NUFC 2010-2011

  • 27 375
  • 134

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Näyttää siltä taas kerran, että loukkaantumiset ja kapea materiaali sotkevat kauden. Gutierrez, Enrique ja Barton kaikki epävarmoja tänään. Eipä tästä Stoke- pelistä voi odottaa kuin korkeintaan tasuria. No eiköhän lopuista peleistä saada puristettua sen verran pisteitä kasaan että sarjapaikka säilyy.
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Haista Pardew pitkä paska. Vittu mitä spedeilyä eilen, mikä vitun 3-5-2? Ei saatana että vituttaa.

Kyllähän Pardew on systemaattisesti vienyt Newcastlea takaisin kohti championshipiä. Ensin hyvin toiminut 4-4-2 sai väistyä kesken otteluiden, jolloin vastustajat nousivat heti kummallista kyllä tasoihin (mm. tottenham, sunderland...) ja nyt on sitten jo alettu avaamaan kyseisellä Pardewin kolmen topparin fetissiin perustuvalla taktiikalla.

Ja nyt voidaan myöntää olevamme putoamistaistelussa. Jotenkin näissä Pardewin kommenteissa huvittaa tämä joutuminen putoamistaisteluun ja jonkinlainen huonon onnen valittelu. Aivan itse sössittyä paskaa jälleen kerran.

Katselin Stoke matsin jälkeen huvikseni Ameobin uran tilastot. Parhaalla kaudella 9 maalia ja yhteensä 211 ottelussa 36 maalia. Millä helvetin meriiteillä tällaista hyökkääjää vielä pidetään?
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Putoamistaistelu jäi hieman kauemmaksi nyt kun Wolvesilta saatiin niistettyä elintärkeät kolme pistettä. Peli päättyi 4-1 eikä paremmasta ollut epäselvyyttä. Ameeba oli vaihteeksi pelipäällä, hän puski Nolanin vapaaksi 1-0- tilanteessa, ja teki itse 2-0 Lovenkrandsin keskityksestä. Ottelun hahmo oli kuitenkin Joey Barton joka dominoi keskikentällä. Nuori Shane Ferguson aloitti ensimmäisen ottelunsa valioliigassa Enriquen tilalla ja onnistui hyvin.
Tiotella on vielä yksi ottelu pelikieltoa, ja myös Nolan seuraavasta ottelusta Aston Villaa vastaan pelikiellossa.
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Tänään ois hyvä voittaa, toisaalta kun katsoo kokoonpanoa niin pelonsekaisin tuntein odotan matsia. Villalla kanssa pakkovoitto saatavana. No onneksi scumderland hävisi eilen.
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Ei sit tarvinnu voittaa, hommahan menee aina reisille kun R. Taylor päästetään kentälle ja vielä vetämään vaparaeita. Miksi tommonen totaalinen tunari päästetään vetämään vapareita? Sokeakin näkee otsallaan että ei siitä mitään tule. Tiistaina tulee sit taas himassa turpaan kun punaiset paskiaiset tulevat koilliseen ryöstöretkelle. Kaveri perheineen kattomassa tuota matsia, ei mee hyvin Hänelläkään. Toinen matsi st.james parkilla ja saletisti kuokkaan, oltiin kaksivuotta sitten kattomassa kun Shearer oli ensimmäistä matsiaan gafferina ja Chelski vei 0-2, ei lupaa tiistai pisteitä, ei.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
0-0 ManUa vastaan ja ihan hyvä tulos. Peli-ilme näytti myös hyvältä, vaikka kyllähän se pahaa teki kun katseli Ameobin ja Rangerin (viim. 20 min) menoa. Helvetti kun olisi edes yksi kunnon kärki niin...

Noh, pistesaldo näyttää siltä, että tippumaan ei tulla. Kesällä sitten on käytössä 35 miljuunaa Carrollin myynnistä uusiin pelureihin, eli tuskinpa. Kaksi kärkipelaajaa tarvittaisiin ja noh, vähän kaikkialle vahvistusta. Saapi nähdä. Enrique jos Pooliin lähtee niin voipi tulla joukkopakoa, toivotaan parasta ja uskotaan pahimpaan taas siis.
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Yllättävän hyvä peli. Ameeba vituttaa joka kerta enemmän ja enemmän, samoin Ranger joka ei saa mitään aikaiseksi. Ireland oli positiivinen yllätys kuten Guthrie joka ei juurikaan ryssinyt. Viskinenä taas marisi matsin jälkeen omiaan, ei muka ollut nähnyt Lövenkrandsin kaatoa, jos oltaisiin pelattu manussa ja kaadettuna oisi ollut joku manun pelaaja niin pilkku ois ollut saletti. Mutta summa summarum, hyvä peli ja tärkeä piste.
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Ja voitto eilein Birminghamista varmisti lopullisesti pysymisen liigassa. Hyvä näin, ehkä näin saadaan Nolanin ja Bartonin jatkosopparit tehtyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös