Nyrkkeilyketju

  • 764 486
  • 3 698

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Suht sähäkästi löi ristiin noissa kahdessa iskujenvaihdossa Wilder, mitä nyt ehti ollakaan. Tulos oli kyllä juuri se, mitä odottaa sopikin.
 

markrenton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NYI
Jopas oli ratkaisu, ei edes matsikaljaa ehtinyt juoda kun muutaman huikan. Hyvin saa olla voimaa iskussa kun tuollaisesta asennosta kylmästi lattiaan.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Noh, nyt voikin sitten Helenius ripustaa hanskat naulaan samalla kun kävelee pankkiin lunastamaan rahansa. Puheiden perusteella tämän ottelun palkkiolla voi rauhassa alkaa viettämään eläkepäiviä.

Harmi kyllä, ettei tullut kunnon matsia tästä lainkaan...
 

Timppa73

Jäsen
Hirveä odotus matsista ja toivomus ettei tule sellainen nyhjäys joka jossain 7-9 erän vaiheissa sitten alkaa.
No, tunnustelua ja Helenius muutaman löysän läpsyn kroppaan pisti ennen kuin hönkäili kaverin vastapalloon laittamaa, liekö ollut kolmas tai neljäs lyönti ja peräti ensimmäinen joka osui.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tuo hidastettuna näyttänyt niin pahalta iskulta, mutta Wilderin iskuvoima yhdistettynä Heleniuksen tapaan tulla vastaan leuka pystyssä, niin tässä on tulos. Hatunnosto Robbelle, että raivasi itsensä tähän otteluun vaikeiden aikojen jälkeen, mutta oli tänään valitettavasti väärässä paikassa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Wilder taisi kahdesti osua ja siinä oli kerta liikaa. Wilder sai houkuteltua Robben hyökkäämään, kun meni erän lopulla köysiin. Siitä aukesi paikka ja Robben suojaus aukesi, leuka pystyssä nyrkkiin.

Raju tyrmäys ja Robbe näytti olevan todella sekaisin. Tuosta menee pitkään toipua ja montaa tuollaista eivät aivot kestä.
 

ijuka

Jäsen
Meni vähän niinkuin odotinkin. Toki ekan erän tyrmäys oli aika pettymys, ottaen huomioon että Wilder on yleensä sellainen nyrkkeilijä joka aloittaa suhteellisen rauhallisesti.

Mutta tietenkin ne, jotka väittivät Heleniuksella olevan mahdollisuuksia olivat aika yltiöoptimistisia. Toisaalta, jopa amerikkalaissivustot yleensä veikkasivat jotain erän 4+ tyrmäystä, ei ensimmäisen erän.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni Robbe ei kyllä näyttänyt miltään "elämänsä kunnossa" olevalta, hidas ja rotsi auki. Vähän rahastuksen makua koko paskassa. Wilderin isku varmasti kenelle tahansa myrkkyä, mutta oli tässä odotukset sentään vähän korkeammalla kuin ensimmäisessä suorassa.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Harmillinen homma, toivottavasti Helenius toipuu kuitenkin ihan hyvin iskusta. Olisko ne eläkerahat sitten tienattu tässä ottelussa, seuraavat ottelut olisi pienemmistä rahoista ja niissäkin voi sattua, en tiedä kannattaako enää jatkaa.

Kaipa tätä saattoi aavistella kun nuo asiantuntijat kun puhuivat että Kownackin tyyli sopii hyvin Heleniukselle. Wilder on tasokkaampi vastustaja ja tyylikkään ei sovi, niin tässä sitten lopputulos.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Tyson Fury seisoisi. Taikka sitten ei jättäisi puolustusta noin auki.

No Fury on sarjan paras nyrkkeilijä, ja paino sanalla nyrkkeilijä. Plus että Furyn pelasti viime matsissa kongi, että kyllä se Furykin tipahtaa, kun kunnolla osuu. Toki siitä olen samaa mieltä, että noin auki ei Furylla puolustus jäisi.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikö tuossa ollut Heleniuksella kokeneeksi nyrkkeilijäksi aika heikko tyyli mennä Wilderin päälle. Vasen olkapää alhaalla ja oikealla haki kauheaa tuulimyllyiskua. No vähemmän yllättäen Wilderillä oli vapaa kaista tuupata pipoon.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei nyt ihan näin nopeasti olisi tarvinut päättyä. Robbe lähti kyllä hätäilemään tyrmäystilanteessa. Alku näytti kuitenkin ihan hyvältä.
 
Ei tuo Helenius nyt näyttänyt missään elämänsä kunnossa olevan, Wilder taas järkyttävässä tikissä.
Mikähän idea tuossa oli tuota pommikonetta vastaan lähtä hönkimään päälle heti ekasta erästä?
 
Suosikkijoukkue
Ranskan välieräjoukkue 1995, Leijonat 1988
No mutta eipä tarvitse enää Heleniuksen kohdalla jossitella, mihin taso riittäisi jos saisi kunnon matseja. Nyt sai ja se taso ei riittänyt edes yhtä erää. Tämä täydellä kunnioituksella, Helenius on varmasti saanut ulosmitattua itsestään nyrkkeilylle nyt kaiken ja lopputulos on ollut Suomen oloissa todella hyvä.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö tuossa ollut Heleniuksella kokeneeksi nyrkkeilijäksi aika heikko tyyli mennä Wilderin päälle. Vasen olkapää alhaalla ja oikealla haki kauheaa tuulimyllyiskua. No vähemmän yllättäen Wilderillä oli vapaa kaista tuupata pipoon.
Kuten sanoin, vähän haiskahtaa koko matsi. Olisi pitänyt Robbella olla tästä jokin optio diili - menestys Wilderia vastaan toisi vasta miljoona matsiin pääsyn. Nyt käytännössä shekki odotteli lämpiössä ja aika nopeasti sen Robbe saikin lunastettua.
Harmittava uran lopetus kyllä, nyt tuli eläkkeelle lähtö niin sanotusti suorilta jaloilta.
 

Karra

Jäsen
Oli kyllä iso pettymys tää. En voittoo odottanu mut en myöskään ihan tämmöstä ylikävelyä kaiken ennakkohypen perusteella mitä Heleniuksen leiristä kuuluteltiin

No hyviä eläkepäiviä Robbelle ja tästä matsista jäi hyvä tili käteen. Harva voi sanoo sekuntipalkakseen yli 5000 euroa
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Uusintana kun katsoin, niin vähän erikoinen on tuo Robben ratkaisu ottelun lopulla. Lyönti lähtee kaukaa, Robben suojaus laskee ja käytännössä kävelee nyrkkiin. Näissä joku Fury on ihan mestari, hallitsee jatkuvasti etäisyyttä, eikä hoida itseään tilanteeseen, jossa juoksee nyrkkiin.

Ei Robbe olisi tätä matsia millään voittanut, mutta fiksummin ottelemalla olisi voinut jonkun erän pysyä pystyssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös