NHL16 – Hockey Ultimate Team

  • 211 714
  • 1 561

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Tämmöisellä joukkueella noustiin eilen kakkosdivariin ja voitettiin tänään Pro-cup-turnaus:

Kreider (C) - Brassard - Vrbata
Palat - Filppula - Ennis
Gaudreau - Nugent-Hopkins - Vanek
Kunitz - Couturier - Eriksson

Boychuk - Sekera
Vatanen - J. Johnsson
Beauchemin - Trouba

Smith
Halak

Varsinaisia ykkössentteriä, maalintekijää ja Top2-pakkia joukkueeni kaipaisi. Smithiin olen ollut tyytyväinen maalilla ja pitänyt joukkuetta pystyssä, kun vastustaja on paineistanut omalla alueellani.
 

Abdel

Jäsen
Hutti tuli aloitettua alusta kun sai netin pelittämään. 33-1-0 rekordilla mennään, ja juuri nousin nelosdivariin. Divisioonat 10-6 tuntuivat pelien tason puolesta melko samalta, vitosessa sitten tuli selkeä hyppäys.

Oma joukkue tällä hetkellä:
Sharp - RNH "C" - Kucherov
Ladd - Little - Niederreiter
Huberdeau - Bozak - Hossa
Cogliano - Thompson "A" - Williams

Campbell "A" - Ekblad
Määttä - Boychuk
Hjalmarsson - Vatanen

Rämö
Mrazek

Rämö on ollut valehtelematta paras veskari mitä olen kokeillut, jopa selvästi. Suosittelen lämpimästi kaikille, tuntuu käyttävän tuota käärmeenkieltä poikkeuksellisen paljon mistä tykkään. Kenttäpelaajista suosittelen Ninoa ja Hjalmarssonia joilla on todella miellyttävää pelata. Erityismaininta myös Coglianolle joka on muuten täysi turhake, mutta luisteluvauhti -ja kiihtyvyys ovat aivan ylivertaiset muihin nähden. Tuolla pelkällä nopeudella saa luotua tukun hyviä maalipaikkoja, alivoimalla myös isossa roolissa.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Haha! Tuosta lahjapaketista tuli All Star J.Scott :D Täytyy kai testata vaikka onki "vain" 86 tasoinen. Mitäs nuo All Star-kostit merkkaa? Siis onko muuta erikoisuutta kun korkeampi taso?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Haha! Tuosta lahjapaketista tuli All Star J.Scott :D Täytyy kai testata vaikka onki "vain" 86 tasoinen. Mitäs nuo All Star-kostit merkkaa? Siis onko muuta erikoisuutta kun korkeampi taso?
Ei siinä muutu mikään muu kuin +2 ovr 86 ovr asti ja +1 ovr siitä eteenpäin, jos sama jannu saa uusia erikoiskortteja.

86 John Scott menee ostoon kunhan saan rahat mieheen ja P.Bureen säästettyä. 470k vissiin noihin pitää säästää ja melkein tuo on jo kasassa.
 

Ribals

Jäsen
On tää välillä ihan hauskaa!

18 ottelun voittoputki oli päällä ykkösdivarissa ja peli kulki. Sitten äsken menin pelaamaan yhden pelin amatööripleijareita. Aivan järkyttävää peliä, en saa mistään paikasta sisään ja vastustajan joka poke check osuu. Vastustajalla todella halpa tiimi, mitä en siis tässä kuitenkaan moiti. Voitin pelin vaivoin 3-2.

No, päätin mennä yhden divaripelin pelaamaan, josko siellä peli kulkisi paremmin. Vastaan tulee aivan jäätävän kova nippu, kunnon €-jengi. Mikä on myös minun puolestani täysin ok. Sama meno jatkuu, ja häviän pelin 4-2, voittomaalin kaveri teki 2.30 minuuttia ennen loppua. Vedot aika tasan, mutta selvästi paremmat paikat mulla ja hyökkäysalueajat mulle 14-6. Statsit nyt eivät todellakaan kaikkea kerro, mutta vihulla ~220-180-20, mutts kyllä minun olisi pitänyt tämä peli hoitaa. Voin tosin laittaa pienen osuuden sen piikkiin, että koeviikko on rankkaa.

No en kyllä tämän jälkeen enää jaksa mennä peliä pelaamaan, katsotaan huomenna uudestaan. Toivottavasti saadaan taas uutta voittoputkea tulille.

Joukkue tällä hetkellä tässä muodossa:

Kurri - Datsyuk (A) - Tarasenko
Kessel - totw Kopitar (A) - Duchene (C)
Perry - Zetterberg - totw Draisaitl
totw Forsberg - Kesler - Cogliano

Subban - Hedman
Burns - McDonagh
mov Larsson - Kronwall

totw Darling
Lehner

Recordi näyttää nyt 203-29-9 ja 14 ykkösdivarin pyttyä voitettu. Meneillään oleva divari nyt 1-1-0, joten hyvin täytyy pelata jos tuosta haluaa nyt mestaruuden voittaa.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Nyt kelpaa! Lindros tuli San Josen palkintopakoista, muutaman pelin pelannut niin aika kovan luokan laukaus tällä sepällä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ai pelistä ei saa kolikoita, jos olet häviöllä ja vastustajan netti katkeaa. Kiitos EA.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ja nyt sitten kun pelasin ja voitin playoffien finaalin, se peli ei rekisteröitynyt kun loppui ja peli näkyy mulla pelaamattomana, eli finaali vielä edessä.

Haistakaa EA nyt oikeasti jo vittu.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Lindrosin innoittamana muokkasin joukkuetta, nyt se on tällainen:

Hörngvist-Lindros-Saad
Hagelin-Galchenyuk-Cogliano
Zuccarello(c)-Barkovtotw(A)-Vrbatamov
Boedker-Coulture-Helm

Kronwall(A)-Voynov
Russeltotw-Larsson
M. Staal-Vatanentotw

Schneider
Elliot ym..

Kakkoskenttä nyt on käytännössä nelonen siis. Hörngvistin tilalle joku pätevämpi ja Staalin tilalle vielä parempi PP niin oikeastaan sitten on aika hyvä.
 

Lazion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Vielä tuli jatkettua hutin pelaamista kun sain viimein tappioputken poikki. Vauhtia haettiin aina 3. divarista ja nyt sitten ollaan taas ykkösessä.

Äsken ea kusetti kunnolla silmään ratkaisevassa 2. mestaruus ottelussa. Mestaruus pisteen päässä ja sain tasoitettua matsin pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan loputtua.. yllätys oli suuri kun yhteys ea palvelimiin katkesi heti erän loputtua. Sinne meni sitten mestaruus ja nousu pucksit perkele.

Joukkuetta on taas tullut vähän muuteltua:

Ryan A - Bergeron C - mov Forsberg A
Sharp - totw Arcobello - Kucherov
Schwartz - Ladd - Johansson
Simmonds - Dubinsky - Callahan

Letang - mov Larsson
mov Rielly - Girardi
Bouwmeester - Stralman

Lundqvist - Dubnyk

Alimmissa ketjuissa pyöritellään seuraavia fiiliksen mukaan: Hartnell, Boedker, Teräväinen, Vrbata, Zacha, Pulju, Laine, Pulkkinen, Scott, Hagelin, C.Smith, Plekanec, Määttä
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ite aloin kanssa vääntämään noita Eliitticupin pudotuspelejä. Sama sitomisaloittaja vs tuli vastaan kaksi kertaa putkeen, eli lähti laulukuoroon sitten kertalaakista. Molemmat pelit tiukkoja. Ensimmäisessä kaveri meni 1-0 ja 2-1 johtoon ihan ansaituillakin maaleilla. 1-0 tuli mun aloitusvoitosta keskiympyrästä, kun pakki menetti pokella kiekon ja suoraan läpiajoon ja peliä pelattu alle puoli minuuttia. Olisin siis voinut ämmämäisesti lähteä menemään, mutta ei kuulu tapoihin. Käänsin 3-2 voitoksi. Tiukka peli. Täytyy myöntää, että kerrankin mun maalivahti 3-2 tilanteessa otti muutaman hyvän kopin. Yleensä joka maalipaikka käytännössä päättyy maaliin. Etenkin jos vs on selkeä altavastaaja. Nyt otti kuitenkin pari tärkeää.

Kaveri lähti toiseen peliin varmaan revanssi mielessä. Tiesin kuitenkin, että eka pelioli ollut multa aika huono. Helposti 2-0 johtoon. Ensimmäinen maali tuli noin minuutin pelin jälkeen ja totta kai kaveri painoi heti startin ja katsoi kelloa, että ehtikö minuutti kulua. Olisi varmaan lähtenyt menemään, mutta muuutaman sekunnin yli oli kello mennyt. Sitten tuli ihan seinä vastaan, eli omat ukot hävisivät kaikki irtokiekot, onetimereistä sudittiin ohi ja kiekkoja ei otettu haltuun muutenkaan. 2-1 kavennus helvetin pienestä kulmasta lämärillä ylänurkaan, eikä edes onetimer. Kyllä vähän jo siinä vaiheessa syletti, että ite saa tehdä hirveän määrän duunia maalin eteen ja kaveri vaan ampuu jostain. No pääsin 3-1 johtoon. Sitten tapahtui tämän EA paskan ällöttävimmistä asioista. Oli peli ihan täysin hanskassa ja vs ei saa mitään aikaiseksi, joku 4 min. jäljellä. Sitten ihan täysin vaaraton tilanne ja kaveri ampuu b-pisteen takakaarelta huonosta asennosta jonkun ihme lörppökiekon ja Quick imee sen, kuin joku f-junnuveska. Keskialoitus. VS voittaa sitomalla, ja pääsee laidasta nousemaan. Mulla oli kolme ukkoa blokkaamassa syöttöä takatolpalle ja sieltä se liruu suoraan takatolpalla päivystävän ukon lapaan: 3-3. Meinasi mennä vähän tunteisiin. Tässä EA:n kiekossa tapahtuu tuota vähän liikaa, että tietyssä moodissa heität mistä vaan kiekkoa maalille, niin sinne menee ja yleensä vielä tämä sattuu sille altavastaajajengille. Onneksi Duchene viimeisellä minuutilla irtoaa laidasta vasemmalta puolittain läpi ja vs:n pakki sen verran väsynyt, että ei pysy perässä. Vein oikealle pitkälle rystylle ja nousi, kun nousikin yläpeltiin. Voitosta huolimatta oli vähän sellainen fiilis, että vittu mitä paskaa.Väkisin pitää tehdä peleistä tasaisia.

Kolmanteen kierrokseen päättyi ensimmäisen yrityksen lento. 17 minuuttia hyök. alue aika. Iso kasa hyviä maalipaikkoja. 1-0 johtoon sentään pääsin. Vastustaja suurin piirtein ensimmäinen hyökkäys ja veto jostain hevon vitusta suoraan veskarin syliin, josta bottipakki käy tökkäämässä omiin. Mahtavaa. Jatkoin rummutusta ei mistään sisään. Vastustajan ensimmäinen laadukas maalipaikka ajassa 59.jotain ja tietysti sisään. Ihan oikeasti nyt hei. Mitä vitun paskaa tämä on taas ja koska olis toisin päin?

Sama vs uudestaan 4-1 voitto, vaikka vs pelasi paljon paremmi ja sai luotua tilanteita. Kolmas peli samaa vs 3-0:ssa lähti menemään. On se vaan kumma miten välillä pitää EA:n sotkeutua.
 
Viimeksi muokattu:

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtavaa. Pitäisi pelata Elite Cup finaali, kun kerrankin sinne asti tieni onnistuin raivaamaan, mutta en saa sopimuksia tehtyä, kun ilmoittaa, että tietojen nouto epäonnistui. Mahtavaa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mahtavaa. Pitäisi pelata Elite Cup finaali, kun kerrankin sinne asti tieni onnistuin raivaamaan, mutta en saa sopimuksia tehtyä, kun ilmoittaa, että tietojen nouto epäonnistui. Mahtavaa.
Tuosta puuttuu vaan että finaalin voitat kun lopulta pääset pelaamaan ja se ei rekisteröidy.

Itse odottelen nyt 48h että playoff-ikkuna menee kiinni ja jää pelaamatta koko paska...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuosta puuttuu vaan että finaalin voitat kun lopulta pääset pelaamaan ja se ei rekisteröidy.

Itse odottelen nyt 48h että playoff-ikkuna menee kiinni ja jää pelaamatta koko paska...

Vittu mä mitään voita. Sen tietää, että viimeistään finaalissa uppoaa vihun jokainen veto. Se on kyllä pakko myöntää, että kun alkaa joka vastustajan ranne uppoamaan, niin alkaa puolustuksessa juoksemaan aavistuksen liikaa, mutta jotenkin ne kiertovedot siitä keskustasta pitää peittää. Sitten tappioasemassa alkaa hyökkäämään aavistuksen liian nopeasti ja pystyyn.
 

Ålemao

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
On tää kyllä hauska peli.. Se on ihan viheltävän vitun sama kuka siel tolppien välissä seisoo. Qvikistä alkaen kaikki kokeiltu ja kukaan ei saa perkele silmiään ees kiinni... Eihän se vaan voi mennä niin että jos vedot on esim. 35-9 niin tulee tukkaan 1-4.. Pitäs vissii opetella pelaamaa ni ei vituttais.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No kyllä mä sen eliitticupin mestaruuden sitten vihdoin ja viimein nappasin. 2-1 voitto finaalissa. Oli kyllä taas niin vittumainen vastustaja, että ei ole todellista. Ei tehnyt mitään muuta, kuin tuli laiturilla laidasta läpi oli menevinään maalin taakse ja leikkasi takasin sinistä kohti ja haki rannetta keskeltä. Koko pelin jauhoi pelkästään tuota samaa. Ei auta oikein mikään muu, kuin ottaa hyökkääjä ja ohjata se siihen keskelle ja peilata kun lähtee tekemään kiertoa. Poketat väärässä kohti, niin boxi kutsuu. Kaveri veti todellista all-in prässiä ja sain koko ajan ylivoimahyökkäyksiä. Ongelma oli vain se, että se ratkaiseva syöttö osui liian monesti johonkin luistimen terään yms. Lisäksi tuli taas näitä rasittavia hyökkääjä ei ota kiekkoa haltuun, vaikka lipuu vierestä. Vastustajan Tuukka Rask veti kaksi erää sellaista gamesaveriä, että alko kyllä tuska jo iskeä ja tuo on se mitä en tajua: Oma maalivahti hyvin hyvin harvoin vetää mitään jumalamoodia. On siellä yksittäisiä koviakoppeja, mtta ei tuollaista lähes koko pelin kestävää pommitusta ole kukaan hoitanut. Oman veskari Quick pelasi sillä tavalla kohtuullisesti, että vaikka maali längistä meni helpohkosti, niin otti ne muutaman säbäranteet kiinni mitä kaveri sai viritettyä. Kaveri ei osannut aloittaa lainkaan ja vein melkein kaikki aloitukset ja varmaan siinä tuli suurin ero. Voittomaali oli siinä mielessä makea, että pääsin yksin läpi ja kaveri päätti ohjata loistopelin pelannutta Raskia itse ja pelasin itsensä ulos.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tulipa sitten toisellekin tilille tuo saakelin finaalin rekisteröimättömyys. 5-1 tilanne finaalissa, kun vastustaja ragequittasi ja peli ei rekisteröitynyt kun palasin valikkoon. Mutta tällä kertaa konsolibuutti auttoi tuohon ja sain coinsit + voiton + saavutuksen voitosta. On tää vaan silti jäätävä peli näiden kaikkien bugiensa kanssa. Tänäänkin kaatui taas valikoissa peli, kun pelasin rankkareita onlinessa tuon finaalin lisäksi.

Eka kova nosto hopeapakasta mulle, kun Bergeron paukahti ykköstilille. Mies on ostettuna jo pelaavassa, mutta nyt ei tarvitse treidailla tuota ykköstilin peleihin enää.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikähän lienee ongelmana, kun en useampaan päivään ole kakkostilillä päässyt onlineen? Ykköstili toimii moitteettomasti ja kakkostilinkin käyttäjä kirjautuu kyllä psn:ään, mutta änärissä ei pääse huttiin eikä onlinepeliin..onneksi ei ole mitään arvokasta tuolla tilillä juuri nyt.

Vahvat nostot hopeapakoista jatkuu, nyt tarttu Ontario Reignistä hanskaan Zach Parise. Pari AHL-jengiä vielä,sitten voisi siirtyä DEL-liigan pariin.
 

Junttura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, NHL:n Suomalaiset
Saakohan Filip Forsberg merkkipaalu korttia 100. tehopisteestään? Nyt kasassa 99 pistettä uralla Nhl:ssä. Itse ostin varmuuden vuoksi pari movember korttia hintaan 57k.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Saakohan Filip Forsberg merkkipaalu korttia 100. tehopisteestään? Nyt kasassa 99 pistettä uralla Nhl:ssä. Itse ostin varmuuden vuoksi pari movember korttia hintaan 57k.
Ei kyllä sadasta pisteestä pitäisi merkkipaalukorttia tulla, mutta 57k on muutenkin ihan jees hinta. Eiköhän nuo saa sellaisella ~65k myytyä,vaikkei Forsberg saisi enää yhtään upgradea koko kauden aikana. On muuten ihan täyttä timanttia koko ukko muutenkin, jo ihan normikortilla on yksi pelin parhaista hinta/laatusuhteista.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Saakohan Filip Forsberg merkkipaalu korttia 100. tehopisteestään? Nyt kasassa 99 pistettä uralla Nhl:ssä. Itse ostin varmuuden vuoksi pari movember korttia hintaan 57k.

Epäilen hyvin vahvasti, sanoisin että ei saa. Muistelisin, että raja menee 800 pisteen kohdalla pelaajilla Merkkipaalu-korttiin, kun näitä oli joku EA:n foorumilla tutkinut.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
On tullut tosiaan noita pakkoja kerättyä nyt ihan todenteolla taas vaihteeksi. Erona yleiseen pakankeräämiseen on se, että lainailuja ei ole liiemmin tullut harrastettua (pl. Carolina sekä Columbuksesta Bobrovsky ja Johansen), joten hieman hidastempoisempaa puuhaa paikka paikoin. Tosin nyt kun on päässyt näihin keskikalliisiin kokoelmiin jo käsiksi niin profitin tekeminenkin on helpompaa. Esimerkiksi äsken kerätessäni Coloradoa bongasin Landeskogin marketista 22k hinnalla ja hetihän se lähti mukaan (LPS siis herralla 38k) ja myyntiin lähti juurikin tuolla 38k hinnalla, jolla on vieläkin marketin halvimpien joukossa. Eilen tuli bongattua TOW-Pacioretty, jonka sain itselleni hintakilpailun jälkeen 122k hinnalla ja myytyä eteenpäin puolestaan 145k:lla. Hitaasti, mutta varmasti siis eteenpäin.

Kokoelmia on tullut kerättyä 17 NHL-joukkueen verran (+ All-Starsit) ja vieläkin antaa ne parhaimmat pelaajat kyllä odotuttaa itseään. Oikeastaan vasta äsken Coloradon pakkoja avatessani tuli ensimmäinen pelaaja meikäläiselle, joka sai jo hymynkin huulille kun Ryan McDonagh hypähti pakasta ruudulle. Tuon lisäksi ns. keskikovista nimistä on tullut Marian Hossa (x2), Daniel Sedin, Kyle Turris, Marc-André Fleury, Justin Faulk, Jaromir Jagr sekä Nick Foligno. Paljon on siis riittänyt niitä "ihan hyviä", mutta ne tähdet loistavat poissaolollaan (pl. McDonagh sekä Fleury). Noh, jospa niitäkin vielä alkaisi tipahtelemaan.

Seuraavana keräilyn alle sitten NYI tai Ottawa, joten eikun vaan keräämään taas kolikkoja..
Ja pakkoja taas tullut keräiltyä. Enään keräämättä TBL, DAL, PIT ja WSH, joten ihan mukavasti olen noita kolikoita saanut keräiltyä ja sitä kautta kokoelmia ostettua :D

St. Louis Bluesin kerättyäni palkintopakoista ponnahti jotain ihanaa kun Vladimir Tarasenko saapui ilostuttamaan meikäläistä läsnäolollaan. Noin muuten kovat heebot ovat valitettavasti kiertäneet vieläkin meikäläisen kaukaa ja noiden jo yllä luetelluiden lisäksi ainoastaan Cory Schneider sekä Patrick Marleau ovat pelaajia joilla voisi olla asiaa kokoonpanoon. Puolustukseen ja sentteriosastolle olisin todella kaivannut vahvstuksia pakoista, mutta ei näy ei kuulu eikä äskeiset kerätyt Losin palkintopakatkaan asiaan tuonneet parannusta.

Noh, nyt vain myymään nuo taas pois ja keräämään Dallas Starsia. Toivotaan nyt, että sieltä pamahtaisi joku kovemman luokan sentteri. Tai vaikka kaksi.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Tietääkö kukaan miksi Granlundilla ja Gostisbeherellä on merkkipaalu kortit?
Granlundin kortti tuli ainakin kun oli osallisena tekemässä toista noista kahdesta historian nopeimmista maaleista. Olikos Gosti sitten toinen osallinen vai kuka, mene ja muista..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös