Johtuu pitkälti siitä, että niin yllättävää kuin se onkin, Stan Mikita ja Bobby Hull pelasivat lähes koko ajan eri ketjuissa. Mikitan kanssa pelasivat pääasiassa Kenny Wharram ja Ab MacDonald, myöhemmin sitten Doug Mohns ja Cliff Koroll. Bobby Hullin ketjukavereina taas olivat Bill Hay ja Murray Balfour, myöhemmin Chico Maki. Myös Phil Esposito pelasi hetken Hullin kanssa Chicagon vuosina. Eniten Hullia ruokki
Olisi silti voinut kuvitella että tuo kaksikko olisi aika hyvin sijoittunut listalle, kun pelasivat niin pitkään samassa joukkueessa ja johan Crosby-->Malkin alkaa myös hätyytellä kohtapuoliin paikkaa listalla eivätkä hekään samassa kentässä pelaa, muuta kuin ylivoimalla. Hull teki kuitenkin noina vuosina sen 100+ ylivoimamaalia (ja ylipäänsä yhteensä 550+ maalia) , ja voisi kuvitella että Mikita aika monta syötti niistä? Sitten kaipa he nyt jonkin verran tasakentällisinkin pelasivat aika ajoin yhdessä 13 vuoden ajanjakson aikana? Tosin eihän tuohon aikaan ketjut tainneet yhtä paljoa elää kuin nykypäivänä, vaan oli enemmän niitä pysyviä pitkäaikaisia kenttäkoostumuksia kuin nykyisin nähdään. Mutta tosiaan ei näköjään riittänyt listalle saakka tuon kaksikon tehoilu, se tuli yllätyksenä.
Ron Francis --> Jaromir Jagr 110 Ei ihan mahtunut listalle, jostakin piti katkaista.
Francis tosiaan ruokki hyvin Jagria, ja melkein näköjään riitti listallekin saakka se määrä. Tuolta pohjalta melkein uskallan laittaa Penguinsin historian ajalta listaksi:
1. Syl Apps Jr --> Jean Pronovost
120
2. Ron Francis --> Jaromir Jagr
110
3. Sidney Crosby --> Evgeni Malkin
97
4. Jaromir Jagr --> Mario Lemieux
91
5. Evgeni Malkin --> Sidney Crosby
87
6. Mario Lemieux --> Jaromir Jagr
84
Tosin pitänee jättää pieni varaus sen varalta jos Stackhouse tai Carlyle keräili Kehoen maaleihin tuollaisen 85+ määrän syöttöjä myös. Ehkä epätodennäköistä kuitenkin.
Crosby --> Kunitz
79 - eli suht iso määrä tuokin.