Nyt just hymyilyttää!

  • 2 069 118
  • 10 304

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK pelaa kauden parasta kiekkoaan tällä hetkellä, ja nyt se pelikin on viihdyttävää! Maaleja tulee ja laidat ryskyy, hienoa!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jes! Tältä sen pitää näyttää! Olkoon vaan uninen Jyp vastassa, mutta HIFK taklaa, taistelee, menee maalille ja pelaa ihan helvetin hyvää ja viihdyttävää lätkää. Joka jätkä suorittaa vähintään hyvällä tasollaan. Eniten minut saavat tällä hetkellä hymyilemään Kuparinen, Grillfors, Zaborsky, Rask, Honkaheimo ja Puustinen. Ja jumalauta jopa Hank pelaa sydämellä!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huh paras ja viihdyttävin erä helposti, huikeeta.
 

Stigu

Jäsen
Joo, oli kyllä IFK-Jyp- matsin ensimmäinen erä niin totaalisen hienoa hokia, että viimeksi vastaavat fibat tulivat mestaruuskaudella pleijareissa Lukkoa vastaan. Toisessa erässä IFK olikin sitten jyrän alla, mutta jengi osoitti tuon ensimmäisen erän pelaamisellaan, mihin rahkeet riittävät.

Hyvältä näyttää, tosin tänään voi kyllä tulla vielä turpaan, taitaa pelaajilla olla bensa lopussa.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Homma otettu haltuun heti alussa, eikä tarvinnut tyytyä perinteiseen takaa-ajoasetelmaan. Kyllä noihin havaittuihin puutteisiin näköjään löytyy Törmäseltä lääkkeet.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyllä täytyy hymyillä Joonas Raskin otteille. Ollut kuin uudestisyntynyt loukkaantumisen jälkeen ja päästyään pelaamaan Zabon kanssa. Koko ketju on aivan loistava.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ulkkarit onnistuneet ihan hyvin tällä kaudella :)
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Hymyilyttää niin, että sattuu jo poskiin. Aivan vitun upea voitto, nyt saunaan!

KIITOS JÄTKÄT!
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Muutama sana illan pelistä ja fiiliksistä:

HEI, TÄHTI JA KILPI!

Hieno matsi, hyvä fiilis! Ajoittain aukeaa pakka liian helposti, mutta eihän se peli voikaan olla marraskuussa joka osa-alueella timanttia.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Kyllä täytyy hymyillä Joonas Raskin otteille.

Jotenkin tuntuu, että Raskissa kulminoituu nyt IFK:laisuus, taistelu ja periksiantamattomuus parhaiten. Peliä on todellakin ilo katsella, seurata ja ajattelinpa oikeasti alkaa ääripessimistisiipeen tilaamaan nakkeja. NKN.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vinkkinä kaikille niille, jotka valittavat kalliista lipuista ja siitä, ettei HIFK ole viihdyttävä, voittava ja saipapelsuhpk:t ei kiinnosta, että tiistaina olisi tarjolla CHL-ottelussa ruotsalainen kestomenestyjä hyvinkin edulliseen hintaan, Fan clubin jäsenille jopa naurettavan halvalla. Näkisin, että joukkue on omilla otteillaan osoittanut olevansa tosissaan ja antavansa kaikkensa, joten nyt on kannattajien ja fanien aika vastata huutoon ja hilata hanurinsa hallille.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vinkkinä kaikille niille, jotka valittavat kalliista lipuista ja siitä, ettei HIFK ole viihdyttävä, voittava ja saipapelsuhpk:t ei kiinnosta, että tiistaina olisi tarjolla CHL-ottelussa ruotsalainen kestomenestyjä hyvinkin edulliseen hintaan,

Itse juuri valitsin tämän pelin muksun viemiseen hallille, kun saa liput edullisesti. Esim. Bluesin peleihin lapselle ostaa oman lipun noin puoleen hintaan. HIFK:n peleihin joutuu maksamaan 5-vuotiaastakin täyden hinnan, jos haluaa oman paikan. Ei viitsi sylilapsena tuota rintaan asti ylettyvää 5-vuotiasta roikottaa.

Frölunda pelin lipunmyynnistä vain sen verran, että lippupalvelun sivuilta katsottuna ovat aika nihkeästi noita katsomoita avanneet ja alakatsomot on käytännössä myyty loppuun. B3:ssa oli vielä jokunen hyvä paikka. Avaavat näemmä katsomon kerrallaan.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Hymyilyttää vieläkin eilinen eka erä. Loppuunvietyjä taklauksia, täysin uusia syöttökuvioita ja variaatioita peliin, Stögö näytti meille että pelikirjaa ja taktiikkaa löytyy, no worries! Sen jälkeen palattiin tervakiekkoon, mutta mä olin jo nähnyt tarpeeksi. Aloin puhumaan Main Streetillä nakeista, jotka laitan pakkaseen. Enää se yksi rightin puolen isäntäpakki ja me ollaan saletisti finaalissa. Lankinenkin on ihan riittävä kakkosmaalivahti. Tää on meidän IFK!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tossa jengissä on vielä niin paljon ulosmittaamatonta potentiaaliakin vielä. Viime pelit Ramu ja Goldie voineet pelata vaikka mitä tikitakaa eikä ole haitannut (vielä). Puustinen ollut todella kauan pois, Ikonen jäässä, Zabon hillopurkin aukeaminen maalienkin muodossa... meidän hyökkäys on aivan järjettömän leveä. Kaikki eivät tietenkään voi olla huippuvireessä samaan aikaan, mutta silti...
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Sain tänään konkreettisen osoituksen HIFK:n hyökkäyksen laajuudesta ja laadukkuudesta. Stephen Dixonin siirtyminen Tapparaan ei aiheuta muuta reaktiota kuin hymyn HIFK:n tilanteen johdosta.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Sain tänään konkreettisen osoituksen HIFK:n hyökkäyksen laajuudesta ja laadukkuudesta. Stephen Dixonin siirtyminen Tapparaan ei aiheuta muuta reaktiota kuin hymyn HIFK:n tilanteen johdosta.
Nykyvireinen Dixon ei edes mahtuisi meidän Liigan Kovimpaan sentterinelikkoon :)
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyökkäyskalusto on kyllä käsittämättömän kova, sille ei voi muuta kuin hymyillä. Jotain kertoo se, että jätkillä on varaa vuorotellen olla vähän heikompia vaiheita, mutta aina löytyy joku toinen ketju tekemään tulosta - välillä nelosketju tykittää maaleja, välillä Ramu-Goldie, välillä Elkins-Puustinen, ja nyt viimeisimpänä jopa Kuparinen ja Rask on alkanut paukauttaa Zabon kanssa pisteitä oikein olan takaa.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Kuusi maalia aina ihan kiva juttu, hyvä mielihän tällaisesta tulee. Odotukseni tälle jengille ovat, että keväällä mennään pitkälle. Upeita pelaajia, paljon uutta ja lupaava meininki. IFK:n seuraaminen on tällä hetkellä erittäin kliffaa puuhaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti sama hyvä fiilis on päällä sitten myös keväällä, koska nyt tuntuu mahtavalta! Jengissä on raikas ilmapiiri, rosteri on tasaisen laadukas ja peli kulkee.
Pistekeskiarvolla mitattuna oltaisiin Liigan ykkösenä ja mitä vielä. Hyvä meininki antaa palaa!
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
On tuo hyökkäyskalusto kyllä huikea. Kolmannessa erässä ajoittain aivan uskomattoman kaunista peliä hyökkäyspäässä. Väitän, että IFK pelaa tällä hetkellä parempaa jääkiekkoa kuin mitä se pelasi KJ:n alaisuudessa runkosarjassa 2010-2011.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Hymyilyttää kun ei olla mikään yhden kentän joukkue. Ramulla esim oli vaikeempi jakso, niin zapo ja kumppanit mätti pinnoja. Nyt zapolla muutama "heikohko" peli, niin muulta osastolta tulee taustatukea. Puustinen jne jne. Kaiken kaikkiaan helvetin hyvä nippu IFK:lla kasassa näihin karkeloihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös