Mitähän sitten, jos jostain jengistä joku saa tartunnan? Koko joukkue ja myös vastustajan joukkue kahden viikon karanteeniin ja pelit seis heidän osaltaan siksi aikaa? Mitähän sitten, jos tartunnat eivät jää tähän yhteen henkilöön, edessä jopa viikkojen karanteeni?
Joo ja varmaan ehdotat myös kahden metrin turvaväliä kaukalossa?

Henkilöitä testataan säännöllisesti ja sairastuneet eristetään. Samoin tehdään jos oireita ilmenee, mutta testi näyttää nollaa. Ja jos eletään tuollaisessa "kuplassa", niin sen sisällä olevien sairastuminen on jo pyritty minimoimaan.

Loukaantuneet ja sairastuneet pelaajat korvataan reservillä kuten aina muutenkin.
 
Mängimies tykkää tästä

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Huikeeta jos ja kun saavat homman taas käyntiin. Habsien pinnat olisi pitänyt helposti riittää pleijareihin viime kaudella, joten nyt on sekin korjattu hokijumalien toimesta :)
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo ja varmaan ehdotat myös kahden metrin turvaväliä kaukalossa?
Ei kukaan ole tainnut ehdottaa mitään tuollaista. Sen sijaan jostain luin että yksi asia mitä voitaisiin yrittää välttää olisi mm. turhat nokkapokat vihellysten jälkeen. Se on sitten toinen juttu miten esim. kiivastempoisessa pudotuspelihokissa näitä pystyttäisiin välttämään.

Yksi asia on varma. Jos vaikeata on ollut saada paperille loppukauden kuviot niin aivan varmasti yhtä vaikeaa potenssiin 10 on saada kausi vietyä läpi. Tai no, ehkei tuokaan niin varma juttu ole, vähän aistinut tässäkin ketjussa selaista mielipidettä että pelit käyntiin vaan, pojat Vegasiin ja kaikki hyvin.

No antaa liigan näyttää miten hommat hoidetaan hienosti maaliin. Ei arvostella tämän enempää keskeneräistä työtä.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
[/QUOTE]
Boston Bruins - (Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets)
Tampa Bay Lightning - (New York Islanders - Florida Panthers)
Washington Capitals - (Carolina Hurricanes - New York Rangers)
Philadelphia Flyers - (Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens)

St. Louis Blues - (Calgary Flames - Winnipeg Jets)
Colorado Avalanche - (Vancouver Canucks - Minnesota Wild)
Vegas Golden Knights - (Nashville Predators - Arizona Coyotes)
Dallas Stars - (Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks)
Onhan tuossa vähän erikoisia pareja, esim. konferenssin voittajalle palkinnoksi Leafs ja vastaavasti näkisin Bluesin saavan ennakkoon pahimman parin tuosta. Jos samaa seedausta jatkettaisiin, niin otteluparit pitäisi olla idässä kaiketi seuraavanlaiset, katsoin toki vaan pisteet, enkä pistekeskiarvoa.

Boston - (Columbus - Islanders)
Tampa - (Toronto - Rangers)
Capitals - (Carolina - Florida)
Flyers - (Penguins - Montreal)
 

3za

Jäsen
@aessi

Joukkueet ovat laitettu järjestykseen pelattujen ottelujen pistekeskiarvolla. 4 parasta menee suoraan puolivälieriin. Konferenssin loput joukkeet ovat rankattu alla olevan listauksen mukaan. Näin on liiga esittänyt ja pelaajayhdistys sen nyt hyväksynyt.

5. Pittsburgh (Edmonton)
6. Carolina (Nashville)
7. New York Islanders (Vancouver)
8. Toronto (Calgary)
9. Columbus (Winnipeg)
10. Florida (Minnesota)
11. New York Rangers (Arizona)
12. Montreal (Chicago)

Puolivälieriin: Boston, Tampa, Washington, Philadelphia (St. Louis, Colorado, Vegas, Dallas)

Nyt sitten ilmeisesti väännetään pitäisikö 1. sijoittuneen kohdata "säälipleijareista" vikaksi rankatun joukkueen jne. Lisäksi top 4 jengeille, pelituntuman saamiseksi, on myös puuhailtu keskinäisiä otteluja joilla olisi merkitystä heidän lopulliseen järjestykseen.

EDIT. Hieman spekuloin tuota Top nelosten keskinäisiä otteluja. Voisi kuvitella, että ottelujen pisteet lisätään runkosarjan keskeytyshetken pisteisiin.
Näin ollen Boston on idän 1 vaikka häviäisivät kaikki 3 kolme otteluaan, muuten Idässä kaikki on vielä mahdollista. Lännessä Blues ja Avs taistelevat kärkipaikkasta. Vegas ja Dallas siitä kumpi on Konferenssin 3.

Joka tapauksessa, mikäli kausi jatkuu on tuo yllä oleva ranking todennäköisesti se mistä lähdetään rakentamaan. Katsotaan miten tilanne kehittyy.
 
Viimeksi muokattu:

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Jos eristys ja harkkaleirit alkaa kohta, niin tarkoittaako se sitä että pelit lähtee joskus Juhannusviikolla tai jopa juhlien jälkeen? Olisihan se aika mielenkiintoista katsella NHLää heinä-elokuussa, mutta tältä kesältä on peruttu sen verran paljon urheiluita että toimisi varmaan yllättävän hyvin jopa ilman yleisöä!


Onhan tuossa vähän erikoisia pareja, esim. konferenssin voittajalle palkinnoksi Leafs
Torontohan on vaihtanut jo valmentajaa ja heillä onkin sen verran keskinkertainen kausi menossa että Pens ja Tampa olivat selvästi edellä. Silloin voi hyvinkin joutua Bostonia vastaan, koska ei sinne voi laittaa ainakaan noita kahta edellä mainittua.

Pitää myös muistaa että Leafs on voittanut todella vähän jääkiekko-otteluita sen jälkeen kun Kotka-Belfour jätti joukkueen vuosikausia sitten. En muista yhtään pitkää kevättä, mutta ovat he saattaneet jonkun yksittäisen sarjan voittaakin. Eli en nyt tiedä olisiko se minkälainen negatiivinen palkinto Bostonin tapaiselle ryhmälle jonka tavoite on kuitenkin voittaa mestaruus.

Tietty jos Leafs olisi tajunnut pitää Raskin niin heillä olisi yksi jos toinenkin voitto enemmän, mutta toisaalta kuumapäinen Tuukka olisi (ainakin nuorena) menettänyt hermonsa usein ja pahastikin, kun edessä olisi pelannut paljon huonommat viisikot kuin erittäin sateenpitävässä Bruinsissa. Tuukan uran kannalta helvetin hyvä juttu ettei joutunut median hampaisiin ja kannattelemaan heikohkoa joukkuetta Hasekin/Pricen lailla illasta toiseen!

Toronto-Columbus kuulostaakin erittäin herkulliselta sarjalta esikarsintaan, enkä ihmettelisi suuresti jos menee 5 peliin. Joukkueiden vahvuudet ovat hyvin erilaiset ja jos toinen niistä soveltuu kevään peleihin, niin se ei ole ainakaan Toronto..
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Pitää myös muistaa että Leafs on voittanut todella vähän jääkiekko-otteluita sen jälkeen kun Kotka-Belfour jätti joukkueen vuosikausia sitten. En muista yhtään pitkää kevättä, mutta ovat he saattaneet jonkun yksittäisen sarjan voittaakin.
Belfour lähti 2006 ja Leafs voittanut playoffeissa sarjan viimeksi 2004. Onhan siitä vähän aikaa mennyt.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tosiaan yhden tartunnan tiukkaan paikkaan se vaatii, että koko homma kusahtaa täysin. Vaikka useimmat pelaajat miljonäärejä ovatkin, niin helppo ymmärtää miksi tästä ei olla niin innoissaan. Lisäksi mahdolliselle mestarille tulee aina siihen 2020 Stanley Cupin viereen pieni selitys.

24:ssä joukkueessa on joku 700 pelaajaa + henkilökunta mukana? Kova luotto on, ettei yksikään töppää, saa tartuntaa ja altista muita.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Belfour lähti 2006 ja Leafs voittanut playoffeissa sarjan viimeksi 2004. Onhan siitä vähän aikaa mennyt.
Eikä cuppia ole kaupunkiin tullu vuoden 1967 jälkeen kun NHL laajeni kuuden jengin sarjasta kahteentoista.

Oishan se kiva jos pelit jatkuis. Meinaan synkimissä ennustuksissa Jenkkeihin on ennustettu todella synkkää kornan toista aaltoa ensi syksyyn/talveen. Kun tässä on seurannut Jenkkilän koronatilanetta niin valitettavasti sitä uskoo kyllä ihan jokaiseen worst case skenaarioon. Lisäksi syksyllä tossa maassa on vielä pressan vaalikamppailu pahimmillaan niin tiedä sitten kuinka sekasin toi maa silloin on. Joten se ei nyt ole mitenkään kirkossa kuulutettu että ensi NHL kausi voisi edes alkaa loka-joulukuussa.

Jos pelit alkaa heinäkuussa niin taukoa on pelistä on silloin 3 kk eli melkeen saman verran mikä nyt on kiekkolijan kesäloma. Niin pahassa kuin hyvässä jokaiselta jengiltä on kauden momentum kadonnut. Osa pelaajista on ehtinyt tauon aikana tervehtymään ja sitten varmaan osa pelaajista on rapistunut jos ei ole treeniohjelmasta jaksanut/pystynyt pitämään yllä. Ruotsissa olevat pelaajat ovat kai pystyneet luistelemaan koko ajan, joten he varmaan saa pienen edun alkuun. Yleensä kun kausi käynnistyy niin nuoremmat pelaajat on heti iskussa kun taas vetraaneilla kestää se hetki lämmetä. Eli homma melkeen alkaa puhtaalta pöydältä ja voimasuhteet voi olla ihan eri kun pelit käynnistyy. Sitten vielä tohon se että säälipleijari jengit saa varmasti paremman pelituntuman ekalle kierokselle kuin noi 8 lepovuorossa olevaa jengiä, joten voi tulla todella mielenkiintoiset pleijarit.

Todella kurinalaista elämäähän toi kupla elämä sitten vaatii sinne joutuvilta. Kaikki sinne menevät testataan varmasti useampaan kertaan joten sitten kun siellä on niin pitäisi todellakin olla suojassa. En usko että sitä sitten katsotaan kovin hyvällä jos joku sitten noita sääntöjä rikkoo ja käy koronan homaamassa. Siinä voi sitten mennä koko jengin uurastus hukkaan, joten varmasti jossain vaiheessa sukkasaippuaa on sitten tarjolla ellei kyseistä pelaajaa/valmentajaa/huoltajaa sitten kengitä kauden jälkeen muualle.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Tosiaan yhden tartunnan tiukkaan paikkaan se vaatii, että koko homma kusahtaa täysin. Vaikka useimmat pelaajat miljonäärejä ovatkin, niin helppo ymmärtää miksi tästä ei olla niin innoissaan. Lisäksi mahdolliselle mestarille tulee aina siihen 2020 Stanley Cupin viereen pieni selitys.

24:ssä joukkueessa on joku 700 pelaajaa + henkilökunta mukana? Kova luotto on, ettei yksikään töppää, saa tartuntaa ja altista muita.
Miten se yks tartunta nyt torppaa kaiken? Kaveri laitetaan karanteeniin ja uutta tilalle. Varmasti tulee tartuntoja, mut testaus on jatkuvaa ja karavaani rullaa. Onhan Valioliigassakin ollu tartuntoja ja kauden avaus jatkuu silti suunnitelmallisesti.
 
Doing your best?
Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the Prom queen!
-Sean Connery

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten se yks tartunta nyt torppaa kaiken? Kaveri laitetaan karanteeniin ja uutta tilalle. Varmasti tulee tartuntoja, mut testaus on jatkuvaa ja karavaani rullaa. Onhan Valioliigassakin ollu tartuntoja ja kauden avaus jatkuu silti suunnitelmallisesti.
Jos on samassa tilassa yhtenä päivänä yli parinkymmenen joukkuekaverin kanssa ja seuraavana päivänä todetaan tartunta, niin eihän tuota joukkuetta voi hetkeen laittaa askiin, tai oikeastaan minnekään.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos on samassa tilassa yhtenä päivänä yli parinkymmenen joukkuekaverin kanssa ja seuraavana päivänä todetaan tartunta, niin eihän tuota joukkuetta voi hetkeen laittaa askiin, tai oikeastaan minnekään.
Eikös Valioliigassakin niin tehdä. Todettu tartunnan saaja eristetään ja muut jatkaa pelejään, tietenkin jos ei ole oireita.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikös Valioliigassakin niin tehdä. Todettu tartunnan saaja eristetään ja muut jatkaa pelejään, tietenkin jos ei ole oireita.
Valioliiga ei ole tainnut vielä alkaa? Samat ongelmat näkisin siellä, mikäli kesken pelien ilmenee tartunta ja joudutaan eristysten takia rukkaamaan pelikalenteria vauhdissa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tietääkö kukaan, miten nuo sopimusasiat menee? Sopimuksethan on voimassa tämän kuukauden loppuun asti. Jatketaanko niitä automaattisesti pidemmälle kesään, vai kysytäänkö pelaajalta, että suostuuko hän jatkamaan sopimustaan. Joutuuko kaksisuuntaisella sopimuksella pelaava olemaan koko ajan varuillaan, millon käsky käy pelaamaan, vai onko AHL-pelaajat jo ns. vapaita ?
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Valioliiga ei ole tainnut vielä alkaa? Samat ongelmat näkisin siellä, mikäli kesken pelien ilmenee tartunta ja joudutaan eristysten takia rukkaamaan pelikalenteria vauhdissa.
Mihin asti ajatelit lopettaa kaiken urheilun koronan varjolla? Siihen asti, että jokainen maailman ammattilaisseura on konkurssissa?

Tämän kanssa pitää tottua elämään, eikä lopettaa elämistä. Yksi saa taudin, hänet eristetään ja sairastaa taudin, palaa askiin. Elämä jatkuu.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Ikävä vaan jos joku sairastuu ja sen seurauksena menee joukkue tai toinenkin karanteeniin pariksi viikoksi, niin pelien pelaaminen sitten siirtyy. Mitä esimerkiksi jos nämä säälipleijarit alkavat ja ensimmäisen pelin jälkeen todetaan, että Matthewsillä on korona, jolloin koko jengi karanteeniin ja vastustaja kanssa ja pelejä jatketaan sitten kahden viikon päästä. Muut säälipleijariparit pelataan sillä aikaa loppuun, mutta odotetaanko tämän viivästyneen parivaljakon voittajan kanssa vai jatkavatko muut pelejä vai mitenkä? Ei tämä niin yksinkertaista ole, että jos joku on kipeänä niin hän vaan pysyy kotona ja uusi ukko boksiin.
 
Tietääkö kukaan, miten nuo sopimusasiat menee? Sopimuksethan on voimassa tämän kuukauden loppuun asti. Jatketaanko niitä automaattisesti pidemmälle kesään, vai kysytäänkö pelaajalta, että suostuuko hän jatkamaan sopimustaan. Joutuuko kaksisuuntaisella sopimuksella pelaava olemaan koko ajan varuillaan, millon käsky käy pelaamaan, vai onko AHL-pelaajat jo ns. vapaita ?
En tiedä, mutta yritän järkeillä. Sopimukset jatkuvat kauden päättymiseen saakka eli sanotaanko nyt vaikkapa syyskuun loppuun. Tätä seuraa sitten vapaiden agenttien markkinat. Aivan kuten normaalistikin, mutta nyt kauden venyessä koko paletti liukuu eteenpäin. Pelaajien suostumusta on jo kysytty pelaajayhdistyksen kautta ja lupa kauden jatkamiselle nimenomaan tällä 24-joukkueen pudotuspeliformaatilla on saatu.

NHL:ssä on ihan normaalistikin reservilista, joka lukitaan muistaakseni trade deadlinella. Eli lista jokaisen organisaation pelaajista, joita on mahdollista nostaa ylös. Tuon listan pelaajat siten todellakin varautuvat olemaan käytettävissä niin kauan kuin kausi jatkuu. Ja kyllä, Borgström on varmasti Floridan listalla. Et sitä kysynyt, mutta kenties hait kysymykselläsi.

Sinänsä NHL-kauden ollessa yhä avoinna ei estä pelaaja tekemästä sopimusta muualle. Sopimus vaan ei astu voimaan ennen kuin NHL-kausi on virallisesti päättynyt. Viimeisin esimerkki tästä Mikkel Bødker, joka teki juuri sopimuksen Sveitsiin. Tai no Bødker Ottawan pelaajana ei kauttaan tule jatkamaan, joten tästä en itse asiassa tiedä pitääk hänenkin odotella NHL-kauden päättymistä vai vapautuuko Ottawan, Detroitin ja parin muun pohjajoukkueen pelaajat sopimuksistaan aiemmin. Varmasti tähän on tulossa tarkennusta lähiaikoina.
 
Viimeksi muokattu:
Mängimies tykkää tästä

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tietääkö kukaan, miten nuo sopimusasiat menee? Sopimuksethan on voimassa tämän kuukauden loppuun asti. Jatketaanko niitä automaattisesti pidemmälle kesään, vai kysytäänkö pelaajalta, että suostuuko hän jatkamaan sopimustaan. Joutuuko kaksisuuntaisella sopimuksella pelaava olemaan koko ajan varuillaan, millon käsky käy pelaamaan, vai onko AHL-pelaajat jo ns. vapaita ?
Sopimuksien päättymistä voidaan siirtää kunhan NHL ja NHLPA molemmat suostuvat siihen. Tai tarkemmin sanottuna yhden kauden pituus on sopimusasia. Kun kausi on normaalisti määritelty 1.7. alkavaksi ja päättyy 30.6. niin tuota voidaan siirtää tarvittaessa.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Sopimuksien päättymistä voidaan siirtää kunhan NHL ja NHLPA molemmat suostuvat siihen. Tai tarkemmin sanottuna yhden kauden pituus on sopimusasia. Kun kausi on normaalisti määritelty 1.7. alkavaksi ja päättyy 30.6. niin tuota voidaan siirtää tarvittaessa.
Kekäläinen sanoi ihan suoraan, että päivämäärän siirtäminen on vain järjestelykysymys.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mihin asti ajatelit lopettaa kaiken urheilun koronan varjolla? Siihen asti, että jokainen maailman ammattilaisseura on konkurssissa?

Tämän kanssa pitää tottua elämään, eikä lopettaa elämistä. Yksi saa taudin, hänet eristetään ja sairastaa taudin, palaa askiin. Elämä jatkuu.
Niin, siis oliko sinulla joku oikea ratkaisu sille, jos pelaajalla on tartunta ja on altistanut koko joukkueen? Tälläistä joukkuettahan ei voi laittaa pelaamaan, eli silloin pitää jälleen lykätä jatkoa. Muutama tälläinen tapaus, niin tämä Kausi 2.0 loppuu ennen kuin alkaakaan.

Epämiellyttävä totuus on jääkiekonkin kohdalla se, että rokote taitaa pitkälti sanella sen, milloin palataan normaaliin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, siis oliko sinulla joku oikea ratkaisu sille, jos pelaajalla on tartunta ja on altistanut koko joukkueen? Tälläistä joukkuettahan ei voi laittaa pelaamaan, eli silloin pitää jälleen lykätä jatkoa. Muutama tälläinen tapaus, niin tämä Kausi 2.0 loppuu ennen kuin alkaakaan.
Edelleen. Jalkapallossakaan ei laiteta oireettomia altistuneita karanteeniin. Eiköhän tuota samaa sovelleta myös jääkiekossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy