Tämä nyt ei ehkä ole ihan vertailukelpoinen, kun runkkari on tynkä.Pieni kummajainen on sekin, etta (kuten lahes kaikki varmaankin tietaa) Chicago on nyt pelannut puolet runkosarjasta ilman tappiota varsinaisella peliajalla.
Tämä nyt ei ehkä ole ihan vertailukelpoinen, kun runkkari on tynkä.Pieni kummajainen on sekin, etta (kuten lahes kaikki varmaankin tietaa) Chicago on nyt pelannut puolet runkosarjasta ilman tappiota varsinaisella peliajalla.
Tämä nyt ei ehkä ole ihan vertailukelpoinen, kun runkkari on tynkä.
Larry Murphy taitaa olla vastaus molempiin koko uraa koskeviin kysymyksiin. 287 maalia ja 1216 pistettä ilman hattutemppuja. Shane Doan oli hetkellisesti yli 300 maalilla listan kärjessä, mutta meni viime tammikuussa riipaisemaan hattutempun.
Mikä mahtaa olla pisin putki ulkona pudotuspeleistä yksittäisellä organisaatiolla, ja mikä joukkue tämän tilaston "ykkönen" on?
Tähän ei voi sanoa muuta kuin:"Oldtime hockey! Just like Eddie Shore."Edellisellä sivulla oli puhetta tehtyjen maalien suhteesta syöttöihin... Tällähetkellä Jeff Carter kärkkyy maalipörssin piikki paikkaa, kahden maalin erolla Stamkosiin aika mielenkiintoisella suhteella. 22 ottelussa on syntynyt tehot 16+2.
Keitä muita marginaalimiehiä on tehnyt hattutempun?
(90% varma-moderniaika)Ei liene vielä mitään suurta tilastokummajaista, sillä eipä ole esimerkiksi Predatorsin tilanne juurikaan toisenlainen. Aasinsiltana kuitenkin duunia jollekin tilastonikkarille, eli mikä on kaikkien aikojen pienin maalimäärä, jolla on voittanut joukkueen sisäisen pörssin, tai mikä on pienin suhde eniten maaleja tehneen pelaajan ja joukkueen maalimäärän välillä kauden lopussa, eli minkä joukkueen hyökkäystehot ovat perustuneet vähiten yhteen tai useampaan sniperiin.
(90% varma-moderniaika)
2003-04 Carolina Hurricanesin Josef Vasicek teki tehot 19+26 82 ottelussa ja voitti joukkueen sisäisen piste- sekä maalipörssin.
Tuli tässä mieleen tapaus Marian Hossa, joka oli vuosina 08-10 finaaleissa voittaen vasta viimeisenä vuotenaan blackhawksien kanssa. Tietääkö kukaan kenellä olisi pidempää putkea stanley cup finaaleista eri joukkueiden kanssa tai pisintä kuivaa jaksoa peräkkäisinä vuosina stanley cup finaaleissa?
Osui silmiin outo tilasto yön pelistä, Pekka Rinne 8min peliaikaa ja torjuntaprosentti pyöreä 0 (2 päästettyä). Lieneekö kuinka harvinaista, luulisi että jonkun kiekon aina saa pysaytetyksi vaikkei paras ilta veskarilla olisikaan.
Jeff Hackett lienee aika vahva ehdokas voittajaksi kategoriassa: "Surkein torjuntaprosentti ottelussa ilman vaihtoon joutumista". Hackettin paras noteeraus tällä saralla on 50%. Hackettin lisäksi vain Potvin on yltänyt alle 60%.
Vähintään puolet otteluista pelanneiden osalta ennätys on Markkasen nimissä - 42,9%
Vähintään erän ottelussa pelanneiden osalta ennätys on puolestaan Niittymäellä: 2 laukausta ja 2 maalia - 0%.
Don Beaupre on puolestaan epävirallinen mestari kategoriassa "Eniten päästettyjä maaleja ilman yhtään torjuntaa ennen vaihtoon joutumista". Beaupren tulos oli 4 laukausta, 4 maalia ja vaihtoon ajassa 12:49.
Muita merkittäviä noteerauksia.
Daniel Berthiaume: 2 laukausta, 2 maalia ja vaihtoon ajassa 0:39.
Dan Ellis: 3 laukausta, 3 maalia ja vaihtoon ajassa 6:31.
Brent Johnson: 4 päästettyä maalia 6 laukauksesta - vaihtoon ajassa 7:30.
Alain Chevrier: 5 päästettyä maalia 7 laukauksesta - vaihtoon ajassa 9:02.
Viime yönä Nashville otti Vanvouverilta takkiin 4-7. Ottelun kaikki maalit tehtiin tasakentällisin, olkoonkin että yksi oli rankkarista ja yksi tyhjiin. Mikä on suurin maalimäärä yhdessä ottelussa, niin että kaikki tehtiin tasakentällisin?
Ei varmaan kun tuostakin tuli jo tiettyä epäilyä sopupelaamisesta kun halusivat ykkösdraftia saada:Näitä etsiessä tuli eteen tilastofakta jota en ollut aikaisemmin huomannut, Ottawan vierassaldo modernin joukkueen ensimmäisellä kaudella oli huikea 1 voitto - 41 tappiota. Onkohan joku pistänyt tuosta paremmaksi? Tiesin kyllä että Senatorsin ensimmäiset kaudet oli aivan surkeita, mutta onhan tuo jo eeppistä.
Nashville Predators heitti sitten Zach Boychukin waivers-listalle ja näinpä Zach pääsi tutulle paikalleen odottamaan josko joku hänet taas kerran nappaisi. Boychuk on edustanut pelkästään tällä kaudella jo kolmea NHL-joukkuetta (Carolina, Pittsburgh, Nashville) ja mahdollisesti neljäs on nyt siis tulossa jos hänet napataan. Mikäköhän mahtaa olla yhden kauden ennätys tässä kyseisessä "lajissa"?
NHL:n historiasta löytyy vain kaksi pelaajaa, jotka ovat edustaneet 4 seuraa yhdellä kaudella. Kyseessä ovat Dennis O'Brien (1977-78) ja Dave McLlwain (1991-92). Kolmea seuraa on yhdellä kaudella edustanut vuosien saatossa aika suuri määrä pelaajia ja mukaan mahtuu myös kolme suomalaista, Peter Ahola, Esa Tikkanen ja Tomi Kallio.