Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NHL:n valmentajakaruselli

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 08.11.2013 klo 16.52.

 1. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Kai se oli parempi päästää irti heti, eikä vasta kauden jälkeen. Boucherin sopimus olisi loppunut joka tapauksessa tähän kauteen. Nyt sinne pitäisi sitten löytää joku uusi "travisgreen" kouluttamaan nuorisosta ammattilaiskiekkoilijoita. Menestyviä sellaisia.
   
 2. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vähän erikoinen ajankohta kyllä tuolle erottamiselle. Crawford tuskin jatkaa enää ensi kaudella niin olisi aivan hyvin voitu jatkaa Boucherilla kausi loppuun. Kuitenkaan ei mitään käännöstä ole enää tapahtumassa tällä kaudella.
   
 3. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Boucherin kannalta ehkä jopa helpotus, pääsee etsimään rauhassa uutta työpaikkaa.
   
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Ilmeisesti siellä oli ollu GM:llä ja valkulla näkemyseroja siitä ketä pitäs loppukaudella peluuttaa. Dorion ilmeisesti haluaa että junnuille peliaikaa kun taas Boucher olisi halunnut peluuttaa niitä pelaajia joita itse haluaa. Tosin virallinen selitys oli se että nykyinen peliesitys ei ollut hyväksyttävää...
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2019 klo 20.35
 5. Pica Jäsen

  Boucher ei näytä pysyvän kuin reilut pari vuotta pestissä ennen potkuja. Jostain syystä joukkue/johto ei pitempää jaksa katsella ja voi olla että seuraava keikka ei ihan kohta oke tulossa.
   
 6. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Juurikin olin tulossa spekuloimaan sillä että voi valmentajalla olla hieman näkemyseroja johdon kanssa kun konferenssifinaalipaikan jälkeen on kaupattu puoli joukkuetta muualle.
   
  Yohann ja aessi tykkäävät tästä.
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ja molemmilla kerroilla suonenveto kesti yhden kauden, jonka jälkeen totaaliromahdus.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Tampassa konferenssifinaaleihin 7. peliin saakka tulevaa mestaria vastaan suhteellisen keskinkertaisella rosterilla. Ottawassa sama homma vaikka ennakkoon ei välttämättä pitänyt edes playoffeihin mennä. Lopulta sitten kolmannella kaudella potkut, vaikka olihan se 12-13 Tampan runko myös aika huono pl. Stamkos, Lecavalier ja MSL
   
  Oskar tykkää tästä.
 9. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
 10. Filari Jäsen

  Lainaus:
  Voisko olla jopa coach Q:n paikka?
  Eikös Tallon Quennevillen aikoinaan Chicagon perämiseen palkannut?
   
 11. khalima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kovasti Q:ta on huhuiltu Seattleen. Mutta hyvin ne Tallonin kanssa pärjäs.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Buffalo pisti myös päävalmentajan eli Phil Housleyn pihalle. Kuulemma Florida on (yllätys yllätys) kiinnostunut Quennevillen palveluksista.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Erittäin vahvoja viitteitä tähän suuntaan.

  Elliotte Friedman‏Varmennettu tili @FriedgeHNIC
  There is a real sense today that the process between FLA and Joel Quenneville is much further along than many of us realized. It’s not a done deal, but it’s close. It would not be a surprise if this process closes in the near future.

  En tiedä, kuinka uskottava henkilö tämä Brett Cyrgalis on, mutta laitetaan nyt tämäkin tänne.

  Brett Cyrgalis‏Varmennettu tili @BrettCyrgalis 32 min32 minuuttia sitten
  Just heard that Joel Quenneville is a done deal in Florida, announcement coming tomorrow. Also a chance that Garth Snow makes his way down there in some capacity. Fluid situation. #Isles[​IMG] #FlaPanthers[​IMG]

  Ja:

  George Richards‏Varmennettu tili @GeorgeRichards
  The #FlaPanthers[​IMG] have a press conference scheduled for Monday. Could a new coach — Joel Quenneville — be introduced? “I can’t tell you,” Dale Tallon told me. Then.. “That would be our goal. Yep.”
   
  Filari tykkää tästä.
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Myös Kings vaihtaa valmentajaansa eli Willie Desjardins ulos. Onko tämä poikkeuksellista, että noin vuorokausi kauden päättymisestä ja jo kolme seuraa on ilmoittanut päävalmentajan vaihdoksesta?

  Tuntuu ainakin aika nopealta toiminnalta nyt.
   
 15. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Sama mies twiittailee kuitenkin paria tuntia myöhemmin:

  George Richards‏Varmennettu tili @GeorgeRichards
  #FlaPanthers[​IMG] are working hard on getting a deal done with Joel Quenneville but they are not alone. Word last night main competition was Philly but now others — hello, Buffalo! — have joined in.
   
  Toby Dammit tykkää tästä.
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Florida ja Q kuulostaa kyllä kovalta yhdistelmältä. Sieltä sitten vielä vapailta ne venäläiset sisään ja potentiaalia olisi vaikka mihin.
   
 17. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  En tiedä tässäkään tapauksessa, kuinka luotettava kirjoittaja kyseessä, mutta laitetaan nyt kuitenkin. Olen törmännyt aiemminkin vastaavaan huhuun Kingsista ja McLellanista.

  Dennis Bernstein‏ @DennisTFP
  Update on Kings coaching search: Significant contract negotiations ongoing with Todd McLellan but other teams in mix making strong plays for former SJ/EDM bench boss. While "nothing imminent" may be fair to say at the moment, McLellan is clearly LA's 1st choice.
   
 18. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Huhut kertoo että coach Q saanut sopimustarjouksen floridalta joka olisi monivuotinen ja olisi jopa yli 6m$ per vuosi. Lisää espn:n sivuilta.
   
  Zohan tykkää tästä.
 19. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Liksan lisäksi kun tohon lisätään Floridan verotus ja mukava sää niin siinä on kyllä sellainen paketti että saa kyllä Philadelphia ja St.Louis jonne Quenneville on kanssa huhuiltu niin tarjota ainakin saman liksan. Varmaan rouva Quenneville joka on joutunut seuramaan ukkoaan lähinnä kylmiin kaupunkeihin varmasti ois mielissään eläkepäivien alottamisesta Floridan lämmössä.

  Kuvittelin tossa yhdessä vaiheessa että Quenneville ja Columbuksen venäläiskaksikko päätyis ehkä Philadelphiaan mutta kyllä nyt toi Florida näyttää kovalta kandidaatilta. Se vaan mietityttää että Quennevillen on huhuiltu haluavan jengiin jolla olisi menestysmismahdollisuuksia ja tällä hetkellä sitä ei voi sanoa Floridasta vaikka heillä hyviä palasia on. Luongo on kuitenkin aika vanha joten tuskin paria kautta enempää pelaa, jos yhtään. Ja varmuuttahan siitä ei ole että Columbuksen venäläiskaksikko suuntaa Floridaan. Vai onko asioista kulisessa jo sovittu? Mutta onhan se niin että jos staroja houkutellaan niin jonkunhan on ekana sitouduttava että muita saa houkuteltua perässä. Ja onhan tossa tietenkin Quennevillella niin kova tarjous pöydällä että kyllä mä ainakin sen hyväksyisin. :D
   
 20. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Totahan se nimenomaan on. Valmiiseen pöytään ei Quennevillelläkään ole asiaa, koska ne joukkueet eivät ole vapaina valmentajanvaihdoksille. Siksi on väkisinkin otettava riski ja arvioitava millä toimilla valmentajanvaihdokseen ajautuneesta joukkueesta saadaan menestyvä joukkue. Floridalla on nuori runko, joka tarvitsee muutaman täsmähankinnan. Pudotuspelijoukkueeksi vaikuttaisi olevan aika helppo päästä, mutta mitä tarvitsisi tehdä, että sillä olisi realistiset mahdollisuudet mestaruuteen? En tiedä.

  Toisaalta voihan tuolta yllättävätkin joukkueet päätyä vaihtamaan valmentajaa jos kausi päättyy first round exitiin. Tampa tuskin vaihtaisi, mutta miten olisi esimerkiksi Jetsin tai Predatorsin laita jos tie päättyisi ensimmäiselle kierrokselle? Ovat jo pitempään kuitenkin olleet menestyviä joukkueita, vaikkakin jääneet siitä kirkkaimmasta tavoitteesta. Quennevillenä koittaisin venyttää ratkaisua mahdollisimman pitkälle, etenkin jos on halua menestyvämpään joukkueeseen. Columbus-kaksikko on kuitenkin minusta sellainen kortti, jonka varaan ei voi kovin paljon laskea. Quenneville yrittää saada ainakin Panarinin mukaansa, päätyi hän sitten minne tahansa. Ja onhan sille hyvät mahdollisuudetkin.

  En voi kuvitella Kingsin olevan kovin houkutteleva vaihtoehto. Joukkueen tulevaisuuden näkymät ovat minusta lähes huonoimmat NHL:ssä, mestaruudet ovat vaatineet veronsa ja joukkue kaipaa nuorennusremonttia, jota ei ole vielä edes aloitettu käytännössä lainkaan.
   
 21. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Väittäisin, että Jon Cooperin palli tutisee myös, jos joukkue ei pelaa vähintään konferenssifinaaleissa. Boltsilla kuitenkin ollut kannuun kykenevä joukkue jo muutaman vuoden ja varsinaista ylisuorittamista ei ole vielä Cooperin aikana pudotuspeleissä nähty. Milteipä päin vastoin.
   
 22. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Jon Cooper teki vasta peri viikkoa sitten monivuotisen jatkosopimuksen Tampaan, eli hänen paikkansa on siellä melko kiveen kirjoitettu.
   
 23. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Kings on vahvasti entisen Oilers-koutsi Todd McLellanin perässä.
   
 24. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  St.Louisihan tota Quennevilleä on huhuiltu vaikka siellähän on Berube "interim" diilillä tehyt hyvää jälkeä ja joukkue on pleijareissa. Mutta ymärtääkseni St.Louis on sitten kaupunkina Jenkkilän väkivaltaisin ja vaarallisin suurkaupungeista, joten kyllä mä uskon että Miami tässä parivaljokko vertailussa vie skabaa 100-0.
   
 25. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Toisaalta esim. Hitchcockin mukaan keskilännen kylät ovat olleet hänen urallaan mieluisimpia paikkoja valmentaa ja elää.

  En ylipäänsä usko, että Yhdysvalloissa kaupungin väkivaltatilastot näkyvät valkoihoisen vauraan kansalaisen elämässä käytännössä mitenkään.