Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana red.machine, 14.11.2016 klo 22.33.

 1. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Itse asiassa ensimmäinen joka on saanut tuon OHL:n ulkopuolelta. Veleno pelaa QMJHL:ssä.
   
 2. sakkr Jäsen

  Lainaus:
  Joo, kyllähän se päivänselvää on kun Saint John Sea Dogseissa pelaa. Ei saisi väsyneenä kirjoittaa.
   
 3. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Jossain mielessä voiis ehkä vuotta 2000 pitää tuollaisena. Islandersilla oli toki Luongo maalivahtilupauksena, mutta myivät hänet alta pois ja ottivat DiPietron, vaikka Heatley taisi olla se odotetusti kovin pelaaja. Pieleenhän nuo liikkeet lopulta menivät, mutta se on toinen asia.
   
 4. Largo Jäsen

  2002 oli joku kikkailu ensimmäisten kolmen joukkueen välillä. Columbus vaihtoi Floridan kanssa kolmosen ja ykkösen päittäin ja varasivat ykköseksi sijoitetun Bouwmeesterin sijaan Nashin. Kauppaan sisältyi joku optio, ettei Trashers varaisi kakkosena Bouwmeesteria ja näin ollen Florida saisi sijalta kolme edelleen haluamansa pelaajan. Tavallaan siis tarpeiden mukaan tuossa toimittiin ja alun perin varma ykkönen olikin kolmonen, vaikka joukkue olikin sama. Diiliin sisältyi joku optio Floridan ja Columbuksen vaihtamisesta seuraavana vuonna päittäin, mutta 15 vuotta on liian kaukana muistaakseni mitään varmaksi.
   
 5. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
 7. adolf Jäsen

 8. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Muuttuvat tietysti nuokin veikkaukset suuntaan tai toiseen, mutta huomasin itsessäni huvittavan asian. Vielä vähän aika sitten jos yksi tai kaks suomalaista meni ekalla kierroksella, olin innoissani ja iloinen. Nyt, varsinkin kahden viime vuoden jälkeen, tuo kuulostaa liian vähältä varsinkin jos ensimmäinen on "vasta" 15.
   
 9. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Heh, niinhän se on että nuo muuttuvat vielä moneen otteeseen vuoden aikana. Iloinen yllätys kuitenkin sen vuoksi, että tätä draftia on jo jonkun tovin pidetty sellaisena että suomalaisia ei mene välttämättä yhtään 1. kierroksella. En tiedä tarkalleen tällä hetkellä mikä on tilanne, mutta ainakin vuosi sitten näytti vielä että tästä draftista on kaiken lisäksi tulossa erittäin kovatasoinen.

  Oikeastaan kiinnostaisi kuulla jos joku osaa tarkemmin näistä muista pelaajista heittää juttua. Sen tiedän että Dahlin ja tuo Venäjän poika ovat ainakin ihan kirkkaimman A-luokan superstara-ainesta, mutta mikä on siitä eteenpäin tilanne?

  Ainakin Zadina, Boqvist, Wahström, Veleno, Merkley ja Lundeström ovat niminä ennalta minulle tuttuja. Missä on esimerkiksi T.J. Walsh? Jake Wisekin on tuossa jätetty näköjään ykköskierroksen ulkopuolelle.
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017 klo 00.03
 10. Largo Jäsen

  Aika aikainen ranking, mutta kahden kärki varmaan suht. selvä. Toki Liljegren oli vuotta ennen draftia lähes varma kakkonen Patrickin jälkeen, joten aika varauksella voi suhtautua. Rasmus Kupari näytti omaan silmään U-18 kisoissa hyvältä. Muuten ei miehestä otantaa ole, mutta pisti positiivisesti silmään. Kotkaniemi on myös potentiaalinen ykköskierroksen mies ja miksei myös Ylönen. Jotenkin silti tuntuu, että pari viime vuotta on buustannut Suomen prospektit ehkä jopa liian ylös. Koviahan ne on ollut, mutta hiljaiselo alkoi joskus Niinimäen, Tukosen yms. aikaan, missä huomasi NHL-seurojen hieman välttävän suomalaisia. Ehkä Pulkkinen ja Vatanen sopii esimerkkinä, molempien valahtaen (ulkomuisti) neloskierrokselle. Muista ehkä Velenon ja Wahlströmin sijoitus hieman ihmetyttää. Toisaalta, ei tule niin aktiivisesti vielä seurattua tuota ikäluokkaa, mutta pidän ainakin Wahlströmia aika korkealla. Noh, hienoahan se on huomata juniorityön kantavan hedelmää. Hekumoin ystävilleni jo vuosia sitten ja sanoin että Suomen jääkiekon tulevaisuus näyttää helvetin hyvältä. Ja näyttää edelleen. Ehkä kohta selvitään jo ilman Selännettä.
   
 11. Pewros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Olin aika huolissani tästä ikäluokasta vielä vuosi sitten, mutta ihan ok draft tästä saattaa sittenkin tulla suomalaisisittain. 2019 ja 2020 toki sellaisia mistä voi odottaa taas enemmän.
   
 12. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Jesperi Kotkaniemellä näen potentiaalia top-15 -varaukseen ja kymmenen joukkonkin on hyvät mahdollisuudet. Isokokoinen sentteri, joka osaa jaella tarkkoja syöttöjä ja tehdä maaleja. Muistuttaa mielestäni jonkin verran pelityyliltään San Josen Joe Thorntonia.
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2017 klo 02.56
 13. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017 klo 18.50
 14. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Myös Jokereiden junioreissa pelannut Samuel Salonen voi hyvinkin nousta sinne 2-3 kierroksen kieppeille. Löytyy kokoa ja maalintekotaitoa. Olisi tosin mielenkiintoista tietää missä pelaa ensi kaudella. Sioux City (jossa mm. Tolvanen pelasi) varasi Salosen viime kesän USHL:n draftissa, joten liekö suuntaa sitten sinne?
   
 15. Butters Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Seahawks & Maple Leafs
  Hyvä juttu että mahdollisesti suomalaisia senttereitä menossa ykköskiekalla. Eipä niitä Sashan jälkeen ole mennyt kuin Borgström.
   
 16. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Sioux City Muskateers vaikuttaisi olevan Salosen joukkue tulevalla kaudella. Nähdäkseni 2.-3. kierroksen varaus vaatisi noin 20 maalin tehot tulevalla kaudella,
   
 17. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai tuokaan ihan noin yksiselitteistä ole. Paljon muutakin siihen vaaditaan, eikä scoutit tuijota vain maalimäärää. Eeli Tolvasen piti mennä TOP-10, mutta meinasi karata kakkoskierrokselle asti. Ei tässä kohtaa voi vielä sanoa yhtään mitään varausnumerosta, vaikka 20 maalia latoisikin. Päinvastoin se voi nostaa jopa ykköskierrokselle, riippuen pelaajatyypistä.
   
 18. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Ei tosiaankaan ole noin yksiselitteinen juttu. Kyseessä oli likimääräinen arvioni, jossa yritin ottaa pelaajatyypin huomioon. Hyvää kautta joka tapauksessa vaaditaan, jotta varaus tulisi noin aikaisin.
   
 19. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Kenelläkään tietoa, että onko ketään poikkeavan lahjakasta Suomalaista sentteriä näkösällä? Sen tiedän ettei 2018 draftista sellaista ole. Tokihan se on tässä vaiheessa hankalaa hirveän pitkälle sanoa, kun on vielä niin nuorista pelaajista kyse.
   
 20. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Kotkaniemi ja Nikkanen ne kait tällä haavaa ne lahjakkaimmat on. Eivät mitään poikkeuksellisia taida kuitenkaan olla kumpikaan.
   
 21. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Future Considerationsin ensimmäinen ranking: Top Rankings 2018 • Future Considerations Hockey

  Dahlin ja Svetshnikov tässäkin odotetusti valtaavat kaksi ensimmäistä paikkaa. Kolmanneksi on rankattu tshekkiläinen Zadina, joka löytyy parista muustakin listauksesta tuolta sijalta. Suomalaisista Ylönen löytyy sijalta 32 ja Kotkaniemi sijalta 34.

  Hypetettyjen T.J Walshin ja Jake Wisen kehitys ei ole tainnut olla ihan odotetunlaista. Walsh ei ole tainnut missään listauksessa olla 30 ensimmäisen pelaajan joukossa ja Wiseakin on sijoitettu lähinnä ensimmäisen kierroksen loppupäähän ja toiselle kierrokselle. Noin 1,5-2 vuotta sitten Wisea ainakin boardseilla hypetettiin kovasti ja pidettiin samantasoisena lupauksena kuin Eichelia aikoinaan.
   
 22. Maaginen mailavirtuoosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät & NHL
 23. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän Nikkanen on lahjakkain suomalaissentteri sitten Barkovin, ja sitä ennen pitää varmaan mennä Mikko Koivuun asti ennen kuin tulee seuraava vastaava talentti vastaan. Pidän itse häntä pykälää kovempana talenttina kuin esimerkiksi Borgströmiä, Kuokkasta, Ikosta tai Kotkaniemeä, vaikka kaikki sinänsä lahjakkaita ovatkin. Tämä alkava ja sitä seuraava kausi tietysti määrittävät paljon, mutta näin nykytiedon valossa.
   
 24. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Mielenkiintoisesti Kupari loistaa poissaolollaan tuolla listalla.
   
 25. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Pakko kysyä kun en tiedä. Millä perusteella Kupari pitäisi tuolla listalla olla? Tehot viime kahdelta eivät vakuuta ja itse asiassa tehot B-junnuissa tippuivat edellisestä kaudesta. Junnujen kisoissakaan ei tullut juurikaan tehoja (0+1 ja 0+3).