NHL 15 (Hockey Ultimate Team)

  • 214 152
  • 1 087

Hendricks

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
3 Divariin noustiin juuri (taas, viimeksi 1-7 recordilla takasin 4.divariin) ja nyt pitäisi alkaa saamaan niitä helvetin kovia kavereita omaan jengiin. Alkaa kavereiden niput olemaan sen verta kovempia että ei meinaa pärjätä.

Oma jengi:

Skinner(99 boost)- J.Staal - Semin
Tarasenko - Stastny - Steen
Wheeler - Little - Ladd
Simmonds - Couturier - Read

J.Johnsson - Giradi (Muutettu CBJ)
Bogosian - Enström
Carlson - Alzner

Mason
Elliot
 

Leijonasydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Tampa Bay Lightning
Itellä kävi aikamoinen munkki.. Kerättiin kaverin kanssa Canucks ja Jets. Naureskeltiin, että perkele näistä mitää ole ennenkään tullu nii kappas, toiseksi viimeinen pakka nuckseista ja.. Datsyuk! :D
Jatkettiin siitä pakkojen availua Jetsin puolelle ja piti kerran jos toisenkin kattoo mitä siihen ruudulle tuli. Joe Sakic!
Into joukkueiden täyttelyyn jostain syystä nousi heti. Päätettiin kerätä vielä Dallas siinä vaikka kello alkoi olla jo aamun pikkutunneilla, mutta kyllä se kannatti. Taas ensimmäinen pakka ja huusin mikkiin, että mitä helvettiä, Steven Stamkos!

Elikkäs jengi näyttää nyt tältä:

Stamkos-Datsyuk-Pacioretty
Skinner-Sakic-Gaborik
Vanek-Filppula-Tarasenko
Scott-Boyle-Callahan

Carle-E.Johnson
OEL-Girardi
Alzner-Franson

Fleury
Hiller
 

Leitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild, SaiPa, RM
Noniin, pelattuna kohta 60 kautta ja vihdoin saan työnnettyä ulos jotain tähän ketjuun. (Työttömäksi jäänti samoihin aikoihin kun peli ilmestyi, selittänee korkeat pelimäärät. Koulusta päätöstä odotellessa on ollut hyvä mättää änäriä päivät pitkät!)

SaiPa-logoa käytän ja Wildin pelipaidat. Sijoitus siellä jossain top 100. :)

Tämän hetkiset ketjut:

Seguin*-Kopitar-Benn*
Sharp*-Duchene*-Tarasenko(TOTW)*
Oshie-Kesler-Kunitz(TOTW)
Cogliano-Brodziak(TOTW)-Johansen

Hedman-Pietrangelo*
Mcdonagh-Bufyglien*
Määttä-Barrie(TOTW)

Price*
Markstrom

*=Kokoelmapakoista

Mitään pelaajaa en ole boostaa, se on aivan turhaa, pl Barkov 99, jonkin sadan pelin verran ennen Kopitaria.

Alustana on ps4 ja 1 divarissa pelaillaan, tottakai. Liigan mestaruuksia tähän mennessä 10.

Joukkue on vaihtunut todella paljon koko aikana. Alan olla sitä mieltä, että aivan sama ketä siellä on pelaamassa jos on vaan kokonaisuus yli 85. Ensimmäisen mestaruuden voitin heti ensimmäisellä kaudella ykkösessä ja joukkue oli aika helvetin paljo huonompi, kuin tuo nykyinen. Varsinkin Markstromin 2 liigamestaruutta antoi uskoa, että pärjää tuolla ihan kenellä tahansa. Tosin Markstrom on suht iso maalivahti, mitä kannattaa suosia hutissa.

Sitten niistä kaikkien puhumista tasoituksista. Bullshit sanon mie! Joukkueen palkka on ollut 98 milj. tai 69 milj. enkä ole huomannut sen suurempia eroja pelaamisessa. Voittoja on tullut aina samanlaiseen tahtiin, tosin nyt alkanut oppia pelaamaan ja joka kausi mestaruudesta taistellaan. Jonkinlainen momentum tuossa pelissä on, se on varma. Alussa en harrastanut taklaamista yhtään ja vasemman tatin taklauskin kun on otettu pois, tuli pelissä taklattua maksimissaan 5 kertaa. Nykyään ajelen, aina kun on paikka ja huomaa parin isomman pommin jälkeen, että vastustajalla pomppii kiekko lavassa vähän helpommin ja omat jätkät kasvaa sen 20cm jostain. Momentum kestää hetkisen jos ei saa maalia ja sitten peli jatkuu samanlaisena. Selostajathan kertoo jos jompikumpi tämän momentumin saa.

Kokoelmia kerättynä 17 ja kuten huomaa, on sieltä ihan ok jamppoja tullutkin. En usko saavani enää ostetuilla kultapakoilla yhtään mitään. Kun vapaat pelaajat tulivat huttiin, loppui kovien nimien munkittaminen kuin seinään. Sitä ennen mm. P. Kane(silloin 260k) ja Datsyukia (160k) tuli pakoista. Kerätkää kokoelmia, kyllä sieltä niitä ns. kovia nimiä tulee!

Olkoon ensimmäisen huttia koskeva viesti siinä. Kirjoittelen varmaan lisää kun jaksaa ja pää toimii vähän paremmin kuin maanantai aamuna.
 

motamoro

Jäsen
Kirjoitellaan omakin joukkue nyt tänne. 5 divaria pelaillaan ja matka kohti kärkeä on vakuuttavassa vauhdissa. Statsit ovat 31-1-1 (vai olisiko 31-2-1). Eilen tuli ensimmäistä kertaa vastaan "etukulmarannarimies", mutta sitäkin vastaan noustiin voittoon 2,3 sekuntia ennen varsinaisen loppua kun OEL iski rankkarin sisään!

Landeskog "A" - Lemieux * - Tarasenko
Steen * - Koivu "C" - Backes "A" *
Moulson * - Giroux * - Simmonds *
Ladd * - J. Staal * - Clarkson *

Suter * - Green *
Bouwmeester * - Shattenkirk TOTW *
OEL - Carlsson *

Smith *
Lindback

XboxOnella pelaan ja tähdellä saadut on kokoelma/ilmaispakoista ja ovat non-tradeable. Lemieux on noussut salakavalasti pörssissä jo kakkoseksi 18 matsiin 31 pinnaa, Landeskog 32 ottelulla 35p. kärjessä. Washington Bäckström tuli myös kokoelmapakasta eilen eikä ole vielä ehtinyt kokoonpanoon. Täytyy alkaa enemmänkin muuttamaan senttereitä laitureiksi (Backes jo muutettu RW) kun niitä kertynyt liikaa noista. Backes - Staal on tuhoisa alivoimalla, 8 peliä kumpainenkin pelannut ja 12-14 pistettä molemmilla, voisin väittää että yli puolet tullut AV:lla. Nyt alkaakin olla jo hankala keräillä joukkueita kun halvat on kerätty ja samaten Minnesota ja Philadelphia kun ei tarvinnut kalleimpia ostaa lainkaan. Ehkä San Joseen riittäisi juuri ja juuri rahat (90k) ja täytyy toivoa että jotain hyvää sieltäkin saisi tulevaa ajatellen.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Aijai. Kylläpä teki gutaa laittaa kuivana kakkoseen kakkosdivarissa jonkun suomalaisen jengiä, jossa näkyy olevan mm. Bergeron, Ray Bourque, Bure, Datsyuk, Doughty, P. Kane, Kurri, Lemieux, Ovechkin, Parise, Pietrangelo, Stamkos, Suter ja S. Weber. Tämän takia sitä jaksaa taas hetken.
 

Kafrom

Jäsen
Parise - Bergeron (C) - HFC-Kucherov
Nyquist - Bozak - Mackinnon
Pacioretty - TOTW-Gaustad - Jagr
Cogliano - TOTW-Nelson - Wheeler

Karlsson - Subban
Ehrhoff - Myers
Golikoski - J.Johnson

Niemi

Jengin tasapaino, varsinkin pakiston osalta on melko paskaa. Eipä tuo onneksi peleissä ole vielä haitannut.
 
Olipa kiva temppu EA:lta. Taitaa jäädä koko paskan pelaaminen nyt kokonaan. Olin voittanut kaikki matsit 2. divisioonassa, kolme matsia jäljellä ja pisteen päässä divarin voitto. Noh, seuraavassa matsissa kaveri pausetti kaikki kolme kertaa ekassa erässä. Vein peliä miten sattui, vaikka peli jäkitti koko ajan (odotetaan vastustajaa jne). Kaveri teki ainoan maalinsa niin, että ajeli mun maalivahdin ihan kylmäksi ja laukoi tyhjään maaliin. Normaalisti noista tulee rangaistus.

Matsia oli jäljellä 2,6 sekuntia, johdin 6-1. Siihen töksähti. EA potki pihalle koko pelistä.

Noh, kirjauduin takaisin. En ollut saanut tietenkään pisteitä enkä coinseja matsista. EA oli kuitenkin molottanut vielä huikeammin, sillä nuo kaksi jäljellä olevaa peliä olivat kadonneet kokonaan. Samalla oli kadonnut nousu ykkösdivariin, joka oli jo varmistunut aikaisemmin. Ruudussa luki tiedot uudesta 2. divarikaudesta. Mitään coinseja en myöskään ollut saanut (edes 2. divarin säilymisbonuksia). Kokeilin käynnistää pelin uudestaan, ei mitään muutosta. EA vei siis minulta varman divarivoiton, varmistuneen divarinousun, bonuskolikot...

Aloin vielä vitutuksissani pelaamaan sitten yhtä matsia. Pelin alkaessa huomasin, että ohjaimella ei päässyt liikuttamaan ukkoja ollenkaan. Vastustaja takoi 7-0 tauluun ekassa erässä ja päätin lopettaa pelin (onnistui vain palaamalla Xonen aloitusvalikkoon). Tietysti jäin vaille kolikkoja, sopparit meni jne. Mitä helvettiä?

Oma joukkue ei varmaan kelvannut ykkösdivariin, kun ei ole ketään todellisia ykköskorin äijiä. EA kun ei ole antanut pakoista yhtään mitään. Eniten tässä vituttaa se, että kakkosdivarin voittoputki tuli tiukoilla 2-1 ja 3-2 -voitoilla helvetin hyvistä matseista all star-tiimejä vastaan ja sitten pari sekuntia ennen huipennusta pelifirma (jolle maksan tästä kuukausimaksua) pyyhkii saavutuksillani persettä.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Nousin vitosdivariin! Statsit 7 - 2 - 0. Oikeasti uskomatonta kaiken tuskailun jälkeen. Tuleeko joidenkin divarien välillä sellainen iso tasoero? 10-8 divareissa viihdyin todella kauan (en vissiin osannut onlinepelata + paska joukkue), mutta nyt päässyt aina ekalla yrittämällä ylemmäs. Maaliero 6-divarissa 31 - 13(tuli yksi ikävä 2-5 tappio).

Saako tässä laittaa viestiä kivoille/fiksuille vastustajille vaikka voittaisi? Äsken esim. loistava peli, jonka oitin 2-0. Tekisi mieli kiittää kun vastustaja ei alkanut katsella videoita, sikailla, tapella tai kaataa peliä. Otettaisko kiitos vittuiluna? x)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kyllä vitosdivarikin on vielä aika helppo, jos on enemmän pelannut. Vähemmän pelanneelle se taitaa olla eka divari jossa alkaa olla haastetta jo. Enemmän pelanneilla ekat oikeat kunnon haasteet tulee jossain 2. divarissa. Siis sellaiset että alkaa olla oikeasti tuskaa pelata. Tämä PS3 HUT:ssa siis. One/PS4 ei oikein osaa sanoa, kun peli on vielä niin uusi. Siis jos ei lasketa näitä kaiken maailman synkro-/bugipellejä, vaan oikeasti kovat vastustajat. Itelle tuli ekat kovat haasteet jo vitosdivarissa Onella. 4. divarin voitin miltei suoraan taas, tosin 1 pts päähän jäi 4. divarin voittaminen, pelkän nousun sain aikaan.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Kyllä vitosdivarikin on vielä aika helppo, jos on enemmän pelannut. Vähemmän pelanneelle se taitaa olla eka divari jossa alkaa olla haastetta jo. Enemmän pelanneilla ekat oikeat kunnon haasteet tulee jossain 2. divarissa. Siis sellaiset että alkaa olla oikeasti tuskaa pelata. Tämä PS3 HUT:ssa siis. One/PS4 ei oikein osaa sanoa, kun peli on vielä niin uusi. Siis jos ei lasketa näitä kaiken maailman synkro-/bugipellejä, vaan oikeasti kovat vastustajat.
Eli siis nyt ne ongelmat odotettavissa, kun ennen en ole HUTia pelannut. Tai onlinea. Tai eihän mulla ollut edes konsolia!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eli siis nyt ne ongelmat odotettavissa, kun ennen en ole HUTia pelannut. Tai onlinea. Tai eihän mulla ollut edes konsolia!

Njoo. Aika peruspelillä sen divarin voittaa. Laitaa ylös ja vähän kiekon kanssa kikkailua ja hyvää ja fiksua puolustamis-/syöttöpeliä. Mitään järjetöntä tatin vääntelyä/superkikkoja ei tarvitse. Riittää kun pelaat lajia nimeltä JÄÄKIEKKO ja olet ekana kiekoissa omassa päässä.

Nopeat pelaajat toki auttaa myös ja joukkueen kemiat on hyvä olla mahd. korkealla. + Varma ykkösvahti, tyyliä Kari Lehtonen tai boostattu Lehner nyt esimerkkinä (mulla loistaneet molemmat).
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Saako tässä laittaa viestiä kivoille/fiksuille vastustajille vaikka voittaisi? Äsken esim. loistava peli, jonka oitin 2-0. Tekisi mieli kiittää kun vastustaja ei alkanut katsella videoita, sikailla, tapella tai kaataa peliä. Otettaisko kiitos vittuiluna? x)
Oman kokemuksen mukaan tässä on ollut yllättävän kypsää porukkaa. Pari jopa harmitellut voittaessaan sitä, kun yhtäkkiä kaikki kiekot pomppi sille ja meikän pelaajat oli kuin jalat sementissä.

Ykkösdivari tuli tuossa voitettua. Toisella yritämällä nappasi, kun olin vaihtanut muutaman rouhijan tilalle puhtaasti kovaa luistelean kaverin.

Näillä mennään:
Gaborik - Bäckström - Ryan
Skinner (A) - Koivu - Oshie
Bödker (A) - Johansen - Vanek (C)
Hanzal - Bozak - Cammalleri

Sekera - Green
Giordano - Shattenkirk
J.Johnson - Wisniewski

Lehtonen
Hiller
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Njoo. Aika peruspelillä sen divarin voittaa. Laitaa ylös ja vähän kiekon kanssa kikkailua ja hyvää ja fiksua puolustamis-/syöttöpeliä. Mitään järjetöntä tatin vääntelyä/superkikkoja ei tarvitse. Riittää kun pelaat lajia nimeltä JÄÄKIEKKO ja olet ekana kiekoissa omassa päässä.

Nopeat pelaajat toki auttaa myös ja joukkueen kemiat on hyvä olla mahd. korkealla. + Varma ykkösvahti, tyyliä Kari Lehtonen tai boostattu Lehner nyt esimerkkinä (mulla loistaneet molemmat).
Ekan pelin perusteella kusessa ollaan. Vastustaja ei periaatteessa hirveän paljon parempi tuntunut olevan, mutta mikään ei vaan onnistunut. Kun koitti sytöttää vauhdissa olevalle pelaajalle, kiekko meni läpi. Kun itse menin päätyyn, ei kukaan tullut avuksi/hakeutunut vapaaksi. Pelaajat hengasi paitsiossa. jos irtokiekko oli jossain, ei omat pelaajat edes koittaneet mennä siihen - usein jopa luistelivat vastakkaiseen suuntaan, vaikka aluksi olivat vastustajaa lähempänä kiekkoa.

3 tolppaa. Turpaan tuli 3-1. Jäähyjä tuli taas, kaikki taklaamisesta. Muuttaako EA jotain joukkueen asetuksia, vai miksi pelaajat yhtäkkiä toimii erilailla kun ennen? En millään meinannut "löytää" bottipelaajia + ne oli hitaita.

EDIT: No tokasta pelistä voitto! Vastustajalla ihmeellinen pelitapa, meni aina tuonne hyökkäysalueen laitaan ja odottaa, että mun pässi bottipelaajat menee vastaan (tuolta ei oikein suoraa laukausta sisään saisi). Sitten syötti maalin kulmalle. Miten tuon saa parhaiten estettyä? 3-1 johdin (myönnän, että sain pari säkämaalia) ja sitten kun puolittaisesta läpiajosta pääsin YV:lle, niin kaveri lähti pois, kun oli vielä 5 min jäljellä (kyllähän siinä ajassa voi kahden maalin takaa nousta!). Katselin statseja, niin tämä tyyppi on jatkuvasti peleistä lähtenyt kesken pois...

Puckseja ei tullut, 2 pistettä tuli. Saatana!
 
Viimeksi muokattu:
Saako tässä laittaa viestiä kivoille/fiksuille vastustajille vaikka voittaisi? Äsken esim. loistava peli, jonka oitin 2-0. Tekisi mieli kiittää kun vastustaja ei alkanut katsella videoita, sikailla, tapella tai kaataa peliä. Otettaisko kiitos vittuiluna? x)

Itsellä on ollut vastaava mielessä pari kertaa. Toisaalta pari kertaa on myös tehnyt mieli pyytää vastustajalta anteeksi, kun on mennyt vati nurin ja EA-vitutuskäyrä on noussut tappiin. Viimeksi viikonloppuna pudotuspeleissä pelasin jotain suomalaista jannua vastaan ja pelissä meni alusta asti kaikki syötöt minne sattuu ja boksia tuli jokaisesta pokesta. Hermot meni, kun ekassa erässä sain kolmannen jäähyn jo erän puolessa välissä ja en ollut kertaakaan päässyt vastustajan sinisen yli noiden paskojen syöttöjen takia. Hölmöilin siinä sitten itselleni kaksi jäähyä lisää (toisen heittämällä kiekon yli laidan, synkro ei tullut kuitenkaan mieleenkään) ja pelasin muutenkin epäkiekkoa. Toinen erä alkoi samaan malliin, mutta erän lopulla sain vahinkopompun itselleni ja karkasin läpiajoon, 1-0. Heti perään yv ja 2-0. Kolmannessa erässä palattiin arkeen ja vastustaja iski pari yv-häkkiä ja jatkoille mentiin. Lopulta hävisin pelin seitsemännessä erässä ja enemmän vitutti oma hölmöily ja EA:lle provosoituminen. Jäähyminuutit tuossa pelissä muuten 8-26, ilman tappeluita. Olin toki huonompi tuossa pelissä, mutta en nyt noin paljoa ollut perässä ja rikkonut.

Siihen loppuikin sitten oma pelaaminen ainakin toviksi. Meno hyytyi juuri edelliseen peliin, joka oli kolmosdivarin ensimmäinen otteluni. Jengejä keräilen kyllä vielä, kun on hauskaa hupia pistää vähän ylös ostohintoja ja myyntihintoja ja kyttäillä löytöjä. Esimerkiksi Carolinasta taisin maksaa 24k ja myin 35k:lla, suuri osa onnistumisesta tuli, kun sain Staaleista jo 6k voiton. Kerättynä Arizona, Columbus, Florida, New Jersey, Carolina, Buffalo, Calgary ja Winnipeg. Noista vielä kokonaisina "varastossa" Columbus, Winnipeg ja Arizona. Kiekkoja on ~40k tilillä ja Vancouver D.Sediniä ja Milleriä vaille valmis. Samaan aikaan olen keräillyt St.Louisia, josta on ~15 korttia jo hallussa. Seuraavaksi vuorossa lienee Ottawa ja SJ, mutta sitten on enää mammutteja jäljellä ja pitää keräillä vielä vähän pääomaa.

Joukkue tällä hetkellä:

Bergenheim - Barkov (A) - Eberle
Huberdeau (A) - Bolland - Horton
J.Jokinen - Bjugstad - Frolik
Upshall - O.Jokinen - Hayes

Letang - Bouwmeester
Gudbranson - Campbell (C)
Garrison - Kulikov

Luongo
Montoya

Tuohon jengiin on tarkoitus hankkia ja boostata Ekblad ja hyökkäyksessä on kärkkymässä vielä varsinkin J.Jokisen, Bollandin ja Hayesin tilalle vaikka ketä, sopivaa kolmosketjua ei vaan tunnu löytyvän, vaikka Bjugstad on yksi tehokkaimmista pelaajista (tosin pelaa erikoistilanteet ykkösessä). Ykkösessä B & B toimii loistavasti, Oikeaan laitaan jäänee joku "ei Panthers". Samaten Letang jäänee joukkueeseen, kun on ensimmäisistä palkintopakoista tullut. Nelosessa Upshall - OJ on kuningaskaksikko ja nelonen tulee aina jäähyjen ja tehtyjen maalien jälkeen kentälle rauhoittamaan tilannetta ja ovatkin ykkösen jälkeen tehokkain yksikkö tasakentällisin.
 

Hendricks

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Nyt on kyllä fiilis 10/10! Pelasin äsken parit matsit huttia ja laitoin parit pelaajat huutokauppaan. Parin matsin jälkeen aloin katteleen tv:tä ja olin jo sen jälkeen lähdössä salille niin huomasin että ps4 onkin vielä päällä. Huutokaupoista oli tv:n katselun aikana tullut reilu 8k coinsseja tilille niin ajattelin sitten ostaa sen 7 kortin pakan. (Tosin 110 oli vajaa, piti pikamyydä 3 sopparia) Ja kuinka olllakkaan "tuurilla" ostetusta pakasta vetäsin p.kanen! Mahtavaa saada se eka edes yli 5k arvonen kortti nosto! Kane oli last sold 195k niin siitä saa aika kivasti potkua joukkueen rakennukseen.
 

Hendricks

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Nyt on kyllä fiilis 10/10! Pelasin äsken parit matsit huttia ja laitoin parit pelaajat huutokauppaan. Parin matsin jälkeen aloin katteleen tv:tä ja olin jo sen jälkeen lähdössä salille niin huomasin että ps4 onkin vielä päällä. Huutokaupoista oli tv:n katselun aikana tullut reilu 8k coinsseja tilille niin ajattelin sitten ostaa sen 7 kortin pakan. (Tosin 110 oli vajaa, piti pikamyydä 3 sopparia) Ja kuinka olllakkaan "tuurilla" ostetusta pakasta vetäsin p.kanen! Mahtavaa saada se eka edes yli 5k arvonen kortti nosto! Kane oli last sold 195k niin siitä saa aika kivasti potkua joukkueen rakennukseen.

Jos aikasemmin oli fiilis 10/10 niin en tiiä mikä nyt on. Kanesta saaduilla rahoilla ostin 2 pussia ja heti ekasta iski tow keslerin ja seuraavasta P. Buren. Huhuh
 

Lavis

Jäsen
Erittäin hyvää tuuria Hendricks. Luultavasti vaikka joku ostaisi satoja ellei tuhansia pakkoja, niin Kanen, Team Of The Week Keslerin ja Buren saaminen olisi aika epätodennäköistä. Nuo 3 em. korttia myymällä saisit TOTW Crosbyn tai kenet ikinä haluaisitkaan rosteriisi...
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Jos aikasemmin oli fiilis 10/10 niin en tiiä mikä nyt on. Kanesta saaduilla rahoilla ostin 2 pussia ja heti ekasta iski tow keslerin ja seuraavasta P. Buren. Huhuh
Ei helvetti. Pitääkö noita pakkoja oikeasti ostaa/avata yöllä, että saa edes jotain laatua? Onkohan kellonajalla oikeasti jotain tekemistä asian kanssa, kun usein olen kuullut kovien pelaajien tulleen pakasta nimenomaan yöllä? Anyway, keräsin Winnipegin ja paras pelaaja oli 85 ovr laitahyökkääjä. Jee. Tänään saan Carolinan täyteen ja sama pettymys varmaan taas edessä. Rahalla/coinseilla avatuista ehkä yksi 10k pelaaja tullut. No, eipä noita laatupelaajia ole edellisistäkään versioista tullut. Hendricksin tuuri on kyllä 5/5!
 

Hendricks

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Buren myynti hina pyörii siellä 700k hujakoilla. Nyt on helppo rakennella tiimiä. Toivottavasti ei mielenkiinto lopu kun tuli coinsseja. Ps. Noiden vetojen jälkeen olisi pitänyt osata lopettaa, tuli vedettyä 112k coinssilla vielä pakkoja ilman hyviä pelaajia. Nyt vaan bure lihoiksi ja sitten pelaajia ostamaan.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Anyway, keräsin Winnipegin ja paras pelaaja oli 85 ovr laitahyökkääjä. Jee. Tänään saan Carolinan täyteen ja sama pettymys varmaan taas edessä.
No joo. Carolina tarjosi oikein kaksi 85 ovr pelaajaa. Huippua. VMP. Hirvittävällä grindauksella on minun joukkueeni sitten näemmä ansaittaman.
 

Kafrom

Jäsen
Ei helvetti. Pitääkö noita pakkoja oikeasti ostaa/avata yöllä, että saa edes jotain laatua? Onkohan kellonajalla oikeasti jotain tekemistä asian kanssa, kun usein olen kuullut kovien pelaajien tulleen pakasta nimenomaan yöllä

Itsellä jostain syystä yöllä ollut aina parhaat nostot, Sotshin aikoihin Weberin 1m arvoinen kortti, tuossa viikonloppuna sitten tämän vuoden versiossa eka arvokas nosto, Malkin!
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Mä oon aukonu ehkä n. 50 kultapakettia. Noista tullut maininnan arvoisina Zetterberg, Datsyuk ja toissa päivänä TOTW Kesler. Näitä yhdistää se, että vaihtopakka on ollut täysin tyhjä ja ainakin Z ja Kesler tuli yöaikaan.
Mikä on vaihtopakka?

EDIT: Olipas kummallinen HUT-peli. Alkuun sain heti pelata 5-3AV:ta, kun veskalle tuli joku ihmeen "illegally handling the puck"-jäähy, kun peitti kiekon ja vastustajan takia ajautui maalin taakse. Maalin päästin. Sitten menin ihmeellisesti 1-4 johtoon ennen pelin puoliväliä (tuli mm. hirveä määrä läpiajoja, kun kaveri ei oikein osannut puolustaa). No, lähti vastustaja tuossa vaiheessa pois sitten. Vähän selaisin statseja, niin viimeiseen 25 peliin 11 kertaa katkassut pelin, sitten muutama maalin tappio, jatkoaikatappio ja jopa 10 voittoa.

Mutta mikä helvetti tuo jäähy oikein oli?
 
Viimeksi muokattu:

Tumbenson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itte ostanu varmaan reilu 100 kultapakettia tähän mennessä.. Nyt on taas sellanen parinkymmenen pakan kuiva putki menossa. Coinseilla siis lähinnä ostelen noita. Parhaat pelurit ovat olleet tähän mennessä: Datsyuk (Gold jumbo), Suter (Premium gold), Bobrovsky (collection pack eli mini gold), Seguin (joku oikeella rahalla ostettu 6,99€ pakka). + Backes, Oshie.. ja mainittakoon vielä TOTW Vatanen, Foligno, Gaustad. Tuntuu että ei ikinä tuu mitään mutta ku nyt kirjotteli ylös noita niin ihan jees tuuri on kuitenkin ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös