Nyt vituttaa!

  • 3 011 756
  • 11 368

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Mistä moinen uutinen/vitutus, että Lämsä HPK:n valmentajaksi? Viimeksi eilen häntä oltiin viemässä Lahteen. No ei siinä mitään. Tarpeeksi kun huhuillaan niin jokin varmasti osuu!
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Dehner 4.ketjun laitahyökkääjänä. Olisivat nyt laittaneet vaikka Lindellin sinne, mutta ei Karalahden ohella meidän varminta positiivista suorittajaamme.

Noh, Hahl sentään palaa odotetusti kokoonpanoon. Toivottavasti hänen nimensä ei esiinny tässä ketjussa ottelun jälkeen, tai no oikeastaan kesken sen..
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Mua vituttaa kanssafanien jatkuvat itkut tuomareista. Välillä on aihetta ja välillä ei, mutta ei aina jaksa katsella samaa settiä otteluseurantaketjussa. Ei ne tuomarit mihinkään muutu, vaikka tuhat jokerifania jankuttaisi Jatkoajassa.

Nöyrä toive: rajaa otteluseurannan itkuihin ja menkää vaikka pihalle haukkaamaan happea, jos noin kiristää.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Häviö naapurille ottaa aina päähän. Lisäksi joukkue ei ole Lämsän näpeissä enään.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Itselleni riitti. Peli on ollut jo pidemmän aikaa täyttä paskaa. Turha sitä on itseään kiusata, kun mitään merkkiä paremmasta ei ole näkyvissä. Kaikille kenkää.
 

hashomer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
Sietäisivät hävetä, aivan kauheata paskaa!!! Ja millon viimeks on perkele tällänen asetelma ollut paikallispelissä, että Jokerit vikisee ja HIFK vie ihan satanolla koko pelin? Tottakai voi sanalla mainita taas Rantala-shown, ei tosin voi tuomareita syyttää tosta aivan päättömästä pelistä muuten.

Meidän pelissä ei oo saatana enää yhtään järjen hiventäkään! Täytyy varmaan ruveta harkitsemaan että kannattaako noita pelejä enää edes katella kun on niin hirveetä paskaa tällä hetkellä.
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koko kauden peli on ollut aivan täyttä paskaa, eikä tuohon muutama sentteri ihmettä tee.

Jos mestaruus halutaan voittaa, niin siihen vaaditaan saman kokoluokan ihmettä, minkä Ässät koki viime keväänä.

Vituttaa.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika syvissä vesissä seilataan tällä hetkellä. En tiedä onko kriisi väärä sana, mutta tekeminen tökkii tavalla, jota ei Kekäläisen aikakaudella nähty samassa mittakaavassa kertaakaan. Joukkueen asenne ja kurittomuus viittaisi siihen, ettei homma ole täysin valmennuksen näpeissä.

Valmennuksen kenkiminen kuulostaa aika radikaalilta. Se harvoin on avain onneen, mutta voi olla, että Kurri ja kumppanit ovat pakotettuja reagoimaan jossain vaiheessa. Niin tai näin, flopilta haisee jäähyväiskautemme juuri tällä hetkellä.
 

Tertsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan hyvä, että meikäläisen vika runkkariderby areenalla oli viime joulukuinen 8-1. Ei tämmönen pseudofani olis jaksanut tommosta kattoa. Onneksi sentään pelitili taas plussan puolella tämän matsin myötä. Oon positiivisesti yllättynyt, jos kuukauden päästä ollaan vielä kuuden joukossa.
 

Tuoppi

Jäsen
Vituttaa
- "Viivelähdöt"
- Joukkue esittää loppuun myydyssä paikallispelissä kotona tollasta muniin puhaltelua.

Positiivisuusketjun asia mutta sillä puolella on se että jos tuolla linjalla jatkavat koko kauden niin Jokerikelkasta pois hyppääminen tän kauden jälkeen on helpompaa kuin kuvittelinkaan.

EDIT.

Törmänen olisi vapaana. Taitaa olla turha toivo, että Kurri ja Vuorinen olisivat hereillä.

Jep!

Off-topic... Muumion palkkaaminen KHL:ään tulee osoittautumaan vielä suureksi virheeksi.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei tuollaista paskaa yksinkertaisesti kestä katsoa. Pakko oli lähteä pois 1-4 -maalin jälkeen. Ekstravitutusta aiheuttaa jatkuvat cheap shotit.

Onneksi sentään Veikkaukselta tulee rahaa kun pitkäveto osui, mutta ei sekään paljoa lohduta.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä vika himamatsi erityisesti olisi totta kai ollut herkullista voittaa, mutta jos ei pyttyä keväällä tule niin aivan vitun sama. Jos keväällä juhlitaan kirkkainta niin ketään ei kiinnosta jos IFK voittaa kerran kahdessa kaudessa meidät.

IFK oli oikeasti parempi ja ansaitsi voittonsa. Toki Rantala & Boman vihelteli kahdessa ekassa erässä niin räikeästi naapurin pussiin ettei mitään järkeä. Yleensä pysyn tyynenä dumareista mutta nyt täytyy kyllä sanoa että kävin aika isoilla kierroksilla kummallakin erätauoilla. Sitä tietysti edesauttoi taululla ollut tilanne. Vittu että pistää vihaksi tälläiset pillipiiparit joiden täytyy ottaa show haltuun väkisin joka kerta. Rantala varsinkin on tehnyt sen hyvin usein Jokereiden kustannuksella. Tosin peli oli noin muutenkin aika väsynyttä kuten kaksi aiempaa kauden keskinäistä.

Halli täynnä, EP pitää hyvää meteliä, viimeinen himamatsi julleja vastaan - mitä tekee suurinosa pelaajistamme tappioasemassa? Peruuttelee ja heittää kiekkoa päätyyn keskialueelta. Hieno homma, näin se pitää hoitaa täyden tuvan edessä naapuria vastaan. Synninpäästöt hyvästä tsempistä saa Semir, Mäki, Hardt. Oli siellä muutama joka sentään edes uskalsi myös yrittää kiekonkin kanssa jotain, kuten Lahti, Teräväinen, Kousa. Etenkin 3.erässä. Heille annan myös vähän anteeksi. Kousalle erityisesti toive että yrittäisi rohkeammin juuri noita vikan erän coast to coast -nousujaan, eikä tyytyisi pakittelemaan Ossin kanssa tai antamaan kahden metrin syöttöä hyökkääjälle.
 

Jopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viime aikoina paikallisissa tällaista jo ennen peliä luovuttamista on tottunut näkemään HIFK:lta, Jokereilta. Ekaan erään 9 minuuttia täysin turhia, idioottimaisia jäähyjä; 1-2 olivat hyvät lukemat siihen nähden. Tokassa ja kolmannessa erässä ei näkynyt minkäänlaista yritystä vääntää peliä tasoihin. Jokerit loi ottelussa minun laskujeni mukaan kolme (!) maalintekopaikkaa. En olisi uskonut, mutta tässä on jo ikävä sitä viime kauden tehottomuutta ja mestojen tuhlailua! Silloin oli sentään paikkoja, mitä tuhlailla.

Pelaajista kaikki olivat tasaisen paskoja; kukaan ei erottunut joukosta millään tavalla. No Irving otti sentään hienon kopin 1-2 tilanteessa puolustuksen lahjoittamasta avopaikasta. Tuo torjunta olisi voinut olla tärkeä, mikäli kenttäpelaajat olisivat yrittäneet tasoittaa ottelua. Joku sopupelitutkinta olisi paikallaan, niin sopuisasti ja kiltisti Jokerit antautuivat tänään. Mitä nyt vähän esitettiin (ilmeisesti taas) kuritonta sikailua. Hienosti ollaan omittu IFK:n "sikaillaan, kun ei muuta voida" -brändi. Väkisinkin herää kysymys, että onko joukkue enää kenenkään näpeissä?

Edellä mainittujen seikkojen lisäksi vituttaa tuo rosteri. Miten voi olla niin paljon rahaa palanut noin onnettomaan ja tasapainottomaan joukkueeseen? Sentteriosasto on täysi vitsi, nelosketjusta en edes viitsi mainita. Viime kauden alussa oli ihan käsittämätön loukkaantumissuma, mutta silloinkin saatiin aina, jos ei vahva, niin ainakin jollain tapaa järjellinen kokoonpano. Nyt siellä viilettää pakit hyökkääjinä ja puukädet kärkikentissä.

Tästä päästäänkiin seuraavaan kohtaan, eli puukätisten ja pelisilmättömien pelaajien määrä joukkueessa. Tämä nyt on ehkä henkilökohtainen mieltymyskysymys, mutta minä vain en voi pitää pelaajista, joilla pelisilmä on (suuri) heikkous. Kyllä semmoisiakin varmaan alempiin kentiin mahtuu, mutta miksei sinnekin voisi hankkia pelaajia, joilla on edes vähän pelisilmää? Tällöin he pystyisivät paikkamaan ylemmissä ketjuissa tarvittaessa. Esimerkkeinä peliälyllisistä puolustussuunnan hyökkääjistä mainittakoon vaikka Hahl ja Ruutu. Toisesta kategoriasta sitten löytyykin aivan liikaa pelaajia: ainakin Tyrväinen bros., Ben-Amor, Mäki ja Rita. Lista pitää sisällään sinänsä hienoja pelaajia, mutta he eivät tee ympärillään olevista pelaajista parempia.

Ennen kaikkea kuitenkin vituttaa se, ettei jäähyväiskausi tunnu oikein miltään. Viime kauden pleijaripettymyksen jälkeen minulle on helvetin vaikea motivoitua ylipitkään runkosarjaan, jolla ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole mitään väliä. Toiseksi, on mahdotonta olla vertaamatta tällä kaudella nähtyä nyhjäystä siihen kiekkoon, mitä pelattiin vuosi sitten tähän aikaan. Kolmanneksi, Moseksen saikuttaessa koko jengissä ei ole yhtään pelaajaa, joka erottuisi jotenkin positiivisesti. Tänäänkin ainoa Jokereiden pelaaja, joka sai hankittua julleille jäähyn, oli Irving. Kaiken kaikkiaan koko homma haisee niin välikaudelta, ettei milloinkaan. Harmi vain, että tulevaisuudessa mestaruus on melkolailla epärealistinen tavoite. Noh, olin paikalla 2002, silloin oli kivaa.

Loppukaneettina, oltaisiinpa jo KHL:ssä. Tämä kausi on välikausi, sitä ei yksi sentteri miksikään muuta. Erikoismaininta myönnetäköön Liigalle, joka sekin vituttaa. Taso, sarjajärjestelmä, päättäjät, tuomarit, kurinpito, markkinointi; yleinen amatöörimäisyys kaikessa. Meni syteen tai saveen, niin hyvä, että yritetään jotain uutta (KHL).
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Ei tuollaista paskaa yksinkertaisesti kestä katsoa. Pakko oli lähteä pois 1-4 -maalin jälkeen. Ekstravitutusta aiheuttaa jatkuvat cheap shotit.

Sama. Lisäksi tein päätöksen, etten tule heti matsin jälkeen tänne avautumaan, sillä teksti olisi ollut painokelvotonta. Edessäni istunut jullifani haastoi riitää oman seurueeni sekä lähes koko katsomon osan kanssa ja kun peliesitys oli mitä oli niin hyvää päivää. Kousan tehottomuuteen, turhautuneisuuteen, virheisiin ja itsekkäisiin ratkaisuihin perustuu pitkälti koko joukkueen tila. Valonpilkahdukset vaihtuvat ottelusta toiseen sysimustaan hölmöilyyn. Ajatelkaa nyt, millä hehkutuksella Kousakin tuli vahvistukseksi kesällä? Ilman Erosen peliä piristänytttä Karalahtea olisi pakistokin kyllä varsin keskinkertainen vaikka Ossi siellä onkin. Hyökkääjistä ei nyt erikseen tarvitse mainita. Semirille pointsit toki maalista ja parista pommista.
 

mohikaani#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Flyers
Miksei jokerit kotiuta jo tuota Lindbohmia takasi, Onhan se ny paljon parempi ku Niemi tuolla. Ärsyttää kyllä suunnattomasti nuo typerät jäähyt mitä oteaan pelistä toiseen, lopettasivat vaikka sen taklaamisen kokonaan.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En ollut taas aikoihin ollut peliä katsomassakaan, ja näyttää siltä etten ihan heti menekään. Eniten vituttaa silti #10. Jos olet ihan miehen kokoinen, ja tasapainoakin löytyy, niin pitääkö ne kädet nostaa aina kaverin pään korkeudelle taklatessa? Niin ämmämäisen näköistä touhua että verenpaine nousee katsellessa.
 

TheHockeyFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sama. Lisäksi tein päätöksen, etten tule heti matsin jälkeen tänne avautumaan, sillä teksti olisi ollut painokelvotonta. Edessäni istunut jullifani haastoi riitää oman seurueeni sekä lähes koko katsomon osan kanssa ja kun peliesitys oli mitä oli niin hyvää päivää. Kousan tehottomuuteen, turhautuneisuuteen, virheisiin ja itsekkäisiin ratkaisuihin perustuu pitkälti koko joukkueen tila. Valonpilkahdukset vaihtuvat ottelusta toiseen sysimustaan hölmöilyyn. Ajatelkaa nyt, millä hehkutuksella Kousakin tuli vahvistukseksi kesällä? Ilman Erosen peliä piristänytttä Karalahtea olisi pakistokin kyllä varsin keskinkertainen vaikka Ossi siellä onkin. Hyökkääjistä ei nyt erikseen tarvitse mainita. Semirille pointsit toki maalista ja parista pommista.

Ei nyt liity aiheeseen, mutta pakko kysyä missä katsomossa istuit?
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vituttaa tuomareiden munattomuus, miksi Heinolle vain 2 min jos pelaisi Jokereissa niin olisi tullut 5 min + 20.
 

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
Aivain oikein meni jäähy! Pelaaja ei loukkaantunut ja tilanne oli myös vahinko! Vituttaa tämä jatkuva kitinä tuomareista!
Hieman offtopickkia mutta mitä helvetin väliä sillä on loukkaantuuko joku vai ei, joku toinen pelaaja saattaa loukkaantua jostain mistä toinen pelaaja ei, joten teot jotka loukkaannuttavat osaa pitää ottaa pois pelistä tapahtui ne ketä vastaan vaan. Liigassa ei saa tapella eikä ole mitään muutakaan pelkoa tällä hetkellä kuin liigan omat tuomarit ja kurinpito. Nyt ei kuitenkaan olla missään hiekkalaatikolla ja jos sanoo "sori, vahinko" niin ei sen pitäisi mihinkään mitään vaikuttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös