NHL-lähetykset netissä

  • 3 725 277
  • 9 711

Pasha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pavel Datsyuk
Jos HD-kuvana haluatte finuja katsoa, niin siinä tapauksessa tämmönen sivusto on hyvä (en tiedä onko joku laittanut tämän ennen tänne): slipstreamtv.com. Uskomaton kuvanlaatu livestreamiksi, kannattaa tutustua!
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Oho, eipä tänään olekkaan peliä eli ei ihme etten löytänyt streamia mistään. Täytyypä mennä takaisin nukkumaan.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Niin. Mistä mä näen tuon ensi yön ottelun? Saako esim. ESPN-sivujen kautta ostettua tämän yhen matsin?
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Löytyisiköhän palstalta joku innokas, joka tekaisisi offseasonilla uuden ketjun tästä aiheesta? Tää ketju on jo viisi vuotta vanha ja nää nettitouhut on aika lailla muuttuneet siitä mitä ne olivat 2006. Sopiva kandidaatti ketjunavaajaksi olisi varmaan sellainen, joka jaksaisi panostaa avausvietiin ja tietää kaikenlaiset myp2p:t ja espnplayerit.

Rahaa en voi tästä hommasta luvata, mutta onhan se niin, että CV:ssä teksti "Olen avannut Jatkoajan NHL-osion suosituimman ketjun" näyttää ihan helvetin hyvältä.
 
Minua kyllä otti vietävästi päähän, että kun hommasi ESPN playerin seitsemänteen finaaliin, niin se pilasi koko jutun vilauttamalla silmänräpäyksen ajaksi joukkuekuvaa mestarijoukkueesta. Siitä oli helppo arvata kumpi voitti. Sama kuva näyttää vilahtavan vieläkin.
 

Dängleri

Jäsen
Kellään tietoa, tuleeko tänään jotain live-studiota liittyen Free Agent Frenzyyn? Siis sellaista minkä näkisi netin kautta täällä Suomessakin.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
americalines

Tuosta sitten TSN2:sen lähetys Frenzystä klo 19 alkaen, olkaa hyvät.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders

Jeepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Islanders
Alkanut kovasti kiinnostamaan ESPN 360-hommeliinin hommaaminen ensi kaudeksi. Eikös ollutkin niin, että matsit pystyi katsomaan myös jälkikäteen? Ja mihin aikaan vuodesta yleensä on hinnat julkaistu/palvelun pystynyt tilaamaan. Muutenkin käyttökokemukset kiinnostavat.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitokset Lennulle, taitaa hankintaan mennä.

Hankintaan menee myös täälläkin. Aikaisemmin oma elämäntilanne on rajoittanut änärin katsomista, minkä takia en kyseistä palvelua hommannut ennen tätä kevättä. Early bird 80e ja pleijarit hieman yli 30e ei ole paha summa käytännössä rajattomasta lätkän katselusta.

Laadusta sen verran että jos olet katsonut sm-liigaa web-urhosta, niin tulet yllättymään että se valkoisella taustalla välillä vilkkuva tahra ei ole tahra, eikä edes kärpäsenpaska, vaan kiekko. Parasta on nimenomaan tuo on demand -palvelu, jossa matsit näkee jälkikäteen törkeän hyvälaatuisena ja niistä on pätkitty mainokset, studiopaskat, haastattelut jne turhuudet.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Parasta on nimenomaan tuo on demand -palvelu, jossa matsit näkee jälkikäteen törkeän hyvälaatuisena ja niistä on pätkitty mainokset, studiopaskat, haastattelut jne turhuudet.

Aiemmin en ole mitään NHL-paketteja tilannut mutta menee hyvinkin todennäköisesti tuo ESPN tilaukseen. Tuollainen rapiat 100€ kaudestahan on suorastaan pilkkahinta. Mutta mitenkäs nuo jälkilähetykset, pystyykö niitä katsomaan myös siten että koko show studioineen, haastatteluineen yms on nähtävissä? Pitäähän ottelusta saada kaikki mahdollinen irti! =D
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
"Studiopaskat" on niin laaja käsite. Itsehän voisin hyvin katsoa mestarin osuudet nauhaltakin, harmi kun niitä ei tuolla ole. Eli Cherryn osio.

On Demand on kyllä muuten kaikeinkaikkiaan loistava palvelu.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Don Cherry ja Geico-mainoksen apinamies ym ovat ihan hauskoja ensimmäisellä kerralla, mutta kovin kauaa noita ei vaan jaksa katsoa. Pelaajien haastattelut ovat 99%:sesti ympäripyöreää lässytystä ns "mikkegranlundia".

Harmittavasti kuulin ikäviä huhuja siitä että ESPN America ei näillä näkymin näyttäisi ensi kaudella änäriä ollenkaan ja että samalla ovenavauksella lähtisi myös ESPN-player. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy
 

#48#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Harmittavasti kuulin ikäviä huhuja siitä että ESPN America ei näillä näkymin näyttäisi ensi kaudella änäriä ollenkaan ja että samalla ovenavauksella lähtisi myös ESPN-player. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy

Tätä ikävä kyllä tukee se että espn playerin sivuilla ei ole tarjolla center ice-palvelua. Siis ainakaan tällä hetkellä. Vanhemmat käyttäjät voi ehkä valaista onko sitä siellä kesäisin ollut ennenkään.

Uusia palveluita sinne on tullut pokerista rata-autoiluun.

Vasta viime kaudella tutustuin center ice-palveluun ja kauden loppumisesta lähtien olen (pardon my french) "muna pystyssä" odottanut uuden kauden alkua center icen kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös