Nyt just hymyilyttää!

  • 2 063 260
  • 10 288

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peli kesken jne. ja vieläpä juhla-sellainen, mutta hyvältä näyttää. Tasakentällisin 0-0:aa ja pelit ratkotaan erikoistilanteista, kyllä tästä tykätä pitää.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Pakko se on hymyillä kun hymyilyttää. Kyllä tässä saatana on saanut olla kulmat kurtussakin tuon jengin takia. Nyt on kyllä fyvät fibat!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tasakentällisin peli on kyllä aika kuraa tänään ollut, mutta ylivoima on kyllä tappavaa! Ja sillähän näitä runkosarja läpsyttelyjä on hyvä välillä ratkoa :)
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Tasakentällisin peli on kyllä aika kuraa tänään ollut, mutta ylivoima on kyllä tappavaa! Ja sillähän näitä runkosarja läpsyttelyjä on hyvä välillä ratkoa :)
Menestyvän jääkiekkopelin taktiikan perusta on, että puolustetaan viisikkona niin, että vastustaja saa parhaalta sektorilta pelin aikana sen 3-5 maalipaikkaa. IFK pelaa nyt just tollaista peliä. Erikoistilanteet ratkaisevat pelin. Summanen on tämän valtakunnan paras valmentaja, ja se on pojat meillä. Kolmekymmentä vuotta jollain lailla pelissä sisällä olleena voin sanoa, että hyvältä näyttää.
Hölmöt jäähyt minimissään, YV toimii, samoin maalivahtipeli. Unkarilainen sentterikin ansaitsee paikkansa rosterissa omin avoin. Gillies varastossa aivopieruja varten. Ne piirtää, kenelllä on liitua.
 

10penttiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Habs, Sympatiat NY Rangers
Nyt on pakko kehua kun siihen on aihetta, IFK:n peli kuulostaa radion välitykseltä ja tekstien perusteelta hyvältä ja voittoja tulee useampi putkeen. Raimon MNH alkaa vihdoin toimia ja päästän Joukahaisten ohi sarjataulukossa. Lisäksi hymyilyttää Puustinen ja Pakarinen, toivottavasti ei lähde ainakaan ihan heti KHL:n.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihana ilta. MNH on päässyt lapsenvaivoistaan ja alkanut takomaan tulosta kuin saksalainen tehdas. Yksilöt alkavat pelaamaan vahvuuksillaan entistä enemmän ja nimenomaan JOUKKUEENA. Ave Lunkka, me kuolevaiset tervehdimme! Jäätävää mv-koutsausta. Tissi oli kuin uudestisyntynyt.

Samaan aikaan leuattoman khl-jengi on kriisissä vaikka taaloja on laottu pelaajiin oikein roppakaupalla.

Ihana ilta.

ps. Stigu, musta on tullut Jokela-uskovainen! Sulle käy samoin usko pois!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hymyilytti hieman tilanne kun oli HIFK:lla YV:tä siinä jossain vaiheessa jonkun verran putkeen niin ensin meidän ykkössentteri Elkins oli perse siellä maalivahdin edessä hoitamassa maskihommia ja toisessa YV-koostumuksessa sitten kakkossentteri Kuparinen hoiti tätä hommaa :D

Meidän playmaikkerit! Modernit sentterit ja miksi näitä nyt voisi kuvailla?
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hymyilyttää. Usko Summasen kykyihin vain vahvistuu. Jengi pelaa toisilleen, mikä nostaa myös yksilöitä esiin. Jengi pelaa kypsää lätkää ja aina paikan tullen antaa painetta vastustajan kiekolliselle. Ja omakin kiekollinen peli on lähtenyt toimimaan, vaikka ns.taitosenttereitä ei rosterista juuri löydy.
Maalivahtivalmennus toimii, ja Thiessenin paidan alle on ilmestynyt timthomas.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Ai mikä?

Nousukunnossa olevalla Tepsillä ei ollut mitään saumaa koko pelissä. Ei mitään. Seuraavalla kerralla, kun menen peliin, etsin Stigun ja vaadin mallasviskin.

Puustisen vedosta tulee mieleen Kille. Aina verkossa.
 

Bourne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensinnäkin, kyllä tuo narrien taaperrus jaksaa hymyilyttää. Mutta pitkästä aikaa hemmetin ehjä kotipeli IFK:lta. YV & AV toimii, maalivahtipeli toimii, Elkins johtaa ykköstä ja Puustisen tehot etc. Tästä saa nauttia!
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hymyilyttää jengin parantunut peli-ilme ja se, että syötöt alkavat osua kohdalleen. Se tuo heti oelinopeutta, jonka toteuttamiseen meillä kyllä riittää jalkoja. Puustisen hattu, Tiffanyn nollapeli, Peltosen jäätävä syöttö ja Harin erinomaiset otteet hymyilyttävät myös.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Hymyilyttää, että olemme kahden pisteen päässä kakkossijasta. Hymyilyttää myös, että olemme pääkaupungin joukkueista ykkösenä. Lisäksi hymyilyttää, että olen koko ajan uskonut vankasti Summaseen, enkä näköjään turhaan.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Hymyilyttää, että kerrankin toimi tuo 5-3 yyvee, molemmista taidettiin rokottaa?
Koska viimeks HIFK on onnistunut moisessa, tai edes tekemään maalin kahden miehen yyveellä?
 

Kaliber

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lightning
Lisäksi hymyilyttää, että olen koko ajan uskonut vankasti Summaseen, enkä näköjään turhaan.
Tähän sama! Usko oli jo kovasti koitoksella, mutta näköjään turhaan! Ei enää kauheaa ketjurulettia ja pelikin toimii erinomaisesti. Ja hymyilyttää Puustisen viiden miehen välistä tekemä maali + YV onnistumiset
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Täytyy sanoa että hymyilyttää, jopa naurattaa, se että loppukesästä ja lähes koko kauden alun täällä HIFK-osiossa varsinkin Summas-ketjussa lappasi pellehattua kertomassa miten syvällä paskassa HIFK on Summasen kanssa, kuinka Rami saa kohta kenkää, kuinka karkoittaa pelaajia ja kuinka hullu ja huono valmentaja on. Nyt pallinaaman jengi on kriisissä. Heh. Tuskin maltan odottaa seuraavaa paikallista.
 

Sakkoliha

Jäsen
Hymyilyttää, että Raivon IFK se vaan parantaa ottelusta toiseen, vaikka parhaimmillaan loukkaantuneina oli 10 kaveria. IFK-osiossa ovat käyneet eri nimimerkit kertomassa, että Summanen on sekopää, joka karkottaa pelaajat, ei tule toimeen, valmentajana menneen talven lumia, sekoilee haastatteluissa ja jättää lopulta vain palavat rauniot. Itse en ole missään vaiheessa epäillyt Summasen valmennustaitoja. Olen tiennyt, että IFK parantaa kauden edetessä ja vielä ollaan pelillisesti ihan alkutekijöissä. Keväällä tama jengi tulee olemaan todella vaikeasti pysäytettävä.

Kieltämättä hymyilyttää myös Ilmalan kädetön ajokoiralauma, jotka koohottavat menemään tehden sen 0-2 maalia per ottelu ja toivotaan, ettei vastustaja tee enempää. Eikö tämän pitänyt olla se jengi, joka hallitsee SM-Liigaa jo pelkällä fyysisyydellä, eikä siihen kukaan pysty vastaamaan?
 
Viimeksi muokattu:

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pakkohan tuolla Ilmalassakin on vaikuttaa se epätietoisuus jatkosta ja aika moni tietää ettei jatkoa ole tarjolla ensi kaudeksi, kyllä se näkyy pakostakin pelissä, luulisin. Taitaa valmentajakin roikkua aika löyhässä hirressä tällä hetkellä.

Mutta se niistä, oma jengi näyttää todella nousujohteiselta ja hyvä niin. Kyllä hymyilyttää katsella miten peli on parantunut ja pari mörköäkin selätetty. (KalPasta vierasvoitto ja enemmän kuin kelvollinen Juhlapeli kotona). Ei voi kuin olla tyytyväinen kun Ramin MNH osoittautuikin ihan oikeaksi strategiaksi eikä miksikään mielisairaan päähänpistoksi.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Täytyy sanoa että hymyilyttää, jopa naurattaa, se että loppukesästä ja lähes koko kauden alun täällä HIFK-osiossa varsinkin Summas-ketjussa lappasi pellehattua kertomassa miten syvällä paskassa HIFK on Summasen kanssa, kuinka Rami saa kohta kenkää, kuinka karkoittaa pelaajia ja kuinka hullu ja huono valmentaja on. Nyt pallinaaman jengi on kriisissä.
Kohta Lämsä joutuu oikeasti ottamaan poskeen, että saa edes jotain syötävää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös