Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
vituttaa myös kun maksaa telialle palvelusta (IFK:n pelit/allstars passi) ja näkee subilta paremmalla kuvalla.
Joo, kieltämättä. Himasta löytyy 200 megan valokuitu, joka on kiinni piuhalla striimauslaitteessa (Apple TV) , jossa matsi pyörii omalla appilla. Eli välissä ei pitäisi olla mitään "häiriöitä" ja siltikään kuva ei ole lähelläkään HD-laatua. Masentavaa.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kieltämättä vähän vituttaa, kun meillä on niin hyvä jengi etten osaa olla enemmän innoissani Liigan Kultaisen Kypärän viime kaudella voittaneen pelaajan hankinnasta.

Vastaavanlainen hankinta kun olisi tapahtunut joskus kesken kauden 2013-2014, niin ei olisi hirveän suuri määrä kehon eritteitä kropan sisäpuolella pysynyt.

Muistaa sitten itseään soimata tästä tunteettomuudesta, kun tulevaisuudessa ollaan taas vaihteeksi hävitty sääleissä jollekin SaiPalle suoraan kahdessa ottelussa ja paluumuuttaja Tommi Tikka on voittanut IFK:n sisäisen pistepörssin kunnioitettavalla saldolla 13+16=29.
 
Viimeksi muokattu:

Hattu on tavallisesti jäykästä materiaalista valmistettu päähine, jossa on kupu ja usein lieri. Hattua voidaan käyttää esimerkiksi pään suojaamiseen ja lämpöenergian säilyttämiseen, koristeena, itseilmaisuna tai kantajansa aseman merkkinä.​
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy