Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Suomen aikaa klo 15.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Aijaa. Mä luulin et se on tän illan heiniä, mut jep kiitos!
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Stream

  Linkki Trade Deadline-lähetykseen, TSN.
   
 4. morukara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, NHL, Ducks
  En uusinut syksyllä NHL.TV tilausta, vaan ajattelin ottaa sen keväällä alennuksesta. Pari viikkoa sitten sähköpostiin tuli tarjous loppukaudesta $30 hintaan, ja ajattelin nyt tarttua siihen. Klikkasin sähköpostin linkkiä ja hinnaksi paljastui $5. Sillä se myös irtosi, plus toki DNS-palvelun hinta (Yonder.TV $3,3/kk). Näytti irtoavan loppukausi aivan hyvään hintaan ilman vanhan tilaajan linkkiäkin, mutta sopiva proxy/DNS-palvelu tietysti pitää olla tilatessa. Nyt on siis NHL:ää tarjolla kohtuuhintaan, etenkin vanhoille tilaajille.
   
 5. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Riittääkö F-Secure Freedome tuohon NHL.TVn käyttämiseen?
   
 6. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Heh tosiaan tuollainen 5$:n pleijari passi :)))
   
 7. morukara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, NHL, Ducks
  Lainaus:
  Joo, se oli vähän hämmentävää. Lähtöhinta oli $24.99 ja siihen tuli jokin $20 alennus. Linkin sisältäneessä sähköpostissa hinta oli $29.99. Jos menee ostamaan ilman vanhan tilaajan linkkiä, näyttää hinta olevan $19.99, mikä ei ole paha sekään.

  @vallu12: en tiedä toimiiko NHL.TV tuolla Freedomella, mutta jos pääset ostamaan sen avulla niin luulisi katsomisenkin onnistuvan.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Omien kokemuksieni perusteella kyllä, mutta en ole hetkeen käyttänyt.
   
 9. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Riittää mutta kannattaa pistää pois päältä niin kuva liikkuu tehokkaammin ;) Eli Freedomea tarvit striimien avauksessa tai AppleTV:n yö delayssa
   
 10. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Tuli sitten ostettua NHL.tv, kun ei hintakaa ollut mitään. Hyvin toimii Freedomen kanssa ja kodinkin onnistuin virittämään koneelle ja puhelimeen.
   
 11. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Näköjään edelleen unblock-us ja region vaihto riittää Apple-tv:llä blackouttien kiertoon
   
 12. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Miten tuo menee tuon NHL.tv:n kanssa, sen suhteen, että voiko noita pelejä katsella seuraavaana aamuna/päivänä jostain tallenteelta? Ei kyllä ole mitään intressiä muuttua joksikin Draculaksi playoffien ajaksi, mutta seuraavana päivänä ihan mielellään noita pelejä katsoisi.
   
 13. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Pystyy katsomaan milloin vain niitä pelejä. Livenä - semi livenä - jälkikäteen.
   
 14. Kipe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Olenko ainoa ongelman kanssa, jossa viaplaytä katsoessa smart tv:n kautta lähetys menee useamman kerran pelin aikana "huonommalle laadulle". rasittavaa koska olen todennut että internetin pitäisi ainakin riittää (50M)
   
 15. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Paljonko latenssi eli ping?
   
 16. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, TML
  Olen lähössä Ameriikkoihin juuri NHL-playoffien aikaan, niin Viaplayn katsominen siellä ei taida onnistua, mutta mites se jos menee Viaplayn kautta NHL.tv ja sieltä kokeilee, onko kokemuksia?
   
 17. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  Stockan hulluilta päiviltä saa F-Secure freedomen vuodeksi 15€ hintaan. Tuolla itsekkin katsoin Losissa salkkarit.
   
 18. Kipe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Mistä sen näen ja miten siihen voi vaikuttaa?
   
 19. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 20. Wellman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, MG64, El Nino
  Onko Viasat näin loppukaudesta ainoa paikka mistä voi katsoa jälkikäteen kokonaisia pelejä?
   
 21. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Tähän jälkilähetyksenä pelien katsomiseen liittyy omakin kysymys. Pääosin tulee suorana väijyttyä pudotuspelejä mutta nyt pääsiäisen aikaan ja yleensäkin viikonloppuisin tulisi varmaan katsottua joitain pelejä aamulla jälkilähetyksenä. Viaplayn kautta katson ja aloinkin tässä miettimään, että onko tuossa mitään kikkaa/keinoa, että välttyisi spoilaantumiselta sen suhteen onko peli mennyt jatkoajalle vai ei? Esimerkiksi nyt Wildin peliä kun lähtisi katsomaan (katsoin toki suorana jo mutta testimielessä tämä) niin näkyy lähetyksen kestona 3h 40min mikä automaattisesti kertoo, että jatkoille on mennyt... Helppohan lähetys olisi painaa nopeasti käyntiin, mutta jos haluaa erätauot kelata niin väkisinkin joutuu aikajanaan sörkkimään. Onko teillä niksejä tähän?
   
 22. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Viaplay:ssä on se hyvä puoli että koskaan ei tiedä kuinka paljon ottelun eteen ja perään on tullut ns ylimääräistä "nauhaa". Välillä alussa on 12min Maamme-laulua yms lätinää, välillä tämä on vain 2min pätkä. Tietysti jos mennään pari erää JA:ta niin se kyllä näkyy.
   
 23. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Lainaus:
  No joo tottahan tuo on! Esimerkiksi viime yön kolmen pelin lähetysajoista lyhin aika oli tuossa Caps-Leafs -pelissä, vaikka se oli ainoa, joka meni jatkoajalle. Joten eipä nuista osaa ennustaa miten ottelussa on käynyt ellei tosiaan lähdetä jauhamaan useampaa jatkoerää.
   
 24. Phinor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Onhan tuo silti käsittämätöntä miten maksulliset palvelut laahaavat aina epävirallisten/laittomien/vastaavien virityksien perässä eikä hyödyllisiä ominaisuuksia saada edes vuosien mittakaavalla tehtyä. Esim. edesmennyt Hockeystreams (RIP) ratkaisi ongelman jo hyvän aikaa sitten: sai valita, näkyykö aikajanaa ja siinä tietoja kuten videon pituus. Kerran klikkaat pois niin se on pysyvästi pois ellet halua jossain vaiheessa sitä takaisin. Entäs kelaaminen? Löytyi suoraan napit joilla pääsi videossa 30sec, 2min ja olikohan 20min(?) eteenpäin. 30 sekunnilla pääsi taukojen yli, 2 minuutilla mainostaukojen, ja viimeinen vaihtoehto vastasi hyvin erätauon pituutta. Ei tämä mitään ihmeitä vaadi, ihan perusjuttuja kun vaan palvelun tarjoajia kiinnostaisi katselukokemuksen parantaminen. Hinta kyllä nousee tasaisesti joka vuosi, palvelun pysyessä samalla tasolla kuin mitä joku ESPN360 tarjosi vuosikymmen sitten kun nettilähetykset olivat vielä pienen porukan juttuja, hinnat olivat murto-osan nykyisestä ja teknologia teki tuloaan.

  edit: Nyt kun tästä tuli avauduttua, niin nimimerkki morukara olikin tosiaan tehnyt hyvää työtä asian suhteen. Itse otin NHL.tv:n kanssa Kodin käyttöön ja täältä morukaran tekemien ohjeiden mukaisesti muokkasin kaikki seekbarit ja muut pois näkyvistä: http://www.saunalahti.fi/~voas0572/robohand/fi/
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 14.10