Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

NHL-pelipaidat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana M10, 03.07.2002 klo 15.54.

 1. En Liten Pingvin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #41 & #66
 2. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Kuulin sellaista huhua, että Adidas-haluaisi ajaa kaikki pelipaidat samaan muottiin, että logo ja väritys menisivät joukkueen mukaan, mutta että viivat ja muodot olivat yhtenevät. VMP jos näin käy.
   
 3. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  No jopas on paskaa, jos noin käy. Ei kyllä yllättäisi, sillä Adidas haluaa päästä helpolla/halvalla ja maksimoida omatkin tuottonsa.
   
 4. MunkADunk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Penguins
  Onko kukaan täältä tilannut paitoja sen jälkeen AliExpressiltä, kun myyjäliikkeet on ajettu alas ja uusia pistetty pystyyn? Ihan satunnaiseen ulkojääkäyttöön tekisi mieli jotain tilata muutamalla kympillä, uskaltaako tilata jos myyjällä n. 3000 myytävää tuotetta muttei yhtään feedbackia?
   
 5. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  PayPalilla jos maksat, niin on aika riskitöntä puuhaa. Joskus olen vähän hämäriltä myyjiltä Ebaystä tilannut tavaraa ja kun ei mitään tullutkaan, niin PayPalilta parissa minuutissa rahat takaisin ja homma sillä selvä omalta osalta.
   
 6. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  DHgate.com

  Samanlainen kiinakauppa kuin ali mutta ei oo pelipaita myyjiä ajettu alas sekä valikoima suurempi kuin alissa.
   
 7. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Siis mikäs tämä juttu että myyjät ajettu alas? Eikai siinä ole mitään riskiä jos tuolta tilaa koska rahat menee Alille eikä myyjälle, sitten jos tuotetta ei näy niin voit riitauttaa sen ja saat ne rahat takaisin paypaliin.
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Mistäs kannattaa paidat tilata, ei jaksa selata koko ketjua läpi, eli luotettavia paikkoja josta tilata sopuhintaan?
   
 9. AaroVaalanne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames
  hockey-authentic on eBay


  Tuolta myyjältä uskaltauduin palautteiden perusteella tilaamaan Flamesin Reebok premier -kolmospaidan Gaudreaun nimellä. Tiistai-iltana tilasin ja äsken kuriiri (TNT) soitti ovikelloa ja toi paidan, joten toimitusnopeus oli aivan absurdi. Alle kahdessa vuorokaudessa Vancouverista Suomeen kotiovelle.

  Hintaa paidalla 169 CAD + toimituskulut 50 CAD. Olivat merkinneet lähetykseen hinnaksi 100 CAD ja lähetyskulut 0 CAD, joten tulleja lisäksi vielä n. 17€. Lopullinen hinta kaikkine kuluineen siis n. 177€

  Kait tuon paidan jostain halvemmallakin saattaisi saada, mutta tyytyväinen ostokseen olen, kun lopulta vuosien vatvomisen jälkeen Flamesin paidan sain hankituksi.
   
 10. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Itselle tuli juuri tilaus Kiinasta dhgate.com sivun kautta. Tilasin Doanin Jets paidan, Doanin uuden Coyotes paidan sekä Phoenixin mustan retropaidan custom nimellä ja numerolla. Paitojen hinnat vaihtelee 30-50€. Sieltä löytyy kyllä variaatiota mistä tilata oldschool paidoista nykyisiin paitoihin. Monesti mahdollisuus customointiin jos haluaa jonkun tietyn pelaajan oldschool paidan.

  - Jets paita on todella priimaa, ei römpsötä lankoja, CCM tagit, fight strapit ja kaikki kohdallaan.
  - Uusi Coyotes paita ei ollut priimaa, XL koosta huolimatta pienehkö paita, fight strapi ja tägit löytyy mutta ompeleita römpsöttää sieltä täältä. Numeroiden ja nimen reunuslangat ovat hieman eri värisiä ns. oikeaan paitaan verrattuna.
  - Phoenix custom paita tuli juuri sillä nimellä ja numerolla minkä halusin. Ok laatu vaikkakin XL koosta huolimatta ehkä L -koon paita. Fight strappi myös tässä "CCM" paidassa.

  Kaikissa ilmainen toimitus kesti pari viikkoa. Maksu luottokortilla Aliexpress.com tyyliin, eli maksu menee ensin dhgatelle, kun olet saanut tuotteen voit riitauttaa tilauksen jos se ei ole haluamasi ja jos et tee mitään, saa kauppias maksun. Luotettavaa kaupankäyntiä siis. Jokainen paidoista tuli eri toimittajalta vaikka ne tilasin yhdessä köntässä.

  Aiemmin Kiinasta aliexpressin kautta tuli tilattua retro Neeley ja Hextall. Laatu oli kummassakin todella hyvä. Nythän ei aliexpressin kautta enää NHL paitoja löydy eli pitää "tyytyä" dhgateen, jos paitoja halvalla haluaa.
   
 11. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta! Elikkäs vähän ilmeisesti tuurista kiinni mitä tulee, mutta tuon 30-50€ jos maksaa niin saa kyllä olla tyytyväinen, vaikka ei ihan täydellinen olisikaan.

  E: Sem verran vielä kysyisin, että oliko tuo ensimmäinen mainitsemasi paita kalliimpi kuin nuo kaksi jälkimmäistä, vai kuinka?
   
 12. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Juurikin näin. Feikki on aina feikki. Ja ei ollut mainittavaa hintaeroa paidoilla.
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 14. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Joo, kotipaidat pitäisi julkaista tuolloin. Tässä artikkelissa on pienet teaserit paidoista (neljä joukkuetta puuttuu) ja jotain voi jo päätelläkin ilmeisesti, kuten Wildin vihreä kotipaita "Montreal-raidalla" ja Vegasin harmaa paita mustan sijaan.
   
 15. Paarma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Oilers, Nordiques
  Laitan vaikka tänne, kun keskustelua ollut mistä kannattaa paitoja ostaa jne..

  Pari viikkoa sitten huusin auction.nhl.comista McDavidin nimmaripaidan. Premier replica piti olla. No, tänään tuli paita ovelle ja kappas, olivat lähettäneet autenttisen paidan nimmarilla, sekä 1st pick 2015 lisätekstillä. Ei mikään Indonesian autenttinen, vaan Kanadassa valmistettu Edge 2.0 versio. Ainakin 400 dollaria kalliimpi, mitä piti tulla.

  Kerrankin näin! Toivottavasti Adidaksen paidat floppaa, ja arvo vaan nousisi :)
   
 16. jusu-11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
 17. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Ihan tyylikäs on.

  Itse vihaan kaikenlaisia ylimääräisiä viiruja ja raitoja paidoissa, niin sopivan simppeli. Toivottavasti muillakin on yhtä simppeli.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 19. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti nyt ei rynnätä joukolla mihinkään moderneihin paitoihin. Huomattiinhan se Pittsburghin ja St. Louisin kohdalla, että vanhat perinteiset paidat toimivat parhaiten.
   
 20. Yö-Orava Jäsen

  Yleensä simppeliys ja selkeys on kaiken a ja o mutta jotenkin turhan alastomaksi tuo jääkiekkopelipaidaksi auttamatta varsinkin tuosta yläosastaan nyt jää... Hieman tulee flashbackeja niistä Reebokin työsulun jälkeisistä räteistä, eikös niissä suosittu jotakin about tämäntyylisiä linjoja.

  Ja samalla toki Detroitin perinteinen alistaa tätä skeneä, yhdessä Pensin takaisin tuodun mustakeltaisen kanssa. Kaipa tuohonkin silmä tottuu.
   
 21. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Positiivinen asia on ainakin se, ettei Adidaksen kolmea raitaa tulla näkemään muuten kuin Addun logossa. Huhujen mukaan joukkueet myös luopuvat noista typeristä ohuista pystyraidoista tai -viivoista, joita paidoissa on nähty sen jälkeen kun Reebookin Edgen julkaistiin. Menneellä kaudella pystyraidat olivat vielä Buffalolla, Calgaryllä, Coloradolla ja Nashvillella. Toivottavasti niitä ei nähtäisi enää koskaan. Typerän näköisiä.
   
 22. Riemsdyk Jäsen

  Omaan silmään Nashvillen paita floppasi ihan täysin. Coloradon uudesta paidasta tykkään, kun on samanlainen kuin vanha Avsin paita. Vegasin paidat myös ihan jees, vähän outo värivalinta toi punainen kuitenkin.

  https://www.instagram.com/p/BVlY5QXlEcn/?taken-by=nhl

  Linkki vie NHL:n viralliseen instagramiin, jossa kuvat kaikista uusista kotipaidoista.
   
 23. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  En kyllä tykännyt yhtään noista muutoksista jotka tuli Devils paitaan. Kyllä sinne vastan korkeudelle jotain mustia ja valkoisia poikkiraitoja ois kaivannut. Mutta kaipa tohon silmä tottuu...

  Olen aina seurannut ja sympannut Edmontonia. Jotenkin tökkii se että paidan pääväri näyttää vaihtuneen sinisestä oranssiin, ja siksi kai tuntuu että Oilersilla on kaikista rummin rätti.

  Koskakohan muuten Buffalo luopuu tosta rinassa olevasta pelinumerosta? Joku vois kertoo niille että se on "So last season" ja ovat nykyään ainoa jengi joka sitä NHL:lässä käyttää. Ilman sitä pelinumeroa toi Buffalon paita ois kyllä hieno.

  Tosta Vegasin paidan värityksestä tulee pikkasen mieleen Vancouverin "The Flying Skate" aikakauden pelipaidat. Itse olen pitänyt noita Vancouverin 1978–1997 aikakauden paitoja todella hienona, ja olen pitkään toivonut että Canucks palaisi tohon pelipaitaan, tai ainakin sen väritykseen. Tossa Vegasin paidassa ois varmaan musta toiminut pikkaisen paremmin kuin harmaa (joka on tylsyyden väri), mutta kaipa tossa Vegas haluaa vältellä sitä että se Foleyn ihanoimma "Black Knights" ei ainakaan pääse syyttämään plagioinista.
   
 24. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Lainaus:
  Hyvä nääs erottua massasta.. Joo en kyllä osaa ymmärtää. Onneksi sentään päästiin pystyviivasta ja harmaasta osasta eroon. Pirun rumat oli, kun kainalossa/kyljessä harmaa osa. Fanit toivoivat, että joukkue olisi siirtynyt alkuperäiseen "Royal blue and gold" -paitaan ja nehän pesee nämä 100-0. Huhujen mukaan tulisi käyttöön muutaman vuoden päästä, kun joukkue täyttää pyöreitä. Tuosta väristä oli vielä senkin verran puhetta, että sitä käytettäisiin tulevalla kaudella Winter Classicissä.
   
 25. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild
  Wildin pelipaidalle plussaa, itselle uppoa tuo keskiraita oikein hyvin!

  Miksi tuosta Vegasin paidasta tulee joku Saksan maajoukkuepaita mieleen ??