Niilo22

  • 66 383
  • 207

Baldrick

Jäsen
Mikael "Niilo22" Kosola on tubettaja Lempäälästä, joka ei tubetuksen maailmaan perehtyneille esittelyitä kaipaa! Tämä kontroversiaali tubettaja on suoltanut yli vuosikymmenen useitakin videoita päivässä lähes päivittäin ja suuren yleisön tietoisuuteen hän ponnahti kahvipannun pohjan halkeamista koskevalla videolla &vitutuksen. Kyyrykävelijä22:n suosio on kasvanut merkittävästi myös hänen videoistaan tehtyjen koosteiden ja huumorivideoiden seurauksena, sekä tänä kesänä Niilon puheista tehty biisi "Hei hei kesä" pääsi jopa Spotifyn Suomen suosituimpien biisien joukkoon. Ja kun Niilo22 tekee jotain, Ylilauta ja muu internet kuhisee.

Niilon suosio perustuu hänen tietynlaiseen hönttiyteensä. Hänen videoistaan saa talteen lukuisia hulvattomia lainauksia johtuen tajunnanvirrasta, väärin luetuista teksteistä ja muusta tahattomasta tilannekomiikasta. Lisätietona todettakoon, että Lemböölän keisarinakin tunnettu Niilo22 kärsii todistetusti monialaisesta oppimishäiriöstä, joka on selkeä haaste hänelle elämässään, vaikka sen seurauksena toisaalta myös syntyy hauskaakin sisältöä. Hänellä on myös kyky lapsenomaisesti innostua tai suuttua asioista, jotka saattavat suurelle yleisölle tuntua vähäpätöisiltä. Niilo toisaalta myös herättää tunteita toiseenkin suuntaan, sillä selvästikään hänelle ei työnteko maistu. Niilo hahmona kiteytyy hyvin siihen, kun hän toivotti videollaan kaikille opiskelijoille ja työssäkäyville hyvää lomaa, minkä jälkeen kertoi kuinka ei ole työttömänä päässyt itse pitämään lomaa vuosiin, kun on ollut vain työttömänä.

Tämä on ehkäpä vaikein ketjunavaus, jonka olen koskaan tehnyt, sillä Niiloa hahmona ja ilmiönä on todella vaikea kiteyttää, kun kerrottavaa olisi muutaman romaanin verran. Halusin erottaa tämän ketjun tuosta "DJPate ja muut tubettajat" -ketjusta, sillä siellä puidaan myös paljon rappiotubettajia, joihin Niilo ei lukeudu, sekä Niilo itsessään tarjoaa jo riittävästi sisältöä keskusteluihin (vaikka viime aikoina videoita onkin tullut vähän vähemmän.) En pitäisi huonona, vaikka modet siirtäisivät tuolta toisen ketjun puolelta Niiloa koskevat viestit tänne löydettäväksi, jotta Niiloon vasta tutustuvat lukijat voivat faniutua nopeasti &faniarmeijan kasvun.

Lisätutustumiseen voit lähteä näistä:
Niilo22 virallinen tubekanava, 78,8K seuraajaa (huom. ei ole kuitenkaan omien sanojensa mukaan virallinen tubettaja)
Best Of Niilo22
niilo22:n aikapsykoosit
Luontodokumentti: Niilo22
(Kaikki linkit tässä postauksessa vievät Youtubeen)

Kello on just sen verran, kun sä luet tätä ja kattot kelloa, niin se on just sen verran, kun sää kattot sitä. Että kun tää kommentti tulee ulos, niin kello on just sen verran, kun sää katsot sitä. Mutta ei siitä sen... Joten oletko juuri SINÄ valmis hyppäämään Niilon kalenteripsykoosien, luikausten ja kyyrykävelyn ihmeelliseen maailmaan? Eipä siitä sen enempää, pitäkää tanko liukkaana ja lippu korkeella. Mutta ei sitten tästä sen enempää. Ja näin.
 
Viimeksi muokattu:

Baldrick

Jäsen
Todettakoon vielä, että Lemböölän keisarilla luikahtaa 5/5.5 arvosana &yläpeukun ens vuoden kalenterille niim birusti, kun helmeilevä helmikuu 2021 on pitkästä aikaa on virallinen kuukausi, joka alkaa maanantaista ja päättyy sunnuntaihin.
 

Barney

Jäsen
Jep katsokaas nyt kyllä vituttaa rupes vähä vituttaan tänä aamuna kävi vähä näin sunnuntaiaamuna kävi tälles tälle kahvinkeittimelle tuli tunnit täyteen varmaan kattokaas mitä tälle kävi tolle tälle näin tälle kävi tälläin näin jos se näkyy tähän kameraan kai se nyt näkyy jotenki halkes toi pohja perkele tosta halkes pohja tästä kahvinkeittimestä halkes pohja nyt kyllä vituttaa ku halkes pohja niin vituttaa kyllä meni kahvinkeitin paskaks pohja halkes tästä oikeen halkes joo pohja halkes oikeen kunnolla tosta napsahti vaan ja halkes pohja niin nyt rupes kyllä vituttaan oikeen rankasti että vituttaa hyvä kahvinkeitin meni siinä tommonen kahvinkeitin meni siinä meni siinä sitte nyt sitte rupes vituttaan ai ai löytysköhän roskiksesta uutta tämmöstä pannua vai mistä löytyis noh kyllä se vituttaa mutta onneksi mulla sattu oleen varakahvinkeitin tämmönen varakahvinkeitin ku BRINSEEES oikeen kunnon kahvinkeitin siinä on sitte varakeitin päästään keitteleen tällä sitte ravitsevat kahvit tällä keittimellä tämmösellä keittimellä keitetään sitte kahvit taas tänään sitte ravitsevat kahvit tulee tämmösellä keittimellä sitte onneks oli varalla tämmönen huh huh muuten ku tää hajos niin vituttaa kyllä silti vaikka on varakeitin niin kyllä vituttaa tää oli hyvä keitin tää oli pirun hyvä kahvinkeitin kyllä nyt kyllä vituttaa ankarasti juu-u ei mulla täällä muuta että tälläsiä tunnelmia täältä tänään oikeen vituttaa rankasti vituttaa hajos kahvinkeitin siinä se ny meni

JA NÄÄÄIIN. Hyvää jatkoa, jos ei oma riitä. Pitäkää lippu korkealla ja tanko liukkaana. Näihin kuviin ja tunnelmiin, täältä tähän.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
HUH mikä ketjunavaus &yllätyksen. Kyllähän niilo oman ketjunsa ehdottomasti tänne ansaitsee, varsinkin kun päihitti keravalaisen pannuhuonepaasaajan kiusaamiskohussa.

Oma "niilo-historia" taisi alkaa jostain noista lukuisista lukemisia-videoista, joille tuli kieltämättä hörähdettyä aika voimakkaasti. Eihän lukihäiriöiset itselleen mitään voi, enkä minäkään niilolle ole koskaan pitaa pahaa toivonut. Kokkailuvideot ja paasausvideot keittiössä tai aikoinaan parvekkeella olivat sitä Aitoa Tubettamista, joista kaiken maailman ronibökeillä tai pörnilläbekkermäneillä ei ole hajukaan. Yleensä nämä tapahtuivat myös sopivien taustaäänien kera, kun pierukuutiossa paineltiin röpöttäen menemään ja pidettiin 5/5 äijäiltoja VT:n kanssa. Good times.

Onkos siitä nyt 2-3 vuotta aikaa, kun näyttelijästä tuli alahammasirvistäjä22. Runsas laihtuminen nopeassa ajassa ja jatkuvasti videoiden synkempi sisältö pisti miettimään, että onko Lemböölässä kaikki hyvin. Taisi siinä olla välissä kihlautumistakin ja vaikka mitä kaikkea. Samoihin aikoihin esiteltiin pyöräilijä22, jonka fanipyöräilyn alkamisaika on tähän päivään asti ollut kansakuntamme suurimpia mysteerejä.

Nykyinen erä22 ei oikein iske itseeni. Kuvaillaan lyhyitä parranajovideoita teltassa ja kehotetaan pitämään tanko liukkaana, jos ei omat riitä &näin. Tuskin enää tulee mitään 5/5 äijäiltoja tai muuta vastaavaa, mutta uudelle näyttelijälle olisi tilausta tähän kaiken synkkyyden keskelle.

Mutta ei siitä sen.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Harmiton kaverihan tuo Niilo on. Mutta en mä niitä sen pitkiä jankutusvideoita jaksa katsella. Koosteet on ihan jees.

Olin kummissani, kun jossain ohjeessa oli, että jotain ruokaa pitää lämmittää uunissa 25 minuuttia, niin Niilo laittoi kelloon aikaa 26 minuuttia. Täytyyhän se 25:llä alkava minuutti täyttyä kokonaan.
 

Perusjäbä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Paskaahan saa niskaansa vaikka kuinka paljon, riittää kun lukee kommentit youtubesta, tuntuu moni seuraavan vahingoniloisesti miehen otteita.
 

Baldrick

Jäsen
Paskaahan saa niskaansa vaikka kuinka paljon, riittää kun lukee kommentit youtubesta, tuntuu moni seuraavan vahingoniloisesti miehen otteita.

Se on kyllä ikävää, että miten paljon ihmiset jaksavat oikeasti Nuulon luikauksista kimmastua. Pahimmillaan lähettävät oikeata paskaa postissa. Harmiton ja tietyllä tapaa reppanahan tuo on. Toki veronmaksajan näkökulmasta sitä välillä miettii, että mitä vaatimustasoa hänen kaltaisiensa työllistymisen eteen pidetään eri sosiaalipalveluissa, mutta enpä kyllä minä itsekään Niiloa varmaan palkkaisi. Ehkä joku kentänhoitaja julkisella olisi aika maksimi.

@Giroux nosti esiin yhden hienoimmista, kun Niilon "pitää vääntää rautalangasta" milloin fanipyöräily alkaa. Tässä vielä linkki, jossa Pyöräilijä22 selittää aikataulut selkeästi:



Hieno, vähän vähemmälle huomiolle jäänyt tapaus on Niilon kiitokset viinalahjoituksesta. "Jos joku... Jos lahjoittaneet... Jos kun lahjoitta... Jos sinä lahjoitus. Näin viinanlahjoitus. Joka... Jo... Sinä joka olet viinan... Viinat lahjoittaneet et katso tämä videon ja olen pahoillani."
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ehdottomasri 11/9, että Mestarille saatiin oma ketju vihdoinkin kasaan.

Onko Juha Luurin kiusaaminen mennyt tunteisiin, vai onko kihlattu kieltänyt videoiden tekemisen samasta syystä, vai onko taustalla suurempia voimia?

Videoita tehdään nykyään vain ulkohuussista,parranajosta ja näköjään rantakivistäkin paasaamatta mitään.

Mutta pitäkää toisistanne huolta ja tanko liukkaana, jos omat ei riitä!
 

Baldrick

Jäsen




HUH HUH ja vielä kerran HUH! Nyt on tullut ulos KAHDEN viikon eteenpäinmenemiset &laatusisällön. Niilo venttituu is hier!

En tiedä mikä tästä on mun lemppari. Se fakta, että lääke voi kadota niin saatanasti vai se, että ihminen joka sadetta kaipaa voi mennä suihkuun. Luuri-keissiin myös koostettu asianmukaiset vastaukset kiusaaja Luu(se)rille.

Mutta ei siitä sen...
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Kerta tällainen ketju on avattu, niin laitetaas saman tien muutama merkittävä niilosta tehty video viime vuodelta

Seittemän euron kanat lattialla



Hermot riekaleina piano dub



15 000km päivässä älykellon kanssa




Pari vanhempaa legendaarista niilo videota:

Nipa kompastuu kännissä jumppapalloon



Niilo ja tekstiviestihuijaus

 

Barney

Jäsen




Tänään tuli uusi fideoust & koronapaasauksen.

Nyt oli kyllä kokonaisuudessaan mielenkiintoinen video tämän viime aikojen hiljaiselon jälkeen. Ensinnäkin, minkä ihmeen takia mestari tekee kesän loppumisesta videon, kun kesä loppui jo yli kuukausi sitten ja heinäinen kuukausikin on ollut jo tässä välissä?

Viime päivien hiljaiselo on selvästi johtunut siitä, että näyttelijä vaihtuu taas tuotantokausien välissä ja uutta kaveria on pitänyt ajaa muutama päivä sisään roolihahmoon. Mikä on kuitenkin kaikkein yllättävintä, niin yllä linkatulla videolla esiintyvien aurinkolasien ja hatun perusteella uuden tuotantokauden näyttelijä on Petri Nygård. Petri on ensimmäinen julkisuudenhenkilö, joka ottaa tämän roolin vastaan, joten odotettavissa on mielenkiintoinen tuotantokausi. Tuskin Petrikään yltää ihan sen pottatukkaisen näyttelijän tasolle, mutta odotan kuitenkin ihan kärkitason suoritusta.
 

Baldrick

Jäsen
@Moderaattorit Korjatkaahan nimi takaisin. Kieliopista on tietysti hyvä pitää kiinni, mutta tässä kontekstissa "&lumen" tulee yhteen ketjun aihehenkilön eli itse Mestarin aloittaman käytännön mukaisesti &kirjoitussääntöjen.
 

Baldrick

Jäsen
No huh huh ja vielä kerran HUH! Ei kai se nyt mennyt jollain modella TUNTEISIIN, kun "sub-headeriin" luikahtaneista erheellisistä korjauksista tuli palautetta &vitutuksen?

Edit. Saisiko sen sitten edes muotoon "Niilo22 - Aito tubettaja Lemböölästä"? Vähän tylsännäköinen tuo pelkkä Niilo22. Pahoittelut vähemmän rakentavasta viestin aloituksesta, se on vain Niilo22-tyylille uskollinen ilmaisutapa. @Moderaattorit
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Sanonpa VOON, että ketjun otsikon muuttaminen harmittaa, mut ei harmita ONNEKS. Se on VOI VOI, jos ketjun otsikko menee TUNTEISIIN, mutta ei siitä sen enempää. Luikauksella vaihdettu otsikko meni niin sanotusti ihan kreisille ja se on niin berseestä, niin berseestä. Huh huh ja vielä kerran HUH! NI! Ei lähdetä paasaamaan sen enempää, kun muuten alkaa taas jonnet kuhisemaan kommenttikentässä. Te ette tiedäkään miten ne kuhisee. Sanonpa VOON, että nyt lähti käsistä ku annikki tähdet. Ja näääin.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Siellä valitetaan otsikon muuttamisesta. En ota ite tohon kantaa, mutta ihan 0/5 ja näin. Nih. Jos ei jaksa nii koittakaa jaksaa, mutta ei siitä sen. Nih. Menikö TUNTEISIIN kiven päältä niin menikö tunteisiin, joku paskanuulo22 ei sellasta olekkaan. Näihin kuviin ja tunnelmiin, mutta ei siitä sen enempää ei aleta nyt paasaamaan moderaattori22 sekoiluista, kun tulee kakkua nii sootanasti.
 

Baldrick

Jäsen
Lemböölän keisari on alkanut taas aktiivisesti tubettamaan (muttei virallisesti) ja kkkontenttia tulee kuin liukuhihnalta! On kylmiltään leuanvetoja ja Alfa22:sta, ihmispelkoa bussissa &koronan, sekä paljon muuta sisältöä juuri SINUN elämääsi.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No nyt. Taas ollaan menty appiukon huussiin niin saatanasti kököttää. Kaksi päivää ilman uutta videota&lumen. Tuotantoyhtiö22 on kirjaimellisesti niin saatanasti sekaisin. Oli jo pilkettä tulevasta kun työtönlomaton22 sai työharjoittelupaikan. Eeppinen klapikonevideo sai sukat pyörimään jalassa&näin.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Syytän toista puoliskoani, että tiedän liikaa tästä tyypistä. Klikkauksia en itse ole herralle suonut.

Jos jostain vilpittömästi annan hänelle sääliä, niin siitä että jotkut viitsii tämän nimissä tilata lehtiä yms. mihin herran rahoja koittavat kusettaa. Miksi?!

Tuo lääkelasku naurattaa tällaista ikuista lääkkeiden kiskojaa, sairaanhoitajaopiskelijoille sopiva koe.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Jos olet nähnyt yhden niilo22 videon, niin olet nähnyt 15433 seuraavaakin. Pikkuhiljaa edunvalvoja kehiin tai ukko osastolle.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huussi kutsui taas ja tuullut aikalailla, mutta ei satanut ja ukkostanut. Mutta aikalailla tuullut kuitenkin.

Pitäkää tanko liukkaa, jos omat ei riitä ja pitäkää toisistanne huolta. Koittakaa jaksaa, kyllä se viikonloppu vielä teillekin koittaa, kun oikein jaksatte odottaa.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kyseessä on luultavasti mulkkuhenkisiä ääliöitä joiden tekee ihan väkisin mieli kiusata tunnettua ja omalaatuista verkkopersoonaa. Joku voisi kutsua myös kusipäisyydeksi. Ei voi olla järin häävi pää jos käyttää sitä moiseen roskaan.

Joskus mietin, että onko vanhemmat kantaneet kaiken suoraan eteen. On varaa sitten muille kettuilla. Nämä samat vanhemmat varmaan silittelisi, jos kuulisivat kullanmurun tekosista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös