NHL-matkat

  • 710 085
  • 2 164

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Käytiin katsomassa Rangersin kotipeli noin kuukausi sitten. Ticket networkin kautta sain paremmat ja halvemmat liput suoraan kotiin kuljetettuina. Ticket mastersilla oli ongelma Sammon kortin kanssa. Viimeinen verifiointi ei vain toiminut. Valitin tästä meilitse, joka ei paljon auttanut.

Mitä tulee Chicagoon, niin termi Windy City tullee tutuksi näihin aikoihin. Tosin kävimme marraskuussa Navy Pierillä, ja silloin kyllä ilmat suosivat. Sattuipa vielä joku Mr. Obama pitämään virkaanastujaispuheensakin Chicagossa tuolloin. Voin sanoa että tummaihoiset olivat enemmän kuin täpinöissään. Navy Pier ja Sears tower nyt on ainakin nähtävyyksiä joita ei kannata missata. Kävisin myös NBA-pelissä. Vaikka ei lajista erityisesti pitäisikään, niin tunnelma peleissä on omaa luokkaansa.
 

Howitzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Marraskuussa tuli nähtyä paikanpäällä Islanders-Rangers ja Philadelphia-Phoenix matsit.

Eipä tuonne Nassau Coliseumille kovin vaikea ollut mennä Manhattanilta. LIRR Hempsteadiin ja sieltä taksilla hallille. Itse peli oli jännittävä ja tunnelma hallissa hyvä. Molempien joukkueiden faneja runsaasti, ehkä 50-50. No Rangers tuon lopulta voitti.

Philadelphian peli oli myös hieno kokemus vaikka ei tunnelmaltaan tai pelin tasoltaan yltänyt tuon toisen tasolle. Ei paljoa Coyotes sytyttänyt paikallisia ihmisiä.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Eilen tuli kotiuduttua New Yorkista. Käytiin kaverin kanssa katsomassa 31.12. Penguins @ Devils ja 4.1. Bruins @ Devils. Manhattanilta oli hyvin helppo tie Prudential Centerille PATH-junalla (2 dollaria suuntaansa) joka vei aivan hallin vierelle. Lisäksi täytyy myöntää, että on se Prudential Center komea halli! Ensi kerralla jos pääsisi todistamaan Rangers @ Devils -kamppailua.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Chicagon ravintoloista ajattelin tähän vielä vähän kirjoittaa. Käykää ehdottomasti syömässä sitä deepwhatever-pizzaa, mikä siellä on ns. Chicagon oma tuote. Ja Tempo Cafe osoitteessa "6 E Chestnut St" Chicagossa (aika siinä ydinkeskustassa, lähellä Loyola Universityä) on todella hyvä aamiaispaikka.

Deep dish pizza. Niitä löytyy joka kulman takaa. Lähes kaikki ovat ihan hyviä. Uno, Due, Gino's East, Lou Malnati's. Pieniä eroja niissä tietysti on, mutta ei voi juuri mennä vikaan, jos rasva ja juusto maistuvat. Jotkin keskustan alueen suosituimmat deep dish -paikat voivat olla umpeen ahdettuja ja jonotusaika melkoinen etenkin illalla viikonloppuisin, mutta aina jostain kulman takaa jokin paikka löytyy kohtuullisella jonotusajalla.

Loyola Universityn pääkampus on reippaasti keskusta-alueen pohjoispuolella, mahtanee olla vain jokin laitos tuon Tempon vieressä (samaan tapaan kuin Northwesternillä on lääkistä ja oikista keskellä kaupunkia, vaikka itse kampus sijaitsee aivan toisessa kaupungissa).

Chicagossa on hitosti tekemistä ja näkemistä (en käsitä Amerikanihmeen "pari tuntia riitti" -näkemystä, vaan kuittaan sen aika hätäisesti tehtynä arviona). Kaupunki kun ei rajoitu pelkkään Loop-alueeseen ja turistiseutu River Northiin, vaan lähiöistä löytyy kaikenlaista hauskaa, jos vaan osaa etsiä eksymättä gettoon. Jos jotain perusturistijuttua pitäisi suositella, niin kaupungin arkkitehtuuria esittelevä jokiristeily (kaikesta kliseisyydestään huolimatta) on kerrassaan mainio 1,5-tuntinen.

Suosittelisin myös hankkimaan CTA:n kuukausikortin (vaikka TweetyLeaf onkin paikalla vain 3 viikkoa), pääsee mukavasti ja edullisesti joka paikkaan metrolla ja bussilla (esim. United Centerille suoraan Madisonin ja Wabashin kulmasta bussilla #19 tai 20.) Kuukausikorttia ei valitettavasti myydä asemilla, vaan sellainen täytyy ostaa exchange-mestoista.

YV:tä voi myös laittaa, jos haluaa. Olen asunut kaupungissa pariin otteeseen, tiedän "jotain".
 
Viimeksi muokattu:

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Helmikuussa olisi tarkoitus mennä Isoon omenaan, olen nyt kaksi viikkoa yrittänyt takoa Ticketmastersin Ticketexchange systeemiin myös sampo Mastercardia, Op-visaa ja dinnerscardia, mutta koskaan se ei ole hyväksynyt hommaa loppuun asti.
Täytyy kokeilla tuota Ticket networkia seuraavaksi.
Mitä muita lipunhankintakeinoja on olemassa?

Käytiin katsomassa Rangersin kotipeli noin kuukausi sitten. Ticket networkin kautta sain paremmat ja halvemmat liput suoraan kotiin kuljetettuina. Ticket mastersilla oli ongelma Sammon kortin kanssa. Viimeinen verifiointi ei vain toiminut. Valitin tästä meilitse, joka ei paljon auttanut.

Mitä tulee Chicagoon, niin termi Windy City tullee tutuksi näihin aikoihin. Tosin kävimme marraskuussa Navy Pierillä, ja silloin kyllä ilmat suosivat. Sattuipa vielä joku Mr. Obama pitämään virkaanastujaispuheensakin Chicagossa tuolloin. Voin sanoa että tummaihoiset olivat enemmän kuin täpinöissään. Navy Pier ja Sears tower nyt on ainakin nähtävyyksiä joita ei kannata missata. Kävisin myös NBA-pelissä. Vaikka ei lajista erityisesti pitäisikään, niin tunnelma peleissä on omaa luokkaansa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ei ongelma ymmärtääkseni ole Sammossa, Visassa, tai missään muussakaan pankissa tai kortissa, vaan ihan siinä, että Ticker Mastersiin webbisivustoon ei ole mahdollista syöttää eurooppalaista laskutusosoitetta (osavaltioista ei löydy sopivia vaihtoehtoja). Niinpä laskutus ei onnistu. Sinänsä harmi että heidän liput pystyy ottamaan sähköpostilla (fast ticket vai mikä se on), kun taas muualta joutuu maksamaan kalliit toimitusmaksut.

StubHub ja Ebay ovat ainakin vielä keinoina. Tai helpointa on tietenkin jos on joku tuttu jenkeistä.

Itse olen kanssa Helmikuussa menossa Nykiin.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
19pvä tätä kuuta Madisoniin katsomaan Penguins-Rangers. Stubhubin kautta liput, helvetin helppoa oli niiden kautta tilaaminen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sinne se nyt jäi, minun NHL-neitsyyteni, Bell Centren tahmeille lauteille, ranskaa mokeltavien paikallisten ihmeteltäväksi.

Jännä kokemus. Peli itsessään ei eronnut millään tavalla marraskuisena tiistaina pelattavasta Jokerit-SaiPa-hegemoniataistosta, ei mitään näyttäviä yksilösuorituksia, yhtä Subbanin napakkaa pommia lukuunottamatta ei mainittavia taklauksia, ei ainoatakaan nenänhierontakisaa. Maalit tuli vasta kolmannessa erässä, Montreal teki pienen ohon saattelemana alivoimalla ensimmäisen. Sen jälkeen Ottawa rupesi pelaamaan jääkiekkoa, ja teki kaksi seuraavaa, ja viimeisellä minuutilla joku ranskankielinen nimihirviö vielä tekaisi tasoituksen. Rankkareilla sitten viimein ärsyttävä, ruma ruotsalainen teki vielä yhden maalin lisää. Mutta mitään sellaista ei nähty mitä joku Elmeri Kaksonen tai Mikko Pukka ei hyvänä päivänä ja suonenvedon sopivasti sattuessa kykenisi toistamaan. Maalivahdit pelasi kyllä hyvin, mutta niinhän ne pelaa Suomessakin.

Mutta mutta, sitten se kaikki oheistilpehööri siinä pelitapahtuman ympärillä.. Voi luoja sentään, kyllä vakuutti juntin, kaikista pikku yksityiskohdista lähtien. Halli itsessään oli upea ja hyvin suunniteltu. Kaikesta huokui suuri kunnioitus lajin ja seuran historiaa ja perinteitä kohtaan. Alahuuli väpättäen itsekin tavasin hallin pihalta Rocket Richardin ja kumppaneiden patsaiden keskellä sijainneesta kivipaasista nimiä Saku Koivu, Janne Niinimaa ja - tärkeimpänä kaikista - Marko Kiprusoff. Suomen pojat maailmalla.

Vaikka oma istumapaikkani oli kaarteessa ja ylimmässä katsomonosassa, sieltä näki esteettömästi ja oikein hyvin koko kentän. Ottelun alun nostalgiset ja pirun tyylikkäät esittelyvideot ja valoshowt mykisti. Montrealin joukkue huudatettiin joka erän alkaessa jäälle Hells Bellsin, salamoiden, jumputtavan sydänäänen ja yleisön toimesta, sen sijaan että sinne SM-liigan tyyliin oltaisiin luimisteltu puolihuolimattomasti. Toimi minun mielestäni erittäin hyvin tämä tällainen, yleisö herätettiin että tulkaa nyt vittu sieltä kaljajonosta pois, peli alkaa nyt. Ja ihmiset tuli, ja heti erän alusta lähtien oltiin messissä pelitapahtumissa. Koska Suomessa tätä, ei ois meinaan mitenkään mahdotonta toteuttaa?

Erätauoilla bändit soitti kivaa muzakkia olut- ja pizzakojujen yhteydessä, puuhkia vatkaavien Onnelan asukkien sijaan katsomoiden porraskäytävillä oli tyttöjä jotka ääni raivosta kähisten pistivät ihmiset huutamaan ja tekemään aaltoja vaikka väkisin, välillä heiteltiin ihmisille jotain paitoja ja lahjakortteja, tuli vittu Jumbotronilta ohjattuja aerobic- ja tanssisessioita mainoskatkoilla, ja kaiken keskellä Montreal- ja Ottawa-paitaiset ihmiset särpi suoraan penkille tuotua kaljaa ja näkkisämpylää hyvässä yhteishengessä, toistensa sukkeluuksilla naureskellen ja - eritoten Ottawan fanien keskuudessa - kollektiivisesti taputtaen jos kumman tahansa joukkueen pelaaja teki jotain taputtamisen arvoista. Kun tuli aerobic-kutsu niin ihmiset ei ruvennu tuijottamaan lattioita, vaan pokkana rupesivat niin vauvat kuin vaarit ja kaikki siltä väliltä vatkaamaan persettään ja lyömään yläfemmoja kun oli niin saatanan hauskaa kaikilla. Ihan mieletön fiilis siellä yleisössä paikoittain oli. Jopa sen verran epätodellista Disney-leffa meininkiä oli välillä ilmassa, että rupesi jo juroa suomalaista melkein vituttamaan. Mutta ei sit kuitenkaan vituttanut. Hymyilin vain kuin mikäkin Timo T.A. Mikkonen ja ihmettelin että mihin mä oon päässyt osalliseksi.

Kaiken kaikkiaan siis ihan helvetin hieno kokemus, pitää tällaista päästä kokemaan jatkossa uudelleenkin. Ympäristö ja oheistoiminta oli ihan priimaa, mutta eihän nekään auttaisi jos yleisö olisi sellaista perus itsetuhoista "en tee mitään" kirkkokansaa mitä Suomessa toisinaan jäähalleissa tapaa.

Toki siinä minun vieressä istui hahmo joka olisi sellaisenaan voitu roudata keskiviikkoiseen Kisapuistoon eikä kukaan huomaisi mitään, äijä pönötti koko matsin päällysvaatteet päällä, hanskat ja matsilippu käsissä tuolillaan, ei puhunut eikä pukahtanut, ei poistunut erätauoillakaan mihinkään, istui vaan siinä ja oli. Olikohan sekin suomalainen? Mitähän ne kaikki muut meistä kahdesta ajatteli, toinen istui talvitakkinsa ja myssynsä alla hiljaa, toinen hymyili ruma keltainen Nascar-paita päällä ja räpsi kuvia kuin heikkopäinen, mitä nyt välillä sätki paikallaan, taputti väärissä kohdissa ja ynisi ja mymisi jollain käsittämättömällä kielellä jotain. Kyllä nyt hävettää.

Kiitos muuten vielä Chucknorris, kävin vinkistäsi tsekkaamassa Peel Pubin ja vetäisin Poutinet kitusiin. Hyvä mesta, hyvä safka. Muistelin sinua lämmöllä kun horin perunoita ja särvin olutta seinällä roikkuvaa Gretzkyn paitaa ihmetellen.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Chicagossa on hitosti tekemistä ja näkemistä (en käsitä Amerikanihmeen "pari tuntia riitti" -näkemystä, vaan kuittaan sen aika hätäisesti tehtynä arviona).
On varmaan tekemistä ja näkemistä, onhan kyseessä sentään lähes 2.5 miljoonan ihmisen asuinpaikka ja esikaupunkineen vielä paljon enemmän. Ajattelin nyt vain sellaisia "must-see" turistijuttuja jotka minua kiinnostivat. Ei minulla aikaa montaa tuntia ollutkaan, vähän läpiajojuttuna tuo Chicago meni. Täytyy katsoa sitten tarkemmin jos tulee uudestaan asiaa sinnepäin.
 

Dynamo#79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, KD
Olisin menossa katsomaan Bruins-Rangers -matsia Madison Square Gardeniin 1.4. Katselin StubHubin kautta lippuja ja näyttäisi olevan hyvin tarjolla. Voisiko joku paikalla käynyt heittää vinkkiä mistä kannattaa liput ostaa? 200 levelin liput on melko hintavia 200 taalaa tms. Näkeekö 300 levelin keskeltä hyvin (130 taalaa)? Onko etäisyyden puolesta verrattavissa esim. Hartwall Areenan yläkatsomoon?

Onko siis niin, että ainoastaan "Electronic delivery" -liput voidaan toimittaa Suomeen? Näyttäisivät olevan selkeästi kalliimpia kuin muut..

Lisäksi vierailun aikana olisi myös Jets-Islanders, mutta en tiedä kannattaako sen tason matsia edes mennä katsomaan...
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Olisin menossa katsomaan Bruins-Rangers -matsia Madison Square Gardeniin 1.4. Katselin StubHubin kautta lippuja ja näyttäisi olevan hyvin tarjolla. Voisiko joku paikalla käynyt heittää vinkkiä mistä kannattaa liput ostaa? 200 levelin liput on melko hintavia 200 taalaa tms. Näkeekö 300 levelin keskeltä hyvin (130 taalaa)?

300-levelilta nakee varsin hyvin. Valta 400-levelia. MSG oli rempan alla kesalla ja tuo 200-level kasittaa kaytannossa kaksi ylinta penkkirivia 100-levelilta. Olisiko tyyliin 20:s rivi jaasta. Electronic Delivery tulee teikalaiselle halvemmaksi kun tilata liput suomeen, vaikka toimittaisivatkin. ED:ssa toimitusmaksu on $5 kun muissa se on vahintaan $15 + postimaksu.
 
Chicagon reissuun on nyt sitten seuraavanlaista ohjelmaa kehitetty. Kahdestaan avovaimon kanssa mennään siis. Parempi puoliskoni tykkää lätkästä siis myös (luojalle kiitos).

-Käynti Mill's nimisellä ostarilla kaupungin ulkopuolella.
-Hancock Centeriin varattu pöytä. 95th floor nimiseen ravintolaan.
Toivottavasti saadaan ikkuna paikka.
-Joffrey Ballet mennään vilkaisemaan Auditorium Theatressa.
-Keikkaliput Metro nimiseen paikkaan katsomaan Charles Barkley and his extraordinaries yhtyettä (Bluesiin vivahtavaa iloittelua). Lämppärinä mielenkiintoinen brittiorkesteri nimeltä Little Barrie.
-4 Blackhawksin kotipeliä.
-1 Atlanta Hawks @ Chicago Bulls (koska tästä niin moni sanoi ettei kannata jättää väliin niin nipistettiin budjettiin liput).
-IMAX teatteriin mennään varmasti toivottavasti siellä pyörii juuri silloin jotain hyvää.
-Adler planetarium, tuo "Adler after dark" meininki kiinnostaa hieman mutta saa nyt nähdä Adlerissa käydään kyllä jokatapauksessa.
-Shedd Aquarium pitää tarkastaa. Samalla reissulla Field Luonnonhistoriallinen museo.
-Tempo Cafe ja Palace Grill on paikkoja jossa varmasti tulee nautittua muutama aamupala.
-Art Institute of Chicago
-Museum of contemporary photography. Modernin valokuvauksen museo.
-Chicago Blackhawks fan store.
-Vosges Chocolatessa pitää käydä ostamassa pekonisuklaata
-Rakennukset jotka on pakko nähdä vierestä/sisältä: Hancock Center, Willis Tower (ent. Sears), Tribune Tower. Varauksella Biograph theatre jos satutaan sinnepäin.
-Delilah's niminen baari kiinnostaa pirusti (rock henkisiä kun olemme).
-Great Hall of arms and armor (täh? pakko nähä!!)
-Lincoln park Zoo ja conservatory (kasvitieteellinen? tai jotain sinnepäin. 24c lämmintä ja pirusti orkideoja palmuja yms).
-Sluggers baarissa pitää käydä pari ohilyöntiä baseballista kiskomassa.
-Winter dance tapahtuma koko helmikuun Millenium Parkissa. Muutenkin tuossa puistossa ilmeisesti tapahtuu koko ajan jotain mielenkiintoista.
Luistelemaan sinne!
-Hard Rock Cafe!
-House of blues katsastus.
-Blackhawksin vieraspelit tulee varmaan katsottua baarissa.

--------------

Hui!, toivottavasti aika riittää kaikkeen, nyt rupesi pelottamaan että sitä on ahnehtinut liikaa....

Vähän jänskättää kun Trade Deadline on tuossa reissun aikana että mitä sen kanssa pitäisi tehdä. Ei oikein osaa päättää suuntaan eikä toiseen, hyviä ehdotuksia otetaan vastaan??? Onneksi tuo TD iskee jo kello 3 päivällä joten tuossa jää hyvin koko ilta vapaaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Hui!, toivottavasti aika riittää kaikkeen, nyt rupesi pelottamaan että sitä on ahnehtinut liikaa....
Veikkaan, että tuossa on enemmän kuin tarpeeksi ohjelmaa kolmeen viikkoon! Mulle ainakin riittää suunnilleen yksi tapahtuma päivässä, korkeintaan kaksi. Muuten menee paikasta toiseen juoksemiseksi. Mutta omien makujen mukaan ja jättäkää vähemmän mielenkiintoiset/marginaalitapahtumat väliin jos/kun tulee liian kiire.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Tweetylle vaan upeaa matkaa, se on hieno kaupunki. Noita kohteita on hyvä olla reilusti, laittaa vaan ne tärkeysjärjestykseen ja napsii lisää hotellin läheltä olevia kohteita mikäli aikaa riittää.
Haukkabaareihin vaan fiilistelemään ennen matseja.
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Reissun starttiin viikko, valmistelut pientä panikointia lukuunottamatta hyvässä vauhdissa. Matkakohteina Detroit (8.2. DET-EDM) ja Toronto (11.2. TOR-MTL). Jos jollain on vinkata Torontosta jotain sellaista nähtävää tai koettavaa, joista opaskirjat ja turisti-infot EIVÄT välttämättä tajuu mainita niin kertokaa ihmeessä.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Olisin menossa katsomaan Bruins-Rangers -matsia Madison Square Gardeniin 1.4. Katselin StubHubin kautta lippuja ja näyttäisi olevan hyvin tarjolla. Voisiko joku paikalla käynyt heittää vinkkiä mistä kannattaa liput ostaa? 200 levelin liput on melko hintavia 200 taalaa tms. Näkeekö 300 levelin keskeltä hyvin (130 taalaa)? Onko etäisyyden puolesta verrattavissa esim. Hartwall Areenan yläkatsomoon?.

Olin viikko sitten katsomassa Penguins- Rangers juuri kyseisellä 300 levelillä ja toimi erittäin hyvin. Tuossa hinta/laatusuhde on suht paikallaan.
 

Eskelarit

Jäsen
Jos jollain on vinkata Torontosta jotain sellaista nähtävää tai koettavaa, joista opaskirjat ja turisti-infot EIVÄT välttämättä tajuu mainita niin kertokaa ihmeessä.

Jaa-a, maintseekohan opaskirjat Väinön baarista siinä Toronton keskustassa? Oli ihan vakuuttava paikka lätkäihmiselle, Väinön kamoja yms. komeili seinällä ja ei se ruokakaan nyt ihan paskaa ollut. 2 vuotta sitten tuli oltua Torontossa, joten eiköhän se vieläkin pystyssä ole. Toki CN Tower on mainittu jo noissa kirjoissa..

Hitto, tekis mieli taas Kanadaan, on se vaan niin upee paikka, joskus, joskus vielä.. :)
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vinkkejä kenelläkään? Yritin ostaa Floridan peliin lippuja Ticket Networkin kautta (E-ticket), mutta laskutus ja tilaus meni vihkoon ilmeisesti puuttuvan osavaltion takia. Onnistuuko tuo mitenkään? Luottotililtä on veloitettu lippujen hinta, toivottavasti on pelkkä alustava katevaraus?

Mikä on järkevin tapa ostaa Panthersin peliin lippuja mikä myös toimisi? Ja kannattaako ylipäätään ostaa etukäteen, halli tuskin on loppuunmyyty Panthersilla.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Vinkkejä kenelläkään? Yritin ostaa Floridan peliin lippuja Ticket Networkin kautta (E-ticket), mutta laskutus ja tilaus meni vihkoon ilmeisesti puuttuvan osavaltion takia. Onnistuuko tuo mitenkään? Luottotililtä on veloitettu lippujen hinta, toivottavasti on pelkkä alustava katevaraus?

Mikä on järkevin tapa ostaa Panthersin peliin lippuja mikä myös toimisi? Ja kannattaako ylipäätään ostaa etukäteen, halli tuskin on loppuunmyyty Panthersilla.
Eikös se Ticketmasterin kautta onnistu ja liput will calliin? Viime kaudella lippuja löytyi helposti myös ovelta ainakin yläkatsomoihin.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Mikä on järkevin tapa ostaa Panthersin peliin lippuja mikä myös toimisi? Ja kannattaako ylipäätään ostaa etukäteen, halli tuskin on loppuunmyyty Panthersilla.

Syksyllä 2010 "järkevin" tapa oli ajaa hallille, pysäköidä ilmaiseksi, ja ostaa liput skalpperilta haluamalleen paikalle puoleen hintaan. Tällä kaudellahan jengi pelaa vähän paremmin, että ehkä toi will call on paras.
 

ipaz

Jäsen
Reissun starttiin viikko, valmistelut pientä panikointia lukuunottamatta hyvässä vauhdissa. Matkakohteina Detroit (8.2. DET-EDM) ja Toronto (11.2. TOR-MTL). Jos jollain on vinkata Torontosta jotain sellaista nähtävää tai koettavaa, joista opaskirjat ja turisti-infot EIVÄT välttämättä tajuu mainita niin kertokaa ihmeessä.

Viime huhtikuussa olin reilu viikon Torontossa. Perushutut eli HHOF, CN Tower, Eaton Centre ja tottakai matka Niagaran putouksille tuli tsekattua, mutta jos haluat sitä aitoa Torontoa niin mene baariin. Kallis mutta pirun hieno on ACC:n vieressä oleva Real Sports Bar & Grill, johon kannattaa mennä katsomaa matsia ellei saa lippuja itse peliin. Huikean kauniita tarjoilijatyttöjä siellä. Grezkyn baari reilu kilometri HHOF:sta länteen kannattaa myös tsekata.

City Hallin aukiolta länteen Queen Streetin varrella on elämää. Ravintoloita, kauppoja, baareja, pubeja, night clubeja jne. Pari korttelia pohjoiseen on Kensington Market Chinatownin takana, joka kannattaa kävellä läpi, siellä porukka myy ihan mitä vaan pitkin katuja. Siis jos tykkää krääsästä.

Yonge Streetillä Hard Rock Cafen vieressä on hyvää olutta tarjoava The 3 Brewers - suosittelen. Jos ja kun kävelee Yongea ylöspäin, niin kannattaa talsia tottakai Maple Leafs Gardensille saakka ottamaan pakolliset kuvat "pyhästä paikasta". Vuosi sitten se oli vielä remontissa, mutta nyt taitaa ruokakauppa olla jo valmis.

Aamupala Hortonsissa on kanadalainen must-kokemus. Itse söin melkein joka aamu Hortonsin sämpylän. Historian ystävälle Toronton perustamisen kannalta oleellinen Fort York pitää nähdä. Ei se mikään erikoinen nähtävyytenä ole, mutta mielenkiintoinen paikka pilvenpiirtäjien ja moottoriteiden keskellä keskellä pohtia, että siitä kaikki on lähtenyt aikanaan alkuun.

Tsekkaa tämä linkki.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Stubhubin kautta onnistui heti ja ongelmitta printtilippu. Ja halvalla sai, 10$ per lippu Florida-Anaheim matsiin. En voi suositella Ticket Networkia euroopassa asuville, ilmeisesti tuolta ei pysty eurooppalaisella osoitteella tilaamaan.
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Kiitos Nuppe #5 ja ipaz

Lennon lähtöön 8 tuntia ja reissu tullaan viettämään hyvin pitkälti lätkän ehdoilla kun kerran rouvakin tykkää sitä aktiivisesti seurata. Noi mainitsemanne vinkit tullaan hyödyntämään siinä määrin miten aikataulu antaa myöden ja minkä verran halutaan pesäeroa jääkiekkoon. Kiitos niistä teille.
 

Eskelarit

Jäsen
Lennon lähtöön 8 tuntia ja reissu tullaan viettämään hyvin pitkälti lätkän ehdoilla kun kerran rouvakin tykkää sitä aktiivisesti seurata. Noi mainitsemanne vinkit tullaan hyödyntämään siinä määrin miten aikataulu antaa myöden ja minkä verran halutaan pesäeroa jääkiekkoon. Kiitos niistä teille.

Eipä kestä! :) Mikäli jaksat vielä niin laita joku pieni pläjäys mitä kaikkea teitte yms. Kiva lueskella näitä kun porukka käy meren toisella puolen kattomassa pelejä ja tarinoidaan niistä vähän!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös