NHL Eastside Hockey Manager

  • 566 713
  • 2 476

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Kolmanteen kauteen lähdettäessä tehtiin perusteellinen muutos ja tätä nykyä joukkue näyttää tältä;
Ville Vahalahti - Zach Hamill - Marek Viedensky
Niclas Lucenius - Ben Maxwell - Lauri Tukonen
Toni Koivisto - Aaron Gagnon - Jan-Mikael Järvinen
Semir Ben-Amor - Tadas Kumeliauskas - Marko Anttila

Shaone Morrisonn - Mikko Mäenpää
Jakub Nakladal - Tomas Mojzis
Joonas Järvinen - Elmeri Eronen
Niklas Friman - Matias Pulli

Niko Hovinen
Mika Järvinen

Kolmas kausi on nyt saatu päätökseen ja lopultahan mestaruus sieltä tuli. Joukkuetta vahvistettiin kauden aikana melko rajusti ja mukaan hyppäsi muun muassa Petr Mrazek, Matt Puempel, Nicklas Grossmann, Juraj Mikus ja Brandon Kozun. Koko liigan ja samalla myös TPS:n paras pistemies oli Zach Hamill, joka iski tehot 13+55=68. Ville Vahalahti pelasi myös yli 60 pisteen kauden ja Marek Viedensky iski 51 matsiin 58 paunaa. Muita onnistujia oli mm. yli puolet kaudesta nelosen keskellä (ja YV:llä) pelannut Jan-Mikael Järvinen joka iski 42 pinnaa.

Mestaruusketjut:
Ville Vahalahti - Zach Hamill - Marek Viedenky
Matt Puempel - Ben Maxwell - Brandon Kozun
Niclas Lucenius - Aaron Gagnon - Lauri Tukonen
Toni Koivisto - Jan-Mikael Järvinen - Juraj Mikus

Shaone Morrisonn - Joonas Järvinen
Jakub Nakladal - Tomas Mojzis
Nicklas Grossmann - Mikko Mäenpää
Niklas Friman - Elmeri Eronen

Niko Hovinen - Petr Mrazek

Kauden jälkeen pihalle pistettiin mm. Toni Koivisto, Aaron Gagnon ja Tomas Mojzis. Matt Puempel taasen siirtyi San Jose Sharksiin ja Nicklas Grossmann sai paremman tarjouksen pahasti flopanneelta Kärpiltä, joten hän siirtyi sinne. Näistä jäi sen verran mukavasti rahaa käteen, että aurajoen rannoille hankittiin mm. Sveitsin liigassa 77 pistettä iskenyt Pär Arlbrandt, 35 maalia KHL:ssä iskenyt Jonathan Cheechoo, Ryan Whitney, Cory Murphy, Andreas Engqvist ja Chad Kolarik.

Neljänteen kauteen lähdetään seuraavalla kokoonpanolla:
Jonathan Cheechoo - Zach Hamill - Marek Viedensky
Pär Arlbrandt - Chad Kolarik - Brandon Kozun
Niclas Lucenius - Ben Maxwell - Lauri Tukonen
Ville Vahalahti - Jan-Mikael Järvinen - Andreas Engqvist

Shaone Morrisonn - Cory Murphy
Ryan Whitney - Joonas Järvinen
Jakub Nakladal - Mikko Mäenpää
Joonas Jalvanti - Victor Westermarck

Niko Hovinen - Petr Mrazek
 

Kafrom

Jäsen
Vihdoin Stanley Cup voitettu, runkosarjassa kantavia pelaajia olivat tehot 41+42 iskenyt Alexander Radulov, 20+58 tehnyt Connor McDavid sekä Evander Kane (33+37). Pudotuspeleissä Antti Raanta ja Jonas Hiller dominoivat statsien valoissa, Raanta pelasi 13 peliä 93,9% ja 1,37 PMK:lla. Hiller vastaavasti 7 peliä 94% ja 1,30.

Finaaleissa olimme jo 2-0 tappiolla Capitalsille, Nicklas Bäckström oli täydessä liekissä ja jyräsi meidän ylitse. Otin seuraavaan peliin Brandon Bolligin nelosen laitaan varjostamaan Bäckströmiä, loppusarjan aikana Nicklas ei tehnyt pistettäkään.

Ensi kauden kokoonpanoon tuskin tulee isompia muutoksia vrt. tämä kausi.

Kane - Monahan - Radulov
Domi - McDavid - Kapanen
Gaudreau - Bennett - Yakupov
MaG - Kuznetsov - Tlusty/XXX

Green - Ristolainen
Giordano - Ellis
Dumba - Larsson/R.Andersson

Hiller/Raanta
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Vuosi 2022 menossa tällä hetkellä Tutolla. Mestaruus voitettu nyt kolmesti putkeen Liigassa. Tämän hetkistä kautta pelattu 22 ottelua ja kaikki suoraan voitettu maalierolla 117-28. Puolustajien pistepörssissä suhteellisen harvinainen viitoisjohto:) Pelaajabudjetti noussut mukavasti miljoonaan, mutta tällä hetkellä käytän siitä vain 708k, koska ei ole tarvetta vahvistuksille. Kokoonpanoja en viitsi sanoa, koska nimet tuskin hirveästi mitään kertoo. Tutuiksi nimiksi voidaan sanoa Rasmus Rinne, Alex Olkinuora, Otso Rantakari ja eilen Venäjän maajoukkueessa Suomea vastaan pelannut Anton Slepyshev.

Edit: Olisi mukava lisä jos kaupungin kanssa pystyisi neuvottelemaan hallin laajennuksesta.
 
Viimeksi muokattu:

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vuosi 2022 menossa tällä hetkellä Tutolla. Mestaruus voitettu nyt kolmesti putkeen Liigassa. Tämän hetkistä kautta pelattu 22 ottelua ja kaikki suoraan voitettu maalierolla 117-28. Puolustajien pistepörssissä suhteellisen harvinainen viitoisjohto:)
Jos pelistä pitäisi väkisin keksiä heikkouksia, niin 2007 vuoden versiossa Euroopan liigoja pelatessa tekoälyn tarjoama haaste loppui kesken. Suomi-Sarjasta sai aika pienellä vaivalla nostettua joukkueen SM-liigan kärkeen. Silti ihmetyttää mitä ihmettä sinä olet nyt tehnyt kun tuolla tavalla olet onnistunut dominoimaan. Mahtaa olla hyvä pelikirja! :)
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Mahtaa olla hyvä pelikirja! :)

Pelikirjasta ei ihmeellisyyksiä löydy:) Oikeastaan pelikirjan merkitys on tässä pelissä mielestäni hyvin vähäinen. Siihen toivottavasti myöskin jatkossa löytyy parannusta. Ekassa savessani Buffalossa pelatessa koitin myös selkeästi roolittaa kentällisiä, mutta huomatessani että kiekollisemmat neloskentät saavat paremmin tulosta aikaiseksi kuin vaikka hyvin korkealla työmoraali/taklaus/pokecheck/positioning varustetut jyrät niin en ainakaan huomannut muutosta vertaessa EHM07:ään.

Joukkueen rakennan niin että puolustuksesta löytyy kokoonpanosta 2-3 defensiivistä puolustajaa lähinnä alivoimaa varten. Loput sitten kiekollisempia tai all-around pakkeja. Sentteriosasto rakennetaan niin että vahvat arvot löytyy aloituksista/mailankäsittelystä/syöttötaidot/luovuus kaikki on muu on hyvää plussaa ja toki laukauksenkin pitäisi olla +10 liigatasolla. Toki aloitusarvoista voi vähän tinkiä jos jätkä on muuten kuningas. Laitureita käytän monipuolisemmin pelityyleiltä, mutta joukkuetta ei ainakaan heikennä se vaikka olisi kolmeen kentälliseen snaippereita hyvällä laukauksella ja nopeudella, myös nopeat hyvän pelisilmän ja tekniikaan omaavat laiturit ei ole varmasti haitaksi hyvin laukovan sentterin ja toisen laiturin rinnalle.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Jotenkin tuntuu siltä, että noita taktiikoita ei kannata ihan kauheasti edes näpertää. Olen huomannut, että kun rupean vähän roolittamaan ja antamaan eri ketjuille erilaisia painotuksia, menee peli aivan sekaisin. Enpä ole siis viime aikoina pitänyt unit taktiikoita käytössä ollenkaan.

Florida Panthersilla tuli aloitettua kausi ja aika hilkulla mennään, että päästäänkö pudotuspeleihin. Kovinkaan paljoa ei ole tullut joukkuetta muokattua, joskin siirtorajan lähestyessä laitoin sopparin viimeistä vuotta kiekkoilevia kavereita vaihtoon varausvuoroja vastaan. Pakkoa sanoa, että kiitettävän aggressiivisesti on @Jondeez onnistunut joukkuettaan muokkaamaan. Itselläni treidaaminen on tuottanut pienoisia vaikeuksia. Toisaalta pelin uskottavuuden kannalta ihan hyvä, ettei kukaan halua lähes viiden miljoonan Dave Bollandia.

Oletteko muuten törmänneet tällaiseen omituisuuteen: Tarjoan pelaajaa X kaikille seuroille yleisesti ja saan lukuisia ehdotuksia. Hyväksyn ehdotuksista mielestäni parhaan. Pari päivää kuluu ja ehdottanut joukkue sanoo, ettei tarjous ole tarpeeksi hyvä. Mitähän hittoa. Aikamoista trollailua vastapuolen GM:ltä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Oletteko muuten törmänneet tällaiseen omituisuuteen: Tarjoan pelaajaa X kaikille seuroille yleisesti ja saan lukuisia ehdotuksia. Hyväksyn ehdotuksista mielestäni parhaan. Pari päivää kuluu ja ehdottanut joukkue sanoo, ettei tarjous ole tarpeeksi hyvä. Mitähän hittoa. Aikamoista trollailua vastapuolen GM:ltä.

Ei ole kyllä koskaan käynyt näin. Fifa Careerissa on käynyt montakin kertaa niin, että tarjottu summa muuttuukin taikaiskusta jopa kymmenkertaiseksi siitä mitä tarjosivat ensin. Onko siinä mahdollisesti ollut joku pelaaja joka on a: ollut esim. joukkueessa leirillä ennen kautta tai b: ollut joukkueessa, mutta mennyt junnusarjoihin/nostettu junnusarjoista? Tällöin ainakin aiemmissa EHM-peleissä se pelaajan arvo muuttuu hieman ja tarjous pelin mielestä enää "päde".
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Onko siinä mahdollisesti ollut joku pelaaja joka on a: ollut esim. joukkueessa leirillä ennen kautta tai b: ollut joukkueessa, mutta mennyt junnusarjoihin/nostettu junnusarjoista? Tällöin ainakin aiemmissa EHM-peleissä se pelaajan arvo muuttuu hieman ja tarjous pelin mielestä enää "päde".

Aivan mutkaton pelaajavaihto ollut kyseessä näissä tapauksissa. Muistaakseni yksi tällainen oli, kun tarjosin alisuorittanutta Jimmy Hayesia kaikille ja San Jose vastasi tarjoamalla vaihdossa Melker Karlssonia. Vaihtoehdot tarjoukselle olivat "Offer", "Respond" ja "Cancel", joista meikäläisen logiikan mukaan ensimmäinen tarkoittaa tarjouksen hyväksymistä, toinen vastatarjousta ja kolmas hylkäämistä. Kun sitten valitsin vaihtoehdon Offer, alariville ilmeistyi teksti "Panthers have made a new bid" ja parin päivän päästä Sharks hylkäsi kaupan - kaupan, jota olivat siis itse alunperin ehdottaneet.

Mietinkin että onkohan tässä kyseessä jonkinlainen bugi, mistä kannattaisi pelintekijöitä informoida, vaiko käyttäjälähtöinen moka.
 

Teloch

Jäsen
Minullekin kävi änärin puolella samalla tavalla. Jotain turhakkeita kauppasin pois ennen kauden alkua, enkä aluksi edes tajunnut, ettei kauppa mennytkään läpi. Rupesin vain ihmettelemään, kun "myyty" pelaaja roikkui vieläkin rosterissa. Viestejä tutkaillessa sitten totesinkin, että vastapuoli oli tuohon tapaan hylännyt itse oman tarjouksensa.
Muutenkin sanoisin että nuo nappulat tuossa voisi nimetä uudestaan. Mikä ihmeen "offer" se on jos vastapuoli tarjoaa jotain ja haluat hyväksyä sen? "Accept" siihen tilalle, kiitos. Samoin "Respond" voisi vaihtua siihen toisissa tilanteissa tulevaan "Negotiate" -nappiin ja kun vauhtiin päästään, "Cancel" -> "Reject".
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Aivan mutkaton pelaajavaihto ollut kyseessä näissä tapauksissa. Muistaakseni yksi tällainen oli, kun tarjosin alisuorittanutta Jimmy Hayesia kaikille ja San Jose vastasi tarjoamalla vaihdossa Melker Karlssonia. Vaihtoehdot tarjoukselle olivat "Offer", "Respond" ja "Cancel", joista meikäläisen logiikan mukaan ensimmäinen tarkoittaa tarjouksen hyväksymistä, toinen vastatarjousta ja kolmas hylkäämistä. Kun sitten valitsin vaihtoehdon Offer, alariville ilmeistyi teksti "Panthers have made a new bid" ja parin päivän päästä Sharks hylkäsi kaupan - kaupan, jota olivat siis itse alunperin ehdottaneet.

Mietinkin että onkohan tässä kyseessä jonkinlainen bugi, mistä kannattaisi pelintekijöitä informoida, vaiko käyttäjälähtöinen moka.

Mulla on vanhassa versiossa käynyt muutaman kerran noin, ja ainoa syy minkä olen keksinyt sille, on vaihtokumppanin loukkaantumistilanne. Aikoinaan tarjoilin Tyler Ennisiä vähän joka puolelle, ja kaikkihan sen halusivat. Toronto tarjosi vaihdossa Dion Phaneufia, ja sen hyväksyin. tuolla hetkellä koko Leafsin pakisto oli terve. Sitten se vaihto kaatui juuri lainauksessa merkityllä tavalla, ja kun kävin ihmettelemässä sitten Leafsin rosteria, niin johan sieltä oli pudonnut kolme pakkia pois IR-listalle.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Noniin, tuli juuri päivitystä EHM:EAhan. Itse odottelin tuossa viime viikolla jo innolla juuri tuota päivityksiä, kun peli välillä tuntui vähän tönköltä. En nyt itse kuitenkaan ota näihin päivityksiin hirveästi kantaa, koska olen melko kokematon tämän pelin pelaamisessa.

Lista päivityksistä:

Changelist for 15.2.0b
======================


New features:
-------------
- Swiss Leagues 1 and 2 made playable
- German League made playable
- Finnish League 3 made playable
- Added option to use a borderless 1024x768 window in game preferences


Database Import changes for 2014 rules:
[apply to new games started with newly imported databases only]
--------------------------------------------------------------------------------
- Adjusted national tv deals in various nations
- World championships format updated
- Fixed Russian league playoff brackets
- Updated shootout rules in various leagues
- Fixed Swedish league playoff home/away games order


Database Import changes for 2006 rules:
[apply to new games started with newly imported databases only]
--------------------------------------------------------------------------------


Gameplay changes:
-----------------
- Improved AI trade evaluations, fixed harsh roster related trade evaluations
- Improved financial assessments of trades
- Improved player/agent wage demands in relation to team budgets and status offered
- Improved player contract evaluations to put more weight on wages on offer
- Improved reputation settings for human managers based on past experience selected
- When human manager moves teams, old team league is removed from boxscores to show list
- Adjusted club expected rankings and ranking updates during the season
- Fixed high board expectation levels for teams expected to be at the bottom of the league
- Fixed board wage allowance for entry-level contracts to allow teams to sign prospects better
- Adjusted general club finances with regards to sponsorship levels (other income) and merchandising
- Fixed season ticket sales processing
- Some award scoring adjustments
- Fixed teams losing rights to qualified restricted free agents after contract expiry
- Improved AI when trimming roster for salary cap purposes
- Fixed the latest draft lottery model and added recap of the first round picks in the news item
- Fixed creation of junior/college preference for new players at the start of a new game (applies to new games only)
- Fixed initial bonus points doubling up in one Swedish league stage
- Improved league news items for promotion/relegation/qualification to next round
- Small improvements for various news item texts
- Improved chances for owners to inject money into their clubs when in financial trouble


UI changes:
-----------
- Player comparison screen lists attributes the same way as in player profile
- Added tooltips to the trade interest stars in trade screens
- If a player is willing to waive his no-trade clause, this is indicated in the trade interest label and tooltip
- Re-arranged select leagues screen to accommodate more leagues


Other changes:
--------------
- Fixed rare crash when trying to continue after re-loading a saved game on season update day
- Fixed rare crash with All-Star game when a participating player had suddenly retired
- Fixed crash when clicking on an empty "Compare Players" menu
- Fixed error on comparing all-star team player and team stats
- Fixed error with setting up player data for games with databases that had invalid player position settings


In-Game Engine v68
==================
- Fixes to overtime penalty processing
- Adjustments to penalty reasons
- Adjustments to calling penalties
- Small adjustments to player decision making
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Jaahas, uusi päivitys sotki meneillään olevaa tallennusta ainakin sillä tavoin, että pelaajabudjetti romahti nollaan ja kenellekään ei makseta mitään. Eastside Hockey Manager: Communist Edition?

EDIT: Äh, nevermind. Preferences-valikko oli vain nollaantunut ns. tehdasasetuksiin.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Jos ottaa Databasen normaaliksi, ei siis näitä tbl 7.3 niin liigat ilmestyy. Muuten ei, joten vissiin pitää jotain roster update odottaa että voi pelata?
 
Viimeksi muokattu:

nikozwan

Jäsen
Oletteko muuten törmänneet tällaiseen omituisuuteen: Tarjoan pelaajaa X kaikille seuroille yleisesti ja saan lukuisia ehdotuksia. Hyväksyn ehdotuksista mielestäni parhaan. Pari päivää kuluu ja ehdottanut joukkue sanoo, ettei tarjous ole tarpeeksi hyvä. Mitähän hittoa. Aikamoista trollailua vastapuolen GM:ltä.

On tapahtunut, mutta huomasin, että asia hoituu sillä, että toisen joukkueen antaessa ehdotuksen painat suoraan "Offer"-nappia (tms). Jos painaa "Respond" ja menee neuvotteluruutuun uudestaan, joukkue saattaa hylätä tarjouksen vaikka setissä olisi täysin samat ehdotukset. Offerin kanssa ei näitä ongelmia ole, vaan menee suoraan aina läpi.
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Jos ottaa Databasen normaaliksi, ei siis näitä tbl 7.3 niin liigat ilmestyy. Muuten ei, joten vissiin pitää jotain roster update odottaa että voi pelata?

Lataa Bluelinesta EHM 2007 versio databasesta ja klikkaa pelissä "import database". Sen jälkeen pitäisi toimia.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Juu, lähti toimimaan tosiaan kun teki tuon minkä SharksAttack kertoikin. Hokasin sen hieman ennen viestiä.

Sveitsiin lähin kokeileen, ja alkuinnostus sokaisi itseni ja unohdin säännöt. Nyt on joukkueessa perkele 8kpl fgn pelaajia. 4 saa olla kentällä ja pakkeja ei ole jengissä tarpeeksi. National A:sta lainasin sitte ukkoja että saa kokoon joukkueen. Sarjasta on pelattu 10 kierrosta ja toisena ollaan. Lagnau johtaa puhtaalla pelillä ja itse olen vain heille hävinnyt. Tämä päivitys toi mielestäni peliin paljon hyviä uudistuksia. Lähinnä tuntuu että peli parani, pitkät tuli hybridiks ja peli tuntuu fiksummalta.
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hmmm. Voiko johtokunta antaa potkut valmentajalle ilman GM:n lupaa? Toisella kaudella Floridalla annettiin potkut valmentajalle vaikka oltiin konferenssin kärjessä. Lehdistötiedotteessa oli siteerattu minua vaikka en ollut tietoinen koko asiasta. Muutenkin tuntuu että valmentajille annetaan kenkää liian helposti. Mm. Montreal kenki valmentajan ollessaan konferenssin kärjessä kärsittyään tappion minulle. Onko muut huomannut samaa?
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Muutenkin tuntuu että valmentajille annetaan kenkää liian helposti. Mm. Montreal kenki valmentajan ollessaan konferenssin kärjessä kärsittyään tappion minulle. Onko muut huomannut samaa?

Juu, potkuja satelee valmentajille ja managereille kovaa tahtia. Mm. Boston antoi muistaakseni valmentajalleen potkut kesken pudotuspelien ensimmäisen kierroksen. Itsellänikin palli heiluu uhkaavasti, kun ensimmäisellä kaudella tuli Floridan kanssa pullahdettua ulos post-seasonilta ja seuraava kausikin on alkanut heikosti. Pitkästä aikaa EHM:n ratissa ja vielä en ole saanut pelistä niskalenkkiä. Haastavaa ja hyvä niin.

EDIT: Ja nyt itse asiassa kävi sama juttu meikäläiselle, eli johtokunta sivuutti managerin ja antoi potkut päävalmentajalle.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ottakaa suosiolla se potkut-asetus pois pelistä. Helpottaa kummasti pelaamista, kun ei tarvitse potkuja pohtia. Etenkin kun pelaat ns. "jämäjoukkueillla" alussa.
 

Teloch

Jäsen
Oli jännä huomata, että vaikka asetuksista on kytketty kaikki mahdollinen AI:n puuhastelu pois päältä, joku oli draftin aikana tarjonnut omasta jengistä Dumoulin + 2nd vaihdossa johonkin Coloradon pelaajaan. Colorado oli kuitenkin onneksi kieltäytynyt tarjouksesta. Sehän se vasta olisikin, kun yhtäkkiä on joukkueen runkopelaaja myyty ja asiasta tietäisi itse vasta uutisista.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Oli jännä huomata, että vaikka asetuksista on kytketty kaikki mahdollinen AI:n puuhastelu pois päältä, joku oli draftin aikana tarjonnut omasta jengistä Dumoulin + 2nd vaihdossa johonkin Coloradon pelaajaan. Colorado oli kuitenkin onneksi kieltäytynyt tarjouksesta. Sehän se vasta olisikin, kun yhtäkkiä on joukkueen runkopelaaja myyty ja asiasta tietäisi itse vasta uutisista.

Itselläni käynyt nyt jo kaksi kertaa sama juttu :( Kummallakin kerralla oma joukkueeni on tarjonnut seuraavan vuoden ykköspickiä johonkin tusinapelaajaan :/ Onneksi itsellänikin on nuo tarjoukset kariutunut toisella kertaa kieltäytymiseen ja toisella kertaa peruuttamiseen (ei siis omasta toimestani). Kyllä nostatti pulssia tuollaiset. Toivottavasti tuollaisesta bugista päästäisiin eroon.
 

Cocktus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, HPK
Ensimmäinen kausi meni ihan penkin alle Pittsburgilla. Sutter oli umpipaska enkä saanut sitä treidattua mihinkään järkevään. Lopputulos oli se, että pleijarit jäi haaveeksi noin kolme kierrosta ennen runkosarjan päätöstä.

Emerson Etemin sain hommattua ja tein jo tulevaa, kalliimpaa, sopimusta varten tilaa, jotta päästään palkkakaton alle.
 

nikozwan

Jäsen
Bostonilla junnataan nyt viidettä kautta. V***uper***e kun olen joka vuosi pudonnut Tampalle, joka on napannut kaksi mestaruuttakin. Runkosarjassa sijoitukset 1,3,3,4 mutta playoffeissa aina sulanut kuin kevätlumi. Tosin mestaruuden voittanut joka vuosi runkosarjan voittaja, että tässäkin kohti realismi kaipaa ehkä pientä viilausta devaajilta. No, joka tapauksessa, nyt on uudet tuulet meikäläisellä. Bergeron ja Krecji on treidattu pois, tilalla Tavares, Radulov, Etem, Sutter ja pari ekan kierroksen varausta. Marchand, Eriksson ja Pastranak jatkaa tutummista Bruineista. Pakisto on myös hyvin kasassa, enimmäkseen oman myllyn läpi tulleita miehiä. Tuukka jatkaa maalilla. Kahdelta edelliseltä vuodelta on Lester B. Pearson-awardit taskussa, mutta Vezina ei ole vielä napannut.

Josko se Lord Stanleyn pokaali nyt vihdoin löytäisi tiensä minunkin hyppysiin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös