Oletko tyytyväinen Hans Backen valintaan Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajaksi?

  • 4 069
  • 38

Kuinka tyytyväinen olet Hans Backen valintaan Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajaksi?


  • Äänestäjiä
    107
  • Poll closed .
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Suomen Palloliitto ilmoitti tänään valinneensa miesten A-maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi ruotsalaisen Hans Backen, 63. Palloliiton tiedotteen mukaan Backen sopimus "alkaa 1.1.2016 ja se kattaa seuraavan MM-karsinnan sekä mahdollisen lopputurnauksen". Backen sopimuksessa on myös optio vuoden 2020 EM-karsintoihin.

Kuinka tyytyväinen olet Palloliiton tekemään päävalmentajavalintaan?
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Siis kuka helvetti on Hans Backe?? Kuulostaa kyllä jotenkin sopivalta juuri tämän joukkueen valmennusjohtajaksi. :D Joo ihan sama.

Veikkasiko joku oikein ja millä kertoimella?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Pohjoismaalainen ja kokenut, lausuntojensa ja aiempien joukkueidensa mukaan ainakin pelityylissä joustava valmentaja. Ruksin "melko tyytyväinen".
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Suomella vain on muitakin ongelmia eikä sillä valmentajalla nyt ole juurikaan merkitystä.

Jos otetaan vaikka koripallomaajoukkue (vaikka onkin jo ehkä kulunut aihe) vertailukohdaksi, niin on aivan turha väittää, ettei ole. Juuri nyt olisi oikea aika linjata vähän isomminkin tuota touhua. Mutta luultavasti tässä mennään yhden kärjen taktiikalla edelleen, eli A -maajoukkue edellä ja poikamaajoukkueet pelaavat miten pelaavat. Kun taas "susijengit" tuntuvat pelaavan yhtenäisesti kautta linjan. Jokainen ikäluokka tuntuu käyvän arvokisoissa, johtuuko tämä vain ja ainoastaan loistavista yksilöistä? Vai siitä, missä ympäristössä yksilöt saavat tällä hetkellä pelata? Fiksummat kertokoon jossain muussa ketjussa.

Backe puhui helposti ostettavista asioista lehdistötilaisuudessa, mutta on niitä puhujia ennenkin riittänyt. Katsotaan miten herran käy. Mielenkiintoista nähdä, mitä ne ns. vastustajan yllättämiset sitten ovat.
 
Suosikkijoukkue
MacKinnon & Rantanen
Kuka tahansa sinne menee korvaamaan Mixua, niin melko tyytyväinen. Mutta joo, eihän suomalaisen jalkapallon menestys tällä hetkellä ole kokonaisuudessaan kiinni yhden joukkueen valmentajasta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
En osaa vielä sanoa. Kokenut nimi, mutta ei ole valmentanut pariin vuoteen. Svennisin apurina Cityssä ja Meksikon maajoukkueessa, Tanskan mestaruuksia, vaikea arvioida heti suuntaan tai toiseen.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Siis kuka helvetti on Hans Backe?? Kuulostaa kyllä jotenkin sopivalta juuri tämän joukkueen valmennusjohtajaksi. :D Joo ihan sama.

Veikkasiko joku oikein ja millä kertoimella?

Olisi sopinut nimensä perusteella ennemmin mäkihyppymme valmentajaksi.

Varmaan ok äijä. Nyt tarvitaan enää parikymmentä pelimiestä jostain, siis sellaisia joilla pärjättäisiin edes Färsaaria vastaan.
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit FC
Vaihtoehto "mitä väliä?" puuttuu, joten äänestän tyhjää.
http://i.imgur.com/g5A0rrN.png Linkki vie kuvaan palkinnosta.
Varmaan ok äijä. Nyt tarvitaan enää parikymmentä pelimiestä jostain, siis sellaisia joilla pärjättäisiin edes Färsaaria vastaan.

Suomi ei ole koskaan hävinnyt Färsaarille. Eikä edes pelannut tasan.

Eipä tämä nimi nyt todellakaan mitään kiimaa herätä, mutta ei tässä muutakaan vaihtoehtoa ole kuin antaa mahdollisuus.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Yhtään peliä maajoukkueen peräsimessä en ole häneltä nähnyt, joten en osaa sanoa. Luultavasti parannus verrattuna Mixuun, mutta se nyt ei paljoa vaadi.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joukkueita katsomalla urakehitys on ollut viime vuosikymmenelle asti varsin kova. Viimeiset kolme vuotta on syljeskellyt kuitenkin kattoon? Vielä ei osaa sanoa juuta eikä jaata, mutta ei asiat voi kai ainakaan huonompaan suuntaan mennä. Och så.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jaa-a. En voi väittää tienneeni miehestä oikeastaan mitään vielä tunti sitten.

Vähän kun on sitten statseihin tutustunut, niin en oikein osaa sanoa juuta tai jaata. Tavallaan huolestuttaa se, että miehellä on varsin rajallinen kokemus maajoukkuetehtävistä. Meksikon peräsimessä tuo oli Sven-Göranin sidekickinä, tosin tuolloin ei ura tainnut kovinkaan montaa ottelua kestää ja tulos ei vakuuttanut. Loppupeleissä seurajoukkuevalmentaminen on kuitenkin hieman erilaista kuin maajoukkueen vetäminen, johtuen jo ihan rajallisesta ajasta ja pelaajamateriaalista. Tästä voisi esimerkiksi käyttää Paatelaista varoittavana esimerkkinä. Toisaalta huonompaan suuntaan ei homma voi mennä ja Backe nyt tuskin on liiton miesten saunakavereita, joten katsotaan miten käy
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehkä tää tyyppi on meille sellanen jalkapallon Curre Lindström.

En usko, että huonompaan voidaan enää mennä mitä nyt... vai voidaanko?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Mitä väliä kuka siellä häärii. Suomalaisen potkupallon tasoon sillä ei ole merkitystä suuntaan tai toiseen.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Hassen meriitit tulleet lähinnä seurajoukkueiden valmentajana.
Ehkä se on hyvä, sillä Suomen maajoukkueen taso tuo tällä hetkellä mieleen enemmän keskinkertaisen seurajoukkueen kuin maajoukkueen.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ois nyt voinut palkata jonkun suomalaisen työttömän tohon hommaan. Ois sentään saatu yksi tyyppi pois kortistosta. Muutenhan se on ihan sama kuka siellä valmentaa kun suomifudiksen taso on mitä on. En usko että tällä hetkellä edes maailman paras fudisvalkkukaan sais Suomea arvokisoihin. Suomen mahkut oli silloin kuin Litmanen ja Hyypiä oli parhaassa vedossa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Yön yli nukuttuani ja Hassen haastiksen nähtyäni olen kuitenkin varovaisen optimistinen. Kisoihinhan Suomi ei toki pääse, mutta Hassen haastiksen nähtyäni pidän mahdollisena, että hän saa vähän pelaajien itseluottamusta nousuun.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Melko tyytyväinen valintaan. Sopivat meriitit hommaan ja ymmärtää pohjoismaista jalkapalloa. Mielenkiintoista olisi tietää ketä paikka on hakeneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös