Nightwish

  • 824 698
  • 3 714

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Techno makin no mistakin.

Laulajahan kuulostaa aivan euroteknolaulajalta. Ihan kuin Ian Van Dahlia tai Tina Cousinsia kuuntelisi.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Toihan on aivan selkeä Anna Eriksonin ääni...

Vakavastiottaen, ei muuten vakuuttanut "Eva" laisinkaan, laulajan ääni kokolailla haljun kuuloinen
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Toihan on aivan selkeä Anna Eriksonin ääni...

Vakavastiottaen, ei muuten vakuuttanut "Eva" laisinkaan, laulajan ääni kokolailla haljun kuuloinen

On se silti Turusta parempi ja kielikin kuulostaa tällä kertaa edes jokseenkin englannilta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vähän on tullut kaikkien kanditaattien laulua ja biisejä/lauluja kuunneltua, että voisi sanoa varmuudella, mutta tämä meksikaano kuulostaa, ja NÄYTTÄÄ, hyvältä. Latinolaulaja voisi helpottaa Nightwishin breikkaamista jenkeissä.
Marcela Bovio on kyllä loistava, Stream of Passion oli oikein mainio livenä kun kävin katsomassa ja tuo neitokainen todella osaa laulaa, esiintyä ja vieläpä soittaa viuluakin. Voisi tuoda Nightwishiin samalla uuden instrumentin. Tuskin kuitenkaan on NW:n laulaja, mutta en vastustaisi tippaakaan.

P.S. Marcelan nuorempi sisko, Diana on myös hyvä laulaja. Etsikääpä kuvia, yhtä kauniskin kuin Marcela. =)
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Marcela Bovio on kyllä loistava, Stream of Passion oli oikein mainio livenä kun kävin katsomassa ja tuo neitokainen todella osaa laulaa, esiintyä ja vieläpä soittaa viuluakin. Voisi tuoda Nightwishiin samalla uuden instrumentin. Tuskin kuitenkaan on NW:n laulaja, mutta en vastustaisi tippaakaan. P.S. Marcelan nuorempi sisko, Diana on myös hyvä laulaja. Etsikääpä kuvia, yhtä kauniskin kuin Marcela. =)
Itse olen suhtautunut skandinaaviseen kanditaattiin penseästi sen jälkeen, kun talvella kuulin huhun Holopaisen katselevan bändiin pohjoisamerikkalaista laulajatarta. Meksikohan on Pohjois-Amerikkaa. Pohjoisamerikkalainen laulaja avaisi sikäläisiä markkinoita eri malliin kuin joku Kiteen tyttö esimerkiksi. Varsinkin tuollaisen syötävän näköinen laulajatar, hänhän olisi oikea herkkupala meille kaikille raskaamman rokin ja mm. Nightwishin ystäville, myös Amerikassakin. Mutta huomennahan sen sitten kuulee, että kenestä on nyt kysymys...
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tanskalainen on kuulemma. Ketkä Tanskattaret ovat viime aikoina eronneet bändistään jostain? Antakaa paukkua, ei jaksa oottaa 14:ää tuntia perkele!

EDIT: Nyt kun kävin tuon kappaleen kuuntelemassa YouTubessa, niin täytyy myöntää että kovasti oli Vibeke Stenin sointia äänessä.
 
Viimeksi muokattu:
Sen on pakko olla Virve Rosti, sillä eikös hän laulanut myös Klamydian kanssa?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Sen on pakko olla Virve Rosti, sillä eikös hän laulanut myös Klamydian kanssa?

Niin, Virve Rostihan lauloi ainakin Klamydian Tiukka Bluusi -biisissä.

T:Nimim. Heitä äijä tiukka bluusi taikka murskaan kaikki luusi..

Täältä tähän
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lopettakaa jo BS. Se uusi laulaja on Idolsissakin aikoinaan vahvan persoonansa esiin tuonut Ibi Love, vai miten se kirjoitetaankaan.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jouduin eilen kuuntelemaan parturissa jotakin paskakanavaa, Nova/Kiss/Energy tai vastaavaa, ei jäänyt mieleen vaikka toistavat kanavan nimeä minuutin välein, mutta se ei nyt ole se pointti. Eikä sekään, että jonkun Nightwishin asiat kiinnostaisivat pätkääkään. Mutta radiossa soitettiin pätkä tästä hyvin mitäänsanomattomasta Eva –biisistä, jonka jälkeen joku naistoimittaja, varsinainen Sherlock, sanoi, että laulaja on varmasti englantilainen, sillä nettivuoto oli tapahtunut Englannissa. Jäätävää logiikkaa. Enkä ymmärrä, miten kukaan voi löytää viitteitäkään brittiaksentista laulajan äänestä. Jonkun sanan laulaja lausui niin suomalaisittain, eli rallikuskienglannilla / tarjaturusmaisesti kuin joku vain voi, joten oli pakko sitten ääneen avautua siinä parturintuolissa, että ”vitun urpo, se on suomalainen”. Vähän pihalla ollut naisparturi luuli, että puhuin sille ja meinasi vetää sitten herneet nenään, jouduin vähän paikkailemaan etten olisi joutunut kävelemään parturista ulos tyylikkään anti-irokeesi –kampauksen kanssa.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viimeksi muokattu:

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet

pete666

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Lähdettä en paljasta. Huomenna näet ja kuulet.

Taitaapi olla, että tuo meikäläisen lähde osoittautuu yhtä luotettavaksi kuin nimimerkki Cobolin lähteet konsanaan, joten Scabbia ei tod.näk ole kyseessä.

Villi veikkaus: Jos ei Scabbia, niin sitten Vibeke Stene...(nyt ei ole lähteitä mukana, vain analyytikon intuitio...)
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Hyvältä kyllä kuulostivat noi ensimmäiset lohkaisut levyltä, saisivat jo julkaista koko levyn kun näyttää se vuotavan muutenkin.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Meikäläisen korviin kuulosta aika pliisulta. Toivottavasti tuo ei ollut parasta mihin tuo uusi laulaja pystyy, sillä muuten tulee ikävä Tarjan voimakasta ääntä.

Uuden laulajan takia Nightwish alkaa olla samassa kategoriassa Evanescensen kanssa. Tarjan ooppearalaulajan lauluääni oli jotakin ainutlaatuista metallimusiikissa.

Tämän samplen perusteella ollaan menossa kohti valtavirtanaislaulumetallia. Kenties se myy paremmin ulkomailla. Nyt vain on vähän vaikea erottaa Nightwishiä puhtaasti laulusoundin perusteella.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Uuden laulajan takia Nightwish alkaa olla samassa kategoriassa Evanescensen kanssa.
Toivottavasti ei. Evenanescansense on nimittäin yksi suurimpia kurabändejä, mitä tiedän. Pitääkin käydä lisäämässä se paskoihin bändeihin tuolla toisessa ketjussa.

En ole mikään suuri NW-fanikaan, mutta noin tsiljoona kertaa mieluummin kuuntelen sitä, kuin tuota jenkkien halpaa kökkötuotetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös