NHL 22 – yleinen keskustelu

  • 208 116
  • 1 301

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Ei herranjumala tämä peli on oikeasti aivan saatanan rikki! Nyt crashas peli maalin jälkeen kokoonpanotaistelu pelimuodossa eli offlinessa :D Onlinen vielä jotenkin ymmärrän, mutta että tämäkin vielä... Ei vissiin tarvi pelata ollenkaan sitten..
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ei herranjumala tämä peli on oikeasti aivan saatanan rikki! Nyt crashas peli maalin jälkeen kokoonpanotaistelu pelimuodossa eli offlinessa :D Onlinen vielä jotenkin ymmärrän, mutta että tämäkin vielä... Ei vissiin tarvi pelata ollenkaan sitten..

Itse tuossa päivällä aloitin BaPin Krakenissa ja olin tehnyt peliin puuttuvia pelaajia, fiksaillut sliderit jne.

Avausottelussa joukkue tekee maalin ja vaihtopenkillä alkaa ymca-tyylinen koreografiajuhlinta. Luulin tuota hassuksi välipätkäksi kunnes tajusin että peli jumissa.

Pidin huolen ettei yhtäkään maalia uusintana katsottu enää. Toimiva ratkaisu, ei järin mielekäs.

On ihan kova setti saada offlinekin paskaksi.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Ei herranjumala tämä peli on oikeasti aivan saatanan rikki! Nyt crashas peli maalin jälkeen kokoonpanotaistelu pelimuodossa eli offlinessa :D Onlinen vielä jotenkin ymmärrän, mutta että tämäkin vielä... Ei vissiin tarvi pelata ollenkaan sitten..

Vaihteeksi aika vahvaa suorittamista EA:n puolelta. Koko peli käytännössä jumissa, kun jokaisessa pelimuodossa niin onlinessa kuin offlinessakin tapahtuu tuota pelin kaatumista. Kyllä kannatti maksaa 90 euroa pelistä, jota ei tällä hetkellä voi edes pelata.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Oiskohan nyt ne ihan ok säädöt vihdoin sattu aikaan? Esiasetus 3/4 mutta pelaajien kiihdytysvauhtia hieman alemmaksi ja myös pieniä säätöjä tehty väsymiseen ja palutumiseen. Tekoälyn oppimiskyky tällä hetkellä 4/6 ja se on kokonaisuutena ihan ok, toki tässä asetuksessa se syöttöprosentti on ihan järkyttävän iso mutta toisaalta niitä ihan älyttömiä hyökkäysralleja ei kuitenkaan tule kuin ihan satunnaisesti. Jos laittaa 3/6 niin peli on aavistuksen liian helppo.

Noilla asetuksilla nyt kaksi peliä, ekassa hävisin Edmontonille jatkoajalla 2-1 ja vedot taisi olla jotain 21-21. Seuraavaksi voitin Montrealin 3-2, siinä vedot meni selvästi minulle 27-18 mutta kokonaisuutena ihan ok. Tosin tekoäly saa kyllä tehdä välillä ihan mitä huvittaa ja ei tule jäähyjä, itselle vastaavasti tulee vastaavista tilanteista 11/10 kertaa jäähy. Tai sitten se kun tekoäly sai rankkarin, kurotin kyllä ihan suoraan kiekkoon mutta vastustaja menee nurin ja mitään kontaktia ei ollut, NIIN PERKELE DON VAN MASSENHOOVEN VIHELSI RANKKARIN. Olisi mennyt hermo mutta ei tullut maalia.

Toinen hauska tilanne oli se kun meikäläisen pelaajaa kolataan A. kädet ylhäällä B. ryntyäksen tunnusmerkit täyttäyn suoraan päähän niin ei mitään. Itse saan hetkeä myöhemmin "laitataklauksesta" jäähyn ja sokeat selostajat puhuu numeroihin osumisesta, ainut vaan että ei osunut numeroihin ja ei ollut myöskään irti laidasta. Tossa vaiheessa meinasi kanssa vähän turhauttaa kun erää jäljellä 6 sekuntia ja aloitus omiin, tekoäly tietysti voitti sen aloituksen kuten näissä tilanteissa aina ja sai vielä pyörityksenkin aikaan mutta ei onneksi maalia.

Tossa Edmonton tappiossa oli kyllä pari sellaista hauskaa "tekoälyn pitää voittaa" tilannetta, ensinnäkin pari kertaa sain ohjurilla kiekon tolppaan ja sitten yksi tilanne missä vapautan oman pelaajan takatolpalle ihan huippupaikkaan ja veskari kirjaimellisesti istuu jäässä. Veto lähtee niin salamana maalin kattoon kun olla ja voi, mutta jostain tuli se käsi siihen kiekon eteen. Hetkeä myöhemmin tekoäly tekee sellasen maalin että veto menee suoraan mun veskarin logoon, mutta se putoaa siitä sitten patjan kautta maaliin. Ei perkele.

Mutta kokonaisuutena ihan hyviä pelejä nyt.
 

Ralph

Jäsen
Pelaan Jetsillä Be A GM -pelimuotoa vai mikä kausimuoto se nykyään onkin nimeltään. Ensimmäisen kauden runkosarja lähestyy puoltaväliä ja kalenterissa on juuri ohitettu vuodenvaihde, mikä tarkoittaa, että kesällä yhden vuoden sopimuksen tehneille pelaajille saa tarjota jatkosopimuksia jo seuraavalle kaudelle. Joukkueessani pelaa seiskapakkina ruotsalainen Oliver Kylington, jonka hommasin kesken kauden osana isompaa kauppaa Flamesista. Minulla ei ole aikomusta antaa hänen jatkaa ensi kaudella, sillä haluan puolustavamman kaverin seiskapakiksi ensi kaudelle, joten tulen kauppaamaan hänen oikeutensa kesällä muualle. Halusin mielenkiinnosta tarkistaa, että mikä on kaverin palkkapyyntö, kun jatkosopimuksesta on kerran kiinnostunut.

Käydään nopeasti läpi pelaajan taustatiedot. Kylington 24-vuotias puolustaja, joka on ennen tätä kautta pelannut oikeassa elämässä 94 NHL-ottelua ja tehnyt niissä 16 pistettä. Nyt tässä minun pelissäni hän ehti pelata kauden alussa kolme ottelua Flamesin paidassa, kun treidi tapahtui. Flamesilla oli tuossa vaiheessa 16 ottelua takana eli Kylington oli mahtunut kokoonpanoon alle 20 prosentissa alkukauden otteluista. Treidin jälkeen olen itse Jetsillä pelannut 21 ottelua ja Kylington on mahtunut paikkailemaan loukkaantumisia kokoonpanoon viiden ottelun verran. Se on rapiat 20 prosenttia mahdollisista peleistä. Hän on pelannut siis yhteensä kahdeksan ottelua tällä kaudella ja tätä tahtia pelaa sen noin 18 ottelua koko kaudella. Näissä pelaamissaan kahdeksassa ottelussa tämä kiekolliseksi puolustajaksi tituleerattu Kylington ei ole vielä pistetiliään avannut. Sekä Flamesissa että minulla Jetsissä hän on pelannut keskimäärin rapiat 15 minuuttia per peli eli kolmosparin minuutteja. Kylingtonin overall pelissä on 79 eli tuollainen kutos-/seiskapakin lukema.

Niin ja se Kylingtonin palkkapyyntö. Hakusessa on kolmen vuoden jatkosopimus 4,3 miljoonan cap hitillä.

Kovia pyytää noilla näytöillä.
 
Juu olisi kiva päästä pelaamaan HUT mestareita, mutta virhekoodia pukkaa kokoajan, kun yrittää kyseiseen pelimuotoon mennä :). Mikäs neuvoksi tähän? Olisi kiva tänään päästä pelaamaan, kun huomenna työpäivä eikä ole aikaa silloin tätä rikkinäistä peliä pelata...
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Onkos kukaan vääntänyt tässä versiossa noita HUT-haasteita? Aiemmissa versioissa tuli huokaistua raskaasti, kun näki tavoitteissa "tee ylivoimamaali". Oli taso mikä tahansa, niin tuo on kyllä melko mahdoton tehtävä. Ei se maali, vaan se ylivoiman saaminen. Aiemmissa versioissa jäähyn sai hankittua suojaamalla kiekkoa ja kääntämällä vastustajalle selkää niin kauan, että sieltä tuli koukkua tai kamppia, mutta tässä versiossa botit nappaavat kiekon lavasta ilman rikettä sata kertaa sadasta.

Toinen raivostuttava tavoite on "tee läpiajomaali". On ensinnäkin vaikeaa päästä läpiajoon, mutta siitä pitäisi sitten tehdä maali JA pelin pitäisi lukea tilanne läpiajoksi. Kaikki läpiajot kun eivät ole EA:n mielestä läpiajoja.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Nyt on joukkue hutissa hyvällä mallilla. Synergiat(jakelija, lättyjä, taikuri) ja kykypisteet jaettu sopiville pelaajille. Tuli myös säädettyä taktiikat niin että pääasiassa paineistetaan agressiivisesti.

XF-Ovechkin(85) - Giroux(83) - XF-Matthews(88)
Suzuki(85) - Couturier(84) - Rantanen(85)
Stone(85) - Trocheck(82) - Bertuzzi(85)
Perron(82) - Toews(83) - Ehlers(82)

Karlsson(82) - Rielly(83)
Makar(84) - OEL(82)
Letang(82) - Provorov(82)

Blackwood(83) - Elvis(82)

Joukkue on paljolti seteistä tullutta ja viimeiset Rantanen ja Matthewsin peruslappu. Sai upattua x-factorin.

Paljosta ei viitsi valittaa, mutta Makarin XF ollut ihan farssi ja otin kaikki hyvitykset kun 85ovr ei vain istunut systeemiin. Olkoon peruslappuna matkassa jos jotain eroa näkyisi.

Suzuki on myös 85ovr ihan farssi ja tuon urapolun valinta oli iso virhe. Kuvittelin että 180/94 raameilla ja yli 90 luistelulla olisi hyvä homma. Ehkä se tuosta, mutta on se kumma kun kaveri painaa kiikareilla ja muut saavat kauttaaltaan onnistumisia ja tuntuvat hyvältä.

Posina melkein kaikki muut, mutta Karlsson ei voi olla 82ovr. Ihan päällikkö ympäri kenttää ja puolustaa jäätävän hyvin. Rielly myös numeroita parempi selkeästi.

Hyviä pelejä ollut ja taktiikkojen fiksailun jälkeen ei ihan jaloissa ole tullut oltua ja saanut hallittua pelejä.

Eli kotiasiat kunnossa ja kiva peli tämä nyt lopulta ollut.
 
Viimeksi muokattu:

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Itse kun pelailen offlinea pelkästään, online kun on täyttä kuraa. Hyvä lukea siitä, että peli jumittelee ja kaatuilee usein. Tietääpä jättää ensi vuoden alkuun pelin hommaamisen kun hinta tulee taas sopivasti alemmas.

Oletan siis, että ongelmat myös PS5 puolella.
 

Shubert

Jäsen
Suosikkijoukkue
RL1936
NYT haluan avautua ja hakea mahdollisesti vertaistukea muutamaan NHL 22 online-ottelua pelatessani kohtaamaan "huvittavaan" ongelmaan ja tilanteeseen. Olen herännyt hieman myöhään konsolien "uuteen" aikakauteen, ja siirryin PS4-konsoliin vasta viime vuoden alussa. Tätä änäriä ennen olen ehtinyt ostamaan itselleni NHL 20 ja NHL 21 pelit, eikä näissä kummassakaan ole pian mainitsemiani sattumia käynyt. Kaikki alla mainittavat tilanteet ovat sattuneet tämän päivän aikana pelaamissani Online-otteluissa, ja toistuvat usein lähes joka pelissä.

Hyökkäykseen lähtö/avaussyöttö: Sharks-hyökkääjä Hertl näkee edessään avointa baanaa ja lähtee tavoittelemaan läpiajoa vasenta laitaa pitkin. Puolustaja Vlasic antaa avaussyötön vapaana olevalle hyökkääjälle, joka odottaa kiekkoa punaviivan kohdalla nokka menosuuntaan kohti. Kiekko on menossa pelaajan jalkojen välistä sopivasti lapaan, kunnes kiekon ollessa hieman pelaajan takana, vääntää hyökkääjä oman käsivartensa ja mailansa erittäin kivuliaan näköisesti oman vatsansa läpi selkänsä taakse. Kiekko osuu lapaan, mutta tämän jälkeen pelaajan käsi ja maila jäävät ikävästi jumiin pelaajan kaulan seutuville noin sekunnin ajaksi lävistäen pelaajan henkitorven, ja vastustaja ehtii poke checkaamaan kiekon pois hyökkääjän lähettyviltä. Mikäli pelaaja saa kuitenkin kiekon haltuunsa tämän valitettavan ja kivuliaan välikohtauksen jälkeen, "kuljettaa" pelaaja kiekkoa usein niin, että pelaajan mailan lavan ja kiekon välissä on kokoajan matkaa noin metrin verran. Yhtäkkiä kesken kuljetuksen kiekko saattaa singahtaa pelaajan "hallusta" esim. jompaan kumpaan kulmaan. Tämä tapahtuu lähes jokaisessa pelissä, välillä useamman kerran.

Kulmavääntötilanne: Nimeltä mainitsematon Sharks-hyökkääjä menee hyökkäyspään kulmaukseen kamppailemaan kiekosta vastustajan pakin kanssa. Kovasta väännöstä huolimatta kiekko vaikuttaa jäävän vastustajan haltuun, kunnes Sharks-hyökkääjä saa jonkinlaisen suonenvedon ja tekee 720 asteen pyörähdyksen noin 0,5 sekunnissa ja kaappaa kiekon itselleen. Pelaajien liikkeet vaikuttavat muutenkin olevan erittäin arvaamattomia, ja useassa pelaamassani pelissä ollaan todistettu varmasti ennätysmäisen nopeita pelin temponvaihdoksia varsinkin kulmaväännöissä.

Puolustusasemiin vetäytyminen: Vastustaja saa ryöstettyä kiekon omalla puolustusalueellaan, ja lähtee nopeaan vastahyökkäykseen. Tilanne äityy vastustajan 2 vs. 1 hyökkäykseksi. Tässä vaiheessa haluan vaihtaa ohjaamani pelaajan tuoksi yksinäiseksi puolustajaksi, joka onkin jo hyvää vauhtia luistelemassa takaperin puolustamaan omaa maaliaan. Kun klikkaan oikeaa liipaisinta, ja saan valittua kyseisen pelaajan, tekee hän yhtäkkisen suunnanmuutoksen hyökkäyssuuntaan ja vastustajalle aukeaa 2 vs. 0 hyökkäys. Muut tietenkin surffailevat, hieman toistaiseksi tänä kautena nähdyn Rauman Lukon tapaan.

Sitten vielä kameran jäätymiset mm. maalien jälkeen. Logan Couture viimeistelee upealla rannarilla tilanteeksi 2-0 ohi voimattoman Leafs-maalivahdin. Tämän jälkeen maalia tuulettavien pelaajien sijaan kameramies päättää kuvata noin 15 sekunnin ajan katsojia, joille on tähän änäriin päätetty laittaa tuollaiset kolmion/hexagonin malliset kulmikkaat päät.

Tiivistettynä siis koen monen asian menneen takapakkia. Onko muilla samanlaisia kokemuksia pelistä, johtuuko tämä jostakin asiasta johon voin henkilökohtaisesti vaikuttaa?
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
NYT haluan avautua ja hakea mahdollisesti vertaistukea muutamaan NHL 22 online-ottelua pelatessani kohtaamaan "huvittavaan" ongelmaan ja tilanteeseen. Olen herännyt hieman myöhään konsolien "uuteen" aikakauteen, ja siirryin PS4-konsoliin vasta viime vuoden alussa. Tätä änäriä ennen olen ehtinyt ostamaan itselleni NHL 20 ja NHL 21 pelit, eikä näissä kummassakaan ole pian mainitsemiani sattumia käynyt. Kaikki alla mainittavat tilanteet ovat sattuneet tämän päivän aikana pelaamissani Online-otteluissa, ja toistuvat usein lähes joka pelissä.

Hyökkäykseen lähtö/avaussyöttö: Sharks-hyökkääjä Hertl näkee edessään avointa baanaa ja lähtee tavoittelemaan läpiajoa vasenta laitaa pitkin. Puolustaja Vlasic antaa avaussyötön vapaana olevalle hyökkääjälle, joka odottaa kiekkoa punaviivan kohdalla nokka menosuuntaan kohti. Kiekko on menossa pelaajan jalkojen välistä sopivasti lapaan, kunnes kiekon ollessa hieman pelaajan takana, vääntää hyökkääjä oman käsivartensa ja mailansa erittäin kivuliaan näköisesti oman vatsansa läpi selkänsä taakse. Kiekko osuu lapaan, mutta tämän jälkeen pelaajan käsi ja maila jäävät ikävästi jumiin pelaajan kaulan seutuville noin sekunnin ajaksi lävistäen pelaajan henkitorven, ja vastustaja ehtii poke checkaamaan kiekon pois hyökkääjän lähettyviltä. Mikäli pelaaja saa kuitenkin kiekon haltuunsa tämän valitettavan ja kivuliaan välikohtauksen jälkeen, "kuljettaa" pelaaja kiekkoa usein niin, että pelaajan mailan lavan ja kiekon välissä on kokoajan matkaa noin metrin verran. Yhtäkkiä kesken kuljetuksen kiekko saattaa singahtaa pelaajan "hallusta" esim. jompaan kumpaan kulmaan. Tämä tapahtuu lähes jokaisessa pelissä, välillä useamman kerran.

Kulmavääntötilanne: Nimeltä mainitsematon Sharks-hyökkääjä menee hyökkäyspään kulmaukseen kamppailemaan kiekosta vastustajan pakin kanssa. Kovasta väännöstä huolimatta kiekko vaikuttaa jäävän vastustajan haltuun, kunnes Sharks-hyökkääjä saa jonkinlaisen suonenvedon ja tekee 720 asteen pyörähdyksen noin 0,5 sekunnissa ja kaappaa kiekon itselleen. Pelaajien liikkeet vaikuttavat muutenkin olevan erittäin arvaamattomia, ja useassa pelaamassani pelissä ollaan todistettu varmasti ennätysmäisen nopeita pelin temponvaihdoksia varsinkin kulmaväännöissä.

Puolustusasemiin vetäytyminen: Vastustaja saa ryöstettyä kiekon omalla puolustusalueellaan, ja lähtee nopeaan vastahyökkäykseen. Tilanne äityy vastustajan 2 vs. 1 hyökkäykseksi. Tässä vaiheessa haluan vaihtaa ohjaamani pelaajan tuoksi yksinäiseksi puolustajaksi, joka onkin jo hyvää vauhtia luistelemassa takaperin puolustamaan omaa maaliaan. Kun klikkaan oikeaa liipaisinta, ja saan valittua kyseisen pelaajan, tekee hän yhtäkkisen suunnanmuutoksen hyökkäyssuuntaan ja vastustajalle aukeaa 2 vs. 0 hyökkäys. Muut tietenkin surffailevat, hieman toistaiseksi tänä kautena nähdyn Rauman Lukon tapaan.

Sitten vielä kameran jäätymiset mm. maalien jälkeen. Logan Couture viimeistelee upealla rannarilla tilanteeksi 2-0 ohi voimattoman Leafs-maalivahdin. Tämän jälkeen maalia tuulettavien pelaajien sijaan kameramies päättää kuvata noin 15 sekunnin ajan katsojia, joille on tähän änäriin päätetty laittaa tuollaiset kolmion/hexagonin malliset kulmikkaat päät.

Tiivistettynä siis koen monen asian menneen takapakkia. Onko muilla samanlaisia kokemuksia pelistä, johtuuko tämä jostakin asiasta johon voin henkilökohtaisesti vaikuttaa?
Olen pelannut tässä änärissä vain EASHL-pelimuotoa, joka ei ole täysin verrainnollinen kaikilta osin muihin online-pelimuotoihin, mutta isolta osin samat ongelmat näissä kuitenkin näkyvät. Takana alkaa olla karkeasti muisteltuna noin 100 pelattua ottelua, enkä ole törmännyt mainitsemiesi kaltaisiin ongelmiin kertaakaan, eikä ole tietääkseni kukaan muukaan joukkueeni pelaajista. Poikkeuksena nuo maalien jälkeiset tilanteet, joissa peli välillä meinaa jäädä jumittamaan.

Mutta omien kokemusten perusteella sanoisin, että ongelmasi saattavat johtua nettiyhteyden temppuilusta. Jos yhteys toimii huonosti, niin peli saattaa välillä yhteyden takkuilun myötä ottaa ns. pikakelauksia, kun se saa viiveellä ison kasan komentoja, mitä olet ohjaimellasi yrittänyt takkuilun aikana lähettää.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Alkaa omakin joukkue näyttämään aika hyvältä kun parempi jo nyt kuin viime vuoden versiossa.

MacKinnon (87) - XF McDavid (88) - Pastrnak (86)
XF Stamkos (86) - SO Matthews (89) - Panarin (86)
PT Laine (83) - Barkov (85) - Kucherov (86)
Totw Garland (82) - SO Suzuki (86) - XF Landeskog (84)

SO Jones (86) - SO Werenski (84)
Foote (90) - SO Hedman (86)
HW McDonagh (82) - XF Theodore (84)

SO Rask (86)
Ellis (71)

Hyvä pakkatuuri ollut kun normi Matthews ja Panarin tullut HUT Rush palkinnoista ja loput kokoonpanon pelaajista tullut pelaajapäivityksistä poislukien X-Factor McDavid, Stamkos ja Landeskog + Supertähtien Alkuperät Matthews, Suzuki, Jones, Hedman ja Rask. Foote myös tullut Joukkuerakennus setistä joita en enään tee kun vie aikaa ja kolikoita.

Harmi vaan että pelaan enimmäkseen botteja vastaan kun ei jaksais sitä mailaviidakkoa jota joutuu onlinessa kokemaan. Normi McDavid olis kyl hakusessa tällä hetkellä, on tuo 88-kortti kyllä aika monsteri kun vauhtiin pääsee.
 
Viimeksi muokattu:

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Laitetaan tänne nyt omankin HUT-joukkueen kokoonpano, kun on kyseistä pelimuotoa tullut jonkin verran pelailtua:

Panarin (86)* - Draisaitl (86 xf) - McDavid (89)*
Barzal (85, xf) - Kopitar (85, xf) - Matthews (87)*
Marner (85)* - Ferraro (84) - Rantanen (85)*
Laine (82)* - Bergeron (84)* - Kaprizov (84, xf)

Jones (86, SO) - Hedman (87, SO)
Makar (86, xf) - Josi (83)*
Carlson (85, xf) - Chabot (83)

Demko (83)*
Price (86)*

Synergioista päällä distributor ja light the lamp. * = paketista saatu kortti. Hedman ja Jones on tehty settien kautta, x-factor -pelaajat valintapakkojen kautta. Pakkatuuri on kyllä normikorttien osalta ollut varsin hyvää, ja tiimin ulkoasuun saa kokonaisuutena olla kyllä tyytyväinen. Tarkoitus olisi lähipäivinä tehdä vielä setin kautta tuo 89 Puljujärven halloweenkortti ykköskenttään, ja pakistoon ostaa vahvistusta, esimerkiksi Quinn Hughesin normikortti. Draisaitlin normikortti olisi kiva saada vielä paketista, niin voisi tuota x-factor -korttia päivittää.

Tilastot tällä hetkellä suunnilleen 65-15-5, eli ihan hyvin ovat pelit tänä vuonna sujuneet. Nelosdivarissa taidan olla Rivalsissa tällä hetkellä, enimmäkseen tullut Squad Battlea pelattua.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Alkaa omakin joukkue näyttämään aika hyvältä kun parempi jo nyt kuin viime vuoden versiossa.

MacKinnon (87) - XF McDavid (88) - Pastrnak (86)
XF Stamkos (86) - SO Matthews (89) - Panarin (86)
PT Laine (83) - Barkov (85) - Kucherov (86)
Totw Garland (82) - SO Suzuki (86) - XF Landeskog (84)

SO Jones (86) - SO Werenski (84)
Foote (90) - SO Hedman (86)
HW McDonagh (82) - XF Theodore (84)

SO Rask (86)
Ellis (71)

Hyvä oakkatuuri ollut kun normi Matthews ja Panarin tullut HUT Rush palkinnoista ja loput kokoonpanon pelaajista tullut pelaajapäivityksistä poislukien X-Factor McDavid, Stamkos ja Landeskog + Supertähtien Alkuperät Matthews, Suzuki, Jones, Hedman ja Rask. Foote myös tullut Joukkuerakennus setistä joita en enään tee kun vie aikaa ja kolikoita.

Harmi vaan että pelaan enimmäkseen botteja vastaan kun ei jaksais sitä mailaviidakkoa jota joutuu onlinessa kokemaan. Normi McDavid olis kyl hakusessa tällä hetkellä, on tuo 88-kortti kyllä aika monsteri kun vauhtiin pääsee.

Kova on tiimi.

En nyt opeta ketään naimaan kun varaa ei ole, mutta rivals on ihan pelattava kun malttaa säätää joukkueen taktiikoita ja painetta agressiivisemmaksi. Toki sitten synergiat ja kyvyt kannattaa huolehtia jos mahdollista.

Itselläni tuo agressiivinen taktiikka on vaikuttanut tekoälyyn hurjasti, eli ne suojauksesta lättyjä hakevat, pokettavat(kyllä, itsekin käytän) ja kulmahierojat joutuvat oikeasti luistelemaan ja reagoimaan muutenkin kun karvaajalle tulee tukitoimia nopeasti.

Riski on sitten se jos itse lipsuu taktiikasta ja antaa tiloja. Itselläni ollut ihan viihdyttäviä pelejä vaikka tappioitakin tullut.

Äsken tuli 85-Hamilton setistä ja pitää tsekata onko mistään kotoisin. Jonesin urapolun myös aloitin ja näköjään ihan syystä tuo on joka vihulla. Jo 83ovr ihan hemmetin hyvä.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Kova on tiimi.

En nyt opeta ketään naimaan kun varaa ei ole, mutta rivals on ihan pelattava kun malttaa säätää joukkueen taktiikoita ja painetta agressiivisemmaksi. Toki sitten synergiat ja kyvyt kannattaa huolehtia jos mahdollista.

Itselläni tuo agressiivinen taktiikka on vaikuttanut tekoälyyn hurjasti, eli ne suojauksesta lättyjä hakevat, pokettavat(kyllä, itsekin käytän) ja kulmahierojat joutuvat oikeasti luistelemaan ja reagoimaan muutenkin kun karvaajalle tulee tukitoimia nopeasti.

Riski on sitten se jos itse lipsuu taktiikasta ja antaa tiloja. Itselläni ollut ihan viihdyttäviä pelejä vaikka tappioitakin tullut.

Äsken tuli 85-Hamilton setistä ja pitää tsekata onko mistään kotoisin. Jonesin urapolun myös aloitin ja näköjään ihan syystä tuo on joka vihulla. Jo 83ovr ihan hemmetin hyvä.
Kyl tos viime viikonloppuna 4 pelasin. Yks 3-2 häviö ja loput 2+ maalin voittoa tuli, ei vaan jaksaisi selvinpäin pelailla Rivalsia mutta tänä viikonloppuna varmaan otan viskikolaa siemaillen muutaman pelin. Enimmäkseen EASHL linjalla mennään.
 

Brutus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensimmäinen kuukausi tämän version huttia pelattu, niin kai se pitää omakin nippu julkiseksi täällä tehdä.

XF Pastrnak 87 - XF Crosby 90 - McDavid 89
XF Marner 86 - XF Stamkos 87 - XF Rantanen 86
XF Barzal 85 - TB Damphousse 90 - XF Matthews 85
Panarin 86 - Icon Ferraro 84 - XF Zibanejad 84

Makar 84 - HW Hughes 87
SO Jones 86 - SO Hedman 88
Fox 83 - Rielly 83

TR Bishop 82

Kaikki pelaajat on untradeable. Factoreista Pasta, Crosby, Stammer, Rantanen ja Barzal tulleet noista kaikille "mahdollisista" ja loput palkintopakoista / seteistä.
Hirveästi en ole online-pelejä (Rivals) pelannut, vaan olisiko noin 30 peliä niitä ja SB-pelejä noin 70-80. Odotellut hieman noita ekoja päivityksiä ja sitä, että itse oppii peliä pelaamaan. Kääntyy nuo joka vuosi minulla päälaelleen, että online- ajaa offline-pelien eteen.

Kokoelmasta löytyy toinen 89 McJeesus myös ja toistakymmentä 86 ovr korttia ja siksi mieteinkin, että pitäisikö tuo Fantasy Duchene tehdä joukkueeseen vai odottaako tulevia settejä? Sopis hienosti tuohon 2-3. ketjun keskelle ja saisi Stamkosin sille omasta mielestä paremmalle paikalle eli vasempaa laitaan.
Nuo viime yönä tulleet setit vaikutti ainakin aamuiseen silmään hieman kalliillta tehdä, niin saa nyt nähdä. Toki tuo Duchene on varmasti kova lappu koko pelin ajaksi, jos vaan irl pysyy kasassa ja peli kulkee edes normaalisti.
Muutaman XF-kortin vielä teen joukkueeseen päiviteltäviksi. Haaveissa noista tulevista seteistä Makar, Panarin tai McDavid. joku vaan osuu noista, niin hyvä on.

Edit: Ennen kuin joku kysyy, niin ostin pelin kalleimman version kuten joka vuosi ja sen lisäksi rahaa mennyt noin 200€ pakkoihin. Kolikoita tällä hetkellä noin 400k ja kokoelmissa kolmisensataa kultapelaajaa.
Rahaa olen laittanut aina peliin, mutta tänä vuonna on tarkoitus rajata se aika lailla tähän.
 
Viimeksi muokattu:

Torogood

Jäsen
Onkos kukaan vääntänyt tässä versiossa noita HUT-haasteita? Aiemmissa versioissa tuli huokaistua raskaasti, kun näki tavoitteissa "tee ylivoimamaali". Oli taso mikä tahansa, niin tuo on kyllä melko mahdoton tehtävä. Ei se maali, vaan se ylivoiman saaminen. Aiemmissa versioissa jäähyn sai hankittua suojaamalla kiekkoa ja kääntämällä vastustajalle selkää niin kauan, että sieltä tuli koukkua tai kamppia, mutta tässä versiossa botit nappaavat kiekon lavasta ilman rikettä sata kertaa sadasta.

Toinen raivostuttava tavoite on "tee läpiajomaali". On ensinnäkin vaikeaa päästä läpiajoon, mutta siitä pitäisi sitten tehdä maali JA pelin pitäisi lukea tilanne läpiajoksi. Kaikki läpiajot kun eivät ole EA:n mielestä läpiajoja.

Joo, ei noita ”haasteita” kyllä jaksa pelata. Syynä juurikin mainitsemasi tilanteet, eivätkä palkinnotkaan houkuttele ainakaan itseäni haasteita pelaamaan. Samasta syystä jää kyllä rushitkin välistä, niin ja jos noista oikeasti hyötyy jotenkin muuten, kuin palkintojen toivossa niin kertokaa…
 

gamlagubbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yöllä huttiin tuli Stars of the month kortit, eli jokaisen euroopan sarjan kuukauden pelaajista erikoiskortit.

Liiga tuosta kuitenkin puuttuu, sillä Kemellistä ei ole normikorttia Hutissa.
Eiköhän tuo vielä tupsahda, on aika käsittämätöntä että viikossa ei keretty yhtä Kemeliä huttiin lisäämään ja kuukauden pelaajat julkaistaan ilman yhtä sarjaa.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
EA edustaa taas. HUT Rushissa 3vs3 muoto toimii ongelmitta kuten pitää, mutta tuo 5vs5... Jon'ikinen kerta kun tulee pelikatko niin alkaa ihan jäätävä nykiminen, mutta kun peli jatkuu niin nykiminen loppuu kuin seinään. Tämä siis niin onlinessa kuin offlinessa..

Sen verran raskasta tuo pelikatkojen pidentyminen, että taidanpa antaa olla.
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Onko kellään muulla peli aivan jäätävän laginen viimeisen patchin jälkeen? Nyt ollaan pari päivää menty tilanteessa, että lagi/input lag on niin pahaa, että jalkakynää ei saa tehtyä. Syötöt jää pelaajien taakse. Ihan jo pelkästään pelaajan ohjaaminen tatilla oikeaan suuntaan kestää sen pari extra sekuntia. Pokettamisesta saa vain haaveilla. SB ja Rivals testattu, en tiiä pitäiskö kokeilla versus vielä erikseen.

Oon tässä nyt koittanut kaksi eri ohjainta, kaksi näyttöä, alustanut pleikan uusiksi, vaihtanut verkkopiuhan ja en oikein äkkiseltään keksi muuta. Ping on täysin normaali, siinä 20 paikkeilla missä on aina ollut ja missään muussa moninpelissä ei ole mitään ongelmia. Ja ei änärissäkään ennen viimeistä patchia.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko kellään muulla peli aivan jäätävän laginen viimeisen patchin jälkeen? Nyt ollaan pari päivää menty tilanteessa, että lagi/input lag on niin pahaa, että jalkakynää ei saa tehtyä. Syötöt jää pelaajien taakse. Ihan jo pelkästään pelaajan ohjaaminen tatilla oikeaan suuntaan kestää sen pari extra sekuntia. Pokettamisesta saa vain haaveilla. SB ja Rivals testattu, en tiiä pitäiskö kokeilla versus vielä erikseen.

Oon tässä nyt koittanut kaksi eri ohjainta, kaksi näyttöä, alustanut pleikan uusiksi, vaihtanut verkkopiuhan ja en oikein äkkiseltään keksi muuta. Ping on täysin normaali, siinä 20 paikkeilla missä on aina ollut ja missään muussa moninpelissä ei ole mitään ongelmia. Ja ei änärissäkään ennen viimeistä patchia.
Lagista puhuttaessa puhutaan yleensä yhteyden tahmailusta, eli lagista tässä ei ilmeisesti ole kyse.

Mikä konsoli käytössä?
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Lagista puhuttaessa puhutaan yleensä yhteyden tahmailusta, eli lagista tässä ei ilmeisesti ole kyse.

Mikä konsoli käytössä?
PS5. Ja toki, yhteyden puolella ei sinällään ole ongelmaa mutta en oikein muutakaan termiä keksi kuvaamaan tuota tunnetta. Ei olla siinä tyypillisessä "ostit pari kovaa korttia niin nyt koko tiimi luistelee tervassa" vaan ihan next level meininkiä.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
PS5. Ja toki, yhteyden puolella ei sinällään ole ongelmaa mutta en oikein muutakaan termiä keksi kuvaamaan tuota tunnetta. Ei olla siinä tyypillisessä "ostit pari kovaa korttia niin nyt koko tiimi luistelee tervassa" vaan ihan next level meininkiä.
Onko tietoa mikä NAT-asetus sulla on käytössä? Änärit on joskus siitä aika tarkkoja.
 
Suosikkijoukkue
Puolueeton lätkänseuraaja
Onko tietoa mikä NAT-asetus sulla on käytössä? Änärit on joskus siitä aika tarkkoja.

Mielestäni Änärit eivät ole olleet yhtä tarkkoja NAT2:a kuten esim. FIFAssa on ollut treenipeleissä joissa muu ei ole käynyt kuin NAT2:n. Ainakin näin oman kokemukseni mukaan. Änäreissä sekä treenipeleissä onlinessa että randomeita vastaan on toiminut mielestäni myös NAT3:lla kun sitä käytin joskus 20 ja vielä osittain 21 versiossa. Sittemmin olen pelistä riippumatta käyttänyt NAT2:a. Kyllähän kaikkialla NAT2:a suositellaan ja tosiaan FIFAssa omien kokemuksieni mukaan NAT3 ei ole kaveripeleissä toiminut. Randomeita vastaan on ollut eri asia mm. online seasonissä jossa NAT-tyypillä ole ollut väliä ainakaan silloin kun molempia joskus käytin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös