Nightwish

  • 824 868
  • 3 714

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Katsoin Youtubesta tuon Koko Wackenin keikan ja ei voi muuta sanoa, kuin että huhhuh mikä puolitoistatuntinen. Ihan näin läppärin näytön ja kuulokkeiden välitykselläkin.

Eipä Nightwish olisi parempaa solistia voinut löytää. Olin vannoutunut Anette-fani, mutta kyllähän Floor pyyhkii lattiaa ruotsalaisella ihan kuusnolla. Oikeastaan Floorissa yhdistyy Anetten ja Tarjan äänien hyvät puolet* lähes täydelliseksi paketiksi. Amatsooni hallitsee hienosti niin herkät kuin korkeelta ja kovvaa vedettävät kohdatkin.

Kuten joku tässä ketjussa aikaisemmin jo kirjoittikin, niin nyt on Nightwishillä sellainen poppoo kasassa että koko maailma on auki.

Täytyy muuten ehdottomasti ostaa tuo Showtime, Storytime, koska luulisin että tuo koko keikka ei Youtubessa kauaa pysy.


*joskin Tartsalla niitä hyviä puolia on omaan makuuni aika vähän.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Anneke van Giersbergen tosiaan on nykyään täysin oman itsensä herratar. Kun bändi on täysin oma ja tekee itse biisinsä (en muista onko puolisonsa mukana siinä hommassa, ainakin bändissä soittaa kyllä mukana).

Rumpuja tuo siellä paukuttelee, WT puolestaan heittää harvatahtisempaa kiertue ohjelmaa (ironisestihan Nightwish kokeili itse asiassa samaa, DPP:n kiertue 200 keikkaa, Imagenarium 104 keikkaa).

Saas nähdä tosiaan miten ReVampin saa sovitettua tuohon. No tosin onhan niillä muillakin NW:n jäsenillä omia bändejä.

-RTK- kirjoitti:
Joskin Tartsalla niitä hyviä puolia on omaan makuuni aika vähän.

Jos nyt ihan rehellinen saa olla, niin rupesi itseäkin aikanaan tökkimään Tartsan päälleliimattu kiekuminen. Noin siinä CC:n kohdalla. Alun perin tuo kiinnosti lähinnä sen takia, että erottui muista sen aikaisista bändeistä. Silloin en tiennyt vielä Tristanioista, Gatheringeista ja The 3rd And The Mortaleista. AO:ta pidin ihan kivana laulajana, mutta jäi mielestäni Holopaisen sävellysten jalkoihin.

Floor on kyllä jotain sellaista mitä ei ihan helpolla tuolta löydä. Moneen kertaan se karisma, taito ja ammattimaisuus on kehuttu, mutta ei ilman syytä. Saas nähdä tosiaan kuinka tässä käy vielä.

Ja, jos nyt välillä jättäisi nämä laulajat rauhaan Natuvissym kohdalla ja kehaisisi sitä muutakin sakkia välillä. Emppu ei ole mikään Petrucci, tietenkään, mutta hoitaa hommansa mukavan tyylitajuisesti kotiin. Eikä Nevalainen Portnoy, mutta edelleen viihdyttävä rumpali, jolta soitto taittu hyvin. Jonkun She Is My Sinin rummuista olen aina pitänyt. Ja Marco saisi kyllä laulaa vaikka enemmänkin, on sillä sen verran komea ääni. Floorin kanssa voi jälki olla komeaa parhaimmillaan. Ja pienen nenännyrpistelyn jälkeen olen tykästynyt tähän pillipiipariinkin. Tuo yhden ulottuvuuden lisää hänkin.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
Kyllähän Floor nosti taas mielenkiinnon Nightwishiä kohtaan pitkän tauon jälkeen. Itse en ole näitä Anetten aikaisia luomuksia kuunnellut oikeastaan radiosoiton ulkopuolelta juuri ollenkaan vaan aina soittimessa on soinut vanhat Tarjan aikaiset helmet(ja niitähän riittää, minkä takia olen helvetin iloinen, että jälleen on solisti, joka pystyy uskottavasti keikoilla niitä vetämään). Nyt kun noita Wackenin pätkiä katsellut niin jotenkin nuo ihan ok:lta kuulostaneet uudet hititkin heräävät ihan eri tavalla eroon Floorin tulkintana. Sormet syyhyää jo sen verran rajusti, että Holopainen saisi tehdä jo pikkuhiljaa taikojaan ja viedä rytmiryhmänsä takaisin studioon.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Paitsi Sharon Den Adel (kolme kertaa), Tarja Turunen, Anneke van Giersbergen, Simone Simons ja aika monta muutakin. Kyllä sekin on onnistumaan saatu.

Yleensä näissä lastenhankkimisprojekteissa on paljon keikkailevien bändien kohdalla ollut selkeää suunnittelua, eli vauva synnytetään seuraavalla isommalla keikkatauolla eikä sitä panna alulle siinä vaiheessa, että lapsi syntyisi kesken kiertuetta tms.

Toki raskaudet eivät ole mitään mittatilaustiedettä, lapsiahan saadaan eikä tilata, mutta jotenkin olettaisin, että Anette saattoi nyt olla raskaana vähän hankalaan aikaan bändin kiertuetta ajatellen. Sehän on ikävää mutta totta, että esiintyvillä aloilla olevien artistien raskaudet ja synnytykset eivät suju samalla tavoin kuin tavallisten työntekijöiden.

Ei kallispalkkainen näyttelijätärkään voi synnyttää lasta tai olla viimeisillään raskaana jos hän on sopinut tekevänsä elokuvan pitkät ja raskaat kuvaukset pääroolissa. Silloin täytyy joko jättää rooli tai vaihtaa se pienempään sivurooliin. Samoin jos vaikkapa huippunaisjääkiekkoilija haluaa synnyttää lapsen juuri Sotshin olympialaisten aikaan, niin hänellä on siihen täysi vapaus, mutta samalla hänen täytyy varautua siihen, että kisaedustuspaikka menee ja joku muu hoitaa hänen pelipaikkansa.

Tosin tuskin raskaus oli mitenkään syynä Anetten saamiin potkuihin, eivätköhän syyt muhineet syvemmällä ja välirikko tilapäistuuraajien käyttämisestä oli vain seuraus, ei suinkaan syy.

Vähän huonostihan näitä naislaulajien asioita on hoidettu, toivottavasti NW ottaisi opikseen ja laatisi lakimiesten voimin sellaiset kontrahdit, että mitään epäselvyyksiä ei vastaavien tilanteiden sattuessa enää olisi, ei keikkatuuraajista tai mistään muustakaan. Bisneksestähän tässä on kyse, ja päättyneen liikesuhteen huonosti hoidetusta tiedottamisesta ja jälkipuinnista. Anettehan oli työntekijä bändissä, jonka bändin pojat omistavat ja jota Tuomas Holopainen johtaa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yleensä näissä lastenhankkimisprojekteissa on paljon keikkailevien bändien kohdalla ollut selkeää suunnittelua, eli vauva synnytetään seuraavalla isommalla keikkatauolla eikä sitä panna alulle siinä vaiheessa, että lapsi syntyisi kesken kiertuetta tms.

Näinhän tuo menee. Edellä mainittu Simone Simons veti rundin mahdollisimman pitkälle (en nyt muista jouduttiinko siinä joku kourallinen keikka perumaan). Faneille luvattu 10-show kuitenkin järjestettiin ja kuvattiin ja julkaistiin DVD:näkin juuri niinkuin oli sovittukin.

Mutta vaikka sitä kuinka suunnittelisi, niin eihän ne asiat aina mene niinkuin sovitaan ja siinä vaiheessa täytyy olla planB valmiina. Vähän vaikuttaisi nyt siltä, kun nuo jutut lentelevät puolin ja toisin, ettei planB sitten sopinutkaan. Ja se on sitten tekemätön paikka se.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin julmaa ja epäoikeudenmukaista se onkin, niin mun mielestä säännöllisesti rundaavan bändin vokalisti ei voi hankkiutua raskaaksi. Joko on bändissä tai sitten hankkii perheen (ja elämän). Molempia ei voi saada.

Ainakin Battle Beastissa taisi solisti tehdä selkeän valinnan bändin ja perheen välillä.

Mutta, kyllä tässä on parempi uskoa Nightwishin poikia kuin Anettea, jolla on syytäkin vitutukseen.
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Katsoin Youtubesta tuon Koko Wackenin keikan ja ei voi muuta sanoa, kuin että huhhuh mikä puolitoistatuntinen. Ihan näin läppärin näytön ja kuulokkeiden välitykselläkin.

Kiitos vaan vinkistä, suht huikea setti. Muutenkin tuo viesti oli kuin meikäläisen näppikseltä. Itsekin pidin Anettesta kovasti ja DPP oli kovassa kuuntelussa aikoinaan ja Imaginaerum pisti vielä meikän korvaan askeleen paremmaksi.

Mutta kuten RTK ylempänä mainitsi, Floorissa yhdistyy Anetten ja Tarjan parhaimmat puolet sellaiseksi paketiksi, että nyt on varmasti parhain mahdollinen Nightwishin kokoonpano kasassa. En varmaankaan ole ainoa, joka odottaa tulevaa levyä jo innolla.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Muutenkin Floor on esim. Anettea huomattavasti tottuneempi keikkailuun ja rundeihin miesporukassa, joten on varmasti huomattavasti kovapintaisempi tapaus.
Ja se on hyvä asia Holopaisen johtamassa bändissä? Että on itsetietoisempi ja kovapintaisempi? Että on kova luu?

Itsetietoisempi ja kovapintaisempi tapaus saatta haluta saada osan fanituotemyynnistä - varsinkin jos Nightwishin t-paidat menevät takaisin siihen Tarjan aikaiseen asetelmaan jossa solisti on framilla ja bändi taustalla.

Toki tämä laulaja voi halutakin olla koriste joka on vaan töissä bändissä ja hänelle on ihan fine, että bändin rumpali (jonkanimeäennytjustmuista) tienaa häntä enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Mikä teitä vaivaa? Nightwish on vihdoinkin niin hyvässä kokoonpanossa kuin kuvitella saattaa ja te ulisette jostain T-paitamyynnistä?

Jos tuolla kombolla ei mennä kuuhun, niin sitten ei millään. Floor on juuri sitä, mitä Nightwish on alusta asti etsinyt, tajusi Holopainen sen tai ei.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Aijai. Kyllä tää neiti Jansen vaan toimii. Aiempia välähdyksiä nähnyt ja kuullut, mutta nyt tuli katsottua tuo koko keikka.

Jos jotkut luulivat, että Golden Era päättyi vuoteen 2005, niin väärässä olitte.

Nythän tää touhu vasta alkaa, kun on tarpeeks hyvät pohjat rakennettu. :)
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki tämä laulaja voi halutakin olla koriste joka on vaan töissä bändissä ja hänelle on ihan fine, että bändin rumpali (jonkanimeäennytjustmuista) tienaa häntä enemmän.
Bändin rumpalihan on bändin toimintaa pyörittävän Scene Nation yhtiön hallituksenn puheenjohtaja, joten minusta on perustelumpaa että hän tienaisi enemmän kuin laulaja.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ainakin tuossa Nightwishin vastineessa sanotaan, että kaikki tuotot jakautuivat viiteen osaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Parasta tässä Floorissa on, että pääsee tuon Once -masterpiecen herättämään taas henkiin (+toki muut vanhat setit, mutta niissä Tarjan influence häiritsee vielä aika vahvasti). Anettella ei ollut mitään jakoa noihin Once-lätyn biisehin ja Tarjakin sai tykitellä niitä vain vuoden verran.

Jokainen Anette-biisi taasen kuulostaa samantien paremmalta. Jotekin niin absurdia, ihan kuin ois kolmella pytyllä ajeltu vuosia ja nyt taas kone toimii normaalisti.
 
Viimeksi muokattu:

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Bye bye beautiful osa 3

Ainakin tuossa Nightwishin vastineessa sanotaan, että kaikki tuotot jakautuivat viiteen osaan.
Me Naisten haastattelussa sanottiin näin:

" Bändin miesnelikko hallitsee miljoonien eurojen liikevaihtoa yhteisen yhtiön, Scene Nation Oy:n kautta. Anette olisi halunnut firmaan palkolliseksi, mutta joutui perustamaan oman yrityksen, Momma Anka AB:n.

– Keikkapalkkiot ja rojaltit jaettiin kyllä tasan meidän viiden kesken, mutta muut tulot menivät suoraan miesten kassaan. Yrityksen pyörittäminen yksin tuli kalliiksi. Jouduin lainaamaan pojilta rahaa firman perustamiskustannuksiin.

Anette Olzonin yritys teki vuonna 2010 päättyneellä tilikaudella tappiota 72 800 euroa. Samaan aikaan Nightwish-miesten Scene Nation Oy takoi voittoa 351 000 euroa.


Eli Mustan Nuolen ja minun arviomme ei ollutkaan oikea. Anette ei ollut työntekijä Holopaisen ja jätkien bändissä, vaan alihankkija.

Kaipa nuo muut tulot ovat ne legendaariset fanituotemyynti-tulot, jotka Tarjan aikana ohjattiin pelkästään jätkille. Jos vanhoja kaivellaan, niin 25.10.2005 ilmestyneen Iltasanomien jutun mukaan esimerkiksi Tarja Turusen omat verotettavat tulot vuonna 2003 oli n. 31 000 euroa Tuomas Holopaisen 235 000 euroa.

Vaikka en pidä akkainlehdissä avautumista kovin rakentavana tapana niin onhan tässä aika tuttu kuvio. Ja ei kahta ilman kolmatta. Koskakohan Floorista paljastuu "ihminen jonka kanssa ei vaan voi toimia" tai "rahanperässä juoksija" tai "työyhteisöä lamauttava tekijä". Eniten tosin jännittää kumpi sen avoimen kirjeen/haastiksen akkainlehteen ensiksi antaa. Taitaa olla Holopaisen vuoro ensi kerralla.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Mikäli asia on näin, niin olen kyllä täysin Holopaisen ja kumppaneiden puolella. Se nyt vaan on aikamoista paljaan perseen näyttämistä maksaville asiakkaille, että "hei, ei me nyt soitetakkaan ollenkaan kun vokalisti on sairas ja se vetäis muuten känkkäränkät."
Vaikka Nightwish on mulle täysin yhdentekevä pumppu, niin on pakko kommentoida tähän. Ovat muutkin bändit laittaneet itsensä telakalle jonkun jäsenistä sairastuttua. Tämä muun bändin suhtautuminen kertoo vaan Anetten aseman bändissä - pyöreä nolla.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Me Naisten haastattelussa sanottiin näin:

" Bändin miesnelikko hallitsee miljoonien eurojen liikevaihtoa yhteisen yhtiön, Scene Nation Oy:n kautta. Anette olisi halunnut firmaan palkolliseksi, mutta joutui perustamaan oman yrityksen, Momma Anka AB:n.

– Keikkapalkkiot ja rojaltit jaettiin kyllä tasan meidän viiden kesken, mutta muut tulot menivät suoraan miesten kassaan. Yrityksen pyörittäminen yksin tuli kalliiksi. Jouduin lainaamaan pojilta rahaa firman perustamiskustannuksiin.

Anette Olzonin yritys teki vuonna 2010 päättyneellä tilikaudella tappiota 72 800 euroa. Samaan aikaan Nightwish-miesten Scene Nation Oy takoi voittoa 351 000 euroa.

Joku oli tällaisen tuolla löytänyt:
http://www.proff.se/nyckeltal/momma-anka-ab/helsingborg/evenemangsproduktioner/10305197-1/
Akkainlehden tyyliin unohdettiin tietysti mainita, että voittoa napsahteli kuitenkin n. miljoonan kruunun verran/vuosi aina kun bändi oli toiminnassa. Ja vähän muistelisin, että tää leffa minkä nuo teki taisi painua pakkaselle, näihin tappioihin ei ilmeisesti Anetten tarvitse osallistua, kun ei ole Scene Nationin osakas?

Ja eiköhän Tuomaksen suuremmat tulot (muistelen kerran nähneeni esim. Hietalan tienaavan n 70 KE per vuosi, saattoi olla "välivuosi" keikkailusta) selity sillä, että mies säveltää suurimman osan bändin tuotannosta ja saa näin ollen rojalteja enemmän kuin muut.

Eikös nämä nyt mene vielä niinkin, että on vaikea arvioda kenellekkään "kiinteää" palkkaa alalla, jossa tulot kuitenkin riippuvat pitkälti levy-ja keikkamyynnistä.
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ja eiköhän Tuomaksen suuremmat tulot (muistelen kerran nähneeni esim. Hietalan tienaavan n 70 KE per vuosi, saattoi olla "välivuosi" keikkailusta) selity sillä, että mies säveltää suurimman osan bändin tuotannosta ja saa näin ollen rojalteja enemmän kuin muut.

Oliko tuossa kyse nyt henkilökohtaisista tuloista, vai Tuomaksen ja muiden firman tulosta? Yleisesti ottaen tekijänoikeustulot tulevat oikeudenomistajille henkilökohtaisesti, eikä niitä voine kierrättää minkään firman kautta. Oikeudenomistaja on aina henkilö eikä yritys.

Rojaltit, eli mitä levynmyynnistä saadaan, menevät taas yleensä ymmärtääkseni tasan kaikkien bändiläisten + tuottajan kanssa.

Tokihan nuo bändit voivat sellaisiakin keikka- tai levydiilejä sopia, missä olisi eri osuudet eri henkilöille, mutta nuo ovat kai erittäin harvinaisia.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oliko tuossa kyse nyt henkilökohtaisista tuloista, vai Tuomaksen ja muiden firman tulosta? Yleisesti ottaen tekijänoikeustulot tulevat oikeudenomistajille henkilökohtaisesti, eikä niitä voine kierrättää minkään firman kautta. Oikeudenomistaja on aina henkilö eikä yritys.

Rojaltit, eli mitä levynmyynnistä saadaan, menevät taas yleensä ymmärtääkseni tasan kaikkien bändiläisten + tuottajan kanssa.

Tokihan nuo bändit voivat sellaisiakin keikka- tai levydiilejä sopia, missä olisi eri osuudet eri henkilöille, mutta nuo ovat kai erittäin harvinaisia.

Tuomaksen henkilökohtaisista tuloista. Tuossa on uutinen: http://yle.fi/uutiset/rock-muusikot_nightwish_ja_tuomas_holopainen_omassa_kastissaan/6912648
Tekisi kyllä mieli mainostaa sitäkin, että aikas kohtuullinen veronmaksajakin on Tuomas&co kyllä kotiseudullleen. 320 ke:n ansiotulot+400ke yhteisöveroa maksava yritys.

Ja kiitoksia selvennyksestä tuossa tekijänoikeus ja rojaltiasiassa. Meni vähän sekaisin termit.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuomas saa varmaan rojalteja vaikka mistä muista projekteista missä käy soittamassa levyllä jne.

Edit. Vielä sen verran, että aika väsynyttä Anetten itkut, kyseessä oli vain palkollinen tuossa bändissä. Sama juttu Floorinkin kanssa on, että Nightwishistä tekee Nightwiashin Tuomaksen tekemä musiikki, ei Anetten, Tarjan tai Floorin laulu.
 
Floor Jansenin pesti nosti kyllä bändin osakkeita meikäläisenkin silmissä kyllä huikeasti ja kummasti rupesi taas kiinnostamaan kun saatiin "abba" hiiteen keulilta.

NIGHTWISH - Romanticide (OFFICIAL LIVE VIDEO) - YouTube

Kyseinen biisi on aina ollut itselle hieman filler-kamaa Once:lta. Floor otti tämänkin biisin haltuun ja nyt tuotakin voi taas kuunnella. Vielä kun saatais kuulla joskus Stargazers tai Gethsemane Floorin vetämänä niin avot!
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Kyllähän se niin on, että jatkossa Nightwish elää ja kuolee Floor Jansenin mukana. Ei tuosta ole enää paluuta.

Hyvin puhuttu.

Mielestäni NW on tällä hetkellä kuumempi, kuin koskaan aikaisemmin historiansa aikana. Nyt tarvitaan vain viimeinen siirto, joka takaa mega-starauden.
Voiskohan tähän auttaa joku ulkopuolinen tuottaja? Joku jenkkien sinkkulistan top-X sijoitus ja staraus odottaa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tota Showtimea kun tuossa on tullut katseltua ja välillä kuunneltuakin, niin toivoisin oikeastaan, että jätkät karistelisivat tuota orkestraatio-puolta jatkossa pois ja tykittelisivät tuollaisella raa'emmalla soundilla. Tuo Romanticidekin toimii ihan eri tavalla noin.
 

Sambody

Jäsen
Täytyy vielä sanoa, että ehkä parasta Floorissa on, että jotenkin hän Nightwishin keulilla saa tuotua esille biisien kaiken huikeuden minkä Holopainen on luonut. Vaikea pukea ajatuksiani sanoiksi, mutta siinä missä Tarjan hieno ääni sai ainakin minut hyvin vahvasti fiilistelemään juuri sitä ääntä, niin Floor taas hieman enemmän "hevimpänä" solistina saa tuon kokonaisuuden täydelliseen harmoniaan, jonka jälkeen sitä tajuaa kuinka saatanan kovia biisejä tuolta pumpulta on tullut.

Käytännössä Nightwishin vanhempi tuotanto on itselleni kolahtanut kovaa, mutta lähinnä omanlaisenaan musiikkina. Siis sellaisena mille ei oikein löydy vertailukohtaa omassa musiikki diggailussani. Se on kuulostanu erilaiselta kuin moni muu, mutta olen tykännyt helvetisti. Vähän samalla tavalla, mutta eri kulmasta kuin ehdottoman suosikkibändini Red Hot Chili Peppersin kanssa. Nyt kuitenkin nuo Wackenin vedot nostivat pintaan ajatuksia ja vertailuja muihin todella kovina pitämiini bändeihin, kuten System of a Down. Vielä hienompaa on, että sieltä menee moni biisi tällä hetkellä aivan sinne mielestäni kovimpien joukkoon. Kokonaisuudessaan silmissäni Nightwish tällä kokoonpanolla menee siis koko metalligenressä yhdeksi kovimmista pumpuista. Huikeaa settiä ollut Wackenissa!

Kiitos Floor Jansen!
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täytyy vielä sanoa, että ehkä parasta Floorissa on, että jotenkin hän Nightwishin keulilla saa tuotua esille biisien kaiken huikeuden minkä Holopainen on luonut. Vaikea pukea ajatuksiani sanoiksi, mutta siinä missä Tarjan hieno ääni sai ainakin minut hyvin vahvasti fiilistelemään juuri sitä ääntä, niin Floor taas hieman enemmän "hevimpänä" solistina saa tuon kokonaisuuden täydelliseen harmoniaan, jonka jälkeen sitä tajuaa kuinka saatanan kovia biisejä tuolta pumpulta on tullut.

Johtuu siitä, että siinä missä Tarja oli enemmän se "ääni", niin Floor puolestaan edustaa sitä puolta, kuinka ääntä kulloinkin käytetään. Floor on monipuolisempi vokalisti kuin edeltäjänsä. Mimmiltä taittuu niin rujo revittely (Sins, kamerakännykkä äänitetty, mutta sellaiksi suht hyvä), sensuelli kujertelu (Slow, Love, Slow), kuin se klasarikin (alkaa kolmen ja puolen minuutin paikkeilta, jos ei jaksa kuunnella kuinka ihmiset puhuvat kuuma peruna suussa)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös