NHL Entry Draft -seurantaketju

  • 169 285
  • 864

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Huhhuh, kohta mennään. In Snow We Trust, ainakin täällä, Nassaussa voi olla eri meno pian...
 

Cube

Jäsen
Flyersilta niin asia siirto. NHL:n yksi kusipäisimmistä pelaajista yhteen kusipäisimmistä seuroista. Enkä tarkoita tätä mitenkään vihamielisesti.

Halvalla tuskin tosin lähti.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Näkyykö tuolta muka jotakin? Täällä näyttää edelleen mustaa ruutua.


Minulla näkyy, mutta paloi ns. "käämit", koska tuo nykii koko ajan. Kulkee muutaman sekunnin ja jumittaa sitten kahdeksi minuutiksi. Suljinpa sitten koko streamin.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Pronger meni...

Hmm... täytyy sanoa jotta kun meni Phillyy niin joukkue ilmeisesti aikoo panostaa lyhyellä tähtäimellä tulevaisuuteen. En nimittäin usko, että kysäässä on pitkän tähtäimen panostus, vaikka Pronger ei nyt aivan Lidströmin ikäinen olekaan.

Mitä taasen tulee Wingsien varauksiin niin aika vaikea veikata kun en ole todella tarkoin ollut kuvioissa mukana mutta jos alempia kierroksia ryhdytään tarkastelemaan niin toivoisin, että Wings-ketjussa JP:n esille nostamista pelaajista edes joku tulee varattua. Jos ei muuta niin vaikkapa sitten kovuutta ja fyysisyyttä joukkueeseen Devinen muodossa. Jos voidaan odottaa, että hän voi ottaa vielä askeleen ylöspäin ja parantaa tasoaan niin en näkisi laisinkaan mahdottomana sellaista vaihtoehtoa, että hänet varattaisi joukkueeseen kasvamaan korkoa, jotta sitten myöhemmin - kauden tai kahden kuluttua voisi nousta vakiokokoonpanoon vahvistamaan joukkuetta ja tuomaan fyysisyyttä (ja nyrkkejä) kokoonpanoon. Tämä siis sillä edellytyksellä, että herra voidaan varata viimeisillä kierroksilla.

vlad.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Pakko toivoa, että Phillysta tulee joku muu hyökkääjä kuin Lupul. Ei sillä että Lupul mitenkään paska olisi, mutta onhan tuo jo kertaalleen Anaheimissa nähty. Mielummin se 2.ketjun sentteri, vaikka se aika epätodennäköiseltä tuntuukin.
 

d2uce

Jäsen
Flyersilta niin asia siirto. NHL:n yksi kusipäisimmistä pelaajista yhteen kusipäisimmistä seuroista. Enkä tarkoita tätä mitenkään vihamielisesti.

Halvalla tuskin tosin lähti.

Mielenkiinoista tosiaan kuulla mitä matkasi vaihdossa Anaheimiin. Eiköhän se kohta selviä. Tämä on nyt toinen kerta, kun draftia seuraan livenä ihan liikkuvan kuvan kera ja kyllä kyseessä on huikea urheilutapahtuma.
 

d2uce

Jäsen
Bettmanille buuattiin, eli ei millään suuryllätyksellä alkanut tämä drafti.
 

d2uce

Jäsen
Suomikiekon lähitulevaisuus näyttää aika huolestuttavalta toisin kuin Ruotsin jääkiekkoilun tulevaisuus. Jos Hedman menee ensimmäisenä, niin onko kyseessä ensimmäinen ruotsalainen ykkösvaraus?

Ainakin Sundin tulee näin lonkalta mieleen.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
DownGoesBrown pitää huumoria yllä draft blogissaan...

6:55 - There's a major thunderstorm getting ready to hit southern Ottawa.

Me + being at home during the draft when everyone else is in Montreal = mild annoyance.

Me + being at home during the draft if there's a power failure = potential psychotic rampage.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös