Nhl 2002

  • 3 578
  • 59

Aksu

Jäsen
Parannuksia on tapahtunut, mutta vieläkin peli on tehty liikaa suurelle yleisölle. Taklaukset on aivan älyttömiä voltteineen päivineen.

Nykyaikaisessa lätkässä vallitseva sitominen ja varsinainen taistelu esim. kulmissa puuttuu kokonaan (2002 koukkimista tai taklaus). Taktiikka osio on edelleenkin aivan perseestä, suomeksi sanottuna. Oma säveltäminen ei vieläkään onnistu, miksi???

Epäsuhta (johon voi osin vaikuttaa muuttamalla tekoälyasetuksia) on edelleenkin tietokoneen ja "ihmispelaajan" välillä olemassa. (Laukausten määrä, taklaukset jne.)

NHL 2002 on paras tähän astisista versioista. Sen olen kokenut, mutta maalintekemistä vaikeimmalla tasolla lukuunottamatta mitään haastetta ei ole. Voitan pelit vain pienemmillä lukemilla kuin aiemmin.

Ja tekoälystä. Ei oikeasti jaksa aina käydä säätämään niitä uusiksi kun hommasta tulee liian helppoa. Toisaalta ongelma on sama kaikilla peleillä, pelityypistä riippumatta. Aina löytyy asioita, joihin kone ei voi reagoida. Kun tarpeeksi harjoittelee, niin varmasti pärjääkin. Peli ei opi...
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itse olen pelannut EA:n NHL pelejä vuodesta 96 alkaen noin toista tuhatta ottelua, ja tämä uusin versio on edelleen kaukana siitä mitä täydelliseltä peliltä odotan. Tekoälyasetukset oon säätäny niin täydellisiksi kuin vain voi, mutta peli on silti aivan liian kaavamaista. Maaleja on sen verran vaikea tehdä, että tulee aina yritettyä samoja kuvioita, koska muuten ei yksinkertaisesti saa maaleja. Kuitenkin voitan suurimman osan peleistä, mutta maalit syntyvät oikeastaan aina samalla tavalla. Kaverin kanssa peliä on hauska pelata, vielä kun löytäisi kaverin joka pärjää mulle.
 

Akseli

Jäsen
Olen odottanut joka vuosi semmoista uudistusta, että voisi jotenkin vaikuttaa peluuttamiseen. Eli voisi asettaa ennen peliä peluutusjärjestyksen. Joo, senhän voi nyt tehdä pelin tuoksinassa, mutta jotenkin se ei multa onnistu. Se voisi ajatuksen tasolla toimia niin, että siinä ikäänkuin annettaisiin valmentajalle ohjeita. Voisi ottaa huomioon mikä kenttä pelaa ketäkin vastaan ja silleen. Tämä voisi olla sellainen optio siinä pelissä, että sen voi ottaa käyttöön jos tahtoo veivata niitä ketjuja. Ei luulisi aiheuttavan kovin paljon lisätyötä suunnittelijoille, koska peluuttaahan se kone nytkin automaattisesti ketjuja jonkin logiikan mukaan. Ykkös- ja kakkosketju pelaa enämpi kuin muut...
 

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
joopa joo

Itse kyllästyin parin kuukauden jälkeen, pelissä on aivan liian helppoa (vaikeustasosta riippumatta) Viedä kiekko vastustajan alueelle ja rakentaa tekopaikka, JOSTA EI KOSKAAN TULE MAALIA!! Tuntuu siltä, että mitä paremmasta paikasta pääse virittämään lämäriä niin ei uppoa. esim. Fedorovin kaltaisella pelaajalla kiekon voi tuoda ylös yksinkertaisesti parilla vartaloharhautuksella.. Vedot voitan n.80-6 (20min. erät) ja aina se vastustaja tekee maalin tai kax, mut mä pistän paremmax.. joo

Ei tosiaan jaksanu kiinnostaa..
 

HIFK-mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Suomen maajoukkueet,McLaren
Musta tuntuu,että sun asetukset on aika pahasti pielessä.
Pakko myöntää,et 2002:sen vaikein taso on surkea.Maalinteko on tervanjuontia.
 

hiawatha

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk, devils
osaako joku neuvoa suomeksi miten sen smliiga2002 saa fixattua tohon nhl2002 :confused: :confused:
 

Rocco

Jäsen
Madden NFL 2002:ssa voi treidailla pelaajia ja varausvuoroja + siinä on mukana pelaajilla palkat ja liigan sääntöjen mukaiset palkkakatot. Joten siinä on realismia tälläkin osalla. Ja kun peli on pelinäkin todella näyttävä ja toimiva niin ei ihme että NHL2002 on aika vaisu.
 

HIFK-mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Suomen maajoukkueet,McLaren
Onko kukaan pelannu enemmän,ku pari kautta?Miten pelaajat kehittyy?
Mä oon keränny Sharkseihin täyteen junnuja,joitten kehittyvyys on keskimäärin 75->
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Muutamia huomiota runkosarjan jälkeen. Pelasin ekat 40 matsia toka vaikeimmalla ja loput vaikeimmalla(en tiedä lontoonkielisiä vastineita joten en niitä tähän laita). Pelasin Montrealilla joten joukkue oli aika tasapaksua paskaa jossa huippuarvot sai Koivu (84), >80 heeboja oli lisäksi muutamakin. Koska minulla ei ollut ketään "supernimeä" niin jouduin hieman kehittelemään omaa pelitaktiikkaa. Pelasin 6 minuutin eriä.

74-4-3-1 olivat runkosarjan tilastoni.

Maalipörssi meni Savagelle 68 maalilla, oli tosin luokkaantuneena 8 matsia. Pistepörssissä mahikset kaatuivat Koivun luokkaantumisiin, yli 30 matsia poissa point/game oli kokonaisuudessaaan 1,54. "Yllättäen" Lemiux voitti pörssin.
Muutenkin Lemiux on arvostettu pelissä totaalisen pieleen, siis onhan Lemiux ihan toiselta planeetalta mutta kuitenkin jo vanha ja aika hauras. Kun pelasi Pensiä vastaan Lemiux tuntui tekevän maalin joka vedollaan ja sama tahti jatkui pistepörssissä, 129 pojoa 82 matsissa, pistepörssin kakkoseen 14 pojoa eroa.

Negatiivisia Huomioita:
-Lemiux arvostettu liian kovaksi
-Hasek taasen todella huonoksi
-Taklaaminen liioiteltua, paras taklaajani Brisebois yli 500 taklausta kaudessa.
- Omat veskat imevät enemmän kuin laki sallii, en luota veskareihini yhtään. Olen hävinnyt useammankin JA:n juuri veskojen takia.
- Suomen veskat arvostettu todella huonoiksi.

Maalinteko

Itselläni paras tapa tehdä maali toimii one-timerillä. Jos pelataan ylöspäin niin oikea laituri/sentteri luistelee vasemman laidan tuntumassa ja ylitettyään siniviivan stoppaa liikkeen,väistää pakkien taklaukset ja syöttää maalin oikealle kulmalle jossa OLH odottaa ja Ding!. Tein tällä tavalla Gino O:lla 7! maalia joten homma ei vaadi kultaisi käsiä tms. Muutenkin one-timer on aika varma nakki jos vain syöttömatka on väh. B-pisteiden väli ja syöttö on hiukan "vino".

Toinen tekniikka on suora rannari B-pisteiden välistä/maastosta. Kun on tehnyt tällä tavalla maalin 5 kertaa putkeen tekniikalla"aloitusvoitto-pakille-hyökkääjälle-muutama polkaisu-laukaisu-maali" niin alkaa epäilemään bugia, vrt. 98/99 "venytys".
En osaa tehdä tuota maalia kuin Leftin pelaajilla mutta kun sen kerran on oppinut niin se ajoitus on ainoa joka tuntuu merkitsevän. Viimeaikoina tosin se ajoitus tuntuu unohtuneen mutta kyllä se vielä joskus toimii.

Muitakin tapoja on mutta nuo kaksi ovat "varmimmat" joita käytän kun matsi pitää yrittää voittaa.

Positiivista:
-Lämäreillä _voi_ tehdä maaleja
-vedoilla yleensäkin voi tehdä maaleja
- mailakikkailu ei enää onnistu, vrt. NHL99:n mailaheilutus jolla maalivahdin sai kikattua oikeanoloisesti.
-Game Story on ihan jees.
- Suomen maajoukkue on vihdoinkin "oikea".

NHL-kortteja en ole käyttänyt joten kokemuksia?
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti hiawatha
osaako joku neuvoa suomeksi miten sen smliiga2002 saa fixattua tohon nhl2002 :confused: :confused:
Lataat kaikki packin osat Täältä ja sen jälkeen kokoat ne yhteen tiedostoon mikä kannatta luoda erikseen. Sen jälkeen installeria ja otat päivitykseksi sen kansion mihin ne tavarat pistit. Tämän jälkeen installoit ja siinähän se seisoo.

Ja mestiksen saat taas sitten täältä

Mjusiikkia taas täältä

Ja jos on jotain kysyttävää niin pistää privaattia tai tähän ketjuun.
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Osaako kukaan kertoa kuinka grafiikka-editorissa saa numeroiden väripaletin oikeaksi? Kaiken muun saa tehtyä, mutta numeroiden muuntelu ei onnistu.
 

Vaicci#63

Jäsen
Viestin lähetti HIFK-mies
Onko kukaan pelannu enemmän,ku pari kautta?Miten pelaajat kehittyy?
Mä oon keränny Sharkseihin täyteen junnuja,joitten kehittyvyys on keskimäärin 75->

No riippuu siitä varmaan miten he tekevät pisteitä edelliseen kauteen nähden enemmän ja varmaan myöskin siitä että esim.75 pst tarvitaan jotta pelaaja on vaikka 80 jne.Heh yks pelaaja kehitty 68->89 ja kukakohan venäläinen pelaaja se olisi.Pännii vaan noissa päivityksissä kun on vaikka Hagman niin katsoo sen uratilastoja ja niissä on keskeneräinen kausi ja pisteet miinuksilla sekä niiden mukaan Hagman olisi pelannut änärissä jo vuodesta 94 ja silti on tulokas
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nettiliiga?

Tietääkö kukaan päällään olevaa/aloittavaa NHL2002-nettiliigaa Suomessa? Olisi kiva taas lähteä pelailemaan verkossa.
 

odgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Muistaakseni joku joskus täällä Jatkoajassa oli kehittelemässä jotain liigasysteemiä mutta se idea taisi kuolla...?

Mitenkä teillä Nhllän pelaaminen muuten yleisesti toimii netin kautta, ja millä liittymällä? Welhon kaapelimodeemi tuntuu olevan melko huono tähän tarkoitukseen... ainoastaan myöhään illalla/yöllä tuntuisi toimivan ihan siedettävästi.
 

The Rock

Jäsen
Jeps. Kyllähän EASportsin NHL2002 on aivan helmi peli. Vaikeimmalla tasolla saa tehdä tosissaan töitä voittojen eteen, tosin kyllä välillä tulee semmoisia 10-0 voittoja mutta ei se haittaa menoa.

Täällä keskustelussa on muutama haukkunut peliä liian vaikeaksi koska maaleja ei tule vaikeimmalla tasolla. No lääkkeeni on jo Lapan tutuksi kertoma kaava eli: " Left-kätisyyden omaava pelaaja nousee oikeasta laidasta ylös maalille ja liukuu maalivahdin ohi ja nostaa kiekon maaliin." Näin helppoa se on.

Jotkut täällä haukkuivat myös pelaajia kuten M.Lemieux & E.Lindros liian hyviksi. Lääke tähän löytyy taas sivulta www.sportplanet.com/thunderpuck/blomman/ ja hakemalla sieltä blomman´s nhleditor 2002.
Tällä ohjelmalla voit muokata pelaajia kuten haluat, esim. vaihtaa kätisyyksiä (I.Ulanov R=>L), tehdä tulokkaita ilman rajoja (I.Kovalchuk), vaihtaa numeroita (C.Stillman #12=>#61), muokata pelaajien taitoja (Sakic overall 94=>Sakic overall 100) ja paljon muuta mukavaa.

Eli tämä ohjelma kannattaa ilman muuta hakea omalle koneelle, siitä on paljon hyötyä NHL2002 pelaillessa.

Jos haluatte lisätietoja asiasta niin kysykää minulta ihan reippaasti autan jos osaan! ;)
 

Vaicci#63

Jäsen
Viestin lähetti Juho
Jeps. Kyllähän EASportsin NHL2002 on aivan helmi peli. Vaikeimmalla tasolla saa tehdä tosissaan töitä voittojen eteen, tosin kyllä välillä tulee semmoisia 10-0 voittoja mutta ei se haittaa menoa.

Täällä keskustelussa on muutama haukkunut peliä liian vaikeaksi koska maaleja ei tule vaikeimmalla tasolla. No lääkkeeni on jo Lapan tutuksi kertoma kaava eli: " Left-kätisyyden omaava pelaaja nousee oikeasta laidasta ylös maalille ja liukuu maalivahdin ohi ja nostaa kiekon maaliin." Näin helppoa se on.

Jotkut täällä haukkuivat myös pelaajia kuten M.Lemieux & E.Lindros liian hyviksi. Lääke tähän löytyy taas sivulta www.sportplanet.com/thunderpuck/blomman/ ja hakemalla sieltä blomman´s nhleditor 2002.
Tällä ohjelmalla voit muokata pelaajia kuten haluat, esim. vaihtaa kätisyyksiä (I.Ulanov R=>L), tehdä tulokkaita ilman rajoja (I.Kovalchuk), vaihtaa numeroita (C.Stillman #12=>#61), muokata pelaajien taitoja (Sakic overall 94=>Sakic overall 100) ja paljon muuta mukavaa.

Eli tämä ohjelma kannattaa ilman muuta hakea omalle koneelle, siitä on paljon hyötyä NHL2002 pelaillessa.

Jos haluatte lisätietoja asiasta niin kysykää minulta ihan reippaasti autan jos osaan! ;)
Mä en saa tota Febrary-päivitystä koneeseen joten jos jollain,vaikka sinulla on se niin voitko lähettää sen mailissa mulle.pistä yksityisviesti jos on
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti HIFK-mies
97 olis ilman senaikaista täysin uudistuttunutta grafiikkmoottoriaan täydellinen vitsi.Voitin matsit vaikeimmalla tasolla varmaan 30-0 ja aina samalla maalilla.

"Tekoäly" kerrassaan naurettava, Playstation versio oli vielä karmeampi, välillä oma pelaaja kiersi kiekkoa ympäri, sitä ei saanut lapaan, eikä saanut vastapuolikaan.

NHL 98:ssa oli hauska bugi, erä alkoi ja joskus vastapuolen pelaajat olivat vielä aitiossa :D, siitä vaan läpiajo ja ylämummoon kuti, maalin jälkeen tuli vastapuoleenkin vipinää.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti varjo
Maalinteko

Itselläni paras tapa tehdä maali toimii one-timerillä. Jos pelataan ylöspäin niin oikea laituri/sentteri luistelee vasemman laidan tuntumassa ja ylitettyään siniviivan stoppaa liikkeen,väistää pakkien taklaukset ja syöttää maalin oikealle kulmalle jossa OLH odottaa ja Ding!. Tein tällä tavalla Gino O:lla 7! maalia joten homma ei vaadi kultaisi käsiä tms. Muutenkin one-timer on aika varma nakki jos vain syöttömatka on väh. B-pisteiden väli ja syöttö on hiukan "vino".

Toinen tekniikka on suora rannari B-pisteiden välistä/maastosta. Kun on tehnyt tällä tavalla maalin 5 kertaa putkeen tekniikalla"aloitusvoitto-pakille-hyökkääjälle-muutama polkaisu-laukaisu-maali" niin alkaa epäilemään bugia, vrt. 98/99 "venytys".
En osaa tehdä tuota maalia kuin Leftin pelaajilla mutta kun sen kerran on oppinut niin se ajoitus on ainoa joka tuntuu merkitsevän. Viimeaikoina tosin se ajoitus tuntuu unohtuneen mutta kyllä se vielä joskus toimii.

Pistäpä laukausten tarkkuus max. vasen
Syöttöjen nopeus max. vasen
Laukasten blokkaus max. oikea
Syöttöjen katkot max. oikea
kiekon hallussapito max. vasen

Saattaa olla vähän hiljaisempaa maalien suhteen - jos iskee vitutus niin, siitä vaan omia "säätöjä" hakemaan.

Ja älkääkä hyvät ihmiset pitäkö sitä "tunne"-juttua kuin korkeintaan naksun vasemmalta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös