Nyt just hymyilyttää!

  • 2 064 768
  • 10 289

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
On kai se hymyilyttävä asia sekin, että jos IFK:n ulospuhallus vm.2023-24 on peli (Pori), jossa kuitenkin voitetaan selkeästi maalipaikat ja ollaan viittävaille pisteitä, niin ehkä senkin suhteen on seura eteenpäin menny!
 
Viimeksi muokattu:

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Niin vaan Ilveskin tiputti pisteet Sporttia vastaan ja näin vankisti meidän asemaa liigassa kakkosena. Tietysti aikaista keskittyä muiden peleihin, mutta otetaan kaikki vastaan.
Ja ollaan ihan oikeasti kakkosena, eikä tarvitse mitään pistekeskiarvojakaan laskea. Yhtä juhlaahan tähän astiset tulokset ovat olleet esim. viime syksyyn verrattuna. Hyvältä näyttää.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja kaikki odottaa 4 byyriä avauskymppiin ja 6 kahteen vikaan..

Itse odotan SaiPalta moista. Peli päättynee rankkareilla 11-12. Tai 12-11. Jompikumpi.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Hymyilyttää, kun käy lukemassa muutamien muiden Liiga-joukkueiden ketjuja. Johtopäätöksenä on se, että meillä menee hyvin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC




Nämä IFKn lauantaiset myöhemmin huutokauppaan tulevat teemapaidat

Lisäksi se, että Antzan selostaessa IFKssa tulee pelaamaan todennäköisesti vain muutama pelaaja, koska nämä paidat ovat viimeinen niitti Antzalle

Linkki vie nuorison suosimaan Instagramiin, tämä tiedoksi ATK-tovereille
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Peli on usein vähän suhteessa vastustajaan, mutta kyllä sarjajumbo silti pitäisi hoitaa kerta kerrasta etenkin himassa. Ja se miten tänään peli sujui, ei kuitenkaan kerro yhtään mitään siitä, miten seuraavat pelit tulee menemään pe Jyväskylässä ja la kotona Ilvestä vastaan.

Se mikä hymyilyttää niin näin Taposen ja Piiroisen pelaavan ensi kertaa vastakkain kymmenisen vuotta sitten D-junnuissa. Silloin Taponen oli Jokereiden maalilla ja Piiroinen HIFKlla, ja olivat jo silloin hyviä kavereita.

Ja sekin muuten hymyilyttää että oli kyllä näyttävä rankkari Vesalaiselta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös