NHL 15 (Hockey Ultimate Team)

  • 214 853
  • 1 087

Taklaustyyny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei tästä nyt kannata hernettä vetää ihan noin syvälle nokkaan. Olisit lähtenyt pois pelistä ja antanut asian olla. Saat jatkossa kirjoitella yhtenään tälle palstalle, jos/kun nouset ylempiin divareihin. Ei kannata sinun tapauksessasi edes nousta ylemmäs, kun "Bugittajien" osuus kasvaa. Jos et osaa puolustaa niitä pois, tulee vastaavanlaisia selkäsaunoja. Selvästikkään et osaa puolustaa. Huomasin vain kirjoituksesi ja ajattelin, että olisi ihan reilua vähän valottaa tilannetta.


Ps. Jääkiekolla ja tällä EA:n tekeleellä ei ole oikeastaan mitään yhteistä. Kun EASHL poistettiin (jätettiin pois), silloin kaikki yhteys jääkiekkoon kuoli.

RIP 6 vs. 6
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tiedän ettei ole. Siksi tämä pelaaminen onkin niin epätoivoista, kun itse haluan pelata VAIN JA AINOSTAAN mahdollisimman realistista jääkiekkoa. Tottakai se on puhdas totuus, että jos joku peli sallii sen heikkouksien käytön vuodesta toiseen, yhtälailla vuodesta toiseen niitä heikkouksien hyväksi käyttäjiä riittää loputtomiin, etenkin jos kyse on "menestyksestä" pelissä. Sen tiedän myös, että bugimaalien tekijät vain lisääntyvät mitä ylempiin divareihin mennään. Hauskintahan tässä oli se, että pelasin kyseisen pelin vahingossa, kun väsyneenä painoin seasons-kohtaa playoffien sijaan, jossa piti pelata vain ja ainoastaan enää finaali.

Vastaavia maalintekoyrityksiä ei ole vielä koskaan tullut vastaan HUT:ssa tai muuallakaan änäreissä, ikinä. Siksi noita en puolustaa osannut, mutta yleisesti puolustaminen on lähinnä poke poke pokea ja mailan nostoa oikealla ajoituksella ja sumpun tekemistä niin keskialueelle, kuin maalin eteenkin. Itse tosin haen välillä liikaa fyysistä kontaktia ja tällöin puolustuksessa on miehen mentävä aukko, tuo pitää lopettaa.

Mitä 6v6-pelin tulee, EASHL palaa aivan varmasti NHL-pelisarjaan myös Next Genillä, joten ollos huoleti. Toivottavasti se ilmoitus paluusta tulee tänään, kun EA ilmoittaa jotain "mullistavaa". Omalta osaltani tämä peli ja keskustelu jää tähän, pahasti menee jo offtopiciin. Kerro terveiset jos kyseisen kaverin tunnet, että hyvin sai tungettua 300 palkoa herneitä nenään ja meni kasetti aivan totaalisesti pelissä, sori siitä omalta osaltani.

Edit: Tunnet, en sentään itse.
 
Viimeksi muokattu:

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Ärsyttää itseäkin noi bugimaalit, tosin itellä ei vielä ole Next Gen NHL 15 mutta samoje säbärannejonneja yms löytyy kyllä NHL14kin. Itse pelaan sillä tavoin että teen mahd. realistisia maaleja mutta jos Jonne rupee tekemään vain säälittäviä maalejaan niin vastaan samalla mitalla. En tiedä onko jonkun mielestä oikeasti hauskaa hakea kokoajan samoja, helpoiten tehtävissä olevia maaleja.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
New Jersey Devilsin viimeisestä pakasta hyppäsi legenda Mike Modano! Harmi ettei voi myydä. Ensimmäinen yli 30k arvoinen pelaajani ikinä.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
HUTia ei juuri lainkaan tullu pelattua, silloin talloin kaynyt laittamassa coinseja tuonne tilille, joita olen saanut Be A GMaa pelatessa. Silloin talloin tullut kaytya offline-turnaus pelaamassa (PS3), mutta eipa ole hirveasti kiinnostanut. Nyt on kotona netti kunnossa niin olisi tarkoitus koittaa jokunen matsi siella taalla pelata netissa. Seuraavalla kokoonpanolla lahdetaan ottamaan rankasti turpaan:

Saad - Monahan - Granlund
Zibanejad - Barkov - Yakupov
Bennett - Couturier - T. Wilson
Spaling - C. Smith - Caron

Streit - Josi
Ristolainen - Maatta
Tinordi - Trouba

Gibson
Johnson

Joukkuuesta on rakennettu omaan silmaan "kiva". Eli laitettu nuoria jannuja joista itse pidan, hoystettyna Streitilla ja Smithilla jotka jostain syysta sattui jo joukkueessa olemaan (tainnut joskus kokeiluna huutaa ja voittanu huudot muistamatta). Pakistossa haettu Sveitsi-Suomi-USA -parit, hyokkays nyt on lahinna kasattu melko randomilla. Chemistrysta ei mitaan hajua, taitaa olla aika heikkoa. Yritetaan myohemmassa vaiheessa saada jotain semi-isoa tahtea joukkueeseen, jos joskus coinseja saa tarpeeks.

Mitaan huippujoukkuetta ei ole koskaan tarve saadaakaan. Kunhan saa pelata joukkueella jossa on pelaajia joista tykkaa.

Ja lisattakoon nain loppuun, etta kyseinen joukkue kavi kokeilemassa jo 10.divaria etta miten homma toimii ja ensimmainen voitto tuli plakkariin. Tosi siita syysta kun 4-2 tappioasemasta nousin kolmannen eran alussa tasoihin kahdella Couturierin alivoimamaalilla ja vastustaja lahti pelista...

edit.

Nyt kolme pelia yhteensa alla, 2-0-1, viimeisin jatkoaikatappio. Ilmeisesti tassa on jonkun sortin bugiranne, koska vastustaja yritti samasta paikasta kunnolla venyttaa rannelaukauksen, mutta onnistu vasta jatkoilla tekeen maalin. Ja muutenkin vastustajan pelitapa oli pelkastaan se, etta omasta paasta roikku mun alueelle ja toivotaan etta Grabnerit, Coglianot sun muut ehtii ekana kiekkoon. No, hyva alku ja ainakin tuo tan paivan ensimmainen matsi oli oikein hyva peli, vaikka vastustaja selkeesti pelasi alotuspakalla, mutta oli paljon mukavampi fiilis pelata kun vastus oikeasti yritti pelata jaakiekkoa eika luisteluskabaa sabaranteilla. Hyvia matseja toivottavasti tulee lisaa!
 
Viimeksi muokattu:

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Näkeekö mistään legenda-korttien tarkempia statseja? Lähinnä aloitusarvot kiinnostaa ja nimenomaan ylempänä mainitun Mike Modanon kyseiset arvot.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Ostin tänään 17.5K kultapakan puckseilla. Sieltähän pomppasi mukava yllätys: Alexander Ovechkin 93 ja pistin siltä sattumalta jätkän heti myyntiin.
 

Anonymity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siinä kävi kyllä sellainen tuuri, mitä ei tässä pelissä kovinkaan moni tule ikinä kokemaan. Onnittelut!

Välillä on näitä erikoispakkoja myynnissä, joten onko näistä todennäköisempää saada jotain hyvää, kuin normi pakoista? Katselin jotain videoita, missä pelaajat ostelee näitä 60k pakkoja ja sieltä tulee samaa kuraa, mitä normaaleistakin.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Siinä kävi kyllä sellainen tuuri, mitä ei tässä pelissä kovinkaan moni tule ikinä kokemaan. Onnittelut!

Välillä on näitä erikoispakkoja myynnissä, joten onko näistä todennäköisempää saada jotain hyvää, kuin normi pakoista? Katselin jotain videoita, missä pelaajat ostelee näitä 60k pakkoja ja sieltä tulee samaa kuraa, mitä normaaleistakin.

Mikä tuon Ovechkinin saamista korostaa tänä päivänä on se, että täytin tänään 26 vuotta. Jonkinlainen syntymäpäivälahja EA:lta?
 
Välillä on näitä erikoispakkoja myynnissä, joten onko näistä todennäköisempää saada jotain hyvää, kuin normi pakoista? Katselin jotain videoita, missä pelaajat ostelee näitä 60k pakkoja ja sieltä tulee samaa kuraa, mitä normaaleistakin.

Olen pari kertaa ostanut tuon pakan. Tuloksena helvetin monta sopparikorttia, valmentajakorttia ja vapaita agentteja. Erittäin paska maku jäi suuhun, kun tuli vielä oikeaa rahaa hassattua noihin erikoispakkoihin. Toisaalta en ole mistään muistakaan pakoista saanut Alexander Steenia kovempaa korttia.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kaikkein paras olisi, kun porukka lopettaisi noiden rahastuspussien ostamisen ja Electronic Artsin riistoidealogian tukemisen. Itsekin ostin muutaman pussin alussa, joskin kostona itselleni kun munasin sen ilmaisten ennakkotilaus-pussien koodin bittiavaruuteen väärällä sähköpostiosoitteella. Krejci tuli tuolloin saatua pusseista ja tuolla myynnillä sain hyvin joukkuekeruut alulle, sama kävi myös NHL14-pelissä Xbox 360:llä, kun sieltä pompsahti parista ekasta pussista Tavares. Ilman noita nostoja molempien pelien keruut olisivat olleet huomattavasti vaikeampia kerätä, joten jotain pientä plussaa toki pitää noista pusseista EA:lle myös antaa. Mutta tuo porukan järjetön rahan tuhlaus pusseihin on johtanut siihen, että HUT on kaukana loistovuosistaan, kun pelaajista sai oikeasti maksaa jotain markkinoilla.

Toistan jo liikaa kyllä itseäni näillä jutuilla, mutta vituttaa sen verran että minkäs teet. Tosin edelleenhän se ei ole tyhmä joka pyytää.
 
Mustalle listalle meni joukkue Putlerjugend ja käyttäjänimi arpovaari. Kaveri oli aivan käsittämättömän huono pelaaja ja sain jatkuvasti luotua tilanteita, kun kaveri taas oli yössä. Varsinaiseksi lampaaksi jannu muuttui 5-0-johtomaalini jälkeen. Ennen tuota neiti oli kikkaillut muuten vaan. Viimeiset kahdeksan ottelua tällä oli: 4 voittoa, yksi jatkoaikatappio ja kolme katkaistua peliä tappioasemassa. Vituttaa, kun kerrankin oli itseltä hyvää peliä ja tilanteista tuli maaleja ja sitten kaveri katoaa ajassa 54.52.
 

Brutus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itselläni muistin varassa sanoen joku 220 peliä HUTin online-matseja takana ja ei noihin supertähtiä viliseviin joukkueisiin ole kyllä tullut kovin usein törmättyä. Esimerkiksi Crosby ja Ovechkin ovat ukkoja joita en ole nähnyt vastustajilla laisinkaan. Näiden lisäksi on ihan 1-2 yhteyttä ollut joukkueisiin jossa olisi yleensäkään ollut noita yli 200k maksavia ukkoja (pl. ylihintaiset legendat). Mutta lähes 80% joukkueista on kyllä esim. Filppula, Helm, Gogliano, Voracek, Grabner... 1. Divisioonassa pelatessa myös puolilla vastustajista on joko pronssiveska rosterissa tai parhaissa tapauksissa yksi kokonainen ketju pronssihyökkejä mukana pelissä. Nuo prossipelaajat ovat valitettavasti vielä tuotakin yleisimmin pelissä mukana, jos vastus on suomalainen. Nykyään tulee välillä jo peliä haettaessa lyötyä uutta hakua, jos vastustajan PSN herättää tunteita kotimaisuudesta.

Laken kanssa samaa mieltä siitä, että tuo marketti on hinnoittelultaan piloilla ja siksi johtaa myös osaltaan noihin jo mainitsemiini rosterikuvauksiin.
 
Onkohan jollain vastaus, kun kaksi kertaa on lyhyen ajan sisään käynyt niin, että lievästi mun hallussa ollut matsi on kääntynyt yhtäkkiä vastustajan johtoasemaksi pelin loppupuoliskolla (molemmilla kerroilla pelkkää bugimaalien hakua) ja hupsheijaa, yhteys katkeaa vastustajaan ja tilille tappio. Jälkimmäisen tilastot katsoin ja kuudesta edellisestä pelistä neljä on päättynyt vastustajani keskeytysvoittoon. Onko tämäkin joku käänteinen johdonvarmistelusynkro? Ja ei, en ole koko ketjua todennäköisesti selannut, saatika edellisiä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ihmettelin mikä punanen raksi Letangin kortissa oli ja selvis että pelaajan ura on loppu. Voi ny vittu minkä jyrän ostinkaa.
Pelatut ottelut 402 ja sit hokkarit naulaa, päättikö pelaaja ite vai EA, sitä en tiiä. Jos oisin tienny, olisin toki järjestäny jonkinlaiset juhlallisuudet meijän olkkarii ennen ja jälkee vikan matsin...

Ei sen ura ole ohi. Pidä vähän aikaa sivussa (peli/pari) ja mies on taas pelattava.
 

Ribals

Jäsen
Menin jonkun/joidenkin jenkkien streameihin ja sain giveaway arvonnoissa 40k:n edestä pelaajia. Kyllä maistuu! Siellä streameissä ei ollu kun joku 10-20 henkeä, ja mm. movember Bonino tuli arvonnassa itselle.
 
Viimeksi muokattu:

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Viime aikoina ollut taas hankalampaa HUTissa. Varsinkin viimese 5min on ollut surkeaa, ja useamman kerran johtoasema vaihtunut tasapeliin ja JA-tappioon. Pitääkös tossa jotain asetuksia muutella?

Jaa. Taas kävi sama. 5min ennen loppua peli tasan. Sitten saan ylivoiman. Heti kun YV alkoi, tajusi ettei tule mitään. Syötöt ei napsu, pelaajat luistelee toisiinsa pahki... sitten vastustajalla kiekko, heittä'ydyn ja syöttö menee heittäytyvästä pelaajasta omaan maaliin.

Pidän taas HUTista taukoa.
 
Viimeksi muokattu:

Ribals

Jäsen
Viime aikoina ollut taas hankalampaa HUTissa. Varsinkin viimese 5min on ollut surkeaa, ja useamman kerran johtoasema vaihtunut tasapeliin ja JA-tappioon. Pitääkös tossa jotain asetuksia muutella?

Jaa. Taas kävi sama. 5min ennen loppua peli tasan. Sitten saan ylivoiman. Heti kun YV alkoi, tajusi ettei tule mitään. Syötöt ei napsu, pelaajat luistelee toisiinsa pahki... sitten vastustajalla kiekko, heittä'ydyn ja syöttö menee heittäytyvästä pelaajasta omaan maaliin.

Pidän taas HUTista taukoa.
Paljon sulla on joukkueen palkat? Jos yli 100milj. niin koita laskea. Toinen tapa on laittaa 2. veska pronssiseksi. Noilla luulisi saavan tuon putken poikki.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Viime aikoina ollut taas hankalampaa HUTissa. Varsinkin viimese 5min on ollut surkeaa, ja useamman kerran johtoasema vaihtunut tasapeliin ja JA-tappioon. Pitääkös tossa jotain asetuksia muutella?

Jaa. Taas kävi sama. 5min ennen loppua peli tasan. Sitten saan ylivoiman. Heti kun YV alkoi, tajusi ettei tule mitään. Syötöt ei napsu, pelaajat luistelee toisiinsa pahki... sitten vastustajalla kiekko, heittä'ydyn ja syöttö menee heittäytyvästä pelaajasta omaan maaliin.

Pidän taas HUTista taukoa.

Boldaus oma. Ottakaa nyt ***** videolle nämä kun en koskaan ole itse saanut kokea tämmöstä. :D Useasti maalilla häviöllä oleva vähentää ottelun lopussa syöttelyä, eli muuttaa pelitapaansa, ja yrittää sitä kautta päästä paremmin maalipaikalle. Luulisin että tässä on kyse enemmänki siitä ettei oma pelaaminen mukaudu vastustajan pelaamiseen kunnolla. ???

Muuten niin haluaisin kokea ja nähdä sen ettei tosiaan syötöt mene sinne minne itse suuntaa.
 

Herra Tuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Toronto Maple Leafs
Täytyypi tulla jakamaan myös oma HUT-tarinani!

Pelejä takana noin 150 ja tuurini alkoi kun ostin 2500 pronssipaketin, josta ilmestyi Jonathan Drouin. Ei muuta kuin kortti heti lihoiksi ja sain siitä 60k! Näillä kolikoilla sitten ostamaan parhaita kultapakkoja, josta toisesta avaamastani löytyi Steven Stamkos! Nyt sain sitten kerättyä Tampan joukkueen täyteen, josta sai 9kpl palkintopakkoja. Sieltä parhampina sain Perryn, Kronwallin ja Dan Boylen. Nyt on sitten Stammer myynnissä ja tarkoituksena olisi alkaa kerätä joitain helppoja NHL-jengejä täyteen.

Xbox360:llä tahkon ilman live-aikaa (gold) eli siis noita normiturnauksia tullut hakattua. Täytynee hommata tuo vuoden gold-jäsenyys jossakin vaiheessa, kun alkaa mielenkiinto hiipumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös