NHL Eastside Hockey Manager

  • 566 721
  • 2 476

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tietääkö kukaan onko KHL:ää mahdollista saada mitenkään kikkailtua pelattavaan muotoon? Nythän rosterit ja joukkueet on kyllä hyvin päivitetty, mutta osa joukkueista on sijoitettu kakkosliigaan. Lisäksi pelin ulkomaalaiskiintiöt taitavat tehdä sarjan pelaamisesta mahdotonta?
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Lisäksi pelin ulkomaalaiskiintiöt taitavat tehdä sarjan pelaamisesta mahdotonta?

En nyt viitsi hirveästi googlailla töissä ollessani mutta ehkä sinä voit. Joskus olen hex editorilla saanut muutettua ulkomaalaissääntöjä eri sarjoihin. Esim. Liigasta sain kokonaan moiset säännöt pois.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Juu heksaeditointi taitaa olla ainoa vaihtoehto. EHM The Blue Linen foorumilta löytyi kivoja ohjeita, joilla itsekin pääsin alkuun. En tosin mene takuuseen, että toimisi piraattiversiolla. Monet pelin isommat muutokset vaativat aidon kopion pelistä ja hyvä niin.
 

Aberystwyth

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Moi!

Minulla on ongelma 2007:ään liittyen. Olen yrittänyt asentaa 3.0.4. patchia, jonka latasin EHM The Blue Linesta, mutta kun yrittää sen jälkeen aloittaa uuden pelin, peli herjaa (kuvankaappaus liitteenä) ja sammuu. Missä on vika? Olisiko pitänyt pohjalle asentaa aiemmat SI:n patchit?

E: Ilmeisesti alkuperäiset rosterit eivät toimineet, latasin UUDB 6.1:n ja nyt toimii taas!
 

Liitteet

  • EHM.jpg
    EHM.jpg
    165,4 KB · kertaa luettu: 364
Viimeksi muokattu:

Moosehead

Jäsen
Alkoi pelaaminen taas kiinnostamaan ja asentelin pelin koneelle pari viikkoa sitten. Lisenssit ovat jumissa vanhoilla, paloiksi vedetyillä koneilla eikä nykyinen suostu lisenssia asentamaan vaan ilmoittelee, että maksimimäärä on käytetty.

Aikaisemmin vapauttaminen on onnistunut tuolta supportin kautta, mutta nyt olen venaillut pari viikkoa ilman vastausta. Onko tietoa, vieläkö vastaavat kyseilyihin tai vinkkejä miten pelin saisi tulille.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Twitterin ja Facebookin perusteella näyttäisi että Eastside Hockey Manager olisi tekemässä paluuta. Illemmalla tänään on luvassa lisää yksityiskohtia.
Tässähän ihan vanhakin innostuu...

EDIT: Längistä meni, hidas...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Aijai! Uusi EHM tulossa. Tässä screenshotit.
Huhhuh saatana. Tätä on odotettu ja tätä on odotettu KAUAN. Tuossa olevat kuvat tosin ovat lisensittömiä, joten omaako OOTP sitten täyslisenssit kaikkiin kiekkoliigoihin, vai ovatko lisenssineuvottelut kesken?

Noh, joka tapauksessa EHM:n saa epäviralliset viralliset rosterit nopeasti, joten jei tälle. Huikeutta.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Aivan massiivisen upea juttu! Vanhempaa on hakattu tasaisin väliajoin aivan helvetisti, joten alkaa hieman jo olemaan kulunut. Se toinen lätkämanageri oli odotetusti aivan täyttä skeidaa, joten tää on jo nyt parempi.

Pääseeköhän jotenkin testailemaan, jotain early accessia näytti olevan? Pitääkö ilmottautua johonkin testiryhmään, voisin vaikka maksaa moisesta!
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Aivan mahtavaa! Itse jäin syystä tai toisesta rannalle tuosta EHM2007-pelistä, enkä ole sitä saanut enää mistään käytettynä hommattua, niin kyllä kelpaa aivan uusi EHM. Ei tuota 2005 -versiota enää ole oikein jaksanut tahkota, vaikka loistopeli on sekin :)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
@Mahtiankka EHM2007 peluussa vielä nytkin. Tosin en muutamaan kuukauteen ole nyt jaksanut pelailla, mutta voisi tänään pelata ihan jo tämän uutisen takia. Hitto jea!
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei voi sanoin kuvailla fiilistä, kun luin uutisen. Kauan tätä hetkeä on odotettu ja nyt se sitten on tapahtumassa. Riz, mäkin itken!
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kiitos Riz! Tätä on odotettu epätoivoisesti vuosia. 2007:aa on hakattu aktiivisesti, tänä aamuna viimeksi ennen töihin lähtöä ;) Ansiokkaan vapaaehtoistyön voimin tuoin pysynyt pelattavana.

Illalla tuo ostoon! Olisipa työpäivä ohi!
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mitä maksaa? IHAN SAMA! Teen parhaani että homma luistaa ja ostan samantien koko suvulle omansa, sekä myös suvun syntymättömille lapsille jotta jatkuvuutta löytyy.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuu nyt Riz ottaa nää rahat jo pois.

Hieno homma! Olen itse boikotoinut Early Accesseja ihan siksi, että osa niistä on jäänytkin kesken, mutta tähän keissiin voi luottaa sen verran, että ostoon menee jo beta-vaiheessa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Mitääh?!?! Nyt on pakko vähän flamettaa. Ehdottomasti eniten pelattu pelisarja ja peli ehm07 ikinä ja nyt jo tulee jatkoa:) Aivan huikeata! Mahtava viikko menossa niin oikeassa kuin virtuaaliurheilussakin!
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Piti ihan tarkistaa ettei aprillipäivä ole vielä! Tää uutinen tuli ihan puun takaa ja yllätti todella positiivisesti. Tässä linkkiä early accessin arvosteluun, josta poimin muutaman pääpointin:

-Mikäli ennakkoversio menee riittävän hyvin kaupaksi, täysi versio tulee myyntiin. Eli ennakkoversio maksaa "jotakin".

-Ei ole lisenssiä kustannussyistä, mutta EHM2007:n editorit toimii myös tässä ja rosterit ovat suoraan käännettävissä 2007:sta tähän uuteen versioon.

-Jokaisen databasen aloituspäivämäärän voi muokata haluamakseen. Tämä mahdollistaa retrokokoonpanojen realistisemman käytön.

-Myös kaikki 2007:n tehdyt tekstuurit, teemat, logot, pelaajakuvat yms. toimivat uudessa pelissä

-Uudessa pelissä voi muokata joukkueiden nimien lisäksi myös liigojen nimiä

-Pelattavat liigat: NHL, AHL, ECHL, OHL, QMJHL, WHL (Myös Memorial Cup), KHL, Liiga, Mestis, Elitserien ja Allsvenskan. Maajoukkueilla mukana Olympiakisat ja MM-kisat. Mikä vain maajoukkue on pelattavissa, kunhan pelaajia on tarpeeksi databasessa.

-Online peli tukee 30 pelaajaa, ei tosin ole vielä käytössä

Arvostelijana TBL-sivuston admin archibalduk. Pisteet 9.6/10.

Tänään klo 20 sitten testiin!
 

Moosehead

Jäsen
"Tuus nyt Riz ite kertomaan miten tää homma oikein meni"

Huikea uutinen. Onhan tästä tullut aina toisinaan haaveiltua, mutta haihattelulta se on usein tuntunut. Loppupäivä tunteja laskien, onneksi on tuossa jotain liigakierrosta tarjolla odotusta helpottamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös