Nyt just vituttaa!

  • 2 566 870
  • 12 138

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Vittu tonttia on ja kaikkea muuta tuttua anusaukkos kamaa.
17 sekuntia ja häviöllä.
Tuomarit todennäköisesti ihan kuutamolla.
Ja muija laittanu jonkun rehun telkkarin viereen josta yksi lehti peittää ruudun yläkulman, sitäkään ei vitutukselta jaksa siirtää.

Puhallinjengi vetää ihan hyvin.
 

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Dinot vittuun hallituksesta, Salmelainen ulos ja Peltonen ulos. Tilalle kavereita, joille vain voittaminen merkitsee. Muutoin tämä säälittävä puuhastelu ei lopu ja maakunnan pellet vievät Suomen ylivoimaisen ykköskaupungin joukkuetta jatkossakin.
 
Viimeksi muokattu:

Stintti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Lapin kiekkoilu
Onneksi laitoin C Moren poikki ens viikosta lähtien. Ei tätä vitun tarpomista kestä katsoa vähään aikaan. Ei voi käsittää tämän viikon 2/9 pistesaldoa. Vittu.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
”Joo tota sillai iha hyvä taistelu tota just sillai eilen oli tota sillai toi paikallispeli sillai ja tänää tota sillai toi hifki ni tota sillai iha hyvä taistelu sillai.

Tota sillai oli kyl sillai mukava kuulla Eemeli Suomen mietteitä matsin jälkeen tai sillai.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omat pojat jne. Noin vuosi sitten raspustelin näin toiseen ketjuun. Samaa latua mennään vielä kaksi seuraavaakin kautta. Asiat tehdään samalla tavalla ja toivotaan erilaista lopputulosta. Noh, pääasia että on omia poikia ja rahaa tulee kassaan. Fanina näkisi mielellään urheilullisen menestymisen ykkösprioriteettina.

Paska viikko, paskat fiilikset. Ehkä se vielä tästä lähtee, aikaa on.
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Täytyy varmaan. On ihan saakelin vaikeaa taas HIFK:lla. Materiaalia on vaikka kuinka, mutta jossain tökkii.
No, Peltonen löytää pelistä paljon hyvää, mutta ei tule katsoneeksi peiliin, ettei löytyisi jotain negaa. Jos ton rosterin saa tuolla lailla kyntämään, ei syytä voi hakea ainakaan pelaajista. Nyt tuli suojat vielä pariksi vuodeksi eteenpäin.

Pari vuotta taukoa lätkästä ja Maikkarikin on tukevasti konkassa. Kaikille kenkää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös