Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

NHL-pelipaidat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana M10, 03.07.2002 klo 15.54.

 1. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Ai että mistä saa halpoja piraatteja?
  En tiedä, itse ostin eilen tälläisen:
  http://www.ebay.com/itm/JAROME-IGIN...5ae19c8&pid=100033&rk=3&rkt=4&sd=332045167785
  Kaipa tuolta ebaysta saa halpojakin paitoja.
   
 2. zelios Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Bayern München
  Nhl international shopin valikoima on kyllä heikko, eikä voi kustomoida. Onko kukaan tilannut Ruotsista esim monkeysports.se tai gameday.se? hinnat on ainakin edullisempia, noin 750-900 kruunua.
   
 3. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  parit paidat tuolta on tullut, ja loistavaa laatua 25€ hintaan.


  Kiinassahan on sellaistakin ilmestynyt teollisuudessa, että normityöaikaan tehdään ostaja yritykselle, ja sitten kun "tehdas on kiinni" paukutetaan samaa tuotetta piraattimarkkinoille. Ei varmasti joka kioskissa, mutta joidenkin aliexpressistä tilattujen paitojen kohdalla laatuvaikutelma on se, että tämähän on käytännössä sama paita mitä fan-shopit myyvät kymmen kertaiseen hintaan. just saying...
   
 4. RinkMasterJay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, NY Rangers
  Lainaus:

  Kyllä se on aivan eri (paskaa) tavaraa, just saying...
   
 5. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Mäkin olen tilannut useammankin paidan sieltä ja ei mtn valittamista laadussa. En mä ainakaan viitti maksaa satoja dollareita paidoista. Paidat on seinällä ja muutaman kerran ovat reissanneet rapakon taakse otteluun :). Kukaan ei ole tullut sanomaan et hyi vittu.
   
 6. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Täältä eriävä mielipide. Minäkin olen tilannut pari paitaa Kiinasta 30€ hintaan ja ei kyllä ole tikkiäkään vinossa. Kaikki CCM-tägit sun muut viimeisen päälle.
   
 7. FourPasses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
  Lainaus:
  Itellä on kaksi paitaa sieltä, molempien laatu täysin identtistä NHL-shopin paitojen kanssa.

  Edit: +kahden muun paidan tilauksen olen tehnyt kavereille, sama homma, silkkaa priimaa. Mutta ehkä on käynyt hyvä tuuri.
   
 8. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  piraatit on ihan erilaista kangasta kun oikeat. Se ei ole säkästä kiinni eikä kangas illalla tehtaan sulkemisen jälkeen muutu toisenlaiseksi.
   
 9. Ralph Jäsen

  Minäkin olen muutaman kiinalaispaidan tilannut ja ihan kivalta ne näyttää seinällä, vaikkei aitoja olekaan. Yhdessä on kuitenkin ollut valmistusvirhe, ei toki kovin iso, mutta siitä kuitenkin huomaa eron aitoon paitaan.
   
 10. Naakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lätkäpaitoja ei ole tullut tilattua, mutta yhden futispaidan tilasin aliexpressistä hintaan ~16e. Vastasi täysin aitoa kalleinta mallia, jota sporttikaupoissa löytyi noin 130e hintaan. Niken laput oli kiinni ja yksityiskohtia verrattiin kaverin aitoon paitaan, niin kaikki täsmäsi tasan tarkkaan materiaalia, leikkausta ja painatuksia myöten. Eli kyllä sieltä myös täysin aitoa vastaavaa saa halvalla jos oikean myyjän löytää. Nyt tosin näyttäisi tarjonta kuihtuneen täysin, joku puhdistus vissiin menossa.
   
 11. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  En ottanut edellisessä viestissäni kantaa piraattien laatuun, ainoastaan hintaan. Psykologinen juttuhan tuo taitaa olla enempi kuin mitään muuta.
  Itsehän lähinnä käytän paitoja lätkäpeleissä käydessäni tai ulkojäillä. Seinällä ei ole paidan paitaa. Onko jengillä jotain sellasia lasivitriinejä paidoille, sellasessa voisi kehdata seinällä pitääkin. Toki silloin pitäisi melkein olla game worn, mutta kyllä kai nuo premieritkin menettelis.
   
 12. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Voisin veikata että piraattienkin laatu ilmenee vasta vuosien kuluessa, samannäköistä tavaraa voivat hyvinkin olla. Mutta miten on esim. pesunkeston yms kanssa, vain kiinan tirehtööri tietää. Toki seinällä varmasti selviää ilman pesujakin. Itse en piraatteja viitsi hankkia ihan moraalisista syistä.

  Vieläkös NHL-shopin authentic-paidat muuten ovat made in Canada? Ne halvemmat mallithan on jo vuosia olleet jossain päin Aasia väsättyjä.
   
 13. FourPasses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
  Lainaus:
  Joo, sama täällä. Ulkojäillä valkoinen #9 Gordie Howe, vastustajat vapisee ennen kuin astun kaukaloon ekaa kertaa.
   
 14. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  juuri nämä ylihintaiset NHL-shopin paidat, ja oikeastaan voi koskettaa liki kaikkea aasiassa teollisesti valmistettua massatuotetta. Yhä useammin piraattimarkkinoille tulevat tuotteet ovat tosiaan jopa samalta tuotantolinjalta, kuin aidot. Tehdään suuria sarjoja, ja samalla ajetaan "vähän" ylimääräistä piraattimarkkinoille.
  Itse olen työn puolesta jonkin verran kiinalaisen teollisuuden alihankintaketjun kanssa tekemisissä, ja kyllähän meininki on minen tapaamani paremmin asiaa tuntevien ja aikaa maassa viettävien yhteyshenkilöiden mukaan juuri näin härskiä. Tarkemmin sertifioiduissa toimitusketjuissa alkutuotantoa ja alihankintaa valvotaan, mutta yhä enemmän yritetään saada tuote niin halvalla kasaan kuin mahdollista, jotta voidaan maksimoida tuotto. Joku on saattanut nähdä esim. Applen tuotteiden alkupääntuotantoa koskevan dokumentin, jossa työntekijät tehtailla "tappavat itsensä, kun on liian rankkaa", kuvastaa hyvin sitä, kuinka nahkoille homma oikeasti viedään monenkin massatuotteen osalta. On toki eettistä teollisuutta ja tilaaja-yrityksen "valvomia" toimitusketjuja Aasiassakin, mutta mutta jos "aidossa" paidassa lukee made in asia, todennäköisesti piraatti tästä paidasta on tismalleen sama tuote. Ja mielestäni hienoa, että Aasiassa valmistettuja tuotteita alkaa saamaan kohtuu hintaan piraattimarkkinoilta, eikä jossain vaiheessa kukaan maksa brändi-tuotteista enää mansikoita, ellei se ihan aidosti ole tehty jossain vähän valvotummissa olosuhteissa, lähempänä kuluttajaa
   
 15. Tekila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh Penguins
  Itäkeskuksen SPR:n myymälässä on Saku Koivun Motrealin 100v juhlapaita 100 euron hintaan. En tiedä onko hyvä diili, mutta kerrotaan nyt jos joku innokas haluaa käydä hakemassa pois.
   
 16. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Mistäs porukka nykypäivänä ryysyjä tilailee? Nimenomaan haetaan nyt näitä ei niin aitojen paitojen kauppoja, koska hakusessa tällä kertaa jalkapalloseurojen paidat.

  E: lisäksi kiinnostaisi tietää eri puljujen toimitusaikoja.
   
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 18. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
 19. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Joo, sama homma, hakuun kirjoitin hakuun letang 58, niin 7 sivullista paitamyyjiä; nopeasti laskettuna 44 myyjää per sivu ja se kerrottuna seitsemällä...


  Kiina on niin suuri maa/talousmahti/etc., että se tekee juuri ihan mitä huvittaa, siinä ei NHL:n sana paina, eikä oikeastaan yhdenkään toisenkaan yrityksen, sen verran härskiä piraattia saa tuotteesta kuin tuotteesta. Ja onpa osalle Kiinalaisessa teollisuudessa jopa ylpeyden aihe, kun uudesta iphonesta saa piraatin jo ennen alkuperäisen markkinoille tuloa.
   
 20. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Tuli tuossa itsekkin tilattua alle 60€ #66 pelipaita ebaystä ja täytyy myöntää, että laatu on melko priimaa ja 2x parempaa mitä osasin odottaa.
   
 21. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Nyt oli Alista hävinny kaikki pelipaidat.
   
 22. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Outoa, mulla ainakin näkyy ihan normaalisti?

  Kuulostaa kyllä erikoiselta jos nuo tuolta häviävät, ja jos häviävät, niin etteivät tulisi takaisin enää
   
 23. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  Siellä on näyttävästi kauppiaat aika sutjakkaasti laittaneet uudestaa myyntiin. Löytyy kyllä nyt, mutta kaikissa tuotteissa 0 orders. Eilen selailin vähän ja pari helmeä löytyi kuten Barkovin hupparipelipaita jota ei ainakaan vielä löydy. :(
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 25. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets