Nyt just hymyilyttää!

  • 2 063 486
  • 10 288

10penttiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Habs, Sympatiat NY Rangers
Kiitos jälleen rakas IFK, osaat sä vaan yllättää. Välillä on vitun vaikeaa ja välillä taas tällästä. Sanattomaks vetää! :)
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Tämä voitto on mielestäni tämän kauden "suurin" so far! Uskomaton nousu !!!
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Myönnetään, mä olen niitä faneja jotka masentuvat heti ensimmäisen vastoinkäymisen tullen, mutta nyt on pakko hymyillä ja kiittää joukkuetta. Vuorokauden sisään on tarjolla uskomattomia fiiliksiä oikein roppakaupalla. Olin jo valmistautunut siihen että eilinen voitto purkaa latauksen ja tänään tulee tappio, kunnes taas tiistaina kaadetaan Ipa. Noh, saa sen kaataa nytkin. Nannaa!

Tätä(kin) ottelua jouduin seuraamaan matsiketjun välityksellä, mutta positiivista on myös se että Antti Ore ilmeisesti kokosi itsensä kolmanteen erään? Orea tarvitaan, se on kait pakko myöntää. Jos sinne nyt olisi heitetty Husso maaliin kesken pelin niin Ore olisi ollut uusi Thiessen.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Alas on tämä ketju vajonnut, tosin eipä tässä paljoa IFK:n osalta ole hymyilemistä ollutkaan.

Se sen sijaan hymyilyttää, että scholl on palannut rytinällä takaisin penaltinsa jälkeen. Tervetuloa takaisin, ikävä oli jo.

Kauden osalta ''hymyilyttää'' lähinnä se, että kohta on jo joulu, ei enää pitkä aika kidutuksen päättymiseen. Vaikka tässä paljon on lapsenomaista uskoa ollut, niin kyllä se mitta täyttyy jo täälläkin. Mikäli tästä vielä kurssi kääntyy ja kausi päättyy onnellisesti, hymyilen vielä ensi joulunakin.

Näin tuli aikaisemmin kirjoitettua. Noh, schollin visiitti oli lyhyt ja ytimekäs, mutta kyllä pitää olla tyytyväinen joukkueen tämän hetken suorituksiin. Pidin tuota Jokerit matsia vedenjakajana, sillä edellinen orastava nousu päättyi ja alamäki alkoi nimenomaan narreja vastaan. Nyt kuitenkin saatiin mörkö pois pelottelemasta suvereenilla suorituksella ja tämäniltainen nousu osoitti, että selkärankaa on vihdoin saatu takaisin, luojan kiitos! Hymyilyttää tällä hetkellä, kiitos joukkue.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Orea tarvitaan, se on kait pakko myöntää. Jos sinne nyt olisi heitetty Husso maaliin kesken pelin niin Ore olisi ollut uusi Thiessen.

Upeasti kokosi itsensä. Nyt voitetun pelin jälkeen on hyvä sanoa, että oikea ratkaisu valmennukselta pitää mies maalissa. Kukahan siellä valmennuspuolella jaksoi uskoa Oreen? Oli kuka hyvänsä, niin hattua päästä. Ja Orelle kans!
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ifk, mitä v...tua. Eihän tässä voi enää luottaa mihinkään ja elämästä menee maku, kun ei voi marista tällä palstalla... Raimon morfarfarfar-lätkä alkaa tuottaa tulosta, johon minä (luopio) en uskonut. Otan lippalakin kauniiseen käteen ja myönnän tyhmyyteni. Just nyt hymyilyttää niin, ettei pysty nukkumaan.
 

Juustohöylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voiko tässä muuta tehä kuin hymyillä!
http://www.youtube.com/watch?v=I85ApzR43jU
Sunnuntaina rauhotutaan ja maanantaina mollataan Jokereita, kun he ottavat turpiin Kärpiltä. Tiistaina taas hallille katsomaan viihdyttävää lätkää.
Hei, tää lätkän seuraaminenhan on ihan mukavaa hommaa!
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Mukavaa luettavaa noi liigan tilastot. Maalipörssin kärjessä Puustinen, pakkien pistepörssiä johtaa Söderholm ja liigan parasta av:ta pelaa HIFK.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
1-4 takamatkalta voittoon, ilmalan pojilta tullut voitto ja Liigan tilastot hymyilyttävät vertaansa vailla.

Extrahymy tulee pistepörssiä katsellessa Ville Vahalahti Lukko kärkisijaa. Terveisiä Turkuun, sielläkin kun näemmä osataan penailla.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täydet pisteet viikon kolmesta pelistä, vaikka kaikki olivat etukäteen ajatellen aika hankalia. Ja millä tavalla! Ei tämän iltaista parempia säväreitä voi juuri runkosarjapelistä saada. Lahti ja lauantai tuntuu olevan takuuvarma yhdistelmä - viimeksi kun kävin siellä lauantaipelissä, se oli se kuuluisa joukkotappelupeli.

Lisäksi tänään tuli voitot A-, B- ja C-junnuille. C:lle vieläpä alkulohkon kärkikamppailussa KalPaa vastaan. Ei hullumpi lätkäpäivä.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä on viimeisin ketju jonne täältä naapurileiristä pitäisi eksyä, mutta pakko tulla kiittämään IFK:ta(kin) hyvistä rahoista tältä illalta. Myönnän, muutaman kerran oon teidän voitolle aiemminkin pelannut, mutta tämäniltainen ja etenkin tyyli jolla tienestit tulivat saivat vähän hymyilemään. Puustisen 4-5 maalissa saatoin henkisesti päästää pienen tuuletuksenkin jopa. Minutkin on siis mahdollista saada tyytyväiseksi IFK:n voitolla mutta siihen tarvitaan näköjään ainakin reilu 600e... Kyllä näille tulee käyttöä opiskelijalle juuri joulun alla.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK otti upean voiton eilen! Toivottavasti otteet jatkuvat vastaavina, jolloin voitaisiin keväällä jännittää joukkueen otteita ihan oikealla tavalla! Hyvä meininki!
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Eilen piti lähteä saunaan ennen kolmannen erän alkua. Siellä sitten zoomailin Liigan sivuilta pelitapahtumia. Spontaani huuto kyllä pääsi kun näin lopputuloksen. Loistava ilta oli!

Heja IFK!!!
 
Viimeksi muokattu:

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Koskaan ei enää IFK:n tarvitse mennä tuonne Hartwalliin, se tuntuu hyvältä. Ei tule tuota naapuria ikävä.

European Trophy ja suunnitelma siitä, että osa peleistä siirretään runkosarjan päälle voi jokusen vierailun vielä aiheuttaa, jos narrit Slovan Bratislavan tapaan pysyy mukana kilpailussa, vaikka pelaavat KHL:lää. Tosin ei yllättäisi sekään, jos Moskovasta keksitään tyyliin elokuussa, et KHL joukkueet eivät enää osallistu ko. kilpailuun.

Mother nature lähtee näköjään toimimaan vasta kylmällä säällä. Eihän tässä auta kuin toivoa pitkää talvea ja viileetä kevättä.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Mother nature lähtee näköjään toimimaan vasta kylmällä säällä. Eihän tässä auta kuin toivoa pitkää talvea ja viileetä kevättä.

Kyllä vielä maalis-huhtikuussa ainakin yöpakkasia riittää :)

Joo, kyllähän tämä alkaa hymyilyttää. Legot oli pitkään levällään, mutta nyt näyttää, että Rami alkaa saada niitä kasaan. Vielä YV voimaa pikkasen lisää, niin tässä voi tosiaan olla palaset vaikka mihin.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sekin hymyilyttää että Ville Peltonen, joka ei joidenkin mielestä loukkaantumisensa jälkeen ole päässyt entiselle tasolleen, on tehnyt 25 matsiin tehot 3+16. Tuo tekee tasaiseen tahtiin yli 40 pisteen kauden. Kyllä sellaisella jo kehtaa eläkkeelle jäädä varsinkin jos pleijareiden pelit menevät vielä nappiin.
 

VirG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes
Fani tuntee ja aistii pelistä asioita juuri niin kuten pitääkin.

Vielä 5-6 viikkoa sitten katsellessani HIFK:n taaperrusta, niin sai tosissaan jännittää saako HIFK edes yhtään maalia tehdyksi jahka riittääkö puhtia pelaamaan hyvän 60min ja ottaa voitto. Yhden maalin eteen jouduttiin tekemään hirveä työmäärä. Äijät turhautu jäällä. Fanit katsomoissa.

Eilen kun katsoin Edarin otteita Isku-Areenalla, niin rehellisyyden nimissä ei ollut missään vaiheessa hätää. Pelicansin 1-0 maalia en edes nähnyt, sillä 4 pro:n lähetys oli tuolloin vielä Turussa. Heti ensimmäisestä ylivoimasta kuitenkin napsahti Söderholmin kanuuna, jossa muuten olisi pitänyt jälkimmäisen jäähyn jäädä voimaan. Ei muuta kuin kotikatsomoissa oluttölkin sihahdus ja hyvä, lämmin tunne: "Näin tämän pitääkin mennä". HIFK:n tasoitusmaali oli niin selviö kuin vaan voi olla, ei tarvinnut pelätä enemmän Pelicansin 2-0 maalia tai sitä, saako IFK maaliakaan aikaiseksi tänään. 2-1, 3-1 ja 4-1 maalit kun tulivat, niin en ollut edes huolissani. Ehkä mielessä kävi jo, että ei aivan kuuden pisteen viikkoa tullut, mutta... niin. Mielsin Pelicansin 3-1 ja 4-1 -maalit eräänlaisiksi "suonenvedoiksi", missä palaset vain loksahtivat paikalleensa. Hienoja poikittaissyöttöjä, suoria vetoja jne. Tässä vaiheessa ajattelin että perkele, tästähän tulee suurinumeroinen matsi, IFK tulee vielä. Ensin 4-2 maalissa Toni Leinosen jalat ja röyhkeä maalille ajo ja kultapotta-Puustinen sivaltaa tyhjiin. Malja jätkille. Härkä-Pakarin ja Leinosen upea av-maali. Tässä vaiheessa koirakin säikähti, kun huusin kuin hullu (naapureille terveisiä!). Erätauko koitti ja kaverikin tuli siihen kämpille ja kovasti menojalkaa jo vipatti. Ehdoton EI sille, että mentäisiin jo. Viimeinen erä vielä ja HIFK on tulossa takaa ja ohi. Luttisen 4-4 maalin jälkeen sanoin, että matsi päättyy 4-6.

Harmitti kyllä Oren puolesta varsinkin tilanteen ollessa 4-1. Vieläpä kun itse olin ehtinyt suitsuttaa kaveria matsia ennakoitaessa Otteluketju-osiossa:
Turhat puheet siitä, että Ore ei vakuuta Husson stunttina, todistetaan tänään nimenomaan turhiksi puheiksi. Ore päästää tänään enintään 2.

Tämmöisiä fiiliksiä itellä. Jengi pelaa tällä hetkellä niin hyvin, että on kyllä fiilikset muuttunut täysin kuukauden takaisesta!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös