NHL-huumoria

  • 2 651 475
  • 5 135

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
NHL-toimittaja Elliotte Friedman movember viikset on kyllä ihan järkyttävät. Oli huvittavaa katsella tätä videota kun Friedman kommentoi niin vakavana mutta sitten sillä on kuitenkin sellaset viikset joille on vaikeaa olla repeilemättä. :D



 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En nähnyt tilanteen jatkoa, mutta Pastahan olisi voinut tuon jälkeen valua pää painuksissa ja dramaattisesti vaihtoaition ohi. Ujosti toista hanskaa ojentaen. Tuossa myös huomaa että aika omissa tiloissaan nuo huippuun viritetytkin yksilöt osaavat olla. Kesti hetken Pastalta tajuta että missähän helvetissä kaikki ovat.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tämä voisi jo melkein käydä tahattomasta huumorista. Nilkkansa murtanut Toronto Maple Leafsin hyökkääjä Tyler Ennis sai lääkäriltä röntgenkuvan, joka oli otettu samassa sairaalassa hoidettavana olleelta Toronto Raptorsin koripalloilija Tyler Ennisiltä. Jolla oli vielä kaiken lisäksi sama vamma.

 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks


Perkule myöhässä olin tulossa laittamaan tätä! Kyllähän se Mrazek sukelluksen jälkeen näyttikin kuolevan, hyvää itsehuumoria.
 

Nick Neim

Jäsen
CGY - CAR pelissä päivänselvä paitsio toisessa erässä (vähintään 20 cm) ja videotarkastuksen jälkeen maali hyväksytään :-)
Tosiaan, kuten otteluseurannassa tuota jo käytiinkin läpi, niin tilanne meni oikein. Ei ollut paitsio.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit

Liitteet

  • Screenshot_20191215_021445.jpg
    Screenshot_20191215_021445.jpg
    94,8 KB · kertaa luettu: 958

Marlboro

Jäsen
Tortorellan sakkojen hyväksi pantu pystyyn GoFundMe. Sinne vaan kaikki lahjoittamaan.

 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara

Kaskelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers

Oletteko lukenut hetkeen Phil Kesselin wikipedia sivua? Sivulta löytyy mielenkiintoisia faktoja myös kiekkoilun ulkopuolelta:
"He can deep throat a hot dog in 2.5 seconds and holds the national hot dog eating record by eating 72 hot dogs in 30 minutes "
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös