Kuinka tyytyväinen olet Hans Backen valintaan Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajaksi?


  • Äänestäjiä
    107
  • Poll closed .

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Ruotsistahan se on kotoisin, joten pakkohan sen on kova olla! Tai vähintäänkin parempi kuin MiXu.
 
Beundra det sköna, beskydda det sanna, vörda det ädla, besluta det goda.

- R. S.

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minkälainen valmentaja saisi Suomen arvokisoihin? En usko että Backen, mutta en kyllä keksi ketään muutakaan joka tuossa onnistuisi.
 
Ultrat ovat erilaisia ... Kun he jakavat yhden sämpylän neljän hengen kesken nääntymisen partaalla, silloin he ovat onnellisia. (Ultras Jokerit)

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
Kyllä mä hyppään Hassen siivelle. Ihan tyytyväinen olen. Postiivinen valinta, kokenut valinta, ja näin. Ei ole huonompi kuin Paxu.
 
Mutta Sten-herraa ei tarvitse tappaa!

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pakkohan tuohon oli vastata EOS, kun ei mitään miehestä tiedä. Suomen futis on niin heikossa jamassa mj:n osalta, että sinne kaivataan todella kovaa moniosaajaa nyt puikkoihin. Sellaista joka saa pelaajista aina maximin irti (mutta osaa samalla pitää rentouden ja hyvän fiiliksen jengissä), löytää suomelle sopivat taktiikat, ja pystyy tuomaan uusia tuulia koko hommaan. Onko tuo HB nyt sellainen? Ei vaikuta siltä näin suorilta, mutta ehkä ikä ja näkö hämää vaan... Toivotaan parasta!
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Minkälainen valmentaja saisi Suomen arvokisoihin?
Tämä vaatisi laajempaa keskustelua. Tai en tiedä vaatisiko, mutta minua kiinnostaisi ne selvitykset. Sillä on vain niin kovin vähän merkitystä, jos on vaikka voittanut pari CL-kannua eri maissa eri maista tulevien pelaajien kanssa ja myös vienyt jonkun karvakäsijengin kisoihin jostain lohkosta. Jos sitten ottaa kokonaan suomalaisista koostuvan poppoon, niin ei ne vanhat meriitit paljoa paina, jos se valmentaja ei ole muuten oikeanlainen.

Yksi ominaisuus on ainakin, että pitää puhua suomea, ruotsia tai englantia. Maailmassa on monia tähtivalmentajia mitkä eivät osaa sanaakaan mainituista kielistä.

Erittäin tyytyväinen. Nimi on helppo lausua ja muistaa.
Todella hyvä kommentti siellä alla. Pitäähän se pystyä helposti muistamaan kenen erottamista vaaditaan alkuvuodesta 2017.
 
Viimeksi muokattu:
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Suomessa ei osata pelata futista. Ruotsissa osataan. Hyvä valinta.
Tämä ei taida kuitenkaan pelastaa Suomea, vaikka Ruotsissa osataankin pelata futista. Sieltä pitäisi saada vielä pelaajiakin tuohon kyytipojaksi...

Aika yhdentekevä valinta siis. Ehkä pelaaminen muuttuu häpeällisen näköisesti siedettäväksi?
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
En osaa sanoa, mutta äänestin, että melko tyytyväinen. Hansin puheet herätti jonkinlaista luottamusta ja vaikutti asialliselta lehdistötilaisuudessa. Toivon, että Hans saa paremman alun kuin edeltäjänsä. Jään mielenkiinnolla odottamaan tuloksia.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Riippuu siitä, että mitä Backe on vastannut Kaj Kunnaksen kysymykseen? Eli jos ei tunne Curt Lindströmiä, niin vittuun vaan heti. Mutta jos tuntee Kulta-Kurren, niin menestys on taattu! Se on siinä, saatana!! Den glider in, igen!!! Mäyräkoirahattu on jo tehtynä torijuhlia varten!! Alajalle patsas!!!
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Ihan kohtalainen valinta. Meriittejä kuitenkin löytyy, ehkä tässä olisi se herra, joka saisi aikaan uuden alun Suomen jalkapallossa. Mixu veti jo sellaiset pohjat, että Backen täytyisi epäonnistua infernaalisella tavalla ollakseen Mixua huonompi. Eli siinä mielessä hänen tilanteensa on hyvä.
 
Tämä allekirjoitus tukee Marcin Koluszia.
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia
En ole niin aktiivisia jalkapalloihmisiä, mutta kyllähän tämä osana aika-avaruusjatkumoa varmasti oli hyvä kiinnitys. Toisaalta irrallisena jaksona tarkastellen ei ihan parasta ikinä missään. Ihan hauskoja kommentteja täällä ainakin on näin jälkikäteen.
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Hans Backelle terveisiä suoraan Joni Ortiolta.

Nolla plus nolla on nolla. Hans, olet täysin ansainnut tämän.PS. Markku Kanervalle terveisiä - mitä käsittämätöntä ihme**ä sä olet tehnyt? Palautuu kyllä tätä ketjua lukiessa vanhat traumat mieleen.

Kukaan, korostan, kukaan ei uskonut Backen aikakauden loppuessa, että Suomi pääsisi koskaan mihinkään kisoihin vaikka ne kisapaikat arvottaisiin!
 
"Perusperiaatehan on ihan sama. Mahdollisimman vähän jarrua ja kaasu pohjassa." -Kalle Rovanperä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy