Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Nykyiset ja entiset HIFK-pelaajat maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 22.12.2017 klo 23.12.

 1. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Ei koske naapuria. Nolla narria joukkueessa. Voisi alkaa meilläkin sanomaan maajoukkueen suuntaan että turha kutsua ensimmäistäkään pelaajaa jos on omia pelejä turnauksen aikana.

  Toki narreilla ei edes olisi pelejä tämän eurohömpän aikana.
   
 2. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Varmaan johtuu siitä ettei Jalosen hirveästi tarvitse Jokeripelaajia testata. Luulis kahessa kaudessa saavan aika hyvän käsityksen jätkien tasosta.
   
 3. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Osittain totta, mutta ei kokonaan. Luulisi maajoukkueen osalta olevan validia kokeilla myös nykykunto ja pelillinen yhteensopivuus muiden kanssa. Lisäksi siellä on kärkiratsuina parikin pelaajaa jotka eivät Jalosen aikana siellä pelanneet.
   
 4. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 5. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Tältäkin palstalta löytyy ilmeisen monta nimimerkkiä, jotka todennäköisesti ovat vain tyytyväisiä, jos Lundell lähtee saman tien leiritykselle. Kun ei vaan riitä niin ei riitä, eilenkin teki yhden virheen muiden pelaajien nollaa vastaan. Ja onhan siellä varmaan Kulmala, Hämäläinen, And tai vaikka Ulander nostettavissa tilalle.
   
  HJL ja jph27 tykkäävät tästä.
 6. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Noissa jengeissä pitäisi olla 3-5 pelaajaa jatkuvasti meiltä.
   
 7. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuossa U18-joukkueessa seitsemän pelaaja Kärpistä ja kaksi IFK:sta. Helsingin saldon täydentää lisäksi yksi Jokereiden pelaaja.