NHL-huumoria

  • 2 677 611
  • 5 209

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tosin sinänsä sellainen semi-fail tason moka on puhua "admiraali Ackbarista", kun tietenkin kyse on joko amiraali Ackbarista tai Admiral Ackbar:sta.

;)
Entä jos se tässä tapauksessa sotilasasemansa lisäksi ihailee Tampan pelityyliä jolloin yrittäisin pelastaa takamukseni sillä, että se oli sanaleikki!

=P
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Paul Bissonnetten twitteristä:
Lady walks up to me while I'm at dinner tonight and says "my condolences for your loss tomorrow." Now that's a sports town haha. #Philly

Lisäksi sivun vierityspalkki jäi oikeaan kohtaan (kuva), jolloin Sharks-pelaajan viesti sai aikaan kummallisia mielikuvia. Olisiko nekin gameworn-statuksella ebayssä?
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Washington Capitals. HAHAHA! Melkoista ruikulia.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Paul Bisonette hupsutteli twitterissä. Linkki aiheeseen liittyvään videoon nhl.comissa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
En nyt sitten tiedä onko tämä niinkään NHL-huumoria, mutta nauroin itse tälle jutulle.

Vuosien 2000-2008 draftien ensimmäisen kierroksen varauksista moni numeroilla 3, 4 & 5 varattu floppaa.

2000: 3. Marian Gaborik(hyvä) 4. Rostislav Klesla 5. Raffi Torres
Kleslasta ei tullut ikinä niin isoa staraa kuin hänestä odotettiin. Torres pelaa alemmissa kentissä, mitä ei lähtokohtaisesti oleteta vitosvaraukselta. Gaborik nyt on oma lukunsa, aino joka ei flopannut noista kolmesta.

2001: 3. Alexander Svitov 4. Stephen Weiss 5. Stanislav Chistov
Svitov pelasi 179 ottelua NHL:ssä, aika huonosti noinkin nopeasti poimitulle pelaajalle. Weissistä ei ole ollut pisteellistä apua, ja joukkue rämpii vieläkin. Chistov pelailee vissiin jossain Venäjällä, alle 200 NHL ottelua.

2002: Poikkeuksellisesti tästä porukasta kukaan ei suoranaisesti flopannut. Jokainen pelaa isossa roolissa. Pelaajathan ovat: 3. Jay Bouwmeester 4. Joni Pitkänen 5. Ryan Whitney. Bouwmeesterin nykytaso ei kylläkään ole mikään kauhean loistava, ja pitkänenkin voisi pelata paremmin.

2003: 3. Nathan Horton 4. Nikolai Zherdev 5. Tomas Vanek
Horton on ehkä pisteiden valossa flopannut, eikä homma ihan napannut Floridassa. Zherdev leimaantui kusipääksi, pelaa nykyään venäjällä. Vanek sai huippudiilin omalta kannaltaan, pelaa tällä hetkellä hyvää kautta.

2004: 3. Cam Barker 4. Andrew Ladd 5. Blake Wheeler
Cam Barker on flopannut ihan helvetin pahasti, tällä hetkellä AHL tasoa. Ladd kipparoi Jetsejä, mutta voisi suorittaa paremminkin. Lisäksi tooosi tuuheat kulmakarvat, Wheeler on Phoenixin entinen varaus, ei tehnyt sopimusta ja pelasi sen jälkeen Bostonissa ihan ookoosti. Nykyään Laddin seurakaveri.

2005: Tässä on sama juttu kuin vuodella 2002. Jack Johnson on hyvä pakki, pelaa Los Angelesissa ja hyvällä sopimuksella. Carey Price, numero 5 koko draftissa, on osoittanut tasonsa ja on Habsien ykkösmokke. Nelonen, Benoit Pouliot, onkin sitten flopannut ja kierrellyt parin joukkueen verran säväyttämättä juuri ollenkaan. Minnesotan jälkeinen aika Montrealissa oli alkuun hyvää, mutta jäi lopulta ilman sopimusta.

2006: Jonathan Toews, Nicklas Backstrom & Phil Kessel. Eipä floppeja, ei sitten ollenkaan. Toews kipparoi Blackhawkseja ja on voittanut Stanley Cupin. Backstrom pelaa Ovenchkinin kanssa ykkösketjussa, ja nakuttelee pisteitä. Kessel pelaa unelmakauttaan ja on menossa yli sadan pisteen tällä kaudella.

2007: 3. Kyle Turris 4. Thomas Hickey 5. Karl Alzner
Turris ei ole saavuttanut hänelle asetettuja tavoitteita, pisteitä ei synny ja lisäksi teki itsestään pellen tämän vähän aikaa sitten sattuneet sopimus jutun takia. Hickeyn PITÄISI pelata ykköspakkina NHL:ssä, mutta vaikuttaa bustilta ainakin meikäläisen silmään. Otteluita 0 kpl. Alzner on näistä menestyinein ja todennäköisesti paras nyt ja tulevaisuudessa. Pelaa Capsien nuoressa puolustuksessa.

2008: Zach Bogosia, Alex Pietrangelo, Luke Schenn.
Bogosian on suurin pettymys näistä herroista. Pietrangelossa nähtiin niin paljon potentiaalia puolustuksen tukijalaksi, että St. Louis pystyi myymään entisen 1st overallin, Erik Johnsonin, pois luottaen hänen läpimurtoonsa. Schenn ei pelaa, mitä olen vähän tarkkailut, isossa roolissa Leafsissa. Potentiaalia vissiin kuitenkin löytyy rutkasti.


Tässäpä toinen, Columbuksen ensimmäiset draft varaukset 2000-luvulla järjestyksessä viimeisimmistä aloittaen: 37, 4, 21, 6, 7, 6, 6, 8, 4, 1, 8, 4.
Alkupään varauksia on kiertynyt paljon, mutta nyt se naurettava osuus. Pelaajat jotka tarttuivat draftista: Rostislav Klesla, Pascal Leclaire, Rick Nash, Nikolai Zherdev, Alexandre Picard, Gilbert Brule, Derrick Brassard, Jakub Voracek, Nikita Filatov, John Moore, Ryan Johanssen & Boone Jenner.

Kolme viimeistä ovat kai hyviä lupauksia, taisi Ryan Johanssen olla jossain listauksessa maailman toisiksi paras NHL:n ulkoinen pelaaja tai jotain, kahdesta muusta en tiedä. Edellä mainittuja lukuunottamatta varatuista pelaajista vain 2, Nash ja Brassard, pelaavat Columbuksessa.
Leclaire><Ottawa
Klesla><Phoenix
Zherdev><Venäjä
Picard><AHL/jossain muaalla
Brule><Jossain se kai höntsää
Voracek><Philadelphia
Filatov><Ottawa
Jos Blue Jacketsissä oltaisiin varattu paremmin, voisi tilanne olla nyt tämännäköinen, jos varatun pelaajan saisi halutessaan vaihtaa ensimmäisen kierroksen viiden viimeisen joukossa varattuun pelaajaan.

Klesla><Nicklas Krönwall
Leclaire><Dave Steckel/ei vaihtoa
Zherded><Corey Perry
Picard><Mike Green
Brule><Matt Niskanen/Steve Downie/ei vaihtoa
Brassard><Nick Foligno/Patrik Berglund
Voracek><David Perron
Filatov><John Carlson/Tyler Ennis


Ja ilman tätä, koko juttu olisi vain tekstiä: Jotkut vielä sanovat, että omat varaukset ja pelaajien kehittäminen ovat tie onneen. Ja kun kontataan, niin lause kuuluu "Noh, sentään se aikainen varauvuoro lämmittää mieltä!"
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
En nyt sitten tiedä onko tämä niinkään NHL-huumoria, mutta nauroin itse tälle jutulle.

Vuosien 2000-2008 draftien ensimmäisen kierroksen varauksista moni numeroilla 3, 4 & 5 varattu floppaa.
En tiedä johtuuko siitä, että sain tässä ketjussa juuri pelikieltoa väärin nauramisesta, mutta mielestäni tässä kohtaa on haettu huumoria aika pienestä asiasta. Nimittäin se, että draftin top-5:stä joku bustaa täysin, ja sen lisäksi joku toinen tai useampi eivät yllä omaan potentiaaliinsa, on tapahtunut lähes joka vuonna koko entry draftin historian ajan. Tilastollisesti voidaan siis todeta, että on hyvin epätodennäköistä, että koko top-5 onnistuisi ennakko-odotusten mukaisesti, eikä siinä mielestäni mitään kovin hauskaa ole. Varaaminen on vaikea prosessi, koska esimerkiksi joku junnu voi vaikuttaa todella kovalta 17-18-vuotiaana, muihin verrattuna ylivoimaisen fysiikkansa takia, mutta loppujen lopuksi häneltä ei löydykään tarpeeksi kiekkotaitoja siinä vaiheessa, kun muut saavat hänet kiinni fyysisesti. Uskon tämän olleen syynä monen 90-luvun varauksen kanssa, kun kaikki seurat yrittivät löytää oman Eric Lindrosinsa. Draftia ajatellen täytyy myös ottaa huomioon varausjärjestys, missä kaikki surkeimmat organisaatiot varaavat ensimmäisinä. Harvoin nämä seurat siellä top-5:ssä sattumalta ovat, vaan usein kyse on huonosta organisaatiosta, joka ei yksinkertaisesti osaa varata pelaajia, minkä seurauksena on varmasti tullut useita busteja top-5:een. Katsokaa vaikka kaikkien 90-luvulta lähtien tulleiden expansion joukkueiden varaushistoriaa niiden ensimmäisitä vuosilta.

Jos Blue Jacketsissä oltaisiin varattu paremmin, voisi tilanne olla nyt tämännäköinen, jos varatun pelaajan saisi halutessaan vaihtaa ensimmäisen kierroksen viiden viimeisen joukossa varattuun pelaajaan.
Samaa mieltä Jacketsin heikosta varaushistoriasta, mutta tuollainen Kapteeni Jälkiviisaan leikkiminen tuon listasi kanssa on aivan turhaa. Jokaisesta joukkueesta yhtä hyvin voisi tehdä samanlaisen listan, millä saataisiin joukkueen johto näyttämään toistaitaitoisilta idiooteilta.
 
Viimeksi muokattu:

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Koko jutun ideana oli se, että ei kannata nielaista ennen kuin tipahtaa, jos joukkue saa alhaisen varauksen. Onkohan mulla sitten kieroutunut huumori, kun mielestäni on ihan hauskaa että pudotuspeleistä voittajana poistunut jengi saa todennäköisesti paremman pelaajan kuin koko runkosarjan mokannut joukkue.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Ei tuo varsinaista huumoria ole tuo Columbuksen varaushistoria tai floppivaraukset draftin alussa, mutta muuten hyvää pohdintaa Sambovaisilta. Aika heikosti on nuo Jacketsin varaukset mennyt (tai lupausten kehittäminen) eikä Rick Nashin ympärille olla onnistuttu rakentamaan menestyvää joukkuetta varausten avulla. Columbus on hyvä esimerkki millaiseen häviämisen kierteeseen heikko varaaminen voi johtaa ja eivät ne top-5 pickit aina mitään pomminvarmoja ole. 2006 jälkeisistä ikäluokista ei voi sanoa varmaa, koska useat varatut pelaajat ovat vielä NHL-seurojen omistuksessa (sopimuksessa)ja sitä kautta voivat vielä nousta NHL-tasolle. Veikkaanpa, että varausiän nostaminen vähentäisi näitä hutivarauksia, koska monet pelaajat eivät ole tarpeeksi kypsiä 18-vuotiaana, mutta vuoden parin päästä näkisi selvemmin mitä siitä pelaajasta on tulossa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Koko jutun ideana oli se, että ei kannata nielaista ennen kuin tipahtaa, jos joukkue saa alhaisen varauksen. Onkohan mulla sitten kieroutunut huumori, kun mielestäni on ihan hauskaa että pudotuspeleistä voittajana poistunut jengi saa todennäköisesti paremman pelaajan kuin koko runkosarjan mokannut joukkue.

Todennäköisesti? On varmaan heittää jotain tilastotietoa tuon väitteen tueksi? Sillä minä väitän että top-5:ssä varaavilla joukkueilla on tilastollisesti paljon suurempi todennäköisyys hyvän NHL-pelaajan löytämiseen kuin muilla sijoilla varaavilla joukkueilla. Kyllä sinne top-5 mahtuu myös floppeja, mutta ei ne sen jälkeen ykköskierroksella varatut pelaajat kaikki mitään corey perryjä tai claude girouxeja ole.

Tai jos puhuit nimenomaisesti vain Columbuksesta, niin väitän heidän ongelmana olevan pelaajien kehittäminen, enemmänkin kuin varaaminen. Organisaatiossa vallitsee häviämisen kulttuuri eikä siellä ole osattu kehittää pelaajia. Se on silloin lähes yksi ja sama millä sijalla varailevat, toki koko draftin ykkösvarauksien uraa sielläkään tuskin osataan moata, ainoastaan estää heidän nousu maksimipotentiaalinsa edellyttämälle tasolle (ks. Rick Nash).
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Todennäköisesti? On varmaan heittää jotain tilastotietoa tuon väitteen tueksi? Sillä minä väitän että top-5:ssä varaavilla joukkueilla on tilastollisesti paljon suurempi todennäköisyys hyvän NHL-pelaajan löytämiseen kuin muilla sijoilla varaavilla joukkueilla. Kyllä sinne top-5 mahtuu myös floppeja, mutta ei ne sen jälkeen ykköskierroksella varatut pelaajat kaikki mitään corey perryjä tai claude girouxeja ole.

Mitäköhän helvettiä mä oikeen oon selittänyt :D Jotain vikaa tässä mun lauseiden muodostamisessa on, kun en enää itekkään saa noista selvää että mitä mun ideana oli. Noh, luultavasti siis se että kuulostaa hauskalta että nää Floridat ja Columbukset rämpii vielä 10v päästäkin, vaikka ne varaa joka vuosi niin alhaisilla numeroilla, kun taas Washingtonit ja Vancouverit menestyy vuodesta toiseen ja heidän numeroilla 22 ja 27 numeroilla varatut pelaajansa luutivat ykkös pakkiparissa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Washingtonit ja Vancouverit menestyy vuodesta toiseen ja heidän numeroilla 22 ja 27 numeroilla varatut pelaajansa luutivat ykkös pakkiparissa.
No eihän nyt Capitalsin tai Canucksinkaan kanssa tarvitse kurottaa kuin alle neljä kautta taaksepäin kun joukkueet eivät päässeet edes pudotuspeleihin.
 

CaptainSlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, LeKi, Tappara
No eivät sentään varaa vuodesta toiseen top-5 numeroilla ja ole pääsemättä pudotuspeleihin 20 vuoteen peräkkäin.
Tuo nyt on taas niin monen muunkin tekijän summa kuin pelkästään draftaamisen, joskin draft ja varsinkin siinä epäonnistuminen vaikeuttaakin seuran toimintaa luonnollisesti aika paljon. Sitä paitsi, Columbuksen putki ei edes ole vielä 20 vuoden mittainen.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Tuo nyt on taas niin monen muunkin tekijän summa kuin pelkästään draftaamisen, joskin draft ja varsinkin siinä epäonnistuminen vaikeuttaakin seuran toimintaa luonnollisesti aika paljon. Sitä paitsi, Columbuksen putki ei edes ole vielä 20 vuoden mittainen.

Miten se voisi olla, jos jengi ei ole vielä edes niin paljon vanhentunut? tarkalla vuosiluvulla ei tuossa yhteydessä ollu mitään väliä, kun blue jackets kuitenkin on vuodesta toiseen varannut niin alhaalla. Siis mitä yritän sanoa on;'

Detroit Red Wings: Kestomenestyjä vuodesta toiseen, joukkue täynnä omia varauksia, prospecteista tulossa ainakin Tomas Tatar, Teemu Pulkkinen, Tomas Jurco, Calle Jarnkrok, Riley Sheahan, Landon Ferraro ja Brendan Smith. < Nuo pelaajat, tai ainakin osa niistä, muodostavat Red Wingsin selkärangan 10v päästä höystettynä muilla organisaation varauksilla ja pienillä hankinnoilla tyyliä White, joka hommaattiin tänä kesänä.

Columbus Blue Jackets: Rämpinyt 10v, varaa vuodesta toiseen alhaisilla numeroilla, prospecteista tulossa: Boone Jenner, Ryan Johanssen, Petr Straka, John Moore ja David Savard. Jos linja jatkuu Columbuksen kohdalla samana, niin 50% heidän varaamistaan pelaajista floppaa odotuksiin nähden ja 10v päästä Blue Jacketsin paidassa pelaa enää 1-2 näistä edellämainituista.

Omalla tavallaan hauska asia: Detroit menestyy pudotuspeleissä ja varaamisessa, Columbus ei menesty kummassakaan vaikka ainakin pudotuspeleihin pääsyn pitäisi olla selviö noilla menneillä varausvuoroilla. Ei, minua ei kiinnosta onko syy se, että varaaminen ja prospectien kehittäminen on huonoa Columbuksessa, tai se että Ken Holland on velho jne tekee mitä huvittaa paras gm koko maailmassa.

Se on mielestäni ihan huvittavaa, että asiat on mennyt tällä tavalla. Heh heh.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Pikkasen menee offtopic teidän juttelut, tähän ketjuun ainakin minä tulen katsomaan huumoria, enkä sitä kuka on varannut ja ketä.. Joten pistäkääs joku nyt jotain huumoria tänne välillä!
 

Scipio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Pikkasen menee offtopic teidän juttelut, tähän ketjuun ainakin minä tulen katsomaan huumoria, enkä sitä kuka on varannut ja ketä.. Joten pistäkääs joku nyt jotain huumoria tänne välillä!

Joku voi ottaa herneen nenään, mutta Miettisen Anttia huhuillaan takaisin taalaliigaan. Naurattaako jo?
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Joo ja kuulemma Detroittiin.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Montréal Canadiens at Anaheim Ducks Game Preview - 11/30/2011

Coach Randy Carlyle spent Monday's post-holiday practice shuffling lines, replacing Bobby Ryan on the top line – made up of Ryan Getzlaf and Corey Perry – with Ducks newcomer Matt Belesky. Ryan will skate with youngsters Niklas Hagman and Ben Maxwell.

Nauroin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös