NHL-lähetykset televisiossa

  • 964 726
  • 2 263

TurtleDef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Onko tosiaan niin, että NHL-otteluista ei enää kuule alkuperäisselostuksella? Aivan hirvittävää kuunnella linkun änkytystä taikka ruotsalaista molotusta.

Kyseessä siis Viasatin paketti eli hockey-kanava ja 4sportpro.

Itsellä vain Viasat Hockey ja kaikki viikonloppujen päiväpelit ainakin tuntuvat tulevan ruotsinkielisenä, joskus yö-matseissa vieläkin kuulee alkuperäisellä. (harvinaista herkkua kylläkin)

Taitaa olla Espn America hankinnassa.
 

Doc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, HIFK
Onko jollain tietoa onko Viasatilla sopimusta NHL:n näyttämiseen ensi vuodelle? Kuluvan kauden seuraaminen on ollut yhtä tuskaa, jatkuvasti uusia ongelmia eikä tätä mielestäni olennaisinta, alkuperäisselostuksen puuttumista olla ilmeisesti edes aikeissa korjata. Viasat ei ota vastuuta, koska tilaukseni on kaapelioperaattorin kautta, eivätkä he ota vastuuta, koska he eivät ole vastuussa ohjelmasisällöistä tai teknisistä seikoista.

En oikein pysty/ halua seurata lähetyksiä tietokoneen välityksellä niin onko ideoita miten television kautta voisi saada näkyviin NHL-pelit muuten kun Vikasatin avulla? Niin, ja jos viitsisitte laittaa mahdollisimman yksityiskohtaista tietoa aiheesta. Mitä kautta voi tilata, paljonko maksaa, voiko pakettiin ottaa muita kun lätkäkanavan?
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kaikille Turun kaapelikortin omistajille tiedoksi, että ensi kuun bonuskanava on tuo ESPN America. Tosin about 3 ja puoli viikkoa pitää vielä odottaa, heh. No eikös playoffit ala kuitenkin ensi kuussa, niin hyvä ajoitus siltäosin.
 

TurtleDef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Asun kaapelitaloudessa ja operaattorina on DNA.

Sori, en huomannut aikaisemman viestin mainintaa kaapelioperaattorista.

Asiaan. Ei taida noissa DNA:n kanavapaketeissa olla tarjolla ESPN Americaa, mutta en ole aivan perillä siitä, että käykö esim. tuon Elisan paketin tilaaminen tuosta vain. Kannattaa varmaankin kysäistä DNA:lta, nopeasti sieltä sanovat mitä olohuoneeseesi on saatavilla.
 

Doc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, HIFK
Sori, en huomannut aikaisemman viestin mainintaa kaapelioperaattorista.

Asiaan. Ei taida noissa DNA:n kanavapaketeissa olla tarjolla ESPN Americaa, mutta en ole aivan perillä siitä, että käykö esim. tuon Elisan paketin tilaaminen tuosta vain. Kannattaa varmaankin kysäistä DNA:lta, nopeasti sieltä sanovat mitä olohuoneeseesi on saatavilla.

Eipä mitään, kiitos vastauksesta. Olen soittanut DNA:lle pari kertaa ja ei ole ollut apuja kysymyksiin, ei kuulemma tietoa onko Viasat ensi vuonna NHL:n yhteistyökumppani Suomessa ja ei vastausta saanko lähetykset muulla tavoin näkyviin. "Hieman" olen pettynyt palveluun ihan kaikin puolin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Olen soittanut DNA:lle pari kertaa ja ei ole ollut apuja kysymyksiin, ei kuulemma tietoa onko Viasat ensi vuonna NHL:n yhteistyökumppani Suomessa ja ei vastausta saanko lähetykset muulla tavoin näkyviin. "Hieman" olen pettynyt palveluun ihan kaikin puolin.

Onhan tuo Viasatilta tietenkin saatavilla tieto, siis siitä että miten pitkään NHL:lää näyttävät, olisiko ollut kolmivuotinen sopimus, en muista tarkkaan mutta oli se enemmän kuin vuosi. Tästä ketjusta löytyy kyllä tietoa siitä Viasatin ilmoituksesta joka aikanaan tuli.
 

Anzi23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Oulun Kärpät
Nyt on tullut reilu kaksi peliä(VAN-DET, BOLTS-CAPS ja osa VAN-CHI) nelonen sport prolta ja täytyy todeta, että Antti Mäkinen on lätkäselostajana aivan valtakunnallista huippua. Toki ajatus vähän karkaa välillä pois meneillään olevasta pelistä, mutta ei hän silti puutaheinää paasaa vaan hän on myös perillä asioista...

...Sitten kolikon toinen puoli eli Linkku Lindegren...
Aika pitkälti samoilla linjoilla olen itsekin. Oikeasti tuli niin epätodellinen olo kun Linkku selosti, että latistui kyllä fiilikset saman tien. Ei pysynyt tapahtumien perässä ja oli muutenkin hirveän vaisu. Mäkisen selostaessa sentään fiilikset pysyy hyvällä tasolla ja itse pidän niistä "puutaheinää"-osioista (siis niistä pikkufaktoista jne.) kunhan vaan muistaa tärkeimmillä hetkillä peliäkin selostaa. Toivottavasti Linkun selostamiset on minimissä viimeistään pleijareiden aikaan.
 

ipaz

Jäsen
Meni hermot Viasatin svenssonselostuksiin, niin hommasin sitten ESPN American. Täällä Tampereella tuo ei maksanut kun 7,90e/kk lisää vanhan paketin päälle ja tuli 8 muutakin kanavaa, joista mm. History Channel kiinnostaa itseäni kovasti. Mutta nyt on kaikki hyvin, saa katsoa änäriä alkuperäisselostuksella.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Aika pitkälti samoilla linjoilla olen minäkin teidän kanssa Viasatista ja 4SportProsta. En voi käsittää että jatkuvasti tehdään samoja virheitä ja sössitään uudestaan ja uudestaan samoja juttuja.

Ensinnäkin minua ottaa suunnattomasti päähän että ohjelmatietojen edes alkeellinen ilmoittaminen voi olla urheilukanavalle niin vaikea tehtävä. Aina täytyy pläräillä tuntikaupalla ohjemistotietoja jotta saa selvitettyä mikä ottelu tulee milloinkin livenä ja mikä ei. Tänäänkin 4SportPro ilmoittaa omalla internetsivullaan että kello 18 lähetetään vanha KHL-ottelu Salavat-Riga. Alempana samalla sivulla lukee että kello 18.30 lähetetään KHL-ottelu SKA-Riga livenä. Kun avaa telkkarin niin ohjelmatiedoissa lukee että kello 18 lähetetään auki oleva KHL-ottelu joka päättyy kello 20. Kun info-tiedoista sitten etsii niin siellä lukee että kello 18.30 lähetetään ottelu SKA... ja siihen loppuvat tiedot. Tämä esimerkki on tosin KHL:ää, mutta sama juttuhan se on NHL:n ottelutietojen kanssa. Tämä sama sekoilu on tuttua Viasatilta, mutta harmittaa että myös 4SportPro jatkaa samaa rataa.

Ja sitten tuo selostus. Voi itku. Lopetin silloisen Supersport-kanavan tilauksen joskus vuonna 1995 koska eräs herra Pentti Lindegren oli tuon kyseisen kanavan johtava NHL-selostaja. Ilmeisesti tämä kirous ei ikinä lopu. Enkä voi ymmärtää miksi alkuperäisselostusta ei voi laittaa mukaan äänivalintoihin. Eikö digi-tv:n tarkoitus ollut juuri se, että katsoja voi itse valita? Ruotsinkieliset selostukset eivät sinänsä minua häiritse, mutta kun sielläkin puhutaan yleensä jostain ihan muusta kuin ottelusta ja haaveillaan jostain 50-luvun Vasa-loppetista.

Eikä vitutuksen aiheet tähän lopu. Aivan käsittämätön teknillinen osaamattomuus ottelutuotannon suhteen näyttää myös siirtyneen Viasatilta 4SportProlle. Kuka jaksaa katsoa samaa kahden minuutin clippiä NHL-otteluiden mainostauolla 20 kertaa yhden ottelun aikana? Lähettäkää vaikka kuvaa penkillä istuvista pelaajista tai ihan mitä tahansa, mutta tämä "jotain vaan"-homma ei toimi. Ja mitä pitäisi uskoa kun siellä lähes joka ottelussa lähetetään vahingossa soundcheckejä ja kameroiden valotestauksia livenä ulos ennen otteluita ja mainostauoilla?

Hohhoijjaa.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikäli ihmisiä kiinnostaa, niin 4 Sport (se ilmaiskanava) alkaa näyttämään NHL:stä jonkinlaista viikkomakasiinia. On merkitty kanavan ohjelmistoon ainakin perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille.

Veikkaisin, että tuo on NHL On The Fly johon on puhuttu Suomeksi päälle. Ainakin Canalilla systeemi oli aikoinaan tälläinen.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Veikkaisin, että tuo on NHL On The Fly johon on puhuttu Suomeksi päälle. Ainakin Canalilla systeemi oli aikoinaan tälläinen.

Ja eivätköhän ne jostain kaiva Linkun tuota duunia hoitamaan.. Huoh.

Toivon parasta.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Tuo Mäkinen on kyllä ihan jees. Taannoiseen Preds-Nucks -ottelun selostaneeseen Linkkuun ero on aivan järkyttävä. Äänet olivat puolet ottelusta poikki ja silloin piti kuunnella vain Linkun monotonista, erittäin vaisua selostusta. Ihan kuin olisi merisäätä kuunnellut Radio Suomesta.

Mutta, hyvä näin. Jos ei niitä alkuperäisselostuksia mukamas massayleisö halua kuunnella, niin kuunnellaan sitten tuota Mäkistä.

Kyllähän minä itsekin osaan katsoa pelaajan asennosta, kätisyydestä tai viimeistään numerosta että kuka menee missäkin ja koskee kiekkoon, mutta Linkkua kuunnellessa virheitä tulee niin jatkuvalla syötöllä, ettei kuuntele erkkikään. Ottelun seuraaminen menee Linkun virheiden metsästykseen ja niihin hajoamiseen.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Mites on, kun haluaisin noita änärin poffeja ruveta aikanaan seurailemaan, ja himasta löytyy canal+ -paketti... Mikä olisi halvin tapa seurata Penssin matka Stanley cupiin asti? Mitään pakettia en haluaisi ostaa, mutta luultavasti on pakko? Vai miten esim. espn america, saako sen hommattua yksittäisenä kanavana / pystyykö sitä katsomaan netistä jotain tiettyä kuukausimaksua vastaan?
Anteeksi sekava teksti, mutta kun en tiedä näistä hevonv*ttua. Kiitos.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Mikä olisi halvin tapa seurata Penssin matka Stanley cupiin asti? Mitään pakettia en haluaisi ostaa, mutta luultavasti on pakko?

Osta viime kevään Playoff DVD.

No heh heh, ota ihmeessä ESPNplayer netistä. Näät ne pelit mitä haluat. 15€/kk ja playoffit ku kestää sen 2kk:tta niin kolmella kympillä pääset.

Tuossa vielä linkkiä: https://www.espnplayer.com/espnplayer/console

Ei muuta kun Visa vinkumaan. HUOM! Se pitää sitten muistaa katkaista se tilaus, josset halua maksaa ympärivuoden 15€/kk.

Lisäinfoa löydät tuosta nettistreamikeskustelusta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tällä hetkellä vituttaa, että boksinkin ohjelma väittää alkamassa olevan Detroitin ja Phillyn matsin. Eipä ala, vaan siellä alkaa baseball-matsi. Laji, jonka seuraamisen ymmärtää vain koska se on perusjenkin suosikki. Perusjenkin kohdalla on ymmärrettävää, että elämään tylsistyminen on mielekkäämpää kun sen tekee kaljatuoppi kädessä aurinkoisessa ulkoilmassa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tällä hetkellä vituttaa, että boksinkin ohjelma väittää alkamassa olevan Detroitin ja Phillyn matsin. Eipä ala, vaan siellä alkaa baseball-matsi. Laji, jonka seuraamisen ymmärtää vain koska se on perusjenkin suosikki. Perusjenkin kohdalla on ymmärrettävää, että elämään tylsistyminen on mielekkäämpää kun sen tekee kaljatuoppi kädessä aurinkoisessa ulkoilmassa.

No älä! Meikäläisen boksi tykittää tosin pomppupalloa, nej vittu!
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Oho!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös