NHL Premieret Euroopassa 2011

  • 49 326
  • 128

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Berliinin matsiin on nyt liput varattu itselle ja kaverille, meni yllättävän sujuvasti puhelimitsekin, horst langan toisessa päässä puhui hyvää englantia. Ei tullut edes kalliita lippujen lähetyskuluja kun liput voi noutaa paikanpäältä ennen matsia. Jos Berliinin matsiin joku muu mielii niin kannattaa toimia aika nopeasti, liput tuntuvat menevän kaupaksi hyvään tahtiin, tältä sivulta kun klikkaa katsomon kuvaa niin pääsee katsomaan vapaana olevia paikkoja.

edit. Nyt näyttäisi olevan loppuunvarattu eli noin vuorokaudessa meni kaikki liput, saattaa tosin olla että sieltä vielä jotain palautuu myyntiin.
 
Viimeksi muokattu:

Mantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings
Ich bin ein Berliner!

Kyllä ne liput sai varattua ihan netin kautta o2 World -sivulta. Sieltä sain neljät liput varattua ja lennot otettuna jo Air Berliinillä.

Meitin ryhmä on käynyt Premiere reissut aina Lontoosta alkaen ja kaks kertaa Tukholmassa ja viime vuonna Prahassa ja kun pelin taso on se mitä se on; niin kyllä ulkojääkiekolliset asiat ovat nousseet päärooliin (esim. viime vuoden reissun "paras-peli-paikanpäällä" oli jalkkiksen EM-karsintaottelu Tsekki-Skotlanti). Ei pitäny enää ensi kaudeksi lähteä ihmettelemään mutta Berliini kaupunkina houkutteli.

Seuraava etappi onkin sitten tammikuussa 2012 parin viikon NYK:n reissu jossa tavoitteena nähdä NYR, NYI, NJD ja PHI (ehkä jopa BOS ja WAS). Kaikkeahan saa suunnitella!

GO WINGS GO!
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Katselin tuossa lentolippuja Tukholmaan, ja huomasin että lentoyhtiöt on "jännästi" nostaneet lentojen hintoja Tukholmaan päivämäärällä 8.10. Harkintaan siis menee Helsingin peliin lipun hommaaminen, mutta todennäköisesti se tulee kuitenkin hommattua. Lentoliput vaan pitää sitten tuonne Tukholmaan ottaa samalla, ettei jää kokonaan ilman niitä. Ei kuitenkaan huvittaisi pelinalkua missata sen takia ettei laivat kulje peliä silmällä pitäen järkevällä aikataululla.
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liput tulevat huomenna aamulla kello 9 myyntiin, ja tarkoitus olisi semmoiset hommata.
Hartwall Areena neitsyys menisi siinä samalla, sillä täältä Pohjois-Lapista vähän turhan kallista ja pitkä matka matkustaa katsomaan pelejä, mutta nyt on kyllä poikkeustapaus. :)

Mutta asianihan koski sitä että onhan Jokerit - Anaheim ottelussakin puolet oikein, eli kotijoukkue Jokerit hyökkää Eteläpäätyä (103-104) kohti kahdessa erässä ja Anaheim sitten siinä yhdessä?
Entä miten sitten tuo NHL-matsi, kumpi mahtaa olla kotijoukkue ja hyökätä samaista katsomoa kohti?

Helpottaa lipun ostoa kun tietää menevänsä oikeaan päähän kaukaloa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Entä miten sitten tuo NHL-matsi, kumpi mahtaa olla kotijoukkue ja hyökätä samaista katsomoa kohti?

Helpottaa lipun ostoa kun tietää menevänsä oikeaan päähän kaukaloa.

Jokereiden sivuilla mainostetaan, että Buffalo olisi kotijoukkue, mutta lippu.fi sivustolla taasen väittävät Anaheimin olevan kotijoukkue.
Tukholman pelissä kuitenkin näyttäisi New York Rangers olevan kotijoukkue(ainakin minun lippuun oli näin joukkueen merkitty), joten eiköhän Anaheim pelaa Suomessa kotipelin. Mutta mitään varmaa en kyllä uskalla tuosta sanoa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Nonni, nyt on sitten lippu myös Suomen peliin. Seuraavaksi pitää sitten lentoliput vielä ostaa. Kalliiksihan tämä tulee, mutta nähtävähän nuo pelit nyt on, kun joukkue tänne asti raahautuu. Ja toisaalta, huomattavasti halvemmaksi tämä kuitenkin tulee kuin Anaheimiin matkustaminen.
Harmittavasti nuo alakatsomon alimmanrivin paikat oli varattu muille(jotenkin en jaksa uskoa, että ne olisi kaikki mennyt ekalla minuutilla), mutta vaihtopenkin takaa heti toiselta riviltä sain kuitenkin paikan. Tiedä nyt sitten mitenkä hyvin siitä pelin näkee, mutta onpahan ainakin lähellä pelaajia. Jos vaikka kuulisi vähän mitä siellä vaihtopenkillä jutellaan, ja mitä ohjeita valmentaja pelaajille antaa.
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin! Itse myös sain varattua liput Hartwallin NHL-matsiin tuolta riviltä 106.

En sitten tiedä kuinka sieltä näkee peliä, mutta pääseepähän näkemään tuota amerikkalaista glamouria paikanpäältä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Täällä myös on neljä lippua hankittuna. En tiedä, oliko tässä koulun koneessa joku asennus vaille vai mitä lie, mutta en saanut katsomokarttaa aukeamaan ja jouduin ottamaan parin kokeilun jälkeen järjestelmän tarjoaman paikan. Yläkaarteesta tuli alimmat paikat, rivi on ok, mutta kaarrepaikka vähän arveluttaa. Globenissa sieltä näki hyvin, mutta mites narrifanit on ton katsomon 312 kanssa? No, turha sitä on enää itkeä, pääasia, että liput on hoidossa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Yläkaarteesta tuli alimmat paikat, rivi on ok, mutta kaarrepaikka vähän arveluttaa. Globenissa sieltä näki hyvin, mutta mites narrifanit on ton katsomon 312 kanssa? No, turha sitä on enää itkeä, pääasia, että liput on hoidossa.

Kyllä sieltä hyvin näkee, ei huolta.

Itse otin liput tohon Jokerit-Ducks -matsiin, koska onhan se kuitenkin Anaheim paikan päällä nähtävä. Itse änäripelihän ei sovi, koska samaan aikaan on tuo Suomi-Ruotsi stadikalla, ja se vie selvän voiton.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Sabres vs. Ducks liput tuli hommattua itselle ja frendeille Stockalta, katsomosta 108! Tulipa koneesta kouraan vuoronumero 008, liekö ennettä syksyn sarjakauden avaukselle..
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Onko oikeasti niin, että jengi ei ole menossa tuonne tai ei jostain syystä asiaa kommentoi? Ovatko nämä matsit menettäneet kiinnostuksensa vai eikö kukaan uskalla myöntää menevänsä katsomaan Teemua? Mun on pakko myöntää, että haluan nähdä nimenomaan Salaman, tuon elävän lätkälegendan, olipa sitten paidan jäädytys tai kauden korkkaus.
 

Mehtänucco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täältäkin ollaan lähdössä ja yksi suurimmista syistä on juurikin elävän legendan näkeminen jäällä. Mahtaako samanaikainen Suomi-Ruotsi peli verottaa katsojia? Itse uskon että halli tulee olemaan melko varmasti loppuunmyyty.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Itsekin tuli liput hommattua ja kaveriporukalla on tarkoitus lähteä peliä katsomaan. Piippuhyllyltä paikat on taas mutta hyvin sieltä on aiemminkin nähnyt. Edelliset kaksi varsinaista peliä sekä Jokerit - Pittsburgh on tullut myös tullut käytyä katsomassa, joten kyllähän sitä tänäkin vuonna pitää paikalle katsomaan saapua!

Joukkueetkin ihan jees, Selänteen mukana olo ei pääpointti ole mutta kyllähän se sääli on jos Teemu ei enää uraansa jatka. Sen verran huikea kausi menossa!
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Parin kaverin kanssa ollaan paikan päälle tulossa. Anaheim ja Teemu livenä, sekä itse NHL peli, jossa on oikeasti panosta, huh! Miten voi reilu puolen vuoden päästä oleva peli jännittää jo nyt näin paljon.
 

Selänne 8#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
Juu nyt olisi itelläkin liput tuonne peliin ja paikat tais löytyä jostain kaarteesta, kun piti saada niin monta vierekkäistä paikkaa. Mahtava lähteä katsomaan nhl-peli, koska amerikkaan tuota ei raski ihan näin helposti lähteä katsomaan
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko oikeasti niin, että jengi ei ole menossa tuonne tai ei jostain syystä asiaa kommentoi?

Kovasti haluaisin mennä Teemua katsomaan, mutta tuon änärimatsin lipun hinnat on niin kovat, etten niitä osta missään tapauksessa. Jokerit-Anaheim peliin menisin muuten, mutta peli on tiistaina ja ole silloin edelleen armeijassa, joten lippuja en kyllä uskalla kyseiseen tapahtumaan ostaa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Eipä tuo minunkaan tuloille mitään halpaa ole, mutta fundeerasin asiaa niin, että viisi vuotta sitten olen liigaa viimeksi katsonut, joten kai tuohon nyt voi satsata.
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Liput hommattu Helsinkiin Ducks - Sabres peliin. Suolanen hinta (104,5€) tuli kyllä maksettua E-katsomon lipusta, mutta näkeepä ensimmäistä kertaa livenä pitkäaikaisen suosikkijoukkueensa Buffalo Sabresin...
 
Viimeksi muokattu:

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Liput tuli hommattua ja ihan mielellään tuon summan maksoi, kun lähtökohtaisesti kyseessä on kuitenkin paljon mielenkiintoisempi ottelu kuin tuo Minnesota-Carolina, vaikka ihan ok sekin oli.

Aika vähissä tuntui liput jo olevan ja ehkä muutama sata lippu on vielä jäljellä ja lähinnä tuolta päätykatsomoiden yläosista. Jokerit-Ducksiin oli sitten jo enemmän jäljellä ja voi olla ettei ihan loppuun tule menemäänkään ottelun luonteen takia. Itsehän en toki tuotakaan jätä väliin.
 

Andrew

Jäsen
Helsinki Premiere markkinointi sai varmasti apua Leinon siirtymisestä Buffaloon. Ainakin luulisi Leino paitojen myynnin sujuvan hyvin, sen verran suosittu pelaaja Leino on.

En tiedä onko liput myyty jo loppuun mutta Leinon siirtyminen Buffaloon ainakin auttaa myyntiä.
 
En tiedä onko liput myyty jo loppuun mutta Leinon siirtyminen Buffaloon ainakin auttaa myyntiä.

Eikä tuo Buffalon "heiluminen" markkinoilla muutenkaan ainakaan heikennä Helsingin NHL Premieren kiinnostavuutta, vaikkei joku "eerhovi" tai "reegeri" välttämättä perus SM-liigakatsojalle mitään sanokaan.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Jokerifanit ja muut Hartwall-areenaa paremmin tuntevat voisivat valaista näkeekö "hattuhyllyltä" katsomosta 317 yhtään mitään? Tuli liput vahingossa hommattua tuolta ylhäältä R-kioskin myyjän mokan takia.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tuli liput vahingossa hommattua tuolta ylhäältä R-kioskin myyjän mokan takia.

Mene takaisin vaatimaan virheen korjaamista?

Itse istuin ylähyllyllä Jokerit-Penguins-pelissä ja ihan ok sieltä näki, vaikka olisin mielelläni kyllä istunut alempana ja lähempänä kaukaloa. Ei ole kuitenkaan toivoton paikka se ainakaan omasta mielestäni.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerifanit ja muut Hartwall-areenaa paremmin tuntevat voisivat valaista näkeekö "hattuhyllyltä" katsomosta 317 yhtään mitään? Tuli liput vahingossa hommattua tuolta ylhäältä R-kioskin myyjän mokan takia.

Näkyvyys on loistava. Paikat ovat melko korkealla, mutta kuitenkin sivuttaissuunnassa melko lähellä kaukaloa. Piippuhyllyn jälkeenkin olisi voitu rakentaa vaikka 20 riviä lisää ilman, että se aivan ratkaisevasti vaikuttaisi elämykseen.
 

Faxing Berlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jep, Hartwallin piippuhylly on kyllä ihan hyvä. Paljon parempi mitä esim. vanhassa jäähallissa. Mielummin piipulla, kuin ihan ringsidella pleksissä kiinni. Tietysti keskeltä paras.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös