Nyt just vituttaa!

  • 2 583 296
  • 12 208

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa ihan kaikki.

Vituttaa, että tällaiseksi tämä nyt täällä vain on mennyt. Vituttaa, että koutsit eivät saa kyhättyä toimivaa pelisysteemiä. Vituttaa, että pelaajat ovat tällä hetkellä vain duunissa, ei paljon enempää. Vituttaa, että joukkueen sisäinen vaatimustaso on todella alhainen.

Vituttaa, että tuntuu siltä kuin kaikki hyvä olisi kadonnut. Vituttaa, että tuntuu kuin Pentti Matikainen olisi koko touhun takana.

Vituttaa, että Kari Jalosen kanssa ei haluttu jatkaa vielä edes yhtä vuotta. Vituttaa, että seura menee siitä, mistä aita on matalin. Vituttaa, ettei kiekko jaksa kiinnosta hevonvitun vertaa.

Vittu.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämäniltaisen itseironisen 'tää on meidän IFK'- chantin tilalla voitaisiin kokeilla 'miss' on meidän IFK?' -chanttia?

Rrräyh.
 

Sakkoliha

Jäsen
Hävettää katsella liigan jäähytilastoja. IFK mainostaa itseään fyysisenä jenginä. Tilastoja kun vilkaiseee niin tota on vaikeata uskoa. IFK pitää jumbotilaa jäähyissä. Kokonaisjäähyjä hulpeat 170 minuuttia. Kaikki ovat 2 minuutin jäähyjä. Kotona jäähyjä on kerääntynyt 82 minuuttia ja vieraissa 88 minuuttia. Jäähytilaston piikkipaikkaa hallitsee Ässät 312 minuutilla.

Tätä juuri naureskeltiin tänään. IFK:lta suuri mainos kampanja ''Här ifrån tvättas!'', jonka oletin viestittävän brändin mainostamaa intohimoa, fyysisyttä ja kunniaa.

Vituttaa, että IFK:n peleihin on aivan saatanan kalliit liput ja esitykset ovat perjantai-iltana tällaista munille puhaltelua. Vituttaa koko IFK tavallaan. Toisaalta se ei enää aiheuta niin suurta vitutusta, kun tappiota osaa jo odottaa aneemisen paskalla pelillä. Vituttaa kyllä miksi edes vaivaudun katsomaan sitä. Nyt olisi aika painaa sitä punaista nappulaa ja hommata valmentaja penkin taakse. Vaikka olisi itse penkin, niin peli olisi samannäköistä, kun Peltonen ja Söderholm sopivat kuitenkin taktiset asiat.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Elämme synkkiä aikoja siskot ja veljet. Onneksi meillä on meidän 115 v. historiamme ja henkinen pääomamme, muuta meillä ei sitten olekkaan.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Vituttaa tää saatanan HMV kiekko ja pelaajat. Minkä vitun takia joku Arttu Luttinen ostettii tänne? Onnistunut IFK:ssa saatana kerran. Koko jätkä on niin löysä paska ettei mitään rajaa, ei osaa taklaa, ei osaa luistella. Kaikki mitä se osaa on seisoa maalin edessa ja lapioida kiekkoa sisään joskus.

Vittu mikä ykköskenttä

Somervuori-Redari-Arttu

Ei saaatana mitä paskaa...!!!..
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Kiitos Baroun, etten ole ainoa, joka ei tajua Luttisen hankintaa. Artulla on tasan yksi vahvuus: maalinedustapelaaminen. That's it.

Toinen on tämä pörrö-Eero. Täysin turha päämäärätiedoton pörrääjä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Artulla on vahvuutensa jonka yllekirjoittaneet kertoivatkin, lisäksi ollut ihan kelpo playoffpelaaja aiemmin muistaakseni. Kuitenkin hankintana tyyppiesimerkki siitä että joskus voisi kokeilla jotain uuttakin sen sijaan että turvautuisi johonkin vanhaan. Mestariehdokkaan nelosketjun miehiä korkeintaan jolla ei pitäisi olla asiaan ykköseen.

Luttinen lienee Nyban saunakavereita?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Luttinen lienee Nyban saunakavereita?

No eikös Nybondaksella ole kaikki nämä ex-junnut saunakavereita? Pörrö-Eero oli hyvä lempinimi, tuo ei vituttanut lainkaan. Luttinen on paska ja täysin hyödytön, kilometritehtaalle vaan, kun joukkueesta löytyy jätkiä niin paljon, että ranteita pakottaa, eiku.

Vituttaa se, että Nybondas on veskareita lukuunottamatta koonnut aivan paskan joukkueen, kaikille kenkää ja osa eläkkeelle. Kauden alussa tämä oli jo nähtävissä ja nyt korjataan hedelmät.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vituttaa se, että Nybondas on veskareita lukuunottamatta koonnut aivan paskan joukkueen, kaikille kenkää ja osa eläkkeelle. Kauden alussa tämä oli jo nähtävissä ja nyt korjataan hedelmät.

Minusta Nybari on hankkinut "vain" paskan valmennuksen. Pelaajista vaikea sanoa olemattoman pelitavan vuoksi mitään. Joka tapauksessa vituttaa, kun meininki HIFK:ssa on tällä hetkellä niin munatonta, ettei se herätä mitään intohimoja. Eilen muistin vasta toisen erän aikana, että HIFK:lla on peli menossa, pitäisiköhän katsoa tilanne. Ja voin kertoa, että tämä on aika huono merkki. Ja se tilanne oli 0-2. Ymmärrän täysin ketjun kaikkien aikojen tylsimmästä HIFK:sta. Olemme enemmän HMV kuin Blues koskaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Normaalisti menee tärkeysjärjestys:
1. Valmennus (ja kuka palkkasi kaikki)
2. Maalivahdit
3. Puolustajat
4. Sentterit
5. Laiturit
6. Roolipelaajat ja kasvatettavat juniorit

Nyt tökkii kohta 1 eniten, mutta olen samaa mieltä, että vain mv-osasto on kunnossa, kiitos Ortion. Helpoin olisi vaihtaa valmennus ja hankkia kunnollinen ykkössentteri ja todellinen ykkösketjun huippulaituri. Näkihän sen eilenkin, että Ässien Dixon ja Joensuu pesivät HIFK:n vastaavat pelaajat täysin ja samoin viikko sitten Kärppien Haataja kyykytti meitä. Pitäisi ostaa oikeaa laatua, eikä vähän sinnepäin "redenbacheja. jos Robidas pelaa meillä koko kauden, niin uskon pelaajan nousevan tasolleen, muuten puuttuu ykkösparin pakkipari Söderholmilta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vittu mikä ykköskenttä

Somervuori-Redari-Arttu

Aidosti kaikkien aikojen huonoin 1-ketju HIFK:n historiassa ja aivan kärkipäässä myös koko SM-liigassa. Olen mykistynyt. Ollaanko edelleen aivan varmoja, että Retiisi korvasi Hirson? Ja Eero Haatajan? Mitä vittua tässä on oikein päässyt tapahtumaan??
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Se on sinun mielipiteesi, minä pitäydyn vielä siinä missä kesälläkin, eli joukkueesta puuttuvat edelleenkin ykköslaituri, -sentteri ja -pakki. Ilman näitä, ei HIFK taistele menestyksestä edes uuden valmentajan alaisuudessa.

Sentterin puute on selkeä fakta, siitä ei kahta sanaa. Perraultille olisi ollut aikaa stuntti hakea. Mutta miksei viime vuoden puolustajien pistepörssin ykkönen ja syöttöennätyksen tekijä Söderholm voi olla sm- liigajoukkueen ykköspakki? Ja kun Robidas on vielä keikkahommissa, niin vaikea nähdä ongelmien johtuvan miltään osin ykköspakin puutteesta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mutta miksei viime vuoden puolustajien pistepörssin ykkönen ja syöttöennätyksen tekijä Söderholm voi olla sm- liigajoukkueen ykköspakki?

No sieltä lähti Mikko Kousa pois ja hänen luistelu- ja kiekollistaosaamistaan ei korvattu millään. Ihan kiva, että Söderholm voitti viime kaudella pakkien pistepörssin, mutta se ei enää tämän kauden joukkueessa paljon paina.
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelissä käynti pitäisi olla viihdettä eikä vitutusta, sen takia vituttaa eniten:
-hallimusiikki, tai siis lähinnä sen puute
- se että pelissä ei tapahdu mitään mikä aiheuttaisi mitään muuta tunnetta kuin vitutusta.

Yllä olevien takia tunnelma hallissa on täysin nolla eikä sen takia ole mitään järkeä maksaa tuosta 30eur.
Varmaan mainokset tuottaa hyvin rahaa, mutta olisivat sitten vaikka jättäneet yhden koohottajalaiturin hankkimatta ja panostaneet musiikkiin manosten sijaan.

Sen lisäksi vituttaa suuresti tiedotus ja eniten siinä se että poissaolojen syytä ja pituutta ei kerrota. Aivan törkeätä ylimielisyyttä faneja kohtaan. Samoin noi yhden rivin legendaariset tiedotteet olivat cooleja alussa mutta pitäisi siinäkin älytä lopettaa ajoissa. Puhumattakaan siitä että Sopalta pitäisi heti kieltää kaikki lausunnot, sen verran tragikoomisia ovat olleet.

Ja vielä vituttaa se että huonosta pelistä kehdataan syyttää jotain kaksi kuukautta sitten pelattua harkkapeliä. Pääsihän naapurikin siitä viikossa yli, ei kai siinä Sopalta voi mennä koko kausi sitä miettiessä.

Jos jostain pitää iloita niin sitten siitä ennen peliä näytettävästä videosta joka on edelleen erittäin hyvä sekä Ortion ja Talajan esityksistä ja Kurvisen paluusta.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Vituttaa pelko, ettei maajoukkuetaukoa tajuta hyödyntää laatuaikana uuden valmentajan kanssa. Vähän pelisysteemiä, saunaa ja sen sellaista...
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tai sitten eiliset pelinhallintalausunnot ja tämän päivän 'raju herättely' kertoo viime hetken paniikista ja uusi valmentaja on jo katsottu.

Jos näin on, toivottavasti uusi kaveri nakkaa kakat sakoista ynnämuista ja uskaltaa peluuttaa meidän näköistä jääkiekkoa.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Milloinkahan on viimeksi vituttanut näin paljoa? Ai niin, viime keväänä kun hävittiin jollekin toiselle jämäjengille.

-Tinke
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Seuraavaksi porukkaa varmaan koitetaan hitsata yhteen, käydään yhdessä Vermossa ja tuloksena saadaan vaan lisää vahingon laukauksia. Eikö koskaan opita mistään.
 
Viimeksi muokattu:

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Vituttaa, kun ei edes vituta. Tätä menoa muutaman vuoden päästä avataan vittumaisia ÄläTöniNybaa -ketjuja. Ja elinaikaodotuksen mukaan näen vielä kolme mestaruutta. Viimeisen rollaattorilla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK-osiossa tönitään taas alkoholistifaijoja. Vituttaa moinen, tähtään itekin sellaiseksi. Jos ei viinan takia seiso, eikä löydy äitiehdokkaita, niin sitten adoptoidaan, perkele. Adoptoin tarvittaessa vaikka Kibe Kuhdan.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Nyt voisi joku vähitellen alkaa tehdä jotain siellä toimistolla. Toistaiseksi kausi on vielä pelastettavissa, mutta nyt alkaa olla viimeiset hetket toimia.
En väitä, että NHL-ukot ovat ratkaisu, mutta olisihan se kiva, jos joku tulisi.
Ihan vaikka näytöksi siitä, ettei toimistolla vedetä talviunta tai olla syyslomalla Malagassa.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Nyt voisi joku vähitellen alkaa tehdä jotain siellä toimistolla. ... Ihan vaikka näytöksi siitä, ettei toimistolla vedetä talviunta tai olla syyslomalla Malagassa.

Uskon lapsenomaisen vakaasti, että nyt vallitseva hiljaisuus on vain tyyntä myrskyn edellä. Ellei IFK:lla ole ennen tämän viikon päättymistä uutta päävalmentajaa hankittuna ja pelaajiston osalta uusia ratkaisuja tehtynä, taidan jäädä loppukaudeksi himaan.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Jollain kierolla tavalla vituttaa ajatus siitä, että tänään voitettaisiin juhlapelissä sarjakärki. Mahdollisen voiton myötä tullaan taas tilanteeseen, että seuraavat 3-4 peliä pitää hävitä, ennen kuin muutoksen tarpeesta keskustellaan yhtä painokkaasti kuin nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös