Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

NHL-pelipaidat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana M10, 03.07.2002 klo 15.54.

 1. Larionov #8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kiinalaista laatua. Eikä siinä mitään. Minullakin on muutamia höntsypelikäytössä niiltä ajoilta kun Aliexpressistä paitoja sai. Originaaleja nuo eivät varmasti ole.
   
 2. Elazi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kokotaulukko otettu suoraan sellaisenaan kiinalaissivustolta. Ja paidasta logon koosta näkee, että ei ole aitoa kamaa.

  Mutta itselläkin noita halppispaitoja on, joten itse en näe mitään pahaa tuossa paidassa. Paitsi siis en itse ostaisi. Hinta on hyvä, vaikka toki Kiinasta saisi itse halvemalla, mutta varmasti paljon hitaamminen.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Näköjään ei linkkikään toimi, nopeasti taisi ilmoitus poistua? Ei taida ihan laillista puuhaa olla ja varmaan veroja kierretään ihan kiitettävästi.
   
 5. Scipio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  No siltähän tuo vahvasti vaikuttaa.
  Ei Suomesta taida löytyä "laillisesti" toimivaa firmaa, josta saisi tilattua custom-paitoja. Hockey cornerin olen löytänyt, mutta siellä valikoima on... sanotaanko värikäs. Sitten jenkkilän yli 150€ paidat on vähän liikaa omalle kukkarolle.
   
 6. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Osaakos joku kertoa onko Suomessa mitään paitapainattamoa, jolla olisi valtuudet tehdä aitoja NHL-painatuksia vai pitääkö blankot paidat vaan suosiolla kiikuttaa paikalliseen paitapainoon ja hankkia "aidot" nimet ja numerot paitoihin?
   
 7. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Onko nyt siis kyse pelipaidoista? Ompelimoa sinä siinä tapauksessa tarvitset jos aikomuksena autenttista tavaraa aikaiseksi saada.
   
 8. Fat Jesus Jäsen

  Lainaus:
  Ebaysta numero/nimipaketti, silitysraudalla selkään ja lopuksi vaikka äiti/tyttöystävä/poikaystävä ompelukoneella voi ajaa ne.
   
 9. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Kiitos vinkistä, pitääpä laittaa tilaukseen, niin pääsevät nuo kolme hommiin.
   
 10. jeani Jäsen

  Minkäs takia NHL:ssä siirryttiin valkoisista kotipelipaidoista valkoisiin vieraspelipaitoihin?
   
 11. Fat Jesus Jäsen

 12. DonBerry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Eräs syy on ainakin 90-00 -lukujen taitteessa esitellyt vaihtoehtoiset/kolmannet peliasut, joita joukkueet tietenkin halusivat käyttää kotipeleissä, jolloin vierasjoukkueet joutuivat pakkaamaan vieraskiertueelle mukaan molemmat varustesetit.

  Muuten, alun pitäen värillisten/valkoisten tultua pakollisiksi 50-luvulla NHL:ssä pelattiin juurikin kotona värillisissä asuissa ja vieraissa valkoisissa. Muutos valkoisiin kotipaitoihin taisi tapahtua joskus 70-luvulla, perusteluna että kotijoukkueen fanit pääsevät näkemään liigan muiden joukkueiden värejä enemmän ja monipuolisemmin. Mielestäni tämä on ihan pätevä perustelu, enkä olisi ollenkaan harmissani mikäli valkoisiin kotipaitoihin palattaisiin vielä joskus.

  P.S. Nykyajan TV-lähetysten ja korkean kuvan laadun perusteella jyrkälle värillinen/valkoinen -jaottelulle ei itsessään ole enää mitään perusteita, mutta sinisen ja punaisen dominoidessa joukkueiden peliasuja näkisin melko ongelmalliseksi siirtyä esim. jalkapallossa nähtävään peliasukäytäntöön.

  edit. Yllä tuli näköjään jo linkki artikkeliin aiheesta
   
 13. Ralph Jäsen

  Ei ole mulle mikään ongelma, mutta on vaan tullut huomattua, että NHL.comin virallisessa kaupassa ei voi tilata kustomoitua pelipaitaa, jos kyseisellä nimellä ja numerolla on pelaaja toisessa NHL-joukkueessa. Esimerkiksi jos yrität tilata Lightningin pelipaitaa nimellä Rinne ja numerolla 35, se ei onnistu. Mutta nimellä Rinne ja numerolla 34 onnistuu.

  Jos ajatellaan, että hyvin yleisen nimen omistavalle Ryan-pojalle minnesotalaisperheen isä ajattelee ostaa yhdeksävuotislahjaksi paikallisen NHL-joukkueen pelipaidan pojan etunimellä ja iällä, se ei onnistu. Tai vuonna 1986 syntynyt hyvin yleisen sukunimen omistavalle Miller haluaa ostaa suosikkijoukkueensa Starsin pelipaidan omalla nimellä ja syntymävuodella, se ei onnistu. Tai hyvin yleisen sukunimen omistavalle Wilsonille halutaan ostaa 20-vuotislahjaksi Kingsin pelipaita nimellä Wilson ja numerolla 20, ei onnistu.

  Onkohan joku oikea tilaaja tähän ongelmaan joskus törmännyt, ettei haluttua paitaa saa tilattua numero-nimi-yhdistelmän löydyttyä muualta NHL:stä?
   
 14. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Tilasin 16.4, kymmenen päivää sitten, Vegasin peli- ja t-paidan, hintaa tuli se n. 190€. Lähetyksen seurannassa on Postin seurantakoodi ja kun vakoilen sieltä paketin liikkumista, viimeisin (ja ainut) status on "Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan" joka on rekisteröity 19.04.2018 klo 21:49. Pitäiskö tästä huolestua?

  Entäpä tavaroiden tullaus, missä vaiheessa se kuuluisi tehdä? Ei kai paketti sen takia odottele, kun en ole vielä sitä tullannut? En vain ole saanut mitään tullausilmoitusta mitään kautta. En pistäisi pahakseni, jos kokeneemmat voisi neuvoa ensikertalaista.
   
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  NHL shopista olet siis tilannut? Kyllähän noissa tuppaa menemään vähintäänkin se pari viikkoa ja yleensä ylikin. Tuolla postin seurantakoodilla näkee paketin vasta tämän saavuttua Suomen puolelle, että ei siitä huolestua tarvitse.
   
 16. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Tärkein unohtui siis sanoa, eli NHL shopista tilasin. Selvä homma, ehdin kylläkin huolestua kun luvattiin, että paketti olisi 4-10 päivän sisällä Suomessa. Kiitos sinulle!
   
 17. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Mistä saisi tilattua Blue Jacketsin lippiksen tai capin luotettavasti ja mieluusti myös aitona? Ihan Suomesta tai ulkomailta, kohtuullisilla kustannuksilla.
   
 18. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Nhlshop.com tietysti tai sitten ihan Jacketsien omasta fanikaupasta, kai semmonenkin on. Lisäksi löytynee useammaltakin NHL- kamaa myyvältä sivustolta, googlaamaan vaan. Eihän nuo kustannukset ulkomailta taida ihan pieniksi pelkällä lippiksellä jäädä...
   
 19. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  En tiedä säännöksiä, mutta ei kai tuollaisia tilpehöörejä tarvitse tullailla? En mä ole ainakaan koskaan tullaillut tai sitä vaadittu kenenkään toimesta.

  Edit: Ja tosiaan voi se 1-2 viikkoa mennä. Mulle on tullut aina nhl-shopista sähköpostilla lähetysilmoitus, eli jos sellainen tullut, niin lienee kaikki ok.
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Suomessa toimii sellainen kun Hatstore, itse tilannut sieltä ja ainakin minun lippiksessä lukee "AUTHENTIC NHL HEADWEAR COLLECTION" ja muutenkin hyvänlaatuisia (esim. lippa ei taitu kovin herkästi), joten olettaisin noiden aitoja olevan, mutta 100% varma en ole. Tuossa ainakin yksi vaihtoehto.
   
 21. M.Lemieux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Multa tulli vaati Murrayn nimikirjotuksella olevaa jääkiekkoa tullattavaksi :D
   
 22. Ciry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  le Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Alvit joutuu maksamaan jos tilaus menee yli 22€ ja tullit jos tilauksen kokonaishinta on yli 150€ tämä siis jos EU:n ulkopuolelta tilaa. Ainakin NHL:n kansainvälisellä nettikaupalla on varastot EU:n sisällä(ainakin vielä, koska UK) joten ei nuista tulleja/ALV tarvitse maksaa, mutta jos Pohjois-Amerikasta haluaa tilata niin sitten todennäköisesti voi joutua ALV pulittamaan.
   
 23. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, tuolta muistaakseni briteissä sijaitsevalta varastolta nuo mun tilaukset taitaa tosiaan olla lähetetty. Vaikuttaakohan brexit tähän mitään?
   
 24. Gretzky99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL:n suomalaiset
  Osaako joku sanoa, mistä saisi ostettua Sebastian Ahon virallisen Carolina Hurricanes Adidas pelipaidan? NHL:n sivuilla myydään vaan Fanaticsin vastaavaa.

  Kiitos
   
 25. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Dicks möi ennen mutta kiitos GDPR:n ei myy enää