Pewros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Itse tykkäsin kovasti pelistä ja tunnelmasta paikan päällä. Se, että istuin lähellä äänekkäitä kavereita Winnipegistä oli aika iso juttu. Screenillä näky mun katsomonosa aika monta kertaa, ihan syystäkin.
 

Knap

Jäsen
En tiedä onko oikea ketju kysellä näitä, mutta kun tänään olen menossa matsia paikanpäälle katsomaan niin onko janoisten katsojien tuotteet hinnoiteltu miten ja ruuhkautuuko tiskit erätaukojen aikana miten? Kiitos ja anteeksi jo etukäteen!
Turha toivo koittaa erätauoilla päästä ainakaan syömistä hakemaan, jos et halua sekuntiakaan peliä missata. Minuutti ennen erää kun lähdet niin saat ruokaa ja käytävillä näkyy pelikin screeneissa. Helvetin kallista siellä on.
 
KalPa, Brad Marchand #63

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Itse ajattelin säästää ja syödä vasta kotimatkalla, mutta saman 10e ne veloitti ateriasta Mäkkärissäkin. Ei nuo hinnat nyt mitään helvetin kalliita olleet, mutta eivät tietty halpojakaan.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Heitetään omat mietteet tapahtumasta: mukava olla mestoilla kun tupa oli ääriään myöten täynnä. Meteliä ei nyt mitenkään älyttömästi ollut, mutta kyllä se oma katsomonosa melko äänekäs osasi olla. Tuo jenkkityyppinen huudattaminen trumbolla yms. oli vähän turhan teennäisen oloista meikäläisen makuun, mutta siinähän se meni. Maskotit olivat hauskoja, varsinkin dance battle. Itse peli ei tasoltaan päätä huimannut, ilmeisesti jää oli oksettavan huono kun kiekko ei meinannut oikein kenelläkään pysyä lavassa. Ehkä osittain pientä ruostetta, koska sen suhteen homma mielestäni parani loppua kohden. Taklaukset loistivat poissaoloillaan ja tasan yksi kunnollinen torikokous nähtiin koko ottelussa. Patrik Laineen hattutemppu pelasti todella paljon.

Veikkaan, että tänään saattaa meininki jäällä olla hieman erilainen. Alunperin olisin halunnut ehdottomasti perjantain peliin lipun, koska yleensä back-to-back -peleissä tunteet saattavat kuumentua herkemmin ja edellisen pelin suunsoittoja yms. saatetaan yrittää kuittailla.
 
Sanonta "tärkeintä ei ole voitto vaan reilu peli", on suurta myrkkyä eteenpäin haluavalle urheilijalle.

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Onneksi ei ollut kuitenkaan kiss-camia, vaikka yksi heppu meinasi jossain irrallisessa katsomokuvassa nielaista naisensa kielen.
Tälle repesin myös itse. Oikeasti tuntui että ovat kuin jossain pornoelokuvan alkusuutelu kohtauksessa kun niitä kieliä tungettiin hirveällä vimmalla toistensa kurkkuun.

MUTTA itse pelihän oli melkoista kuraa. Ei kovin montaa syöttöä mennyt omille putkeen ja välillä oli ihan höntsämeininkiä. Buff taklasi kerran Sashan pystyyn ja olikohan toinen vähän kovempi töötti. Muuten täysin no contact-peliä.
Tätä pohdittiin kaverin kanssa. Voiko olla käskyä että melko iisiä peliä, koska jos tulee isompaa loukkaantumista useammalle, niin millä esim. korvaavat kaverit farmista saataisiin tämän illan otteluun? Ei niitä ylimääräisiä pelaajia kovin montaa kulje joukkueen mukana.
 
Doing your best?
Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the Prom queen!
-Sean Connery

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Eilen kovin meteli oli hallissa kun pate ja sasha esiteltiin jäällä ennen avausvaihtoa. Pojat itse näyttivät vähän hämmästyneiltä jopa ja eivät ehkä odottaneet ihan sellaista vastaanottoa. Toivottavasti saatte tänään paikallaolijat kokea sen saman huutomekkalan. Tuo sen alkuintron ja kansallislaulujen kanssa sai jostain syystä allekirjoittaneen jopa hieman liikuttumaan.

Hienosti myös yleisö reagoi kun jumbolta näytettiin NHL-tilastoja. Kun tuli pistepörssin vuoro ja Rantasen nimi siellä keulilla, niin sai aika kuuluvat suosionosoitukset. Selänteelle tuli standing ovationit, kun kävi pudottamassa aloituskiekon. Osoituksia siitä että on meilläkin hienoa hokikulttuuria.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

Outsider

Jäsen
Mun mielestä kanssa noi suosionosoitukset kaikille suomalaisille, mukaan lukien Selänne ja Rantanen oli todella hienoja juttuja, vaikka joitain sekin tuntuu Karjala -meininkinä ahdistavan. Muutenkin tunnelma oli odotuksiin nähden ihan hyvä ja tapahtuma hieno, onneksi tänään pääsee uudestaan. Ainoat aiemmin Euroopassa nähdyt NHL-matsit oli Tukholmassa, kun Rangers siellä pelasi ja niistä on jäänyt muistikuva, että peleissä olisi ollut selkeämmin kotijoukkue esillä, kun nyt tuli aika tasapuolisesti molempien jengien videoita jne. Voi toki olla, että muistan väärin ja toisaalta suurin osa katsojista käy varmaan vaan yhdessä pelissä, niin sinänsä ihan ymmärrettävä ratkaisu. Sitä olisin kaivannut, että pelin käydessä Jumbolla olisi näkynyt kentällä olevat pelaajat.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Suomessa pelatussa ottelussa niin toisenhan joukkueen kannattaisi olla ns. ruotsalaisjoukkue. Tulisi ehkä tunnelmaa, kun suosikin valinta muuttuisi helpommaksi. Meille karjalalippiksille siis.
Tuossa voisikin olla hyvä idea tuoda kaksi joukkuetta niin, että pelataan yksi ottelu Suomessa ja yksi Ruotsissa.
 
0-3 -> 4-3

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Käsittääkseni NHL:ssä saa tapella.
Ei saa, jäähylle siitä joutuu.

---

Vähän jo alkaa kuumottaa, kohta lähtö kohti Helsinkiä ja ensimmäistä NHL-matsiani. Panthersin näin kymmenen vuotta sitten Hakametsässä kun pelasivat Tapparaa vastaan mutta ihka oikeaa NHL-peliä en ole nähnyt. Eikä Hartwallillakaan usein tule käytyä, muutamalla keikalla toki, mutta viimeksi kävin siellä kiekkopelissä MM-finaalissa 1997.
 
Aika multaa puistot.
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Helsingissä oltu jo puolilta päivin ja eka peli Hartwallilla sekä yllättäen eka peli NHLää. Yksi elämän haaveista täyttymässä edes puoliksi, joskus sitten ihan rapakon taakse käymään. Hyvät on kyllä fiilikset, toivottavasti askissakin perjantaifiilis!
 

Nadchal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ainoat aiemmin Euroopassa nähdyt NHL-matsit oli Tukholmassa, kun Rangers siellä pelasi ja niistä on jäänyt muistikuva, että peleissä olisi ollut selkeämmin kotijoukkue esillä, kun nyt tuli aika tasapuolisesti molempien jengien videoita jne. Voi toki olla, että muistan väärin ja toisaalta suurin osa katsojista käy varmaan vaan yhdessä pelissä, niin sinänsä ihan ymmärrettävä ratkaisu. Sitä olisin kaivannut, että pelin käydessä Jumbolla olisi näkynyt kentällä olevat pelaajat.
Ottelun tason lisäksi itselle tämä oli nimenomaan pettymys että ottelu presentaatio oli Global Series teemalla eikä ottelun kotijoukkueen omalla. Itse toivoin näkeväni nähdä NHL-joukkueen omat jääprojektorishowt jne. ja vertailla vaikka Jokereiden vastaaviin. Aiemmissa Areena peleissähän on menty kotijoukkueen omalla sapluunalla.
 

Outsider

Jäsen
Ottelun tason lisäksi itselle tämä oli nimenomaan pettymys että ottelu presentaatio oli Global Series teemalla eikä ottelun kotijoukkueen omalla. Itse toivoin näkeväni nähdä NHL-joukkueen omat jääprojektorishowt jne. ja vertailla vaikka Jokereiden vastaaviin. Aiemmissa Areena peleissähän on menty kotijoukkueen omalla sapluunalla.
Eli varmaan tuolla Tukholmassakin oli niin, kuten muistelin. Olisi saanut olla samalla tavalla nytkin, mutta ymmärrän tämänkin ratkaisun, vaikka en siitä pidäkään. Varmaan tämä asia olisi voinut selvitä jostain ennakkoonkin, että nyt mennään näin, mutta ei ole jaksanut perehtyä asiaan.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaaha, Seiska uutisoi että Perreault olis käyny kostuttamassa suuta ja vähän mesoomassa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä keskustassa. Videomatskuakin löytyy "riehumisesta".

Torstaina peli ja päivää ennen änkyrät? Seiskan tuntien voi olla lapin lisää.
 

Ralph

Jäsen
Videomatskuakin löytyy "riehumisesta".
"Videomateriaalia löytyy, en näytä sitä muille, mutta kyllä löytyy". Kuin nimimerkki Kimmo Stasi ja Patrik Laineen kännäämiset viime kesältä.

"- Ilman mahdollisuutta nähdä videota emme kommentoi asiaa enempää, Scott kirjoitti", siellä Jetsikin pyytää todisteita, mutta ilmeisesti Seiska ei halua näyttää.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Knap

Jäsen
Jos joku täällä kummassakin pelissä ollut paikan päällä, niin miten ovat eronneet toisistaan esim. tunnelmastaan? Ja kumpi oli parempi peli?

Itse kävin tuon torstain pelin katsomassa ja en nyt tunnelmaa ylistäisi, paitsi kunnianosoituksia yleisö antoi paljon - ja äänekkäästi. Tänään TVstä katsottuna peli oli fyysisempää ja ehkä aktiivisempaa, mutta en kyllä vaihtaisi tuota Paten hattua.
 
KalPa, Brad Marchand #63

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Eilen ollut tv5 loistava katsojamäärä, melkein 400 000 katsojaa. Toivottavasti kansa ymmärtää miten kova sarja on kyseessä ja miten mahtavaa kiekkoa siellä pelataan.
 
Aleksander Barkov FLA - Mikko Rantanen COL - Sebastian Aho CAR - Teuvo Teravainen CAR - Patrik Laine WPG - Kaapo Kakko NYR - Roope Hintz DAL - Mikael Grandlund NSH - Jesperi Kotkaniemi MTL - Kasperi Kapanen TOR - Eeli Tolvanen NSH

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Toivottavasti kansa ymmärtää miten kova sarja on kyseessä ja miten mahtavaa kiekkoa siellä pelataan.
Ensimmäisen matsin näistä kävin katsomassa ja enpä ole hetkeen pelillisesti yhtä tylsää ensimmäistä erää todistanut. Pelin taso hiukan nousi loppua kohden.

Itselleni tuo oli nimenomaan pelillisesti iso pettymys. Supertähtien Scheifele ja Wheeler peli ei tarjonnut sen kummoisempia elämyksiä kuin Jasun ja Kuuselan tuskainen ilta syksyisenä päivänä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy