NHL Trade Deadline 2016 – seurantaketju

  • 101 741
  • 544

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Eikö tuo ois playoffeja varten ollut fiksumpi pitää kevät kun käytännössä ilmaiseksi antaa pois? Etenkin kun ketään ei tullut tilalle.
Niin kai. Toisaalta nyt hankintojen myötä top-9 on käsittääkseni täynnä. Ei ollu käyttöä?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Miksi Boston ei treidannut Erikssonia, aiotaanko siellä saada jatkosopimus aikaan ei kai Eriksson nyt ilmaiseksi kesällä pois kävele? Ja miksei Vancouver treidannut Hamhuisia ja Vrbataa? Ja mitäköhän Tampa aikoo Drouinin kanssa oikein tehdä?

Eikös tuosta nyt ollut puhetta, että oma rental? Jos myy niin tarvii jotain tilalle. Kun ei myy niin ei tarvi hankkia. Ei nyt heikentämäänkään aleta kun Karhut on tiukasti playoff-paikassa kiinni.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Niin siinä kävi kuin pelkäsin, Eriksson jatkaa kauden loppuun Bostonissa ja kävelee kesällä vapaana miehenä muihin maisemiin.
Turhautunut olo vaikka näitä toimiston typeryyksiä on nähnyt miltei vuosittain. Ehkä Donilla on aikakone jolla saadaan kolmikymppinen Chara takaisin?
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Yllätys kyllä ettei mitään tapahtunut capsien osalta. Yritetty kyllä varmaan, muuten ois voinut Laichin diilaamisen jättää ennemmin kesälle..
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Sitten yhtäkkiä Shane Princestä maksetaan kolmoskiekka? Pirri-treidi vaikuttaa siis enemmän vaan siltä, että pelaajalle annettiin mahdollisuus uuteen alkuun ja samalla Tallon anto kaverilleen potentiaalisen pelaajan.
 

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Ei liikkunut sitten Hartnell tai Tyutin. Siinä on ensi kesänä Kekäläisellä ongelmia tiedossa palkkakaton kanssa.
 
Näen tuon Stempniakin oikein hyvänä täsmähankintana Bostonille tällä keväälle. En tiedä vielä vastinetta, mutta tuskin maksoi maltaita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös