtaa yleensä jossain vaiheessa menestykseen ja se on nyt tapahtumassa Ilveksen kohdalla, mikä on mielestäni helvetin hieno asia.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Isän valinnassa painaa. Turha Kärppien on edes tarjota Akulle mitään, kun sillat on jo isään (ja täten poikiin) poltettu. Jos pelaaja ei halua pelata Oulun Kärpissä, niin tervemenoa vaan.

Alkaa Ilves muuten tulla tunnetuksi muiden seurojen lupauksien kuppaajana. Ilmeisesti siellä on oma juniorityö aika rappiolla.
Näin Aatun kommentin siirrosta syksyllä jossain pelinalushaastattelussa ja siinä totesi, että ei häneltä juurikaan kysytty halukkuudesta lähteä Mikkeliin. Jäin käsitykseen, että aloite siirtoon oli tullut Islandersin päästä, kun siellä ei varmaan hyvällä katsottu oman varauksen saamaa peliaikaa ja kohtelua sinällään hyvin menneen syksyn prospect campin jälkeen.

Jälkimmäisessä lauseessa olet melko lailla asian ytimessä. Ilves ry tarjoaa nyt sitä satoa, jonka Manngard-Honkalehto konklaavi liigan puolella kylvi, eli juniorimassat alkoivat pakenemaan 2010-luvulla pois toiminnasta. Täälläpäin ei juuri Ilveksen verkkareissa kehdanneet junnut kulkea, kun kaikki puhuivat vaan Tapparasta. Tilanne on liigajoukkueen puolella tiedostettu ja viimeisen neljän vuoden aikana on hankittu melkoinen määrä nuoria ulkoa tätä kuoppaa paikkaamaan. Sama tilanne jatkunee vielä muutaman vuoden.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kärpillä pukkaa omia tasokkaita junioreita niin kovaan tahtiin, ettei ole mikään ihme kun osa lähtee muille maille peliajan ja vastuun perässä. Tätä tapahtuu jokaikisessä (omia junioreita tuottavassa) Liigan joukkueessa eikä ole mikään poikkeus, kuten täällä vallitsevasta hyperventiloinnista voisi joku tietämätön päätellä. Toteutuessaan ei hetkauttaisi itseäni suuntaan taikka toiseen. Kiva jos jäisi, onnea matkaan jos päättää lähteä.
Ongelma kun ei edelleenkään ole siinä että "kaikkia ei voida pitää" vaan siinä että jos tämä Aku Rädyn lähteminen toteutuu niin tässä ollaan viime vuosien käytännössä neljästä lahjakkaimmasta hyökkääjäprospektista onnistuttu kaksi sössimään jo muihin joukkueisiin. Tällainen puuhastelu antaa aika helvetin huonon kuvan siitä miten hyvin esim. nykyinen valmennus osaa näitä junnulahjakkuuksia käsitellä.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Onhan Aku Räty nykyisistä nuorista hyökkääjätalenteista paras (siis siinä mielessä, että pysynee Suomessa ainakin jonkin aikaa). Harmittaa suuresti, jos ja kun Ilves hänet värvää. Aatun kanssa Kärpät sai mokattua - joku asiantuntevampi varmaan syytkin aikanaan avaa. Nyt lähtee Akukin ja voi sanoa, että hieman vituttaa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ongelma kun ei edelleenkään ole siinä että "kaikkia ei voida pitää" vaan siinä että jos tämä Aku Rädyn lähteminen toteutuu niin tässä ollaan viime vuosien käytännössä neljästä lahjakkaimmasta hyökkääjäprospektista onnistuttu kaksi sössimään jo muihin joukkueisiin. Tällainen puuhastelu antaa aika helvetin huonon kuvan siitä miten hyvin esim. nykyinen valmennus osaa näitä junnulahjakkuuksia käsitellä.
Lainaamasi nimimerkin ainoa tarkoitus täällä Kärppien puolella on provosoida muita, joten jättäisin kyseisen kaverin hassuttelut omaan arvoonsa.

Kaikkia ei voida pitää, mutta nämä selvästi läpimurron kynnyksellä olevat pelaajat olisi syytä kiinnittää. Ilves tulee nauttimaan näistä hedelmistä, kuten Jukurit tekee nyt Aa. Rädyn kanssa.

Kärpät on hyvää vauhtia matkalla kohti pysyvää paikkaa liigan keskikastissa.
 

Sokerimunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aku Rädyn menettäminen toiseen liigaseuraan olisi ihan käsikirjoituksen mukainen jatko tälle Mikkolan aikakauden tähänastiselle farssille. Räty olisi nykyotteilla varma kolmos-, jopa kakkoskentän laituri ensi kauden joukkueeseen, jos saisi potentiaalinsa lopullisesti lunastettua. 11 maalia nykyisellä peliajalla on erittäin hyvä saldo. Jokin kemiahomma täytyy olla tässä takana, jos Tampereelle lähtee.

Ensi kauden joukkueeseen liittyen on kyllä huhujakin harvinaisen vähän liikkeellä. Oulun vetovoimasta ei voine enää puhua, tänne ei varmasti ole tunkua liiga-apajilla, varsinkin jos ei taaskaan päästä CHL-kauteen mukaan.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Kyllähän tässä väkisin tulee voimakkaat takaumat vuoteen 2009…. Voi P. Eräreikä!
Onko meille tulossa jostain junnutuotannon syövereistä uus veljespari?
Ei me tarvita, meillä on kuitenkin kestoikoni Mikkolat, ja ne ei muuten lähde kulumallakaan Kärpistä...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuohon kysymykseesi lainaamassasi viestissäni vastasin, eli kaikki, joita haluttaisiin pitää, ei aina voida pitää. Pelaajilla ja pelaajien taustajoukoilla on myös oma tahto. Tästä syystä en ollut yllättynyt, että juuri Aku Rädyn huhuillaan lähteväksi. Kun nyt kerta useamman kirjoittajan mielestä omia poikia pakenee oikealta ja vasemmalta, niin olisi mukava kuulla tämä lista Rädyn veljesten lisäksi. Ja jos tuota listaa ei ole, tai se on lyhyt, herättääkö se uudenlaista ajatusmallia asian suhteen? Koivunen, T. Niemelä, Koskenkorva, Tieksola, Paaso, Blomqvist, Kokko, Hyry, nyt ainakin jatkosopimuksen tehneitä omia lupauksia tämän kauden joukkueessa.

Aku Rädyn mahdollinen lähtö on harmillinen. Silti toivoisin asian pohdiskelua ilman paniikkia siitä, että Kärpistä on Mikkolan, Ahon ja Virkkusen vuoksi käynnissä omien poikien massapako, kun asia ei näin ole.

Täksi kaudeksi joukkueen "omista pojista" lähti toisiin liigaseuroihin Puutio, Loponen, Huttula, Metsävainio. Kauden aikana Aatu Räty karkasi Mikkeliin, ensi kaudeksi (huhu) pois ainakin Aku Räty. Ei noista nyt ehkä oikealta ja vasemmalta poislähtevien määrää saa, mutta kertoo mielestäni jostain.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Täksi kaudeksi joukkueen "omista pojista" lähti toisiin liigaseuroihin Puutio, Loponen, Huttula, Metsävainio. Kauden aikana Aatu Räty karkasi Mikkeliin, ensi kaudeksi (huhu) pois ainakin Aku Räty. Ei noista nyt ehkä oikealta ja vasemmalta poislähtevien määrää saa, mutta kertoo mielestäni jostain.

Noista ylläolevista nimistä ainoastaan Aatu Rätyä on "ikävä". Muut nimet ei juuri lisäarvoa toisi tämän kauden joukkueeseen, et siinä mielessä en laskisi samaan kastiin Aku Rädyn poistumisen kanssa. Joukkueeseen jäi kuitenkin nuoria pakkeja Niemelä, Paaso ja Niskala, joten Puutio, Loponen ja Huttula joutikin kasvamaan korkoa pienempiin seuroihin. Metsävainiolle tekee myös hyvää kokeilla siipiään muualla. Toki Ronkaisen tilalle ottaisin kiljuen kenet vaan yo kolmikosta, mutta Tanelin ääliömäinen jatkosopimus on/oli pakko ottaa huomioon.

Aku Rädyn mahdollinen siirto Ilvekseen riipaisee kyllä paljon. Olen monesti ajatellut, että Akusta saadaan vielä uusi "Mika Pyörälä" Mut ei näköjään
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täksi kaudeksi joukkueen "omista pojista" lähti toisiin liigaseuroihin Puutio, Loponen, Huttula, Metsävainio. Kauden aikana Aatu Räty karkasi Mikkeliin, ensi kaudeksi (huhu) pois ainakin Aku Räty. Ei noista nyt ehkä oikealta ja vasemmalta poislähtevien määrää saa, mutta kertoo mielestäni jostain.
Jos ihan rehellisiä ollaan, niin ei tuo sinun listasi viime kauden päätteeksi lähteneistä pojista kerro oikeasti mistään erityisestä. Normaalia vaihtuvuutta, eikä listassa ole yhtään todellista menetystä.

Sitten nämä Rädyn veljekset. He ovat menetyksiä ja heidän lähtönsä kirpaisee ja on syytä aiheuttaa pohdintaa seurajohdossa ja valmennuksessa. On kuitenkin syytä pohtia asiaa myös siltä kantilta, ettei muita merkittäviä nuoria omia poikia ole pois lähtenyt. Miksi poistujia ei ole kuin Rädyn perheestä? Miksi valtaosa laadukkaista omista junioreista kuitenkin on tehnyt jatkosopimuksen Kärppien kanssa? Voiko myös Rätyjen puolella olla jotain sellaista, miksi heitä on ollut vaikea Kärppiin sitouttaa? Vähän samoin kuin Brad Lambertia on ollut vaikea sitouttaa mihinkään liigaseuraan. Ja ei, en tarkoita sitä, että Kärpät saisi puhtaat paperit Rätyjen suhteen. Pikkaisen toista näkökulmaa vain koetan raottaa.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Täksi kaudeksi joukkueen "omista pojista" lähti toisiin liigaseuroihin Puutio, Loponen, Huttula, Metsävainio. Kauden aikana Aatu Räty karkasi Mikkeliin, ensi kaudeksi (huhu) pois ainakin Aku Räty. Ei noista nyt ehkä oikealta ja vasemmalta poislähtevien määrää saa, mutta kertoo mielestäni jostain.
Kahta viimeisintä en pitäisi lupauksina, vaan suunnitelmista pudonneina täytemiehinä. Viime kaudella taustalta lähtivät myös Ottavainen ja Juusola.
Ei me tarvita, meillä on kuitenkin kestoikoni Mikkolat, ja ne ei muuten lähde kulumallakaan Kärpistä...
Eiköhän vielä Maks Mikkola nähdä Liigassa ennen lohisaloja ja yliniemiä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Eikai "junantuomilla" yleensä ruotasydäntä olekaan. Rädyt eivät tässä ole poikkeuksia. Aku kelpaisi mallikkaasti JYPiinkin, ja aiemmin JYP Akua kyselikin. Harmi ettei Räty ole "kotiin" palaamassa. JYPissä olisi iso vastuu, toki seuran viimeiset vuodet eivät varmasti herätä kenessäkään mielenkiintoa, päinvastoin kuin Ilves.

Hyvän pelaajan Ilves saa, jos ja kun sinne menee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös