ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En nähnyt tilanteen jatkoa, mutta Pastahan olisi voinut tuon jälkeen valua pää painuksissa ja dramaattisesti vaihtoaition ohi. Ujosti toista hanskaa ojentaen. Tuossa myös huomaa että aika omissa tiloissaan nuo huippuun viritetytkin yksilöt osaavat olla. Kesti hetken Pastalta tajuta että missähän helvetissä kaikki ovat.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tämä voisi jo melkein käydä tahattomasta huumorista. Nilkkansa murtanut Toronto Maple Leafsin hyökkääjä Tyler Ennis sai lääkäriltä röntgenkuvan, joka oli otettu samassa sairaalassa hoidettavana olleelta Toronto Raptorsin koripalloilija Tyler Ennisiltä. Jolla oli vielä kaiken lisäksi sama vamma.

 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Bunch of Jerks piti vähän hauskaa treeneissä Mrazek-Thorton tilanteesta


 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Bunch of Jerks piti vähän hauskaa treeneissä Mrazek-Thorton tilanteesta


Perkule myöhässä olin tulossa laittamaan tätä! Kyllähän se Mrazek sukelluksen jälkeen näyttikin kuolevan, hyvää itsehuumoria.
 
Ambitious, but rubbish

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Kari Runk

Jäsen
CGY - CAR pelissä päivänselvä paitsio toisessa erässä (vähintään 20 cm) ja videotarkastuksen jälkeen maali hyväksytään :-)
Tosiaan, kuten otteluseurannassa tuota jo käytiinkin läpi, niin tilanne meni oikein. Ei ollut paitsio.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit

Liitteet

Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy